Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Arkadaşlar tedavisinde koraspirin içenler kimler? Benim arkadaşım geçen tüp bebekle hamile kaldı ilk denemesiydi, ne test yapılmış ne bir şey ama koraspirin içiyor her

gün. Şimdi 5 haftalık hamile devam ediyor. Benim doktorum araştırmalar aspirinin faydasız olduğunu bulmuş diyor. Sanırım 5 çalışmadan 3 ünde etkisiz, 2 sinde gebeliği

artırıyor bulunmuş. Ben de az önce geçen sene aldığım aspirin bitmemiştiç Ondan içtim bir tane gidip koraspirin alayım mı? İçeyim mi kendim bilemedim. Ya hiç bir şeyin

faydasını kabul etmiyor bu doktorum.:20::20:

İçenler test yaptırıp da mı içiyor sanki???

Ben ignelerden opuya kadar kullandim.. simdi donmuslardan transfer icin bekliyorum. Yine kullaniyorum bence kullanmanda bi sakinca yok canim..

Teşekkürler kızlar cevaplarınız için. Ben de gittim aldım koraspin 100 mg. Doğru almış mıyım? İçmeye başlıycam.

1 bütün her gün içiliyor değil mi kızlar? Doktor sitesinde okudum. Gebeliğin oluşmasından sonra veriyoruz koraspin demiş biri.

Önemli olan gebeliğin oluşmasıymış. Ben de geç kalmış sayılmam. Tutunma bu günlerde gerçekleşecek inşallaaah olduysa tabi:18:

Zafer arkadaşım sana da geçmiş olsun. Herşeyde hayır vardır. Sıkma canını. İlk denemen miydi?

Offf... Güzel haberler alamıyoruz 2 gündür:19:

İnşallah bu durum değişir. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.:16:

Son düzenleme:
arkadaşlar bende 14 aralıkta transferim yapıldı bugün idrar testinde negatif gördüm ilk denememdi insan bir umutla bekliyor ama iki çizgiyi göremeyince çok zor oluyor aslında çok umudum kalmadı ama yinede 26 aralıkta bir kan testi yaptıracağız azda olsa bir umut arkadaşlar...:(((

Canım hayırlısı olsun. İdrara güvenme. Daha çoook erken. Benim de test tarihim 26 aralık. Ay sonunda bir sürü haber alacak var burada. Kaç embriyon var senin?

Kaç hücreliler? Bende 1 tanecik var o da dondurulmuş. Hayırlısı bakalım bekliycez. Benim test günümle adet günüm aynı dolayısıyla erken test falan düşünmüyorum.

Adet olursa anlıycam sonuçta:34:

Teşekkürler kızlar cevaplarınız için. Ben de gittim aldım koraspin 100 mg. Doğru almış mıyım? İçmeye başlıycam.

1 bütün her gün içiliyor değil mi kızlar? Doktor sitesinde okudum. Gebeliğin oluşmasından sonra veriyoruz koraspin demiş biri.

Önemli olan gebeliğin oluşmasıymış. Ben de geç kalmış sayılmam. Tutunma bu günlerde gerçekleşecek inşallaaah olduysa tabi:18:

Zafer arkadaşım sana da geçmiş olsun. Herşeyde hayır vardır. Sıkma canını. İlk denemen miydi?

Offf... Güzel haberler alamıyoruz 2 gündür:19:

İnşallah bu durum değişir. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.:16:

Canim yumurta toplamadan itibaren bana corasprin verdi folbiol verdi ayrica sabah aksam progestan igne ve gun asiri gobekten kan sulandirici igne verdi.sabah aksam verdigi progestana dayanamiyorum artik.popom mosmor oturup kalkamiyorum.bir an once sonucu ogrenmek istiyoruuum.egere doktorun folbiol vermediyse onu da alip ic gunde bir tane...

Ben de her sabah 1 tane aspirin kullanıyorum. Benim Merkezi'm mutlaka kullanmalısın dedi kullanıyorum.dün implantasyon kanaması gördüm çok az ,şimdi kanama yok .umutlandım inşallah Rabbim nasip eder.

Hadi hayırlısı olsun canım. Transferin kaçıncı günü? Adetin yakın mı? Bende böyle 1-2 gün önce az bir kanama gelebiliyor adetten önce ondan sorudm. İnşallah dediğin gibidir, yerleşmedir. Ben geçen sene daha test günüme 4-5 gün varken adet olmuştum:19:

Bu sefer adet döngüm uzamış durumda. Tam 28. gün (veya +2),test günü adet beliyorum

Son düzenleme:
canım ıkıncı cızgı sılıkte olsa çıktıysa bence umut var. ıstersen gıdıp bır kan testı yaptır ınsallah hayırlı sonucu alırsın

Insallah canim hepimiz gibi o kadr cok ihtiyacim var ki bu guzel habere.dr um sali gunu kan testi demisti ben dayanamayip idrar testi yaptim .sali gunu de kan testi yapcam insallah.allahim hepimize pozitifi gostersin insallah.

sevgili arkadaşlar şöyle bir baktımda koraspirin muhabbeti almış başını gidiyo doktor genelde gebelik oluşmadan kan pıhtılaşması olan insanlara tetbirden koraspirini verir benim ablamada doktor vermişti kan pıhtılaşması yoktu ve koraspirin yüzünden çocuğu nerdeyse düşürecekti ve sonra doktor hatasını anladı koraspirin aşırı derecede kanı sulandırdığından olası bir gebelikte düşükle sonuçlanmasınada neden oluyo demem o ki doktor kan pıhtılaşmasını önlemek için verdiği arkadaşların haricindekiler kullanmayın birde bakmışsının erkenden adet olmuşsunuz hem size hem emeğinize yazık olmasın tecrube ile sabit olduğundan yazmak istedim okuyup dikkate almak yahutta almmak size kalmış ama tekrar diyorum doktor önermediyse kesinlikle içmeyin zararı olur

canım ıkıncı cızgı sılıkte olsa çıktıysa bence umut var. ıstersen gıdıp bır kan testı yaptır ınsallah hayırlı sonucu alırsın

Hadi hayırlısı olsun canım. Transferin kaçıncı günü? Adetin yakın mı? Bende böyle 1-2 gün önce az bir kanama gelebiliyor adetten önce ondan sorudm. İnşallah dediğin gibidir, yerleşmedir. Ben geçen sene daha test günüme 4-5 gün varken adet olmuştum:19:

Bu sefer adet döngüm uzamış durumda. Tam 28. gün (veya +2),test günü adet beliyorum

11. Gün bana yerleşme kanaması olabilir dediler. Bekleyip görücez inşallah adet olmam Pazartesi'ne kan testi yapılacak belli olacak ozaman.

arkadaşlar transfer işleminden sonra kaçıncı gün adet olunuyo eğer tutmadıysa.12 gün sonra mı yoksa farketmiyo mu?
kimse yok muuu cevap verecek

Son düzenleme:
Canim yumurta toplamadan itibaren bana corasprin verdi folbiol verdi ayrica sabah aksam progestan igne ve gun asiri gobekten kan sulandirici igne verdi.sabah aksam verdigi progestana dayanamiyorum artik.popom mosmor oturup kalkamiyorum.bir an once sonucu ogrenmek istiyoruuum.egere doktorun folbiol vermediyse onu da alip ic gunde bir tane...

Doktorum bana aspirin vermedi fakat kanı sulandirmak için bol su iç dedi icim dişim su oldu.
Günde 3 kez vajinadan progestana ve 2 kez agizdan ostrojen hormonu verdi.
Tedavimin basından bu yanada folibol ve B12 vitamini kullanıyorum

Ben progestan hap kullanıyorum vajinadan daha rahat ve acısız.

Benim adet tarihim en son 29 uydu.şimdi ben son adet tarihine göre mi teansfere göre mi adet tarihi mi belirleyeceğim ?transferim de 11 iydi yorumunuz ???

Benim adet tarihim en son 29 uydu.şimdi ben son adet tarihine göre mi teansfere göre mi adet tarihi mi belirleyeceğim ?transferim de 11 iydi yorumunuz ???

seninle aynı gün transferimiz olmuştu. ben idrar testi yaptım pembe çıktı 2. çizgi. :nazar: pazartesi tekrar test yapcam inşallah güzel haberler alırım...napayım dayanamadım sen de yapabilirsin bence...hadi hayırlısı

Son düzenleme:
seninle aynı gün transferimiz olmuştu. ben idrar testi yaptım pembe çıktı 2. çizgi. :nazar: pazartesi tekrar test yapcam inşallah güzel haberler alırım...napayım dayanamadım sen de yapabilirsin bence...hadi hayırlısı

Hadi hayirli olsun canim.Transferden sonra kacinci gun idrar testini yaptin. 2. Cizgi silik mi cikti yoksa bayagi belliymiydi?

Doktorum bana aspirin vermedi fakat kanı sulandirmak için bol su iç dedi icim dişim su oldu.
Günde 3 kez vajinadan progestana ve 2 kez agizdan ostrojen hormonu verdi.
Tedavimin basından bu yanada folibol ve B12 vitamini kullanıyorum

Ben progestan hap kullanıyorum vajinadan daha rahat ve acısız.

Ayy kizlar benim bugun 6.gunum dun doktora sorduk hap olsa olmaz mi diye olmaz en azindan pozitifi gorene kadar olmaz dedi.keske bana da hap verseydi nefret ettim igneden:-(

sevgili arkadaşlar şöyle bir baktımda koraspirin muhabbeti almış başını gidiyo doktor genelde gebelik oluşmadan kan pıhtılaşması olan insanlara tetbirden koraspirini verir benim ablamada doktor vermişti kan pıhtılaşması yoktu ve koraspirin yüzünden çocuğu nerdeyse düşürecekti ve sonra doktor hatasını anladı koraspirin aşırı derecede kanı sulandırdığından olası bir gebelikte düşükle sonuçlanmasınada neden oluyo demem o ki doktor kan pıhtılaşmasını önlemek için verdiği arkadaşların haricindekiler kullanmayın birde bakmışsının erkenden adet olmuşsunuz hem size hem emeğinize yazık olmasın tecrube ile sabit olduğundan yazmak istedim okuyup dikkate almak yahutta almmak size kalmış ama tekrar diyorum doktor önermediyse kesinlikle içmeyin zararı olur
Cok haklisin canim ezberden hareket etmemek lazim.her doktorun farkli bir tarzi var sonucta...

11. Gün bana yerleşme kanaması olabilir dediler. Bekleyip görücez inşallah adet olmam Pazartesi'ne kan testi yapılacak belli olacak ozaman.

Canim senin kacinci gun embriyosuydu?

3. gün embriyonlarından iki adet transfer edildi. Transfer tarihinden itibaren 9. gün ve idrar testinde net bir şekilde tek çizgi çıktı keşke yapmasaydık testi. Azda olsa 26 aralıkdaki kan testine kaldı iş ama hayırlısı bakalım. Belirti derken neyi kasdettiniz bilmem ama zaman zaman hafif adet ağrısına benzer ağrılar oluyor başkada bir şey yok arkadaşlar...

Kızlar herkes idrar testi yapıyor daha kan testi günü gelmeden. Burada forumda çok zaman geçirdiğim için söylüyorum. İdrar testi yanıltıcı arkadaşlar.

Gününden önce pozitif çıkıp sonra kanda negatiff görenleri biliyorum. İnşallah sizin pozitif olur yüce mevlamdan umarım hepimizin pozitif olur. Ama yapmayın şu idrar testini.

Biliyorum dayanamıyorsunuz; ama atmaya çalışın kafanızdan. Bakın o zaman günler daha çabuk geçecek:34::34:

Back