arkadaşlar benim eşimde ameliyat oldu bizde 6 ay sonra 2 kere aşılama denedik olmadı sonra doktora gitti kontrole yine tekrarlamış varikosel birdaha ameliyat oldu 1 ay oldu olalı ama tek problem o değil tabi benimde yumurta rezarvim az şimdi tüp denicez inşallah bugün yarın hastalanırsam hemen başlıcaz bakalım bu arada tüp bebek için ameliyattan sonra 6 ay beklememize gerek yokmuş öyle dediler
nasılsın canım seninle sorunlarmız aynı inş bu ay rabbim yüzümüzü güldürür bol şans sana
nasılsın canım seninle sorunlarmız aynı inş bu ay rabbim yüzümüzü güldürür bol şans sana
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz ya sabahtan beri. aralıkta tüp yaptıracak kimse yok mu yani????????????????????
bu arada ilaçsız olan fiyatı yanlış yazmışım 4200 olacakNE KADAR PAHALIYMIŞ BENDE 3500 falan sanıyordum
sizin sorun nedir neden tutmadı
Benim gittiğim yerde 3,900-TL + İlaç 1400-1500 arasıymış = 5300- TL YAPIYOR
PGT nedir bende onu bilmiyorum :)))
kızlarrrr çok sakin bu gün patladım sıkıntıdan bu gün son ganal-f imi yapıyorummm çok az kaldı cumartesi tese olucak eşim sperm bulunursa bendende yumoşlar toplanıcak dua edin kızlarrrr bu ekonomik olarak tek şansım
kızlar sıkıntıdan patlıcam şimdi tedaviye başlamadan 100 kilo olcam herhalde sıkıntıdan ağzım hiç boş durmuyo dahada yeni rejim yapıp zayıflamıştım offf boşa gitti yine herşey
sayfamıdaki arkadaşlar listeden bakıp eklenmeyen arkadaşlar varsa gözden kaçırdıgım sölerlerse ekleyim malum bende sizler gibi tedavi üsrecine başladım hayırlısı allahtan cümlemize
sayfamıdaki arkadaşlar listeden bakıp eklenmeyen arkadaşlar varsa gözden kaçırdıgım sölerlerse ekleyim malum bende sizler gibi tedavi üsrecine başladım hayırlısı allahtan cümlemize
Bende bugun ignelerimi aldim 150 lik vurucam gonalf.ilk ignemi oldum bile) hadi hayirla sonuclanir insallah )kizlar birde bana antibiyotik yazmislar 2 adet birden icilecekmis esim ve ben ikimizede.nedenini cozemedim????yemekle birlikte arka arkaya icin dediler.cok mutluyum , heyecanliyim.simdi bebisime hazirliklara basladim yarin mutfak dolaplarindan baslarim derin temizlige.valla kalirsam hamis hic ugrasamam bidaha yolda bulmadim ben cocumu ))
kızlar benim kırmızılar geldi yarın gidiyorum doktora yeni bir süreç başlıyor hayatımın en zorlu süreçlerinden biri bakalım allahım bana bu süreçte sabır ver işim zaten çok stresli bana sakinlik ver yarabbim
benimki de gelsin.ben de tedavime başlayayım artık.
bir gün kendime iğne vurmak için heves duyacağımı söyleseler inanmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?