Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Benim umutlar suya düştü zaten 2 yumurta vardı yumurta toplanırken 3. yumurta da var sanilip kistpatlatilmis rahim içine sıvı kacmis dunden beri kanamam var büyük ihtimal transfer olmayacak

uzulme tatlim muhakkak bunda da bi hayir vardir.transfer olmasa bile dondurulur buna sukur belkide transferin olacak bosa uzuluyosun .

Canım ben ananası transfer günümden beri her gün bir dilim yiyorum. Hatta komik gelecek ama transferden 25-30 dk sonra ben yatakta ananas ve kabak çekirdeği yiyordum. Çok komikti eşim fotoğraflarımı çekti:) Hemşire kapıyı çalınca apar topar toplandık felan komik yani

Ben zararlı diyeni duymadım valla zararı varsa da biz bilmeden yiyoruz birşey olmaz o yüzden diye düşünüyorum

Son düzenleme:

ben alışverişe çıkıp alayım diyorum.hergün bir dilimin ne zararı olabilir ki.kabak çekirdeğini duymamıştım.o ne işe yarıyor acaba?

ben alışverişe çıkıp alayım diyorum.hergün bir dilimin ne zararı olabilir ki.kabak çekirdeğini duymamıştım.o ne işe yarıyor acaba?

Kabak çekirdeği e vitamini, omega 3, omega 6, doğal östrojen erkekler için de doğal testesteron içeriyormuş Lifli olduğu için kabızlığı da önlüyormuş. Ben normal zamanda da çok severim. Hiç eksik etmem. Yemeklerden sonra 1-2 avuç yerim. Hatta eşimi de alıştırdım

Son düzenleme:

bu anlattıkların benim için çok faydalı oldu detaya ihtiyacım var bende 3 gün sonra iğneleri vurmaya başlıycam inşallah hayırlısı olur hangi hastanede yaptırdın merak ettim.benim eşimde şimdiden alıştırma yapmaya başladı ev işlerinde::))))))

canım ben beylikdüzü medicanada yaptırdım.istanbulda değilim.yakın diye orayı tercih ettik.şimdilik çok memnunum bakalım.doktorum selman bey.vallahi eşlere çok iş düşüyor.okadarınıda yapsınlar artık dimi ama

arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum dün akşam 10 da çatlatma iğnesini vuruldum çarşamba toplama yapılacak fakat benim kasıklarımda ağrılar başladı çok korkuyorum vaktinden önce çatlama olursa diye bu konuda bi fikriniz var mı ? bugüne kadar stres sıfırdı bende ama bugün inanılmaz stresteyim ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ...

Hayırlı olsun tedaviniz. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlama ve toplama oluyor. Bu süreçteki ağrılar yumurtaların büyüdüğünün de bir işaretidir. Çatlma ağrısı zaten çok kısa süreli oluyor. Ben bunu anlayabiliyorum. Kimi kadın hiç hissetmiyor ama. Endişe etmene gerek yok zaten çatlması bekleniyor ki toplanabilsin ama 36 saat öncesinde zor o yüzden büyüyordur yumoşların merak etme

Kızlar bir sitede embriyolog sorulan soruları cevaplıyor. Sanırım kendi merkezlerinin istatistikleri tam anlamadım ama "yapmış oldugumuz istatisklere göre dondurulmuş olan embriyo iyi çözülmüş ise sansınız taze ye göre daha yüksektir.çünkü rahim daha hazır ve yıpranmamış durumdadır" diyor. Israrla dondurulup iyi şekilde tümü canlı çözülmüşse bu kaliteli embriyo olduğunun şansın daha yüksek olduğunun göstergesidir diyor

İnşallah benim de %100 sağıklı çözülen embriyom tutunmuştur. 5. güne bekletmenin iyi olduğunu savunan var; yaşayıp yaşamıycağı belli olurmuş, embriyo durumu izlenirmiş böylece. Ama embriyo rahimde daha iyi şans bulur deyip 3. gün koyanlar da var benim merkez gibi. Hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim cevabın için canım içimi rahatlattın .. Bende dış gebelik ameliyatlarından sonra çatlamaları çok net hissediyordum bugünde ağrım olunca korktum bir an.
Bir teslim etsem şu yumoşları hayırlısıyla çok mutlu olacağım... Bu arada sanırım transferin olmuş dilerim tutunur sana meleğin .. Tekrar teşekkür ederim ..

Canim senin test gunun 26 ydi degilmi?benimki de 25 cok heyecanliyim sabirsizlaniyorum zaman gecmiyo.insallah guzel haberler aliriz birer gun arayla :))

kızlar aradılar 15 yumurtamdan 10 tanesi olgunmuş 8 tanesi dölenmiş iyi durumda demiş nasıl sizce.5.güne kalırmı acaba?ay çok heycanlıyım.inşallh kalitelidirler.

kızlar aradılar 15 yumurtamdan 10 tanesi olgunmuş 8 tanesi dölenmiş iyi durumda demiş nasıl sizce.5.güne kalırmı acaba?ay çok heycanlıyım.inşallh kalitelidirler.

yumoşların hayırlı olsun.:)) telefonda söylemedilermi kaçıncı gün transfer yapacaklarını.

inşallah kalitelidirler

eşim görüşmüş.iyi demişler.yarın kontrolum var.gidince yüzyüze soracağım tüm detaylarını.kalitelidirler inşallh.

slm arkadaşlar bende bu ay 5.tüp bebek denememe (tedaviye)başladım bugün 4.günüm iğneye başlamammın , inşallah hepimizin sağlıklı birer evladı olur hayırlısıyla.ben ankarada tedavi görüyorum dr. muazzez öztürk kendisi çok iyi birisi herşeyi tek tek inceliyor günlük takiplerimi (usg) yapıyor e2 takibi filan sürekli takip ediyor inşallah hayırlı sonuçlar alırız. sizlerle gelişmeleri paylaşırım dualarınıza benide eklemeyi unutmayın allah hepimizin yardımcısı olsun.

bacım nerde ki hamiş. Ha baktığın zaman içimizde embriyo var ama daha dur hamişiz diyemiyoruz

Ben liste yapmayı bilmiyorum bilen birisi varsa ve zamanı uygun bir arkadasş liste yapabilir mi???

topik sahibi hamiş yeni katılan arkadaş var hamiş eminim dahada cogalacak

cuma günü yumurtalarım alınınca PTESİ günüde transfer yapılacak çok erken değilmi kızlar 3. günemi denk geliyor transferim

3. gün transferi oluyor annesine sarılmak icin büyüyorlar hayırlı haberlerini alırız inşallah bize transfer sonrası bilgilerini bildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…