Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

cuma günü yumurtalarım alınınca PTESİ günüde transfer yapılacak çok erken değilmi kızlar 3. günemi denk geliyor transferim

cuma günü yumurtalarım alınınca PTESİ günüde transfer yapılacak çok erken değilmi kızlar 3. günemi denk geliyor transferim

cuma yumurtaların toplanınca döllenme için bırakacaklar kesin transfer gününü embriyoların sayısına niteliğine göre karar veriyorlar 3.gün olursa pzt oluyor genelde 3.gün transferi yapılıyor zaten

işyerinden ptesi tam gün mü izin alayım kızlar.

ertesi gün yani salı çarşamba izin alamıycam ofisteki diğer arkadaşın sınavları var aynı tarihe geldi offfffffffffffffffffff :((((((

sizce bir kaç gün dinlenmelimiyiz

işte tek yumurtayla ne güzel bir sonuç.Allah istedimi oluyor ,güzel Allahım inşallah en hayırlı zamanlarda nasip etsin hepimize anneliği ama o zaman gelene dek de sabredebilmek gerekiyor...
dünden beri o kadar cok ağladım ki kendime kızıyorum

Canım bnim ağlama biliyorum zor bir süreç ama ağlamak çare değil. Onun yerine hayırlısı böyleymiş demek ki daha uygun zamanı gelmedi. Vardır Rabbimizin bildiği demelyiz. Biliyorsun O hiç şaşırmaz bu konularda. Bize şer gibi görünebilir ama zaman geçince hayrını anlarız. Sadece zamana ve sabra ihtiyacımz var. Yoksa hepimiz bir gün anne olucaz kızlar buna inanın:16::16:

işyerinden ptesi tam gün mü izin alayım kızlar.

ertesi gün yani salı çarşamba izin alamıycam ofisteki diğer arkadaşın sınavları var aynı tarihe geldi offfffffffffffffffffff :((((((

sizce bir kaç gün dinlenmelimiyiz

Canım ilk 3 gün önemli diyorlar. Patronunla görüşüp ayarlamaya çalış derim. Pazartesi yani ilk tarnsfer günü zaten mutlaka yat dinlen. Diğer 2 günü de rapor al bence. Hangi işte çalışıyorsun özel şirket mi?

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar nasılsınız.. ben bugün evde test yaptım silik bir şekilde 2. çizgiyi gördüm ama kan testi günüm perşembe. kesin emin olamıyorum birde transfer sonrası ohss olan var mı bende hafif bir şekilde ohss var ama doktorum sorun olmadığını söyledi..

Canım yaptırdığın merkezin donma-çözme ünitesi olmayabilir; yoksa sorarlardı diye düşünüyorum. Şansım az evet ama Allahtan ümit kesilmez değil mi???

cnm benim yaptırdığım yer araştırma hastanesi ıspartada tabiki donma işlemi yapılıyo ama bana bşey demediler bilemiyorum yaa keşke dondurma olsaydı senin ne tür belirtilerin var transfer kaçıncı gün yapıldı

mrb arkadaşlar nasılsınız.. ben bugün evde test yaptım silik bir şekilde 2. çizgiyi gördüm ama kan testi günüm perşembe. kesin emin olamıyorum birde transfer sonrası ohss olan var mı bende hafif bir şekilde ohss var ama doktorum sorun olmadığını söyledi..

Merhaba arkadaşım hayırlı olsun tedavin öncelikle. İdrar testi yanıltıcı oluyor aldığımız hormonlar da etkiliyor. Ben kan testi yaptır derim. Kaç embriyon konulmuştu. İlk denemen mi? İnşallah yüzün güler..:16:

cnm bende ohss oldum orta şiddetliydi seum taktılar arkasından idrar yolu enfeksiyonu kaç yumurtan toplandı kaçıncı gününde yaptın

Merhaba canim bende de siskinlik var ama ohss olup olmadigimi bilmiyorum drum herhangi bisey soylemedi ama biraz siskinlik var diye bi ilac verdi onu kullaniyorum simdi.ama cok rahatsiz ediyo gercekten sanki hamile gibiyim pantolanlarim kavusmuyo. Bugun is yerinde kabanimi hic cikaramadim pantolanin dugmesini vuramadigim icin.

Merhaba arkadaşım hayırlı olsun tedavin öncelikle. İdrar testi yanıltıcı oluyor aldığımız hormonlar da etkiliyor. Ben kan testi yaptır derim. Kaç embriyon konulmuştu. İlk denemen mi? İnşallah yüzün güler..:16:

tşk ederim canım, dediğin gibi yanıltıcı olabiliyor o yüzden çok heveslenmek istemiyorum .. ilk denemem 5, gün 2 tane embriyo koyuldu

Canım ilk 3 gün önemli diyorlar. Patronunla görüşüp ayarlamaya çalış derim. Pazartesi yani ilk tarnsfer günü zaten mutlaka yat dinlen. Diğer 2 günü de rapor al bence. Hangi işte çalışıyorsun özel şirket mi?

özel şirket ne yazıkki. patron ve iki kızız. hayatta izin vermez offfffff şimdiden strese girdim resmen

yumurtası toplanacak arkadaşlar korkmayın sakın.ben şahsen çok korkmuş biri olarak söylüyorum.ohhh bi güzel uyku çekmişimki sormayın.en son ilaçı verdiler adam sordu başın dönüyormu diye bende evet dedim kafam güzel oldu yaaaaa dedim sonrası yok.uyandığımda hala opu odasındaydım.kalkıp sedyeye yattım.ama hayal meyal tam net değildi herşey.eşimin sperm yeterli gelmediği takdirde tese yapacaklarını söylemişlerdi.kapıdan çıktığımda eşimi gödüm tese olmayacağım canım merak etme dedi.yeterli gelmiş çok şükür.banada 15 yumurtan var dediler.45 dk dürmüş benim işlemim.çok acaip adet sancısı gibi sancım vardı ve bana ağrı kesici yapın dediğimi hatırlıorum.taaaki odama geldim.yattım bir 10 dk sonra herşey daha netti.ama inanın adet sancısı çekenlere hiç yabancı değil.lakin akşam karnım davul gibi oldu.gece 4 te idarar için kalktım iki büklüm.sonra sancım olunca hemen parol içtim.çok iyi gelıo.şimdi ev işi flan yapmak istıyorum ev berbat durumda.ama eşim yaptırmıo.heheh akşama o gelince süpürcekmiş evi:8::8::8::8::8::8:

bu arada topiği açan arkadaş hamile kaldığı için yok.bu yüzden listeyle ben ilgilenebilirim.şunu bir düzenleyelim.kimler var kimler yok.hangi süreçteyiz diye.önce listeyi bi hazırlayayım ben sonra yazarsınız bilgilerinizi.:42:

Merhaba canim bende de siskinlik var ama ohss olup olmadigimi bilmiyorum drum herhangi bisey soylemedi ama biraz siskinlik var diye bi ilac verdi onu kullaniyorum simdi.ama cok rahatsiz ediyo gercekten sanki hamile gibiyim pantolanlarim kavusmuyo. Bugun is yerinde kabanimi hic cikaramadim pantolanin dugmesini vuramadigim icin.

bende şişlik yok ama nefes darlığı ve kaburgalarımda ağrı var.. doktorum sıvı kendiliğinden geçer dedi ..

Back