benımde bugün yumurta toplama işlemim oldu eve bir sürü iğne ilaçla döndüm...
hadi kızlar gelin kahveye neredesiniz:124:
Eki Görüntüle 582305
Masal10 ve magnoli arkadaşlarım gözünüz aydın
Darısı bizim başımıza ay ne kadar mutlu oldum anlatamam. Kendim hamile haberi almış gibi sevindim
Şiddetli kasık ağrısı falan yok bendeÜzülüyorum ama ne yapalım olmadıysa olmadı. Herşeyde hayır vardır deyip yola devam edicez. Bakıyorum da 2 embriyo gerçekten
çok daha şanslı yapıyor...
Tekrar tebrikler, Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Cok sagol canimmmm :)))) Allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin.... benim Ctesi Bi daha tahlilim olacak o zaman kesinlesecek .. Dr 2 embriyo olunca 5-8% oraninda sans artiyo demisti.
eğer yarın sağlıklı yumurtalarım çıkarsa ve allah nasip edip döllenirlerse banada 2 adet konulacak.
35 yaş altına 2 embriyo yasakmış. Fakat sizin amh yaşınız 40 yaş üstü olduğu için 2 adet koyacağız dedi.
Bu arada ben 30 yaşındayım.
berde yaptırdın canım...bu arada amh yaşı nedemek?
benim yumurta rezervim az. Buda amh testinde ortaya çıkıyor 2-5 arası olması gereken değer bende 0,47 çıktı.
Ve hemen tüp bebek tedavisine başladık
en yüksek dozlarda iğneleri kullandım. Buna rağmen yumurta sayım 7-8 adeti geçmedi. Dün en büyüğü 18 milimdi. Doktor daha büyük olması gerekiyordu dedi((
yarında yumurtalar toplanacak inşallah biraz daha büyümüşlerdir ve sağlıklıdırlar
Masal10 ve magnoli arkadaşlarım gözünüz aydın
Darısı bizim başımıza ay ne kadar mutlu oldum anlatamam. Kendim hamile haberi almış gibi sevindim
Şiddetli kasık ağrısı falan yok bendeÜzülüyorum ama ne yapalım olmadıysa olmadı. Herşeyde hayır vardır deyip yola devam edicez. Bakıyorum da 2 embriyo gerçekten
çok daha şanslı yapıyor...
Tekrar tebrikler, Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Canim benim doktorum hic bir sey soylemedi ve yasak da koymadi.bilimsel olarak ilk yarim saatten sonra yatmanin da bi etkisi olmadigi kanitlanmis.ben 1 hafta rapor aldim 3 gundur yatiyorum ama cok sikildim.yarin disari cikicam biraz yeter abartmanin anlami yok.cayi iciyorum ben cok acik...
mrb arkadaşlar nasılsınız.. ben bugün kan testi yaptırdım ve hamileyimmm..:) değerlerim yüksek çıktı ikiz olabilirmiş.. ama 7. haftaya kadar çok dikkat etmem gerekkiyormuş.. bu arada ohss oldum karnımdan sıvı aldılar çok rahatladım...allahım isteyen herkese nasip etsin
Canim tebrikler kacinci gun embriyosuydu ve kacinci gun test yaptirdin yazar misin bize de faydasi olsun...mrb arkadaşlar nasılsınız.. ben bugün kan testi yaptırdım ve hamileyimmm..:) değerlerim yüksek çıktı ikiz olabilirmiş.. ama 7. haftaya kadar çok dikkat etmem gerekkiyormuş.. bu arada ohss oldum karnımdan sıvı aldılar çok rahatladım...allahım isteyen herkese nasip etsin
mrb arkadaşlar nasılsınız.. ben bugün kan testi yaptırdım ve hamileyimmm..:) değerlerim yüksek çıktı ikiz olabilirmiş.. ama 7. haftaya kadar çok dikkat etmem gerekkiyormuş.. bu arada ohss oldum karnımdan sıvı aldılar çok rahatladım...allahım isteyen herkese nasip etsin
bu arada hamile arkadaşları da tebrik ediyorum...
Canim benim de hic agrim yok ama umitsizlik de yok sabirla bekliycez insallah...Canımmm cook tebrik ederim valla ne güzel bir gün bu 3. hamiş haberi benim bildigim
Bugün kaçıncı gününde? Değerim yüksek derken kaç çıktı? Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin. Bugün benim 5. günüm ve kasık bel ağrılarım azaldı hissediyorum.
Herhalde tutmadı yine
Sen ne gibi şeyler hissettin yazar mısın?
Tekrar tebriklerrr
Sen de İzmirde misin ? Senin merkezin ? Valla işin açıkçası ben yaptırdığım tüp bebek merkezinden pek memnun kalmadım. Çok ilgili değiller bide çok yoğun bir merkez, reklamı iyi galiba ? Soğuk odalarda çok bekletildim... umarım hamile kalırım da yaşadığım sıkıntılara değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?