Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

aşılama yaptırırken ben vurmuştum canım allahtan acımıyo fazla ama inşallah kabadan iğne vermez yaptırmak sorun olur

popodan vurulan iğne ne için yumurtaları geliştirmek için mi?

benim ilk tedavim açıkçası nedir ne değildir bilmiyorum da cnm

popodan vurulan iğne ne için yumurtaları geliştirmek için mi?

benim ilk tedavim açıkçası nedir ne değildir bilmiyorum da cnm

tüp olarak benimde ilk okuduklarıma göre bazılarına kabadan da veriliyomuş galiba bakalım yarın ben gitcem doktora ayrıntılı bilgi veririm sana öğrenince :)

Merhaba arkadaslar,
Bugün benim kontrolum vardı; yumurtalar istenilen şekilde gelişmiş ve büyümüşler. Reglimin 3 günü iğneye başladım, toplamda 6 defa iğne vuruldum ve doktor daha gerek kalmadığını söyledi. Bu akşam çatlatma iğnemi olacağım. Cuma Günü'de opum olacak. Daha sonra transferimin ne zaman olacağı belli olacak. Umarım hepimiz için hayırlısı olur..

tüp olarak benimde ilk okuduklarıma göre bazılarına kabadan da veriliyomuş galiba bakalım yarın ben gitcem doktora ayrıntılı bilgi veririm sana öğrenince :)

hımm senin iğneler başlıyor o zaman derin
hayırlı olsun hakkında.
evet tecrübelerini paylaşırsan seviniriz

yok hayatım temizlik filan yorma kendini bu dönemi daha sakin atlat ne seviyorsan onu yap bide hasta olursun kış günü Alim Allah korusun kendini şımart kocişe nazlanma günleri hadi hayırlısı Rabbim cifter cifter versin bebişleri amin

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım adet olmayı bekliyorum merkezle görüştüm istanbulda eurofertil de yaptırmayı düşünüyorum allah hepimize yardım etsin

merhaba dudu bende bu ay eurofertilde tedaviye başlıycam inşallah herşey istediğimiz gibi olur..

hic gergin degilim herseye hazırlıklıyım eylülde 3. negatifi gördüm şimdi tam 4.denemedeyken yarın belli olacak belkide tedavim iptal edilecek ama yılmak yok yine devam bir kere yıldım yaş aldı gitti şimdi tekrar vaz gecersem bikac sene sonra hic ümit kalmayacak herkes rahat olsun sakin sakin kaderimize dogru yürüyelim elbet Rabbim bizler icin en iyisini düşünmüştür bizler tevekkül edip bekleyelim cümlemizin hakkında hayırlısını diliyorum

senin yumoşlar cok cabuk gelişmiş maşallah bir an önce embriyo olup annesine yapışmak istiyorlar Rabbim güldürsün inşallah

slm arkadaşlar...Bugün sabah gittim 11 de tam 36. saatte yumurta toplama işlemim yapıldı korkmayın hiç bişey hissetmiyorsunuz sadece sonra biraz sancı oluyor kasıklarda belde ve karında sanki adet olucakmış gibii onun dışında başka sorun yok merak etmeyin.benim kontollerimde hep sağ tarafta 6 yumurta gelişiyordu sol yavaş ilerliyodu ama sol taraftakilerde gelişmiş ve toplam 12 adet yumurta toplanmışş yarın gelişmelerle ilgili haber verecekler bakalım ne olacak heyecandan ölüyorumm inşallah herşey yolunda gider Allah yaşamalarını sağlar...Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah..

maşallah maşallah 6 derken 12 yumoş cok sevindim inşallah hepsi döl tutar ikisi annesini tutar 10 tanesi donar her iki senede ikiz ikiz dogsa 12 bebe bakamadıgını ver ben dadılık yaparım hemde zevkle keyfle Rabbim güldürsün inşallah amiiinnn

hahah teşekkür ederim süper bir fikir ama 2 tane koyulmayacak sanırım 25 yaşında olduğum için tek koyulacak Allahım sizinde gönlünüze göre versin inşallaahhhhh :)

slm bende yeni başladım hatta az sonra doktora gıdıcem yumurtalık uyarması yapılıyor 2. denemem inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım

selam kızlaaaarrr benşde yazarmısnız listeye

ilk denemem başlama tarihim 1 aralık sorunumuz çikolata kisti yüzünden tüplerde tıkanıklık, izmir tınaztepe hastanesinde tedavi görüyorum yaşım 27

Son düzenleme:
Kızlar Amh değerim 1.3 müş. Buna sevindim, iyi mi ettim bilmiyorum. Heralde 1 üstü iyi miymiş????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…