Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

eee hoş geldin seni kendime yakın gördüm cünkü bu topiğin en büyüğü bendim şimdi bana eş oldun nurancım seni listeye seve seve ekler

Umarım bu moral olur sana bak senin gibi yasa bakmadan bu ise kalkışanlar var ( ablamın 40 yasında 4 aşılama 1 tüp sonrası bir kızı oldu ailecek tuarız bu konuda )

Transferinin kacinci gunu canim. Benim bugun 6.gunum.evet bende de var hemen yoruluyorum boyle bi halsizlik geliyo ustume. Insallah hamilelik belirtileridir.
7. Günü canım bugün 2 gündür bir çarpıntı konışsam nefes nefese kalıyorum. İnsallah hamilelik belirtisidir. Sonuçlara az kaldı.heyecandan ölüyorumm

Çok geçmiş olsun. Hiç bilemedim valla doktoruna danışman en iysi olur herhalde. O da muhtemelen cildiyeciye yönlendirir

7. Günü canım bugün 2 gündür bir çarpıntı konışsam nefes nefese kalıyorum. İnsallah hamilelik belirtisidir. Sonuçlara az kaldı.heyecandan ölüyorumm

Transferden sonra kac gun istirahat etmenizi istediler? Bazi arkadaslar cay iicin bazilarida icmeyin diyor, doktor tutunma icin bisey tavsiye etti mi?? Calisan arkadaslar kac gun izin aldilar? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar..

kızlar IMSI tekniği hakkında bilginiz varmı ? şansı arttırıyormu_? bu teknikle hamile kalan varmı?

Canim imsi tekniginde spermler milyonlarca kat buyutulup en iyisi seciliyor.genellikle sperm problemi olanlarda kullaniliyor ama mesela bizim yaptirdigimiz merkezde herkese uygulaniyor.biraz laboratuar sartlariyla ilgili sanirim.benim transferin 3.gunu bugun bakalim sonuc ne olacak...

antibiyotigi (tetradox)lucrinden ,tedaviden once bide esimle beraber kullndk.yumurta toplamaislemindensonra transfere kadar olan5 gunluk bosluktata gene verdiler.ahmet hoca ozelde bakiyo takipler gazide sadece.nuray hanimi gordum tup bebek servisinde calisma sistemi nasilbilmiyorum ama gazideki tup bebek servisinden memnun kalirsin arkadasm.insalh bu tavsiyelere gerek kalmaz bebislerimize kavusuruz:)

Transferden sonra kac gun istirahat etmenizi istediler? Bazi arkslar cay iicin bazilarida icmeyin diyor, doktor tutunma icin bisey tavsiye etti mi?? Calisan arkadaslar kac gun izin aldilar? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar..
Canim benim doktorum hic bir sey soylemedi ve yasak da koymadi.bilimsel olarak ilk yarim saatten sonra yatmanin da bi etkisi olmadigi kanitlanmis.ben 1 hafta rapor aldim 3 gundur yatiyorum ama cok sikildim.yarin disari cikicam biraz yeter abartmanin anlami yok.cayi iciyorum ben cok acik...

Transferden sonra kac gun istirahat etmenizi istediler? Bazi arkadaslar cay iicin bazilarida icmeyin diyor, doktor tutunma icin bisey tavsiye etti mi?? Calisan arkadaslar kac gun izin aldilar? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar..

Dr um transfer gunu dahil iki gun dinlen ben 5 gun rapor alip evde dinlendim.iki hic bisey yapmadim ama ucuncu gun artik sikildim yavas yavas yemem filan yapmaya basladim.tabi dikkat etmeye calisiyorum hala. Cay konusuna gelince cay kahve icmiyosunuz sadece sabahlari bir iki bardak cok acik cay icebilirsin dediler.bide maydanoz ve taze naneyi yasakladilar cunku bende kan pihtilasmasi vardi. Iste cok agir kaldirmicaksin itmiceksin uzanmicaksin cinsel iliski yasak gibi.Bu kadar arkadasim umarim yardimci olabilmisimdir.

Arkadaslar benim bu ay 29 unda dondurulmus embryidan transferin var dualar bekliyorum ikinci denemem antalya ivf de olucam..

Selam kızlar bir süredir msj yazamadım ams sizleri takip editorum. Hamişleri çokkk tebrik ederim. İnşallah 25 aralıkta bende müjde vereceğim sizlere. 13 aralıkta 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Beklemedeyim. İlk günden beri kasıklarımda ağrı var ve çok sık idrara çıkıyorum. Kızlar içinizde progesteron iğnesi kullanan varmı. Çok acı çekiyorum 11 tanevurulduşimdiye kadar dahada var. Allah hepimizesabır versin

progesteron iğnelerim bugün bitti ve yarın test günüm 20 aralık

Yasım 44
2.denemem
Ataşehir memorial
Bugün ilaçlara başladım
Herkese iyi şanslar diliyorum

Benimde yasım 44
1. Denemem
Atasehir memorialde transferim yapıldı bugün 6.gunüm
Doktorum Furkan bey Cem beyin ekibinden değil ama memorialin lab kullanıyor ve yarım zamanlı kullanıyor
Size ve buradaki her anne adayına iyi şanslar diliyorum

Benim transferimin 6. Gunü doktor transfer sonrası tavsiyelerde bulunurken fazla yatmamın cok faydası olmadıgını embryonun tutunmasının mekanik bir işlem olmadıgını kimyasal bir işlem olduğunu söyledi. Cok ağır isler ve cinsel iliskiden kaçın ama normal hayatını surdur tutunma kimyasal bir islemdir dedi.bu arada dinlenmelerimi oturarak değil uzanarak yapmamin daha iyi olduğunu tüm organlara eşit kan gittiğini belirtti bol su içmemi istedi.tedavimin basından itibarende kesinlikle bitki çaylarını özellikle adacayi gibi yasakladı bol su ve açık çay iç dedi.

yarın yumurtalarım toplanıyor heyecanlıyım. yumurtalarım sağlıklı ve kaliteli olursa transfer yapılacak.
dün muayenede beklediğim kadar büyümemişler dedi ((
yumurta rezervim az benim (((

istirahat konusunu bende sormuştum. hiç önermiyorum normal hayatınıza devam edin dedi. işyerinden izin almana gerek yok. transfer günü gitmeyin dinlenin yeterli dedi.

Kizlar bugun rapor alabilmek icin sigorta hastanesine gittim agrilarimin oldugunnu ve ise gidemicemi bu yuzden rapor almak istedigimi transferimin 9, gununde oldgumu soyledim fakat doktor rapor vermedi zaten 7. gunu tutunduysa cikar tahlil yapalim dedi cok sinir oldum ise gitmek istemigorum ya kisaca 2 saat sonra kan testinde gorcez rabbim insallah yuzumu guldurur.

Ctesi testim olacak. . Hafif atesim var 've kasik agrim. . Silik cizgi cikti bu sabah.. isteyim 've kotu hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…