Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Kızlar su an saat sabahın 5i. Ben 2 saattir heyecandan uyuyamıyorum. Sabah transferim var. Daha öncede yazmıştım size doktor mucize dedi bebeklerim için.. sperm çok az bulundu 15 tane ve hareketsizdiler. Benden çıkan 14 yumurtanın 13 tanesini döllediler. Dün hemşiremizle görüştüm durumları iyi takip altındalar dedi. 5. Gün transferi olucak. Eşimle gidicez sabah. Tese dolayısı ile hala izinde. 5 gün oldu. 3. Gün iyileşti. Sadece araba kullanamıyor bide lastikten bi iç çamaşırı giydirdiler. 10 gün giyecekmiş. Eşi tese olucaklar çok basit geçiyo korkmayın. Kızlar sizlerden bir ricam var. İğnelerimi sağlık ocağında yapan hemşirem 3 gün evime gelip yapıcak. Para kabul etmem dua et benimde bebeğim olsun dedi. Sizlerde dua edin.
Birde benden başka adet görmenek çin kalçadan iğne yaptıran varmı. 15 gün daha yapılacakmış. Ben şimdiden oturamıyorum. Neuse bebiş gelsinde sağlıkla ne gerekirse yapıcaz. Dualarım hep sizinle. Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

kızlar 1 haftadır yazamıyorum kusura bakmayın.
geçen hafta perşembe gecesi günü erken regli oldum. ctesi doktora gittim. reglinin 2. günü gel demişti.
ve bana 7 gonalf 8 tanede m ile başlayan 2 adet değişik iğne verdi. ilk gün hemşire tarif ederek bana yaptırdı.
ilk sen yapki eve gidince korkmayasın dedi.
ve her akşam 8 de göbeğime 2 adet iğne yapmaya başladım. yumurta rezervim düşük olduğu için gonalf 300 mg iğne yapıyoruz.

5 gün iğne yaptım bugünde kontrole gidiyorum 16:00 da. bakalım ne diyecek heyecan dorukta.

canım eşim ve ailem bu siteye girmemi istemiyor. etkilenirim strese girerim diye.
bu yüzden yeni okuyorum çok sevindim adına canım

her şeyin hayırlısı olsun umarım çok güzel tatlı bir bebeğin olur

sagol canım insallah.. benim ilk denemem. ben de calisiyorum 2 gun izin aldım, soylemedim iştekilere basit bi operasyon ama doktor dinlenmemi istiyor dedim. doktor 2 gun yeterli dedi..

ben salak gibi patronuma söyledim. ve hemen yerime eleman aramaya başladı. daha transfer yapılmadı bile şimdiden strese girdim offffffffffff

aptal adam ya haksızmıyım kızlar

Canim bana iki koycak.doktor kendisi oyle yapalim dedi ben de sasirdim hatta burda millet istiyor da doktorlar tek koyuyorlar diye.insallah hepimiz icin hayirlisi olur.seninle beraber geciririz bu sureci sonra da bakarsin 9 ayimizi bekleriz

ayyyy inşallah canım ne güzel olur:)ben de ilk başlarken sormuştum 1 tane mi koycaksınız diye sen kaç istiyosun dedi. 2 dedim .olur demişti:) bugun haber geldi mi sana yumoşların durumlarıyla ilgili beni daha aramadılar

ooo kızlar yumoşlar toplanmış ,transferler olmuş maşallh sizlere maşallh.
bende 2 günde bir merkezdeyim her sabah e2 tahlili verıorum.çok sıkı takipteyim.e2 kaç olunca acaba yumoşlar toplanıorki?
benim adetin 10, günü bugün.az kaldı sanırım benimde opuya.çok korkuyorum kızlar ben anestezi hiç almadım çok korkuyorum.küçüklükten beri anestezi almaktan korkardım.şimdi heycandan uyuyamıorum.akşam rüyamda hastaneden almaya gelıolar uyandırıolar beni hadi yumurtalar toplanacak gel hemen diyeiyice manyadım ayol
kıyıdan ,kenardan ,minareden düşte geeeel a canım, kaynanana küs te geeeelll
sıyırmaya başladım abooovvvvvvvvvv

adetinin 10.günüyse az kalmıştır.hadı hayırlısı:)sorma yaa ben de garip garip rüyalar görüyorum.kafayı yicez az kaldı:)

adetinin 10.günüyse az kalmıştır.hadı hayırlısı:)sorma yaa ben de garip garip rüyalar görüyorum.kafayı yicez az kaldı:)

aynen arkadaşım yaaa.az önce yine aradılar e2 tahlilimi söylediler1100 olmuş.ilaçın dozunu düşürdüler 75 e.yarın yine yollar gözüktü :18:hergün gidiyorum ama ben yahuuu

aynen arkadaşım yaaa.az önce yine aradılar e2 tahlilimi söylediler1100 olmuş.ilaçın dozunu düşürdüler 75 e.yarın yine yollar gözüktü :18:hergün gidiyorum ama ben yahuuu

ben 2 gün 75 yapmıştım.sonra da çatlatma iğnesi senin de az kalmış ozaman:)yumurta toplamadan sonraki süreç çok sıkıntılı ama yaa Allah hepimize sabır versin:)

merhaba hanımlar topikte herşey yolunda görünüyor inşallah sonuna kadarda böyle gider

bende bu gün adet oldum yarın akşam kontrole gidicem cumartesi gonolef kullanmaya başlıycam bakalım bu seferde 9 tanemi yumurtlucam :))

hepimiizin hakkında hayırlısı olsun emeklerimizi boş çevirmesin rabbim....

her aşama ayrı sıkıntı sanırım.ön görüşmeye gittim,hadi kırmızılar gelsinde bir an önce başlasın sıkıntısı,sonra adet oldum tedavi başladı yumurtlar büyüdümü herşey yolundamı sıkıntısı,sonra yumurtalar toplansın kaç tane toplandı döllendimi,kaliteleri nasıl ,transfer ne zamn sıkıntısı,sonra transfer olup acaba tuttumu sıkınıtısı sonra gebelik tetsi pozitif çıksa katlanacakmı sıkıntıısı,sonra kalp atışları duyulacakmı,kese göründümüüü bla bla bla blaaaaaaaaaaaaa aneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delirmesek bariiiiiiii
(dikkat ederseniz tutmama olasılığını yazmadım.yok öyle düşünce dimiiiii)

bunları defalarca yaşamama rağmen inan okurken bile içim fena oldu şimdiden stres yaptım

tedavi sürecinizi evde geçirmeyin illaki kendinize uğraş bulun yoksa zaman duruyor transferden sonra uzunca süre dinleceniz için kitaplar alın filmler seçin ve hepinize tavsiyem mutlaka DİKKAT BEBEK VAR adlı filmi izleyin bebek firarda olan değil bu hamilelerle ilgili ve hamileliği nasıl geçirirseniz doğumunuzu nasıl etkiliyor göreceksiniz hem eğlenceli hem eğitici film ben keyif aldım çokta güldüm izlerken ama sonu çokk çokk güzeldi ....

haklısın canım.ben kendime arşiv hazırlıorum.çok film izlerim zaten.bayılırm.mümkün olduğunca romantik komedi tarzında arşivledim.keyifli olsun diye.dikkat bebek var dediğin film jennifer lopezin başrolde olduğu filmmi?cameron diaz falanda vardı.

evet cnm o film izlemişsin belliki :)

canım dün aradılar 12 yumoşun 10 tanesi döllenmeye değer bulunmuş.5i döllenmiş diğer 5in 3ü döllenecek gibi diğer 2si henüz belli değil.bakalım bugün tekrar arayacaklar.ben de merakla bekliyorum...

canım benim e2 4000küsür olduğu günün akşamına çatlama iğnesini yapın dedi doktor.benim adetin 13.günü toplandı yumoşlar.anesteziye gelince ben de aynen senin gibiydim çook korkuyordum.ama o kadar basit ki anlatamam.koluna damar yolu açıyorlar zaten beyaz bi ilacı enjekte ediyorlar daha ilaçın bittiğini görmeden uyumuş oluyorsun.gözünü açtığında da odadasın.çok kısa bi işlem ben 9.10 da girdim 9.30 da odadaydım uyanmıştım...

içi bol hamişli film olacaktaaaa ben izlemicemmmmm
bu sevdaya gönül verdiğimden beri özellikle bebekli ,göbekli filmleri izlerim.beğensemde beğenmesemde izlerim

içi bol hamişli film olacaktaaaa ben izlemicemmmmm
bu sevdaya gönül verdiğimden beri özellikle bebekli ,göbekli filmleri izlerim.beğensemde beğenmesemde izlerim

kitap okumayı seversen BEŞ SEVGİ DİLİ isimli kitabıda öneririm psikolojik bir kitap ve kendi içinde yolculuğa çıkarıyor ve tüm ilişkilerini gözden geçiriyorsun eşinle ailenle arkadaşlarınla çevrendeki herkezle seviceni inanıyorum tavsiye ederim

bunu duymaya çok ihtiyacım vardı inan bana.çok korkuyorum ama ya uyanamssam gibi salak saçma bi düşüncem vardı.
sanki dünyada bi benşu yumoşlar hayırlısı ile toplansa biii

bunu duymaya çok ihtiyacım vardı inan bana.çok korkuyorum ama ya uyanamssam gibi salak saçma bi düşüncem vardı.
sanki dünyada bi benşu yumoşlar hayırlısı ile toplansa biii
canım uyanamamaktan hiç korkma çünkü bizim aldığımız anestezinin dozu çook düşük.o ameliyata girip de uyanamayanlar saatlerce ameliyatta uyuması gereken dolayısıyla yüksek dozlu anesteziler.bizimki çok hafif basit bişey...boşuna korkma...

tabi canım severim okumayı.ama beni sürüklemesi lasım yoksa çok cabuk sıkılıorum okurken.ilk sayfalarda ilerde ne yazıor diye merak etmeliyim başında ..öyle diyosan alırım bende...birşeyler bulmak lazım transfer osnrası zamn geçemz yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…