Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

amin canım ya inşallah tutunurlada biz yolu açarız sıra size gelir.bana doktorum Gonal-f / cetrotide ve ovitrelle (çatlatma iğnesi verdi) ayrıca 3 tanede merional diye ilaç kullandım son günlerde.adetin 2. veya 3. günü iğnelere başlanıyor 9 veya 10 gün boyunca onları oluyorsun son ve aynı gün çatlatma iğneni yapacaksın gece 36. saatte yumurtalar toplanacak sanırım 3. veya 5. günde transfer olacak ben tekrar duruma göre bilgi veririm :)

evet bende ondan korkuyorum biraz ağrı yapıyormuş diye duydum işlemden sonra ama ne yapalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bebişlerimiz için katlanıcaz...2 kutu hiç açılmamış Gonal-f kaldı bende de tahlil ve usg sonuçlarına göre doz arttırıyorlar ama benim hiç problemim olmadığı için herşey yolunda gitti o yüzden çok yüksek dozlarda kullanmadım bakalım aldığım yere sorucam eğer iade alıyorsa veririm bende

cnm hayırlı olsun tedavin ALLAH tan umudunu kesme inşşş RABBİM güldürür yüzünüzü
bu ilk tedavinizmi benim dayım 2 kere oldu ama bulunamadı nerde tedavi oluyosun eşinin dr u kim

amin canım inşallah yolunda gider tedavimiz. bu bizim ilk tedavimiz. bende endometriozis vardı. ameliyat oldum. doktor eşinde bir tahlil yaptırsın dedi. öyle öğrendik azospermi olduğunu. eşimin ne bir hastalığı olmuş çocukken nede ameliyatı hala grip bile olmaz kendisi. biz inanamadık tabi ama doktor bir an evvel tüp bebek yapmalısınız dedi. biz bahçeci fulya'ya gittik. benim doktorum güvenç karlıkaya eşimin de emre bakırcıoğluydu. ama emre beyin bir toplantısı varmış. semih bey giricek tese'ye biraz korkuyorum açıkçası semih beyle ilgili hiçbirey bilmiyorum. inşallah bulunur. öyle işte allah arayan isteyen herkese kısa zamanda bebiş nasip etsin inşalah ne diyelim. elimizden bişey gelmiyor.

Arkadaşlar herkese bol şans. Ben de 19 aralıkta (21. gün) lucrin ile başlayacağım. 2 tane dondurulmuş embriyom var. :Hayırlısı bakalım. Bu 2. denemem, sebepsiz infertilite. Umarım son olur...

Arkadaşlar herkese bol şans. Ben de 19 aralıkta (21. gün) lucrin ile başlayacağım. 2 tane dondurulmuş embriyom var. :Hayırlısı bakalım. Bu 2. denemem, sebepsiz infertilite. Umarım son olur...

bende 17 aralıkta başlıyorum cnm inşşş son olur hayırlı olur

ewet arkadaşlar perşembeyi beklemek zorundayım en yüksek doza cıktık e2 cıkarmak icin belkide benim bu son tüp hayalim olacak ilkkez tedavim yarıda kalbilir herşey kader kısmet

Ben 2 ci tüp bebek denememe bugün başladım. Herşey istediğiniz gibi olsun inşallah.:)

Kızlar ben geldimmmmmmmm istanbuldayım sizlere birşey sorucam aranızda bilenler varsa cevap bekliyorum hapım cuma günü bitti hemşireyi aradım çarşamba perşembe olursun ozaman gel dedi pazar günü 3-4 damla kahverengi leke geldi ondan sonra tık yok neden olmuş olabilir cylno prognova kullandım normal olmam lazım degilmi neden gelmedi napıyım yarın doktoru arayıp gidiyimmi yoksa tamamen gelmesimi lazım kırmızıların anlmadım gitti yahuuuuuu

a.selam canım hoş geldin aramıza hsg filmi çektirdikten sonra herhangi bir osun cıkmazsa reglinin 2 yada 3 günü doktorun sana daha önce laman gereken ilaçların listesini vericektir onlarla beraber cagıracaktır sonra sırasıyla seni takibe aldıktan sonra ignelerini aolucaksın yumurtaların büyütülücek ve diger aşamlar zaten doktorun seni her gün yönlendiricektir korkma ve merak etme rabbim hepimizin yanında ve yardımcı rahat ol ve gün gün bebgine kavuşmak için inşallah bekle

a.selam canım hoş geldin aramıza hsg filmi çektirdikten sonra herhangi bir osun cıkmazsa reglinin 2 yada 3 günü doktorun sana daha önce laman gereken ilaçların listesini vericektir onlarla beraber cagıracaktır sonra sırasıyla seni takibe aldıktan sonra ignelerini aolucaksın yumurtaların büyütülücek ve diger aşamlar zaten doktorun seni her gün yönlendiricektir korkma ve merak etme rabbim hepimizin yanında ve yardımcı rahat ol ve gün gün bebgine kavuşmak için inşallah bekle

[/quote][/QUOTE]

nurancım listeye benide eklermisnnn yas 28 ..ilk deneme.. jinemed fulya...varikoselden dolayı sperm azlıgı

nurancım listeye benide eklermisnnn yas 28 ..ilk deneme.. jinemed fulya...varikoselden dolayı sperm azlıgı
Slm canim seninleortak ozelliklerimiz cok.ben de 28 yasindayim.ilk denememve sorun varikosel sonrasi morfoloji.ameliyat olali 1 yil oldubebek yok daha.ameliyatin6.ayinda asilama yaptirdik olmadi.simdi sansimizi tupte deniycez umarim hayirlisi olur....

arkadaşlar benim eşimde ameliyat oldu bizde 6 ay sonra 2 kere aşılama denedik olmadı sonra doktora gitti kontrole yine tekrarlamış varikosel birdaha ameliyat oldu 1 ay oldu olalı ama tek problem o değil tabi benimde yumurta rezarvim az şimdi tüp denicez inşallah bugün yarın hastalanırsam hemen başlıcaz bakalım bu arada tüp bebek için ameliyattan sonra 6 ay beklememize gerek yokmuş öyle dediler

Canim gecmis olsun.insallah bebegine en kisa zamanda kavusursun.bizim ameliyat sonrasi sayi ve hiz normale dondu ama morfoloji 2 ve 4 arasi degisti.dok,torumuz hic onemsemiyor ama sorun bu bence.hatta bizim raporu sebepsiz infertilite diye cikartti.umarim hepimiz bebislerimize en kisa zamanda kavusuruz...

hapın neydi dogum kontrol hapıysa en az 5 gün sonra kırmızı geliyordu bende perşembe gününden sonra doktoruna sor acele etme sabır göster herşey cok güzel olacak

inşallah canım biran önce gelsin bebişler benim heyecandan gelmiyor kırmızılar galiba yarın gelmesi gerekiyo ama hiç belirti yok ağrımda yok biranönce gelsin diye bakıyorum

kızlar benm de günüm geldi hastalanmayı bekliorum hastalanınca başlıcam ben de tüp bebeğe hayırlısı bakalım

hapın neydi dogum kontrol hapıysa en az 5 gün sonra kırmızı geliyordu bende perşembe gününden sonra doktoruna sor acele etme sabır göster herşey cok güzel olacak

cylno prognova hap hemşirede öle desi çarşamba perşembe gibi dedi ama kahverengi leke geldi pazar birkaçdamla sonrada tık t,yok inş canım allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…