Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Transfer dahil 7. Gunumdeyim evde yapılan testlerden yapmak istiyorum bir sonuc veriyorlarmı acaba

Merhaba canım benim de bugün transfer dahl 7. günüm ama çıkmaz idrar testinden en güzeli kan testi. Onun için de daha erken

Kaç embriyon konuldu?

Merhaba canım benim de bugün transfer dahl 7. günüm ama çıkmaz idrar testinden en güzeli kan testi. Onun için de daha erken

Kaç embriyon konuldu?

2 embriyo ve 2. Gün transferi doktorum tazeyken tutunma yüzdesi daha fazla dedi 27sinde test olacağım gecmek bilmiyor zaman

yeni yıla az kaldı bende sizlerin güzel haberlerinizi bekliyorum hamiş listemizi yapmak için ve dua ediyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün muratlarını nasip etsin olmazları olduran allahım

arkadaşlar tüp bebek için yaş sınırı varmı

Ben 44 yaşındayım tedavim ve transferim yapıldı ama doktorum şansımın düşük olduğunu ve 45 ten sonra daha da düşeceğini söyledi o yüzden kısa protokolla tedavi oldum ( menapoza kadar şans var ama cok düşük diyorlar)

tecrübeli arkadaşlar.....

benim dün yumurta toplama işlemim olmuştu kısa protokoldü bu ikinci deneme.
(ilk denemede, 14 yumurtam vardı 1tane embriyom olmuştu 3.gün transfer yapılmıştı...tutmadı,)

bugün merkezden aradılar dün 10 tane yumurta toplamışlardı 5 tane embriyom varmış şimdilik takıptelermiş ne zaman transfer ediliceğini duruma göre bildireceklermiş..

arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım bu yıl tedavi olmaya başladık doktorum aşılama vaya tüpbebek yapmamız gerektiğini söyledi ama hiçbir bilgim yok yaşım 20 tüp bebek için yaş önemlimi cevap verirseniz çok sevinirim

yaşın 23 olması gerekiyor bildiğim kadarıyla..

allah hepimize nasib ederinş seninde olur çocuğunuz yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…