eee hoş geldin seni kendime yakın gördüm cünkü bu topiğin en büyüğü bendim şimdi bana eş oldun nurancım seni listeye seve seve ekler
Kızlar 2 gündür çarpıntım var benim. Uyumaya engel değil ama çabuk yoruluyorum. Sizlerde oluyormu.
7. Günü canım bugün 2 gündür bir çarpıntı konışsam nefes nefese kalıyorum. İnsallah hamilelik belirtisidir. Sonuçlara az kaldı.heyecandan ölüyorummTransferinin kacinci gunu canim. Benim bugun 6.gunum.evet bende de var hemen yoruluyorum boyle bi halsizlik geliyo ustume. Insallah hamilelik belirtileridir.
kızlar selamm. moralim çok bozuk
bugün iğnelerde 9. günüm ama dün bacaklarımda kızarıklık vardı doktora gittim kurdeşenmişçok fena kaşınıyorum. benim gibi durumda olan var mı? ne yapmalı bilemedim..
7. Günü canım bugün 2 gündür bir çarpıntı konışsam nefes nefese kalıyorum. İnsallah hamilelik belirtisidir. Sonuçlara az kaldı.heyecandan ölüyorumm
kızlar IMSI tekniği hakkında bilginiz varmı ? şansı arttırıyormu_? bu teknikle hamile kalan varmı?
Canım antibiyotik tedavin iğnelerle birlikte mi başladı yoksa daha önce mi içtin? Bir de Gazi'deki bir doktorun özeline gittin yanlış anlamadıysm değil mi? Ben de direkt Gazi tıp fakültesine gitmek istiyorum. Nuray hanım varmış orda. DEvlette yapınca daha az tutuyor değil mi? Bir bilgin var mı? Artık özellere para vermek istemiyorum
Canim benim doktorum hic bir sey soylemedi ve yasak da koymadi.bilimsel olarak ilk yarim saatten sonra yatmanin da bi etkisi olmadigi kanitlanmis.ben 1 hafta rapor aldim 3 gundur yatiyorum ama cok sikildim.yarin disari cikicam biraz yeter abartmanin anlami yok.cayi iciyorum ben cok acik...Transferden sonra kac gun istirahat etmenizi istediler? Bazi arkslar cay iicin bazilarida icmeyin diyor, doktor tutunma icin bisey tavsiye etti mi?? Calisan arkadaslar kac gun izin aldilar? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar..
Yasım 44
2.denemem
Ataşehir memorial
Bugün ilaçlara başladım
Herkese iyi şanslar diliyorum
Transferden sonra kac gun istirahat etmenizi istediler? Bazi arkadaslar cay iicin bazilarida icmeyin diyor, doktor tutunma icin bisey tavsiye etti mi?? Calisan arkadaslar kac gun izin aldilar? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar..
Yasım 44
2.denemem
Ataşehir memorial
Bugün ilaçlara başladım
Herkese iyi şanslar diliyorum
Transferden sonra kac gun istirahat etmenizi istediler? Bazi arkadaslar cay iicin bazilarida icmeyin diyor, doktor tutunma icin bisey tavsiye etti mi?? Calisan arkadaslar kac gun izin aldilar? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar..
Benim transferimin 6. Gunü doktor transfer sonrası tavsiyelerde bulunurken fazla yatmamın cok faydası olmadıgını embryonun tutunmasının mekanik bir işlem olmadıgını kimyasal bir işlem olduğunu söyledi. Cok ağır isler ve cinsel iliskiden kaçın ama normal hayatını surdur tutunma kimyasal bir islemdir dedi.bu arada dinlenmelerimi oturarak değil uzanarak yapmamin daha iyi olduğunu tüm organlara eşit kan gittiğini belirtti bol su içmemi istedi.tedavimin basından itibarende kesinlikle bitki çaylarını özellikle adacayi gibi yasakladı bol su ve açık çay iç dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?