kizlarrr tahlil sonucumu aldim 189 cikti bugun transferimun 9, gunu. Hemen doktorumu aradim tebrik ettiinsallah deger dusmez asil test tarihim 3 gun sonra. Rabbim hepinizden guzel haberler almayi nasip etsin ))
Cok mide bulantisi 've kasik agrisi sonrasi bayilacak gibi olunca Kan testi yaptirdim 24, 5 hcg :))))
kizlarrr tahlil sonucumu aldim 189 cikti bugun transferimun 9, gunu. Hemen doktorumu aradim tebrik ettiinsallah deger dusmez asil test tarihim 3 gun sonra. Rabbim hepinizden guzel haberler almayi nasip etsin ))
Benim de bugün transferimin 9. Günü ben de heyecanlandım şimdi :) hayırlı olsun canım ne mutlu sana:) sabahları çok ağrım oluyo gün içinde kalmıyor ben de umutlanmalımıyım hadi inşallah.. Benim de testim 24 ünde o zamana kadar bekleyeceğim bakalım hayırlısı.
cok sevindim arkdsm hayirli olsun allhim sag saglim kucagina almayi nasip etsin.kacinci denemendi?kac embriyo konulmustu canim?
Cok mide bulantisi 've kasik agrisi sonrasi bayilacak gibi olunca Kan testi yaptirdim 24, 5 hcg :))))
teşekkürler tatlımm darısı bekleyen herkesin başına inşallahh... :)
[SUB][/SUB]
Canım çok tebrık ederım bende. Ayın kaçında transferın olmuştu senın? Ne kadar çabuk tahlil yaptılar sana. Benım 12.12 de transferım oldu ve ayın 27. de yapılacak tahlilim. Günler geçmiyor gerçekten bana, idrar testi yapmayada cesaret edemıyorum. Seni ve diğer arkadaşlarıda çoook tebrik ediyorum. Allah tamamına erdırır inşallah.
Saol canim benimde kasuklarimda siddetli agrilar vardi 4 gundur. Doktor normal dedi. İcini ferah tut insallah sende guzel haber vercen :)Benim de bugün transferimin 9. Günü ben de heyecanlandım şimdi :) hayırlı olsun canım ne mutlu sana:) sabahları çok ağrım oluyo gün içinde kalmıyor ben de umutlanmalımıyım hadi inşallah.. Benim de testim 24 ünde o zamana kadar bekleyeceğim bakalım hayırlısı.
saol canim benimde kasuklarimda siddetli agrilar vardi 4 gundur. Doktor normal dedi. Icini ferah tut insallah sende guzel haber vercen :)
sen izmirde nerde tedavi oldun. 11inde transfer olmuşsun benim gibi test tarihlerimiz aynı..hadi hayırlısı...
Saol canim benimde kasuklarimda siddetli agrilar vardi 4 gundur. Doktor normal dedi. İcini ferah tut insallah sende guzel haber vercen :)
sen izmirde nerde tedavi oldun. 11inde transfer olmuşsun benim gibi test tarihlerimiz aynı..hadi hayırlısı...
Sen de akıntı oluyor mu hiç ? Benim yok da hamilelik belirtisi akıntının olması deniliyor da merak ettim ??
Slm arkadaşlar 03.12.2012 de tedaviye başladım.13.12.2012 de yumurtalar toplandı 15.12.2012 transfer yapıldı inşallah benimde hepimizinde sonucu pozitif ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.3 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım. Bu 2. Tüp bebek deneyimim umarım hayırlısıyla olur.yaptırdığım merkezden çok memnun kaldım.yaptıracak olan arkadaşlara yardımcı olurum.
Biraz akintim oluyo ama haptan sanirim. Progeston kullaniyorum vajinadan
slm arkadaşlar 03.12.2012 de tedaviye başladım.13.12.2012 de yumurtalar toplandı 15.12.2012 transfer yapıldı inşallah benimde hepimizinde sonucu pozitif ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.3 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım. Bu 2. Tüp bebek deneyimim umarım hayırlısıyla olur.yaptırdığım merkezden çok memnun kaldım.yaptıracak olan arkadaşlara yardımcı olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?