üzüldüm canım ama doktorunun açık sözlü olması da iyi boşver en azından çok iyi deyip seni kandırmıyo.benim de görünen yumurta sayım 12ydi.fakat 4 tane toplanabildicanını çok sıkma canım önemli olan kalite biliyosun.1 tanesi kaliteli olsa bile yeter
arkadaşım yemediğim şey kalmadı genellikle çorba ile beslenmeye çalışıyorum ekmek yemiyorum ,kayısı ,ayva hoşafı incir kivi ananas armut,2-3 ç kaşıgı has zeytin yagı bile içtim iğrençti ama denemediğim şey kalmadı ya ilaçlardan ya narkozdan anlamadım...pazartesi yumurtalar toplandı cumartesi yanı yarın transferim var. sizinki ne zaman toplandı???
ya birde Ananas ın ne etkisi varmış transfer sonrasında?? kahvede kesinlikle içilmeyecekmiş..
EVET ben bugun amh sonucunu aldım inşallah ilk adetle tahmini 25 aralık tedavime yeniden başlıyorum inşallah bu sefer sorunsuz olur tabii o zamana kadar topikten gebeyim sesleri yükselecek ve ben cok moral yüklenip tam gaz tedavime başlicam
canim ananas bebegin tutunmasini sagliyormus bir de benim tahminim ananas lifli bir bitki oldgu icin kabizligida onluyor olabilir.bnm transferimden sonra bana cay kahve kola maydanoz yasak demisti(hatirladiklarim bunlar)bol bol ananas brokoli ye demislerdi ayni zamanda marul ispanak meyve yiyebilirsin dediler.iste saglikli seyleri yemem soylendi.yok benımkı henüz toplanmadı bugün iğnelerde4. günüm yarın dr da randevum var bakıcaklar artık duruma?? ben ilk denememde o sıkıntıyı çok yaşamıştım çoook şiştim ve bi türlü atlamamıştım.. oyuzden ilgimi çekti varmı bi çözümü diye?...
ya birde Ananas ın ne etkisi varmış transfer sonrasında?? kahvede kesinlikle içilmeyecekmiş..
tekrar marhaba kizlar, dun 5.gunumdu ve kontrolum vardi.dr gonal-f 225 e devam dedi ve ilave olarak 3 gun boyunca cetrotide vurulcam.sanirim carsamba gibi de yumurtalari toplayacaklar.sizden ogrendigim tecrubelere gore kabizlik olabiliyo, ona gore beslenicem peki bu yumurtalar toplandiktan kac gun sonra transfer ediliyor ? yumurtalarin toplandigi gun mu esimden sperm alicaklar?
aranızda transfer sonrası dönemde olan var mı benim 6,günüm
slm kizlar ben sabah aksam kalcamdan progestan igne oluyorum.normalde esim yapiyordu ama bu gece yok nerde yaptirabilirim acillerde yaparlar mi
pazartesi yumurta toplama islemim olacak corekotu bal tarçın karışımına yumurta toplama isleminden sonrada yiyecekmiyim bilgisi olan varmı
bende aynı durumu yaşamıştım çok zordu sıvı gıda derken ?? siz neler içtınız
Kayisi kurusuda kabizligi onluyo kizlar bol bol yiyelim..
Canım tedavi başlangıcının netleşmesine sevindim, belirsizlik bunaltıyor çünkü malesef. Nasıl amh sonucun? 1 aylık mı 2 aylık mı uygulanacak tedavi?
7. iğnemi yaptım. ptesi tekrar kontrolüm var.
perşembe günü kontrol olmuştum. 5 yumurtam oluşmuş. küçüklermiş.
doktor kötüde değil iyide değil. kötünün iyisi dedi(( umudunu yitirme dedi.
tek bir yumurta işimize yarar yeterki sağlıklı olsun. tek bir sperm bile işimize yarar sağlıklıolsun yeterki dedi.
ama ben ümidimi yitirmek istemiyorum. en yüksek dozdaki iğneyi kullanıyorum çünkü yumurta rezervim 0,47((
cuma sabahından itibaren sabah iğnelerinede başladım. yumurtalar çatlamasın diye kontrollü olmalarını sağlayan iğneymiş.
ptesi tekrar kontrole gidiyorum yumurtaların büyüklüğüne göre çarşamba yada perşembe yumurtaları toplayacaklarmış.
Allah hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?