Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

zor bi soru değildi.

zor bi soru değildi.

en iyi yer mi bilmiyorum ama ben kadıköy şifada tedavi görüyorum ve çok memnunum..
kızlar bugün 5. iğne günümdü. gonal f kullanıyordum
yarından itibaren 2 gün gonal f ve cetrotid kullanıcam, salı günü kontrolüm var.. heyecan dorukta.. rabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın. amin.

Arkadaslar mehraba, ben araniza yeni katildim.aslinda 1bucuk yildir bebegimiz icin cabaliyoruz ama olmuyor. Sebepsiz infertilite. Bu b ay tup bebek yapmaya karar verdik fakat progesteronum yuksek diye transfer yapilmadi. 2tane donduruldu. 31 aralikta transfer edilecek. Icimde buyuk bir korkuyla bekliyorum.. simdi estrofem diye bi hap kullaniyorum. Ostrojen icin sanirim daha once bu ilaci kullanan var mi? Bilgi verebilir misiniz? Herkese sabir diiyorum. Allah yardimcimiz olsun..

Kizlarrr ben geldim!!kac gundur yokum kaynatmissiniz buradabu aksam catlama ignemi vurdum pazartesi yumoslarim toplaniyor))heyecan dorukta !!!!!insallah hepimizin bebisleri olur.bu aksam arkadasin cocugu 2yasini doldurdu dogum gunune gittik.etraf hamile ve cocuklu doluydu;(bense garibim arabada telefonumu unutmusum numarasi yapip tam saat 10 da gittim arabada catlama ignemi vurdum.icimde ne firtinalar kopuyor kimsenin haberi yok.

zor bi soru değildi.

sadece bu sayfayı görerek yorum yapıyorum sana arkadaşım,sanırım istanbulda yaşıyorsunuz ve tüp bebek için en iyi yeri arıyorsunuz,doğrumu anladım,ben Antalyada yaşıyorum ama eğer İstanbulda yaşıyor olsaydım Brüksel tüp bebek merkezinde dr yücel karamana yaptırmayı düşünürdüm,sen yine başka yerleride araştır,bu doktoruda araştır,aklında bulunsun yani.iyi diye duymuştum.
bende yeni başladım arkadaşlar hepimize hayırlısı olur işallahh..şu an iğnelere başladımmm..
merhaba,bende iğnelerime 10 aralıkta başladım ve bugün 6.iğnemi vuruldum,hayırlısı.

progesteron sorununuzu yenimi öğrendin yoksa daha önce biliyormuydunuz,bence siz kendiliğinizden hamile kalabilirsiniz gibi geliyor bana,ayrıca eşinizin morfolojisine baktırdınızmı merak ettim.

seni en iyi anlayacaklar sanırım bizleriz,ben millete neler neler uyduruyorum bir bilsen,Rabbim artık bizimde yüzümüzü güldürsün.ne güzel senin yumoşlar pazartesi toplanıyor az kalmış,eşim bugün üstünkörü hesap yaptı sanırım benimkiler 21 aralığa denk gelecek

kızlar bana sabah vurulcaksın demedı cetrotidi

ben gonal f, menopur ve cetrotidi aynı zamanda vuruyorum ?

bugün benimde 6.günüm ve bugünden itibaren menopur,gonal f ilaveten cetrodite başladım.5 kutu aldırmıştı bana doktorum,bugün ilkini vuruldum,yarın kontrolüm var(gece yazdığım için aslında bugün olacak yani pazar günü)bakalım dr ne diyecek.

Yamukprenses Merhaba, nasil alinti yapacagimi bilmiyorum o yuzden bu sekilde baslaadim. Evet progesteron problemini yeni ogrendim. Bu ay insallah yuksek cikmazsa transfer olucak.esimin sperm sayisina bakildi o da yeterli denildi o kadar. Baska biseye bakmadilar.

merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum siteye...
3 yıllık evliyim. eşim 12 yıl önce kemoterapi aldığı için sperm sayısı 2-3.. bende bir rahatsızlık çıkmadı çok şükür. zeynep kamil de rapor almak için 6 ay kadar süründükten sonra istanbul tüp bebek merkezinde tedaviye başladık kasım ayında yumurtalarım toplandı 20 adet.. 42 kiloydum burada ve o günü hatırlamak bile istemiyorum... zeynep kamilde çektirdiğim rahim filminden sonra yaşadığım en kötü tecrübe oldu.. tabi yumurtalarım alındıktan 4-5 gün sonra minicik ve bana çok acı vermeyen bir göbeğim vardı. kilom dieşmemişti. 30 kasımda embriyo transferim gerçekleşti. transferden önce litrelerce su içtim. transfer işlemi yaşadığım en duygusal andı.. küçücük bembeyaz bir ışık füzesi.. onu gördüğüm an doldu gözlerim. 30 dk. dinlendim, arkasından lavaboya gidebiliceiğimi söylediler. dr bana hiç yatmamam gerektiğini sadece ilk üç gün yavaş ve dikkatli hareket etmem gerektiğini söyledi, sonrasında normal hayatına dönebilirsin dedi. ama ben hep lavaboya bile gitsem düşücekmiş gibi düşünüyordum nedense:) annemi çağırdım ankaradan ama boşuna mı çağırdım diye düşünmeye başlamıştım. 12.12.12 bhcg tarihimdi. tabi kan sulandıcı iğneler vajinal jel ve vitaminler 3 ay kullanılacak şekilde bilgilendirildik. bitmek bilmeyen 15 gün geçirecektim, ömrümün en uzun 15 günü:) buarada kabızlık başladı elma ve kayısı biraz yardımcı oldu ama hafif ıkınmam gerekti, 2-3 kez böyle olunca korktum düşücek diye dr. duphalac şurup kullanabiliceğimi söyledi. burada yumurta toplama sonrası kullandığım antibiyotik hassas midemi mahvetmişti zaten. ilk haftam çok harika geçti, karnımda küçük bi şişlik ilk haftam ne kadar rahattı gezmeye gidiyordum 2 günde bir. her sabah fırına yürüyorum jelim daha iyi emilsin diye, ama malesef 2. haftaya girdiğmde karnımdaki şişlik büyümeye ve mideme doğru uzanmaya başladı.. giderek artıyordu 3 litre su içiyorum ve protein ağırlıklı besleniyordum ama yediklerimi yutucak yerim bile kalmamıştı, okadar gerildiki vucudum 2-3 gün içinde 6 kilo aldım ve artık ne rahat uyuyabilyor ne hareket edebilyordum. dik bile yürüyemiyordum, belimi eğerek wc ye gidiyordum tabi şiddetli bel ve mide ağrısı çekmeye başladım. evde olacak gibi deildi artık dayanamadım dr.u aradım 11 12 12 de ertesi güne hemen çağırdılar. 12 12 12 de dr. a gittim, geceden aç ve susuz gittim. önce bhcg alında sonra kandaki albumin protein vs bazı değerlere bakmak için kan verdim. sonra muayeneye girdim dr.a bütün bu şişliğin 2-3 gün içinde geliştiğini söyleyince bu gebelik belirtisi olabilir dedi. çünkü bebek tutunduğu zaman artan hormon miktarı bu rahatsızlığı tetikler dedi. aman Allahım tüm ağrılarım geçti sanki:) tabi serum takılıcak takibe alınacaksın dedi. buarada sonucumun çıkmasına 3 saat vardı. serumlarımda 3 saate biticekti. hemşire gelip sonucun pozitif olduğunu söylediğinde annemle birlikte ağlmaya başladık:) 1 embriyo tansfer edilmişti zaten. ilk denemeydi buarada. 244 çıkmıştı. ama önemli olan 2 gün sonrasında 2 katına yükselmesiydi tabi. okuduğum dış gebelik yazıları canımı iyce sıkıyordu.. buarada hergün serum ve kan takibi yapıldı. 14.12.12 de kan vardim tekrar ama dr.a yürüyerek deil sürünerek gidiyordum geceler uykusuz artan bel ve mide ağrıları.. serum üstüne serumlar... kan sonucum 678 çıkmıştı, artık mutlu ve acılı bir anne idim:) dış genital bölgemde şişlik oluştu rahat oturamıyordum da artık.. 15.12.12 yani dün de arkadaşlar tekrar muayene ye gittim ödem olumşmuş krem verdiler onun için.. ve parasenteze karar verdiler. yani hafif bir aneztezi altında karın boşluğundan su alma işlemi.. 2 lt su aldılar benden, arkasından 4 tane serum takıldı ve albumin sanırım protein yüklendi. oysaki dr.un söyledği gibi 5 yumurta ve 3 ton balığı 2 porsiyon köfte ye demişti. aynen yapmama rağmen proteinim alt sınrda olduğu için. bu ohss sendromu 2-3 haftada geçermiş sabırlı olmak gerekiyormuş, ve sonucun pozitif çıkması durumundan dolayı ilerlemiş.. annelik zaten zor ama bizimki daha da zor arkadaşlar. Rabbim hepimize sabır versin inşallah. ve olmayan ve isteyen herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip tsin inşallah. yarın tekrar gidicem gene geceden aç ve susuz dediler, sanırım gene parasentez yapılacak. yazarım size tekrar, görüşmek üzere..

tatlım maşallah bebişin hayırlı olsun

kızlarr aklıma bir şey takıldı. şimdi ben bu iğneler için hemşireye gidiyorum ama bugün cetrotidi yaparken sanki tereddüt etti. hepsi yapılmayacakmış gibi. ama doktor 0,25 yazmış. yani bir günde kutu bitti. sizinde mi öyle??

seninle beraberiz arkadasım.. bende gonalf kullanıyodum şimdi cetroide basladım.... salı benımde kontrolum var.. ve perşembe toplanıcaklar galiba...

canım cetrotide zaten hepsi birkerede vurulan bir ilaç 1 kutusu 1 kullanım için. yani yanlışlık yok merak etme.

hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz arkadasımm inşaallah olucak rabbim çok büyük.

evet bende dün yaptım 1kutu bitti.. ben hemşireye sordum dozu ne olacak ben yaparım dıye.. bana telfda nasıl vuracağımı anlattı..onları bi kerede vuracaksın doz yok dedi

Arkadaşım okurken heyecan yaptım yazında bi gizem vardı, sonunda anladım,,, heyecanlandım ve gözlerim doldu... bebeğin hayırlı olsun ve sağ salim kucağına alırsın inşaallah...

Cok zor ve acili bir donem gecirmissin ama sonucu cok guzel hayirli olsun, darisi hepimizin basina.. umarim en kisa zamanda acilarin azakie rahatlarsin.

seninle beraberiz arkadasım.. bende gonalf kullanıyodum şimdi cetroide basladım.... salı benımde kontrolum var.. ve perşembe toplanıcaklar galiba...

haydi gelsin bebişler o zaman :)
cetroid etkiledi beni yaa, uyku yaptı :) gonal f i seviyordum :)
bana ctesi filan dedi ama belli olmaz tabii..
hangi merkezdesin arkadaşım?

inşallah RABBİM kucana almayı nasip etsin hem sana hem bebişine saglık diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…