Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

tşk ederim canım, dediğin gibi yanıltıcı olabiliyor o yüzden çok heveslenmek istemiyorum .. ilk denemem 5, gün 2 tane embriyo koyuldu

bence heveslen hem 5. gün embriyosu hem silik cizgi maşallah RABBİM tamamına erdirsin sen dikkat et gebişsin güzelim inşallah inşallah

özel şirket ne yazıkki. patron ve iki kızız. hayatta izin vermez offfffff şimdiden strese girdim resmen

canım benim 1. gün izninş al diger günler de cok dikkat ederek calış heralde agır iş degildir oturmanda gezmende zarar yok RABBİM istedikten sonra kimse buna engel olamaz icini ferah tut

korkma catlatma ignesi catlasın diye yapılmıyo yumoşları olgunlaştırsın diye yapılıyo stres gerginlik sana öyle hissettiriyo rahat olun yumoşlar toplandıktan sonra üşütmeyin kendinizi sıcak tutun fazlada yorulmayın

Evet benim de 26 aralık test günüm hayırlısı ama benim ümidim çok ama çok az

Ama umidini kaybedersen olmaz her zaman bi umit vardir oyle degil mi? Hem biz hic bisey bilemeyiz.allah isterse bi bakmissin hamilesin. Arkadasim birbirimize destek olup moral vermeliyiz.bizleri bizden iyi kimse anlayamaz. Hatirliyomusun bilmiyorum ama ben buradaki forumdan cesaret alarak tup bebek yapmaya karar verdim.yalniz olmadigimi bilmek bana cesaret verdi.

maşallah maşallah RABBİM tamamına erdirsin embriyolarının kalitesini söylermisin kac yumoş kac transfer

Canim senin test gunun 26 ydi degilmi?benimki de 25 cok heyecanliyim sabirsizlaniyorum zaman gecmiyo.insallah guzel haberler aliriz birer gun arayla :))

Benim de 24'ü inşallah pozitif olur hepimizin :)

maşallah maşallah RABBİM tamamına erdirsin embriyolarının kalitesini söylermisin kac yumoş kac transfer

Canım güzel dileklerin için saolasin.allah isteyen herkese nasip etsin .benim 15 yumurtam toplandı.9tanesi döllendi 1 tane 1.kalite 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi.

merakla oturmuş burda bakıyorum hamile kalanları belirtilerine bakıyorum,bişeyler arıyorum devamlı beni mutllu edicek ama 20 aralık test günüm bakalım ne olucak sonuc.

Ben de Kasım ayında tüp bebek yaptıranlardanım.bugüm transferimin 10. Günü ve kan testi sonucum 36.96 ve hamileyimmm

Canım hayırlı olsun çok ama çok sevindim. Darısı hepimizin başına. İlk denemenmiydi? 2 tane embriyonun konulduğunu okumuştum sanırım başka topicte. Belirtilerini de yazar mısın bize. Tekrar tebriklerrrrr..

kızlarrr ben geldim artık evimdeyim yeni liste yapıp sayfa başına ekliycem :)))))

Hoşgeldin nurancım, biz de senin topiğinde yazışıyoruz dertleşip güzellikler paylaşıyoruzz. iyi ki geldiinn

Nasıl gidiyor gebeliğin bakalım biraz da sen anlat

Ay kızlar ose'nin 24 aralık Brillantas'ın 25'i benim de 26'sı test tarihlerimiz peşpeşee.. Nurancım bu test tarihlerimizi de tabloya eklersen bir de embriyo sayılarımızı da yazalım parantez içinde hücre sayısı veya 5. gün diye olur mu şekerimm

Son düzenleme:

Canım benim biliyorum moralsiz olmamalıyız ama elimde değil. Bazen çok mutluyum umutlanıyorum bazen olur olmaz sinirli davranıp kırıcı olabiliyorum.

Bir gel git içindeyim. Yarın işe başlıyorum, o yüzden çok mutluyuummm. Bugün 3. günü bitirdik(transfer günü hariç).

İlk günden beri hafif bir bel ağrısı var.

Sağ ve sol yumurtalıklarımdan kramp değil, ağrı değil iğne batmasından farklı garip şeyler hiddediyorum.

Hiç hormon almadım neden olur ki bu yaşadıklarım.

Ayağa kalkınca özellikle dolaştığım zaman şu progesterondan kaynaklı sarı akıntı geliyor tuvalette. Tabii adetin 21. gününden sonra düşüşe başlıyor. Yarından itibaren bakıcam azalacak mı? Gebelikte azalmadan artış gösterecek çünkü

Kızlar evde sürekli durmak bana göre değil, yarın işe gideceğimi bilmek bile moralimi düzeltiyor. 3 günden sonra yatmıycam evde durmuycam demiştim.

İlk denemede 10 gün yattım da ne oldu?

Birazdan uyumaya gidicem hepinize iyi geceler. Hamiş arkadaşlara tekrar hayırlı olsun. Ne güzeeelllllll sizi özeniyoruummmm

Son düzenleme:
merakla oturmuş burda bakıyorum hamile kalanları belirtilerine bakıyorum,bişeyler arıyorum devamlı beni mutllu edicek ama 20 aralık test günüm bakalım ne olucak sonuc.

Hayırlısı olsun arkadaşım, herşey güzel olacak olumlu da çıksa olumsuz da çıksa.Neler yaşıyorsun ilk günden beri?? Kaç embriyon

var? Kaçıncı denemen? Çok az zamanın kalmış. Sabırlı olanlardansın. Maşallah. Başkaları 7. günde bile test yapıyor acaba o

başkalarından biri de ben olur muyum

Ben burada çok şey öğreniyorum bilinçleniyorum, evet ümidim az bana verilen olasılık da az ama olsun, ben bundan sonraki

adımlarımı bile planlıyorum. Hangi hastaneye gideceğime bile karar verdim, Gazi Tıp Fak'ne gidicem. hatta yarın randevu

düşünüyorum. Belki size saçma gelecek ama bunu eşime de söylemedim. Ne bileyim benim işim zor bu sefer. 6 hücreyle

dondurmaya bile değer görülmediğini okudum bir topicte. Neyse hayırlısı kızlar. öptüm

Son düzenleme:

Embriyo transfer sayim 2. 5. gun embriyosu test tarihim 24. Aralik. Allahin izniyle hepimiz olumlu sonuc aliriz insallah

çok şeyler yaşıyorum ilk günden beri sürekli karnım ağrıyo devamlı acaba adetmi oldum dıye sürekli wc ye gidiyrm.2 embriyo 8 hücreli transfer edildi.eurofertilde...
bu benım üçüncü denemem bakalım ne olucak.... 4 tanede dondurduk, yapmadım test ne bilim yapmak gelmedi içimden...

İnşallah rabbim bu sefer yüzümüze güler...

kızlarrr ben geldim artık evimdeyim yeni liste yapıp sayfa başına ekliycem :)))))

sana ve herkese hayırlısı olsun, ben aranıza bugün katıldım. VE ben de aralık sonu başlıyorum, donmuş embriyom var 4 adet, myom ameliyatı oldum, aradan 3 ay geçti, sanırım aralık sonu transferim olacak, sizlere sonuçlarımı bildireceğim, endimetrium kalınlığı tranfer için kaç olmalı, bugün ameliyat sonrası ilk kontrolumdü ve 2,7 çıktı, bayağı ince yani. sanırım henüz vucut kendine gelmemiş, bu konuda tecrübesi olanlar varsa cevaplarınızı bekliyorum,

bu arada tüm hamileleri tebrik ederim, lütfen gelişmeleri yazın, ayın 16.da test sonucu bekleyen vardı, hala göremedim, merak ediyorum, sanırıyorum şimdi de 20,22,25,26 aralıkta sonuç alacaklar var, hayırlısı olur inşallah. o günlerde bakıyoruz sonuçlara gecikmeden yazın lütfen, hepinize iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…