Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

evet ya o daha da gıcık edecek bişey
inş. hepimizinkiler 1.kalite on numara yumoşlar olur amiiiiiiiin

yok benımkı henüz toplanmadı bugün iğnelerde4. günüm yarın dr da randevum var bakıcaklar artık duruma?? ben ilk denememde o sıkıntıyı çok yaşamıştım çoook şiştim ve bi türlü atlamamıştım.. oyuzden ilgimi çekti varmı bi çözümü diye?...

ya birde Ananas ın ne etkisi varmış transfer sonrasında?? kahvede kesinlikle içilmeyecekmiş..

ya birde Ananas ın ne etkisi varmış transfer sonrasında?? kahvede kesinlikle içilmeyecekmiş..

Merhaba
Ben kahve ictim, 1-2 fincan bi Sey yapmaz diye okumustum :s

Bir de embriyo kalitesi icin 1. Seviye 40e diye bilgi var raporda 40enin oldugunu anlamadim Bilen var mi?

Son düzenleme:
7. iğnemi yaptım. ptesi tekrar kontrolüm var.
perşembe günü kontrol olmuştum. 5 yumurtam oluşmuş. küçüklermiş.
doktor kötüde değil iyide değil. kötünün iyisi dedi (( umudunu yitirme dedi.
tek bir yumurta işimize yarar yeterki sağlıklı olsun. tek bir sperm bile işimize yarar sağlıklıolsun yeterki dedi.

ama ben ümidimi yitirmek istemiyorum. en yüksek dozdaki iğneyi kullanıyorum çünkü yumurta rezervim 0,47 ((
cuma sabahından itibaren sabah iğnelerinede başladım. yumurtalar çatlamasın diye kontrollü olmalarını sağlayan iğneymiş.

ptesi tekrar kontrole gidiyorum yumurtaların büyüklüğüne göre çarşamba yada perşembe yumurtaları toplayacaklarmış.
Allah hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin

Canım tedavi başlangıcının netleşmesine sevindim, belirsizlik bunaltıyor çünkü malesef. Nasıl amh sonucun? 1 aylık mı 2 aylık mı uygulanacak tedavi?

canim ananas bebegin tutunmasini sagliyormus bir de benim tahminim ananas lifli bir bitki oldgu icin kabizligida onluyor olabilir.bnm transferimden sonra bana cay kahve kola maydanoz yasak demisti(hatirladiklarim bunlar)bol bol ananas brokoli ye demislerdi ayni zamanda marul ispanak meyve yiyebilirsin dediler.iste saglikli seyleri yemem soylendi.

tekrar marhaba kizlar, dun 5.gunumdu ve kontrolum vardi.dr gonal-f 225 e devam dedi ve ilave olarak 3 gun boyunca cetrotide vurulcam.sanirim carsamba gibi de yumurtalari toplayacaklar.sizden ogrendigim tecrubelere gore kabizlik olabiliyo, ona gore beslenicem peki bu yumurtalar toplandiktan kac gun sonra transfer ediliyor ? yumurtalarin toplandigi gun mu esimden sperm alicaklar?

gonal-f 300 kullanıyorum bende. yumurtaların toplandığı gün eşinden sperm alacaklar. kontrollerinde doktorun size izahat eder

Benimde pazartesi sabahı yumurta toplama işlemi var eşimde tese olacak bu üçüncü deneme bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

pazartesi yumurta toplama islemim olacak corekotu bal tarçın karışımına yumurta toplama isleminden sonrada yiyecekmiyim bilgisi olan varmı

slm kizlar ben sabah aksam kalcamdan progestan igne oluyorum.normalde esim yapiyordu ama bu gece yok nerde yaptirabilirim acillerde yaparlar mi

ben de 2. denememe başlıcam tabi hayırlısıysa.morfoloji sorunumuz var nerde yapıcama karar veremedim hangi merkezdesiniz özellikle morfolojide enn ii yer nerdesidir??istanbuldayım.benim ilk denememde 5 yumurtadan 3 tanesi döllendi 2 tanesi en ii kalitedeydi 4.gün transfer edildi tutmadı ( ben dondurma da istiyorum inş.uzun protokolde daha mı fazla yumurta oluyor??

pazartesi yumurta toplama islemim olacak corekotu bal tarçın karışımına yumurta toplama isleminden sonrada yiyecekmiyim bilgisi olan varmı

Çörek otu tutunmayi onledigi icin 10.gunde birakilmasi gerekiyor diye okudum forumdan ve biraktim benim ultrsonda 10yumrta gozkyordu 15toplanti 11i de dollendi cok sukur 5.gune gidilecek Sali gunu olacak transferim bana kalirsa birakmalisin cnm

Canım tedavi başlangıcının netleşmesine sevindim, belirsizlik bunaltıyor çünkü malesef. Nasıl amh sonucun? 1 aylık mı 2 aylık mı uygulanacak tedavi?

cok teşekkür ederim canım amh düşük yazmaya bile cekiniyorum ama en azından rezerv var kaldıgımız yerden devam kısa protokol oluyo yine adet le başlarız inşallah tahmini 25 aralık adet olur yeni yılda nasip olursa bebiş koyulur o zmana topikte hamile sesleri cınlar bu ara topik sahibi bebişiyle kayıp herkese hayır diliyorum

kızlar bana sabah vurulcaksın demedı cetrotidi

ben gonal f, menopur ve cetrotidi aynı zamanda vuruyorum ?

cnm benim de 2 tane tam gelişmiş var diğer ufakları yumurtadan saymadı bile doktorum.
yumurta rezervi değeri
testlerde hangi harflerle ifade ediliyor.

bu arada benim yum. toplama işlemim salı günü olacakmış arka arkaya gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…