Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

kızlar az önce geldik hastaneden 12 tane yumurtam toplandıı umarım çok güzel olur yarın haber gelicek bakalımm

Hayırlısı olsun canım inşallah hepsi döllenir güzel haberlerini alırsın...Benimde 12 yumurtam toplanmıştı 8 tanesini döllendirdiler şimdilik herşey yolunda inşallah bizde o güzel mutluluğu tadarız en yakın zamanda...

şu yaptığın kürlerin hepsini yeniden yaz nolur bu gece yaz yarın alıp başlim belki carem onlardır

çoook tebrik ederim nuran77 allah herkese senin yaşadığın mutluluğu yaşamayı nasip eder inşallah...

amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn umarım bende senin gibi güzel haberler alırımm

allah tamamına erdirsin rabbim herkezin dileklerini kabul etsin, en kısa zamanda hepimizin ellerinde bebişler olsun inşallahhh

Şimdi hastaneden aradılar 6tanesi döllenmiş .4 iyi durumdaymis dr 5gunu transfer yapılacak demis ama 3gunude cagirabilirler pazartesi arayıp haber vericekler hayırlısı bakalim zaman nasıl gecicek bakalim

Herkese merhaba,
benim 3.denemem olacak..esimde sorun varken bende de rahimde polip goruldu ameliyat oldum, kucuk bi cikolata kisti var simdi alinmisina gerek yok dedi doktorum. ilk iki denemede hersey yolundaydi ama tutunamadilar.buay regli olunca gidecem bi aksilik olmazsa baslayacagiz, uzun protokolle transfer ocakda olur :)
aslinda yeni is degisikligi yaptim stresli bi isim var ama bizler icin hele yasimiz sozkonusu ise artik biseyleri ertelemek istemiyorum umarim hepimiz icin hayirlisi olur..

ben de yarın çatlatma iğnemi yapıcam salı sabahı yumoşlarım toplancak inşallah emeklerimiz boşa gitmez arkadaşlar çok zor bi süreç gerçekten hayırlısı artık:) bu arada 3.gün embriyosu mu 5.gün embriyosumu daha mantıklı internetten araştırdım fakat herkes arklı söylüyor bu konuda görüşleri olan paylaşırsa sevinirim

mrb arkadaşlar ben doğum kontrol hapı kullanıyorum bittikten sonra tüp bebek tedavimize başlıcaz hayırlısıylaz

hayırlı olur inşallah tedavin benimde doğum kontrol hapı kullanmaya başladım 2. tedavi 2 hastane inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmaz ikiz ikiz gelsinler ocak ayına denk gelecek benimki bebişlerim

merhaba kkızlar bu akşam gece çatlatma iğnemi olucam bende pazartesi yumurtalar toplancak inşlh çok sayıda toplanır ve döllenen olur dua edin nolur.Allahım inşlh dualarımızı kabul eder ol der oluverir inşlhhh..

Şimdi hastaneden aradılar 6tanesi döllenmiş .4 iyi durumdaymis dr 5gunu transfer yapılacak demis ama 3gunude cagirabilirler pazartesi arayıp haber vericekler hayırlısı bakalim zaman nasıl gecicek bakalim

inşallah hayırlısıyla bebişlerinle sımsıkı sarılıp gelirsiniz Rabbim güldürsün bu akşam sizler icin ve kendim icin meryem suresi ve yasin okuyacagım

güzel arkadaşım benim bildigim embrıyo sayısı coksa 5.gün blastata gidiyorlar ama embriyo sayısı az helede kalitesi düşükse 5.güne gitme şansı olmuyor 3.günde transfer yapılıyo bence olay bu haddeye gelsin doktorlarımız bizim icin en iyisini düşünür cünkü bizim hamile kalmamız onlarında başarısı oluyor her bebek bizler kadar onlar icinde mutluluk demektir

Ben de ilk tüp bebeği temmuzda yaptırdım ama tutmadı şimdi dondurulmuş embriyoların transferini yapacaklar allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

arkadaşın da dediği gibi 5. Güne pek kalmıyo genelde 3. Ggün yapıyorlar

dualarımız seninle allah gönlüne göre hayırlısını versin...

mrb benim iğnelerin 2. günü bugün aktardan almadığım macun,çay kalmadı inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmaz...

gazi hastanesinden ahmet erdem hoca takip ediyor. Mükemmel bir kişi kesinlikle tavsiye ederim biraz yoğun yanlız.

Son düzenleme:

Kızlar kafam çok karışık. Amh: 1.3, çikolata kisti var, tüpler pek iyi durumda değil, eşimin sperm sayısı 8 milyon. Doktorum yumurtalık rezervini (amh) görünce çikolata kistini temizleyeceği laparoskopiden vazgeçip direk tüp bebeğe başlamaya karar verdi. muhtemelen 2 ay (uzun protokol) uygulayacak. Tecrubelerinize dayanarak benim durumuma ne dersiniz? İlk denemem olacak ama bu kadar aksilikle ne umacağımı şaşırdım :S Benzer durumları yaşayan ya da bi fikri olan var mı? umuda ihtiyacım var. şansım düşük mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…