kızlar az önce geldik hastaneden 12 tane yumurtam toplandıı umarım çok güzel olur yarın haber gelicek bakalımm
Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızlar ben dogal yoldan allahın izniyle hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sakın ümidinizi kaybetmeyin size umut olsun diye yazıyorum fsh 36 ve eşimdede sorun vardı ve biz cumartesi tüp bebek için tedaviye başlıycaktık ve bugün hamile oldugumu ögrendim ve hepinize içindeki bütün güzel hislerle dua ediyorum rabbim ay sonu hepimizi sevindirip güldürsün diye
Hayırlısı olsun canım inşallah hepsi döllenir güzel haberlerini alırsın...Benimde 12 yumurtam toplanmıştı 8 tanesini döllendirdiler şimdilik herşey yolunda inşallah bizde o güzel mutluluğu tadarız en yakın zamanda...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızlar ben dogal yoldan allahın izniyle hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sakın ümidinizi kaybetmeyin size umut olsun diye yazıyorum fsh 36 ve eşimdede sorun vardı ve biz cumartesi tüp bebek için tedaviye başlıycaktık ve bugün hamile oldugumu ögrendim ve hepinize içindeki bütün güzel hislerle dua ediyorum rabbim ay sonu hepimizi sevindirip güldürsün diye
mrb arkadaşlar ben doğum kontrol hapı kullanıyorum bittikten sonra tüp bebek tedavimize başlıcaz hayırlısıylaz
Şimdi hastaneden aradılar 6tanesi döllenmiş .4 iyi durumdaymis dr 5gunu transfer yapılacak demis ama 3gunude cagirabilirler pazartesi arayıp haber vericekler hayırlısı bakalim zaman nasıl gecicek bakalim
ben de yarın çatlatma iğnemi yapıcam salı sabahı yumoşlarım toplancak inşallah emeklerimiz boşa gitmez arkadaşlar çok zor bi süreç gerçekten hayırlısı artık:) bu arada 3.gün embriyosu mu 5.gün embriyosumu daha mantıklı internetten araştırdım fakat herkes arklı söylüyor bu konuda görüşleri olan paylaşırsa sevinirim
güzel arkadaşım benim bildigim embrıyo sayısı coksa 5.gün blastata gidiyorlar ama embriyo sayısı az helede kalitesi düşükse 5.güne gitme şansı olmuyor 3.günde transfer yapılıyo bence olay bu haddeye gelsin doktorlarımız bizim icin en iyisini düşünür cünkü bizim hamile kalmamız onlarında başarısı oluyor her bebek bizler kadar onlar icinde mutluluk demektir
merhaba kkızlar bu akşam gece çatlatma iğnemi olucam bende pazartesi yumurtalar toplancak inşlh çok sayıda toplanır ve döllenen olur dua edin nolur.allahım inşlh dualarımızı kabul eder ol der oluverir inşlhhh..
Hoşgeldin canım, hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah. İlk defa bi kür lezzetli göründü gözüme, bu karışım ne işe yarıyor? Bu arada nerde başlıyorsun tedaviye, ben de ankarada tedavi oluyorum, özelden. Tüp bebek merkezine karar vermedik.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızlar ben dogal yoldan allahın izniyle hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sakın ümidinizi kaybetmeyin size umut olsun diye yazıyorum fsh 36 ve eşimdede sorun vardı ve biz cumartesi tüp bebek için tedaviye başlıycaktık ve bugün hamile oldugumu ögrendim ve hepinize içindeki bütün güzel hislerle dua ediyorum rabbim ay sonu hepimizi sevindirip güldürsün diye[
Allahım sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin, o kadar sevindim ki ilk hamileleik haberimizi almaya burda :) Hem de doğal yoldan. İnşallah daha çok mucizeler görücez.
Kürlerini bize de detaylı anlat, ha bi de dua et olur mu bize, hamişlerin duası kabul olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?