Bu sabah 9. Gun oluyo idrar negatif((((
nuran77 sana birşey sormak istiyorum, ben ocak ayında da başlayabilirim tranfere, bu konu açma işi nasıl yapılıyor, sonraki aylara kalırsam diye sorayım dedim, gerçi işi bilen arkadaşlar ocak ayı içinde konu açarlar sanırım, ama yine de cevaplarsan sevinirim. bu arada konuyu açmışsın takip ettim uzun süre yoktun, sebebini göremedim, ya da kaçırdım mı,
nuran77 sana birşey sormak istiyorum, ben ocak ayında da başlayabilirim tranfere, bu konu açma işi nasıl yapılıyor, sonraki aylara kalırsam diye sorayım dedim, gerçi işi bilen arkadaşlar ocak ayı içinde konu açarlar sanırım, ama yine de cevaplarsan sevinirim. bu arada konuyu açmışsın takip ettim uzun süre yoktun, sebebini göremedim, ya da kaçırdım mı,
canım benim her gün test yapma sabret 3 günün kalmış işte.
Stressiz, huzurlu mutlu 12 gün geçirmen gerekiyor ki iyi sonuç alasın
Hoşgeldin nurancım, biz de senin topiğinde yazışıyoruz dertleşip güzellikler paylaşıyoruzz. iyi ki geldiinn
Nasıl gidiyor gebeliğin bakalım biraz da sen anlat
Ay kızlar ose'nin 24 aralık Brillantas'ın 25'i benim de 26'sı test tarihlerimiz peşpeşee.. Nurancım bu test tarihlerimizi de tabloya eklersen bir de embriyo sayılarımızı da yazalım parantez içinde hücre sayısı veya 5. gün diye olur mu şekerimm[/QU
kızlar aslında ben ay sonunu bekliyorum neden sanki oraya hamiş olan arkadaşları hamiş diye yazdıgımda bekleyen anne adaylarının yüregi burkulmasın diye cünki öle oluyor neden ben degilim diye kendimizi yiyoruz bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum
hayırlısı olsun arkadaşım, herşey güzel olacak olumlu da çıksa olumsuz da çıksa.neler yaşıyorsun ilk günden beri?? Kaç embriyon
var? Kaçıncı denemen? çok az zamanın kalmış. Sabırlı olanlardansın. Maşallah. Başkaları 7. Günde bile test yapıyor acaba o
başkalarından biri de ben olur muyum
Ben burada çok şey öğreniyorum bilinçleniyorum, evet ümidim az bana verilen olasılık da az ama olsun, ben bundan sonraki
adımlarımı bile planlıyorum. Hangi hastaneye gideceğime bile karar verdim, gazi tıp fak'ne gidicem. Hatta yarın randevu
düşünüyorum. Belki size saçma gelecek ama bunu eşime de söylemedim. Ne bileyim benim işim zor bu sefer. 6 hücreyle
dondurmaya bile değer görülmediğini okudum bir topicte. Neyse hayırlısı kızlar. öptüm
sana ve herkese hayırlısı olsun, ben aranıza bugün katıldım. VE ben de aralık sonu başlıyorum, donmuş embriyom var 4 adet, myom ameliyatı oldum, aradan 3 ay geçti, sanırım aralık sonu transferim olacak, sizlere sonuçlarımı bildireceğim, endimetrium kalınlığı tranfer için kaç olmalı, bugün ameliyat sonrası ilk kontrolumdü ve 2,7 çıktı, bayağı ince yani. sanırım henüz vucut kendine gelmemiş, bu konuda tecrübesi olanlar varsa cevaplarınızı bekliyorum,
bu arada tüm hamileleri tebrik ederim, lütfen gelişmeleri yazın, ayın 16.da test sonucu bekleyen vardı, hala göremedim, merak ediyorum, sanırıyorum şimdi de 20,22,25,26 aralıkta sonuç alacaklar var, hayırlısı olur inşallah. o günlerde bakıyoruz sonuçlara gecikmeden yazın lütfen, hepinize iyi geceler.
ilk tedavinse eyvah eyvah teste iki gün kala ağlama krizlerine girersin geneldi öle oluyor insan
Arkadaslar transfer sonrasi siddetli bel agrisi ceken var mi dun gerceklesti benm transfer sabaha kadar bicak saplanir gibi agrim var di ilaclarin yan etkisi mi acaba sizler hangi igneleri kullaniyorsunuz kizlar
Kizlar yumurtalarım toplandı cok sükür
Ağrım var biraz dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?