tşk ederim canım, dediğin gibi yanıltıcı olabiliyor o yüzden çok heveslenmek istemiyorum .. ilk denemem 5, gün 2 tane embriyo koyuldu
özel şirket ne yazıkki. patron ve iki kızız. hayatta izin vermez offfffff şimdiden strese girdim resmen
arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum dün akşam 10 da çatlatma iğnesini vuruldum çarşamba toplama yapılacak fakat benim kasıklarımda ağrılar başladı çok korkuyorum vaktinden önce çatlama olursa diye bu konuda bi fikriniz var mı ? bugüne kadar stres sıfırdı bende ama bugün inanılmaz stresteyim ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ...
Ben de Kasım ayında tüp bebek yaptıranlardanım.bugüm transferimin 10. Günü ve kan testi sonucum 36.96 ve hamileyimmm
Evet benim de 26 aralık test günüm hayırlısı ama benim ümidim çok ama çok az
Ben de Kasım ayında tüp bebek yaptıranlardanım.bugüm transferimin 10. Günü ve kan testi sonucum 36.96 ve hamileyimmm
keske bilsem ,sayfayi acan arkadas hamis oda ilgilenemiyo..o yapiyordu...
maşallah maşallah RABBİM tamamına erdirsin embriyolarının kalitesini söylermisin kac yumoş kac transfer
Canim senin test gunun 26 ydi degilmi?benimki de 25 cok heyecanliyim sabirsizlaniyorum zaman gecmiyo.insallah guzel haberler aliriz birer gun arayla :))
maşallah maşallah RABBİM tamamına erdirsin embriyolarının kalitesini söylermisin kac yumoş kac transfer
kızlarrr ben geldim artık evimdeyim yeni liste yapıp sayfa başına ekliycem :)))))
Benim de 24'ü inşallah pozitif olur hepimizin :)
Benim de 24'ü inşallah pozitif olur hepimizin :)
Ama umidini kaybedersen olmaz her zaman bi umit vardir oyle degil mi? Hem biz hic bisey bilemeyiz.allah isterse bi bakmissin hamilesin. Arkadasim birbirimize destek olup moral vermeliyiz.bizleri bizden iyi kimse anlayamaz. Hatirliyomusun bilmiyorum ama ben buradaki forumdan cesaret alarak tup bebek yapmaya karar verdim.yalniz olmadigimi bilmek bana cesaret verdi.
merakla oturmuş burda bakıyorum hamile kalanları belirtilerine bakıyorum,bişeyler arıyorum devamlı beni mutllu edicek ama 20 aralık test günüm bakalım ne olucak sonuc.
Ay kızlar ose'nin 24 aralık Brillantas'ın 25'i benim de 26'sı test tarihlerimiz peşpeşee.. Nurancım bu test tarihlerimizi de tabloya eklersen bir de embriyo sayılarımızı da yazalım parantez içinde hücre sayısı veya 5. gün diye olur mu şekerimm
kızlarrr ben geldim artık evimdeyim yeni liste yapıp sayfa başına ekliycem :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?