• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

maşallh topiğimiz hamiş dolacak gibi duruyo:)kızlar yaa ben adet olmadım hala 34 gün oldu.stresstenmi acaba? karnım ağrıo. oldum olacam diyorum yok yok yok.bugüne kadar hep olmasın diye baktım şak diye oldu şimdi olsun istiyorum tedaviye başlayalım yok:37:benimde eli kulağında bu hafta kısmetse iğnelere başlarım inşallah.

hamişmisin yoksa

Slm kizlar adetin 2.gunu ignelere basladim gonal f 275 uc gun yaptim bu sabah kontrolum vardi.hem sagda hem de solda 4 er tane 8-11 mm arasi degisik ebatlarda yumoslarim olusmus birer kucuk de geliyormus.doktor dozu azaltti 187,5a dusurdu iki gun boyle yapip carsamba kontrole gidicem.sizce yumoslar kacinci gunde toplanir?

bende bu gün ilk lucrinimi vurdum rabbim yardımcımız olsun inşallah ard arda müjdelerle kutlamalarla devam eder topiğimiz...

merhaba bacmm ben birşey sormak istiyordum e2 düşük derken kaç çıktı acaba bende bu ay tedaviye başlayacaktım e2 45 çıktı ama dr yumurtalarımı az gördü birdahaki ay belki daha fazla yumurta olur diye erteledi ben bu e2 de birşey anlamadım canım sakın moralini bozma en ufak bir sters bütün hormonları mahvediyor pozitif düşün lütfen

canım eylülde 90 cıkmıstı menegonla 300 oldu problemsiz devam ettik bugun 3. menegonlar yapıldı e2 10 cıktı ama rezev az oldugu ıcın iki gün menegonu 450 mlg yapacaz tekrar e2 bakılacak en az 100 olursa devam edecez korkmamam gerektigini söyledi dr um anlamadıgım senin tedavin başlamışmıydı igne oluyormuydun tedavin yarım mı kaldı birde senin yaşın kac kacıncı denemen birde sorununuz neydi cok mu sordum yaaa kusura bakma ne olur bildigim kadarıyla e2 folikül sayısını rahim duvarını ovülasyonu yeterli olup olmadıgı yani bu adet dönemi hamiş olunabilinirmi diye bakılıyo

Son düzenleme:
bende sebepsiz gruptanım geçen sene bir tüp denemem oldu maalesef olmadı.şimdi ikincisini denicem ama cesaretim yok.

bende geçen sene bu zamanlar niyet ettim ama babamı kaybettik aklımda ne bebek kaldı ne bişey.
tekrar gündemimize aldık ama bakalım insanlar son aşamaya kadar uğraşıyor bi aksilik herşey yarıda kalıyor.
o yüzden herşey kısmet ve jhayırlısı olsun hepimizin hakkında.

sen nnerde yaptırdın nerde yaptırmayı düşünüyorsun ayşe

canım eylülde 90 cıkmıstı menegonla 300 oldu problemsiz devam ettik bugun 3. menegonlar yapıldı e2 10 cıktı ama rezev az oldugu ıcın iki gün menegonu 450 mlg yapacaz tekrar e2 bakılacak en az 100 olursa devam edecez korkmamam gerektigini söyledi dr um anlamadıgım senin tedavin başlamışmıydı igne oluyormuydun tedavin yarım mı kaldı birde senin yaşın kac kacıncı denemen birde sorununuz neydi cok mu sordum yaaa kusura bakma ne olur

yok bacmm ben iğne falan başlamadım adetin 5.günü e2 yaptırdık 45 çıktı ben kendimi sorunsuz diye biliyordum ama yumurta rezervim azalmış rahim duvarında kalınlık varmış bu 2. tüp olucak birde dondurulmuş denedim yaşım 33 kendiliğinden 3 düşüğüm var

bende bu gün ilk lucrinimi vurdum rabbim yardımcımız olsun inşallah ard arda müjdelerle kutlamalarla devam eder topiğimiz...

yeni tedavin hayırlı olsun canım rabbim sana emeklrinin karşılığı olarak çifter çifter sağlıklı bebekler nasip etsin inşlh ben seni diğer topiktede takip ediyordum burdada görünce saevindim bende ayın 15 gibi regl olmayı bekliyorum bu ayda dondurulumuşlarla denicem kısmet olursa

evet canım hoşgeldin aramıza bacmm nasıl gidiyor bende gecen ay almıştım ilaçları ama ben öle sogutucuya falan koymadım öle kutuda bekliyorlar eeeee olmazmı illa sogutucadamı olması gerekiyor benim hafta iiçi başlıycak sanırım igneler gelen gelmeyen olan olmayana rabbim bu ay inş muradları neyse nasip eylesin haydi hayırlısı inşşşşşşş cumlemize:49::49::49::49::49: aralık sonu olsun bu topikte isteyen herkesin rabbim gönlünü bebelerinin sevgisiyle göbüşlerinizde bebeleriyle doldursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Akadaslar selam, sadece toz halinde olup, ilacla sulandirilan ilaclarin kalaninin dolapta saklanmasi gerekiyor. Bu sekilde bildigim tek ilac da gonal f. Ben sadece bunu sulandirdiktan sonra sogutucuda sakladim.

cnm uzun protokol mü oluyor tedavin öleyse kaçıncı gün başladın iğneye

ii cnm ne olsun gün sayıyorum sen başladınmı iğnelere

evet cnm uzun protokol adetimin 21.günü10 cc lucrine başladım 13 aralıktada adetimi bekliyorum 15 aralıktada lucrini 5 cc yapıcam ve kontrole gidicem tüp bebek iğnelerine başlıcam gonolef ve merionale yani ben sadece uzun protokolle gebe kalabiliyorum kısa protokol ve dondurulmuşla gebe kalamıyorum

yeni tedavin hayırlı olsun canım rabbim sana emeklrinin karşılığı olarak çifter çifter sağlıklı bebekler nasip etsin inşlh ben seni diğer topiktede takip ediyordum burdada görünce saevindim bende ayın 15 gibi regl olmayı bekliyorum bu ayda dondurulumuşlarla denicem kısmet olursa

çok saol cnm rabbim emeklerimizi boş çevirmesin inşallah senin buzcuklarında sıcacık annelerinin karnına sımsıkı tutunurlar inşallahhhh...

herkese günaydın kızlar.
bende pazar günü östrojen içeren hormon hapıma başladım. sabah akşam 1 er hap yutuyorum. hepimiz için hayırlısıolsun.
adetimin 2. günü de doktora kontrole gidicem. ctesi olabilir ptesi olabilir günü bilmiyorum bekliyorum sadece.

herkese stressiz neşeli günler diliyorum :)

mrb arkadaşlar nasılsınız... ben bugün son kez kan verdim.. perşembe yumurta toplanacak ayrıca, bir kutu puregon kaldı. sizlerin kaldı mı? kaldı ise ne yaptınız?

mrb arkadaşlar nasılsınız... ben bugün son kez kan verdim.. perşembe yumurta toplanacak ayrıca, bir kutu puregon kaldı. sizlerin kaldı mı? kaldı ise ne yaptınız?

sanada günaydınn...peşpeşe gidiyoruz bak seninle bende dün son kanımı verdim gece 11 de çatlatma iğnemi yaptım sanırım sende bu gece yapacaksın kısmetse yarın sabah yumoşlar toplanacak.Dualarım hepimizle...

bu arada benimde ilaçlarım kaldı henüz ne olacak bilmiyorum eczaneler iade alıyor mu acaba?

kızlarrrrr sabah adetle uyandım yarın gidiyoruz merkeze.tedavim başlıyor hayırlısı ile.çookk heycanlıyım çokkk:18:şimdide yumurtalarım kaliteli olurmu korkusu sardı beni.ne kullansam acaba doğal takviye olarak?incir falan yesem faydası olurmu ki ?:37:

sanada günaydınn...peşpeşe gidiyoruz bak seninle bende dün son kanımı verdim gece 11 de çatlatma iğnemi yaptım sanırım sende bu gece yapacaksın kısmetse yarın sabah yumoşlar toplanacak.Dualarım hepimizle...

bu arada benimde ilaçlarım kaldı henüz ne olacak bilmiyorum eczaneler iade alıyor mu acaba?

ilk sizlerden gelecek hamiş haberleri desenize:49:
hayırlısı ile işlemleriniz sorunsuz bitsin bebişleriniz göbüşünüze konsun inşallah.siz tecrübelisiniz şimdi ben yarın ilaçlarımı alıcam.ne kullanıcam acaba ne yazdı size doktorlarınız?kaç gün sonra toplanıo yumoşlar?ayy ne çok soru sordum :26:

hemşire beni arayacak çatlatma iğnemin saatini söylemek için.. canım inşallah toplama işlemin kolay geçer.. toplama işleminden çok korkuyordum merkezde bir kaç kişiye sordum her şey 20 dk sürüyor dediler biraz rahatladım...ben bu doktorları anlamıyorum 2 kutu ilaç aldırana kadar tek kutu aldırsalar olmaz ..şimdi 1 kutu kaldı ne yapacaksam... o kadar da para veriyoruz ben bir kutudan 75 cc kullandım o yüzden geri almazlar galiba.. ama sen hiç kullanmadıysan bence eczaneye sor belki alırlar..

ilk sizlerden gelecek hamiş haberleri desenize:49:
hayırlısı ile işlemleriniz sorunsuz bitsin bebişleriniz göbüşünüze konsun inşallah.siz tecrübelisiniz şimdi ben yarın ilaçlarımı alıcam.ne kullanıcam acaba ne yazdı size doktorlarınız?kaç gün sonra toplanıo yumoşlar?ayy ne çok soru sordum :26:

amin inşallah hayırlısı olur....herkese farklı protokol uygulanıyor.. benimki kısa protokoldu, adettin 3 günü yumurta geliştirici iğnelere başladım 7 gün kullandım ben pko olduğum için yumurtalar hemen büyüdü.. aynı zaman da yumurtaların erken çatlamasını önlemek için ayrı bir iğnede vurundum bugün de usg ve kan verdim akşam da çatlatma iğnemi vurunucam allah kısmet ederse perşembe günü de yumurtalarım toplanacak... şimdiden tedavin hayırlı olsun canım..

hemşire beni arayacak çatlatma iğnemin saatini söylemek için.. canım inşallah toplama işlemin kolay geçer.. toplama işleminden çok korkuyordum merkezde bir kaç kişiye sordum her şey 20 dk sürüyor dediler biraz rahatladım...ben bu doktorları anlamıyorum 2 kutu ilaç aldırana kadar tek kutu aldırsalar olmaz ..şimdi 1 kutu kaldı ne yapacaksam... o kadar da para veriyoruz ben bir kutudan 75 cc kullandım o yüzden geri almazlar galiba.. ama sen hiç kullanmadıysan bence eczaneye sor belki alırlar..

hiç açılmaış oalrak kalınca sorun olmaz dedi doktorum.benim elimde aşılamadan kalan gonal f vardı.kullansam olurmu dedim.içinden aldıysan eğer 15 gün sonra kullanılmıyormuş.biz bağış olarak alıoruz dedi merkez.durumu olmayan hastalara hediye ediolarmış.

Back