kızlar neler oldu inanamazsınız. dün eşim tese oldu doktor semih bey yaptı. yanıma geldi tese bitince durumun kötü olduğunu eşimde hiç sperm bulunmadığını evlat edinebileceğimizi söyledi. çok ağladım. eşime ben söyledim. dünyanın bütün çocukları bizim dedim. sonra güvenç bey geldi yanıma bu ne hal herşey bitmiş değil dedi. hiçbirşey anlamadım. birisi kahve ikram etti içtim. 10dk sonra güvenç bey biopside çok az ve harektsiz sperm bulduğunu ve yumurta toplanacağını söyledi. ama kahve içtim dedim. anestezi olmadan yapıcaz dedi. umrumda değildi zaten. sevinçten nasıl gittim anlamadım. çokta acılı bi işle değilmiş hemen bitti evimize geldik. evlat edinmeyi araştırmaya başladık. umudumuz hiç yoktu. 1 saat öncesine kadar. evet kızlarrrr 15 sperm bulunmuş. 13 tanesi döllenmiş ve şimdi 10 tane bebişim varrrrr. arayan uzman bunun mucize olduğunu söyledi. inanıyorum mucizem dokuz ay sonra kucağımda olucak. bana hep destek olan ve umudunu hiç kaybetmeyen doktorum güvenç beyin hakkını ödeyemem. kızlar hep dua edin ve inanın rabbim mucizesini hepinize göstersin. size bu haberi verebilmek için yarım saat yürüyüp internet kafe buldum. en kısa zamanda bebiş haberi veririm inşallah. hepinizden güzel haberler bekliyorum. telefonum yüzünden size yazamıyorum ama takipteyim.
sagol canım insallah.. benim ilk denemem. ben de calisiyorum 2 gun izin aldım, soylemedim iştekilere basit bi operasyon ama doktor dinlenmemi istiyor dedim. doktor 2 gun yeterli dedi..
Canim bana iki koycak.doktor kendisi oyle yapalim dedi ben de sasirdim hatta burda millet istiyor da doktorlar tek koyuyorlar diye.insallah hepimiz icin hayirlisi olur.seninle beraber geciririz bu sureci sonra da bakarsin 9 ayimizi bekleriz
ooo kızlar yumoşlar toplanmış ,transferler olmuş maşallh sizlere maşallh.
bende 2 günde bir merkezdeyim her sabah e2 tahlili verıorum.çok sıkı takipteyim.e2 kaç olunca acaba yumoşlar toplanıorki?
benim adetin 10, günü bugün.az kaldı sanırım benimde opuya.çok korkuyorum kızlar benanestezi hiç almadım çok korkuyorum.küçüklükten beri anestezi almaktan korkardım.şimdi heycandan uyuyamıorum.akşam rüyamda hastaneden almaya gelıolar uyandırıolar beni hadi yumurtalar toplanacak gel hemen diye iyice manyadım ayol
kıyıdan ,kenardan ,minareden düşte geeeel a canım, kaynanana küs te geeeelll
sıyırmaya başladım abooovvvvvvvvvv
adetinin 10.günüyse az kalmıştır.hadı hayırlısı:)sorma yaa ben de garip garip rüyalar görüyorum.kafayı yicez az kaldı:)
aynen arkadaşım yaaa.az önce yine aradılar e2 tahlilimi söylediler1100 olmuş.ilaçın dozunu düşürdüler 75 e.yarın yine yollar gözüktü :18:hergün gidiyorum ama ben yahuuu
her aşama ayrı sıkıntı sanırım.ön görüşmeye gittim,hadi kırmızılar gelsinde bir an önce başlasın sıkıntısı,sonra adet oldum tedavi başladı yumurtlar büyüdümü herşey yolundamı sıkıntısı,sonra yumurtalar toplansın kaç tane toplandı döllendimi,kaliteleri nasıl ,transfer ne zamn sıkıntısı,sonra transfer olup acaba tuttumu sıkınıtısı sonra gebelik tetsi pozitif çıksa katlanacakmı sıkıntıısı,sonra kalp atışları duyulacakmı,kese göründümüüü bla bla bla blaaaaaaaaaaaaa aneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delirmesek bariiiiiiii
(dikkat ederseniz tutmama olasılığını yazmadım.yok öyle düşünce dimiiiii)
haklısın canım.ben kendime arşiv hazırlıorum.çok film izlerim zaten.bayılırm.mümkün olduğunca romantik komedi tarzında arşivledim.keyifli olsun diye.dikkat bebek var dediğin film jennifer lopezin başrolde olduğu filmmi?cameron diaz falanda vardı.
canım dün aradılar 12 yumoşun 10 tanesi döllenmeye değer bulunmuş.5i döllenmiş diğer 5in 3ü döllenecek gibi diğer 2si henüz belli değil.bakalım bugün tekrar arayacaklar.ben de merakla bekliyorum...ayyyy inşallah canım ne güzel olur:)ben de ilk başlarken sormuştum 1 tane mi koycaksınız diye sen kaç istiyosun dedi. 2 dedim .olur demişti:) bugun haber geldi mi sana yumoşların durumlarıyla ilgili beni daha aramadılar
ooo kızlar yumoşlar toplanmış ,transferler olmuş maşallh sizlere maşallh.
bende 2 günde bir merkezdeyim her sabah e2 tahlili verıorum.çok sıkı takipteyim.e2 kaç olunca acaba yumoşlar toplanıorki?
benim adetin 10, günü bugün.az kaldı sanırım benimde opuya.çok korkuyorum kızlar benanestezi hiç almadım çok korkuyorum.küçüklükten beri anestezi almaktan korkardım.şimdi heycandan uyuyamıorum.akşam rüyamda hastaneden almaya gelıolar uyandırıolar beni hadi yumurtalar toplanacak gel hemen diye iyice manyadım ayol
kıyıdan ,kenardan ,minareden düşte geeeel a canım, kaynanana küs te geeeelll
sıyırmaya başladım abooovvvvvvvvvv
içi bol hamişli film olacaktaaaa ben izlemicemmmmm
bu sevdaya gönül verdiğimden beri özellikle bebekli ,göbekli filmleri izlerim.beğensemde beğenmesemde izlerim
canım dün aradılar 12 yumoşun 10 tanesi döllenmeye değer bulunmuş.5i döllenmiş diğer 5in 3ü döllenecek gibi diğer 2si henüz belli değil.bakalım bugün tekrar arayacaklar.ben de merakla bekliyorum...
canım benim e2 4000küsür olduğu günün akşamına çatlama iğnesini yapın dedi doktor.benim adetin 13.günü toplandı yumoşlar.anesteziye gelince ben de aynen senin gibiydim çook korkuyordum.ama o kadar basit ki anlatamam.koluna damar yolu açıyorlar zaten beyaz bi ilacı enjekte ediyorlar daha ilaçın bittiğini görmeden uyumuş oluyorsun.gözünü açtığında da odadasın.çok kısa bi işlem ben 9.10 da girdim 9.30 da odadaydım uyanmıştım...
canım uyanamamaktan hiç korkma çünkü bizim aldığımız anestezinin dozu çook düşük.o ameliyata girip de uyanamayanlar saatlerce ameliyatta uyuması gereken dolayısıyla yüksek dozlu anesteziler.bizimki çok hafif basit bişey...boşuna korkma...bunu duymaya çok ihtiyacım vardı inan bana.çok korkuyorum ama ya uyanamssam gibi salak saçma bi düşüncem vardı.
sanki dünyada bi benşu yumoşlar hayırlısı ile toplansa biii
kitap okumayı seversen BEŞ SEVGİ DİLİ isimli kitabıda öneririm psikolojik bir kitap ve kendi içinde yolculuğa çıkarıyor ve tüm ilişkilerini gözden geçiriyorsun eşinle ailenle arkadaşlarınla çevrendeki herkezle seviceni inanıyorum tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?