Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

[SUB][/SUB]
kizlarrr tahlil sonucumu aldim 189 cikti bugun transferimun 9, gunu. Hemen doktorumu aradim tebrik etti insallah deger dusmez asil test tarihim 3 gun sonra. Rabbim hepinizden guzel haberler almayi nasip etsin ))

Canım çok tebrık ederım bende. Ayın kaçında transferın olmuştu senın? Ne kadar çabuk tahlil yaptılar sana. Benım 12.12 de transferım oldu ve ayın 27. de yapılacak tahlilim. Günler geçmiyor gerçekten bana, idrar testi yapmayada cesaret edemıyorum. Seni ve diğer arkadaşlarıda çoook tebrik ediyorum. Allah tamamına erdırır inşallah.

kizlarrr tahlil sonucumu aldim 189 cikti bugun transferimun 9, gunu. Hemen doktorumu aradim tebrik etti insallah deger dusmez asil test tarihim 3 gun sonra. Rabbim hepinizden guzel haberler almayi nasip etsin ))

Benim de bugün transferimin 9. Günü ben de heyecanlandım şimdi :) hayırlı olsun canım ne mutlu sana:) sabahları çok ağrım oluyo gün içinde kalmıyor ben de umutlanmalımıyım hadi inşallah.. Benim de testim 24 ünde o zamana kadar bekleyeceğim bakalım hayırlısı.

sen izmirde nerde tedavi oldun. 11inde transfer olmuşsun benim gibi test tarihlerimiz aynı..hadi hayırlısı...

Hayırlı haber veren herkesi kutlarım ALLAH tamamına erdirsin nazar değmesin.
Bozdağ hayırlı haberler veririz inşallah.....

Cok mide bulantisi 've kasik agrisi sonrasi bayilacak gibi olunca Kan testi yaptirdim 24, 5 hcg :))))

canım benim çok ama çok sevindim. çok güzel haberler verdin bize. Allah tamamını getirsin. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

seninde bebişin hayırlı olsun. bugün çok güzel haberler alıyoruz. tebrik ederim

teşekkürler tatlımm darısı bekleyen herkesin başına inşallahh... :)

senide tebrik ediyorum. sağlıcakal kucağınıza almanız dileğimi iletiyorum

canimtransferim ayin 11 inde oldu normalde tahlil tarihim. 24 aralik ama ben ise gitmek istemedigim icin rapor almaya sigorta hastanesine gittim ordaki doktor istedi. Yoksa yaptirmicaktim daha. İdrarda cikmiyo diyo herkes yaptirma bosveer zmnini bekle. Pazartesi bida yaptircam tahlil degerim dusmez insallah. Seninde guzel haberini alcaz kalbini ferah tut. :)

Saol canim benimde kasuklarimda siddetli agrilar vardi 4 gundur. Doktor normal dedi. İcini ferah tut insallah sende guzel haber vercen :)

Super haberler geliyo tebrikler canim allah tamamina erdirsin kucagina almayi da nasip etsin insallah.

Saol canim benimde kasuklarimda siddetli agrilar vardi 4 gundur. Doktor normal dedi. İcini ferah tut insallah sende guzel haber vercen :)

Sen de akıntı oluyor mu hiç ? Benim yok da hamilelik belirtisi akıntının olması deniliyor da merak ettim ??

Slm arkadaşlar 03.12.2012 de tedaviye başladım.13.12.2012 de yumurtalar toplandı 15.12.2012 transfer yapıldı inşallah benimde hepimizinde sonucu pozitif ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.3 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım. Bu 2. Tüp bebek deneyimim umarım hayırlısıyla olur.yaptırdığım merkezden çok memnun kaldım.yaptıracak olan arkadaşlara yardımcı olurum.

sen izmirde nerde tedavi oldun. 11inde transfer olmuşsun benim gibi test tarihlerimiz aynı..hadi hayırlısı...

Sen de İzmirde misin ? Senin merkezin ? Valla işin açıkçası ben yaptırdığım tüp bebek merkezinden pek memnun kalmadım. Çok ilgili değiller bide çok yoğun bir merkez, reklamı iyi galiba ? Soğuk odalarda çok bekletildim... umarım hamile kalırım da yaşadığım sıkıntılara değer.

Benimle yumurta toplama ve transfer gunünüz aynı hepimiz için hayırlısı
Tedaviniz nerede yapiliyor

Biraz akintim oluyo ama haptan sanirim. Progeston kullaniyorum vajinadan

Benim de aynı ilaçtan dolayı beyaz akıntı oluyor ama lekelenme tarzında koyu bir akıntı olmadı ondan sordum gerçi kişiden kişiye değişir şikayetler değil mi ?

hııı demek öle...kısa protokol gerçekten kısa sürüyormuş ne güzel...bende 17 aralıkta başladım (adetimin 3.günü) ozaman 27 si gibi yumurtalar toplanır...nerde yaptırdın...kaç emriyo koydular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…