aşılama yaptırırken ben vurmuştum canım allahtan acımıyo fazla ama inşallah kabadan iğne vermez yaptırmak sorun olur
popodan vurulan iğne ne için yumurtaları geliştirmek için mi?
benim ilk tedavim açıkçası nedir ne değildir bilmiyorum da cnm
tüp olarak benimde ilk okuduklarıma göre bazılarına kabadan da veriliyomuş galiba bakalım yarın ben gitcem doktora ayrıntılı bilgi veririm sana öğrenince :)
Bende bugun ignelerimi aldim 150 lik vurucam gonalf.ilk ignemi oldum bile) hadi hayirla sonuclanir insallah )kizlar birde bana antibiyotik yazmislar 2 adet birden icilecekmis esim ve ben ikimizede.nedenini cozemedim????yemekle birlikte arka arkaya icin dediler.cok mutluyum , heyecanliyim.simdi bebisime hazirliklara basladim yarin mutfak dolaplarindan baslarim derin temizlige.valla kalirsam hamis hic ugrasamam bidaha yolda bulmadim ben cocumu ))
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım adet olmayı bekliyorum merkezle görüştüm istanbulda eurofertil de yaptırmayı düşünüyorum allah hepimize yardım etsin
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz ya sabahtan beri. aralıkta tüp yaptıracak kimse yok mu yani????????????????????
Kızlar iş yoğunluğundan dolayı giremiyoruum sık sık ama her gelişimde zevkle okuyorum yazdıklarınızı. Yarın Amh sonucumu öğrenicem. Hiç tedirgin bi karakterim yoktur ama artık bu konuda her tahlil beni tedirgin ediyoKocalarınızı üzmeyin, gerilmeyin demiş bazı arkadaşlar, ama ben artık sosyal ve özel hayatımda gergin ve üzgün biri haline geldim. 5-6 ay içinde tahliller tahliller, ve hepsi ayrı bir hayal kırıklığı, umarım amh iyi çıkar Hepimiz için dua ediyorum. İnanın burdan güç alıyorum. Allah hepimize güç, kuvvet, sabır versin.. Ve Allaha çok şükür ki, tüp bebek gibi bir seçeneğimiz var..
Merhaba arkadaslar,
Bugün benim kontrolum vardı; yumurtalar istenilen şekilde gelişmiş ve büyümüşler. Reglimin 3 günü iğneye başladım, toplamda 6 defa iğne vuruldum ve doktor daha gerek kalmadığını söyledi. Bu akşam çatlatma iğnemi olacağım. Cuma Günü'de opum olacak. Daha sonra transferimin ne zaman olacağı belli olacak. Umarım hepimiz için hayırlısı olur..
slm arkadaşlar...Bugün sabah gittim 11 de tam 36. saatte yumurta toplama işlemim yapıldı korkmayın hiç bişey hissetmiyorsunuz sadece sonra biraz sancı oluyor kasıklarda belde ve karında sanki adet olucakmış gibii onun dışında başka sorun yok merak etmeyin.benim kontollerimde hep sağ tarafta 6 yumurta gelişiyordu sol yavaş ilerliyodu ama sol taraftakilerde gelişmiş ve toplam 12 adet yumurta toplanmışş yarın gelişmelerle ilgili haber verecekler bakalım ne olacak heyecandan ölüyorumm inşallah herşey yolunda gider Allah yaşamalarını sağlar...Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah..
maşallah maşallah 6 derken 12 yumoşcok sevindim inşallah hepsi döl tutar ikisi annesini tutar 10 tanesi donar her iki senede ikiz ikiz dogsa 12 bebe bakamadıgını ver ben dadılık yaparım hemde zevkle keyfle Rabbim güldürsün inşallah amiiinnn
günaydın kızlaar.nasılsınııız?tedaviler ne durumda bakalımm?
Selam Kizlar...
Transferim yapildi dun... Simdi ananas ve ceviz zamani..:)) Allah hepimize hayirlisini nasip etsin..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?