• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

tedavisi başlayan arkadaşlar adetin kaçıncı günü başladınız iğnelere?

canım 3.gün başlanıyo ama hic keyfşm kalmadı e2 cok düşük cıktı yüksek doza yüklenecez gerci eylülde de e2 düşüktü ama doz yükseltilince e2 de yükselmişti ona takılmış durumday ken ezz e kafam takıldı gitti bütün emekler Rabbimin bir bildiği vardır besbelli offfffffffffff offffffffffffffffffff yine şükür yine şükür yinede şükür gidip nerden atlim diyorum amaaannn ben böylede mutluyum diyorum anlıcanız hafif üşüttürüyommm

kızlar dün itibarı ile gonal-f ile birlikte cetrotide iğnelerine başladım günde 2 iğne yapıyorum kendime. yarın kontrolüm var yine gelişmeleri yazarım inşallah artık herkesten hayırlı haberler gelir. birbirimize dua edelim kızlar birde hiç sinir stres yapmayalım. kocişleride üzmeyelim vallahi benimki bir gergin hem tese korkusu hem sperm bulunamazsa diye o mülayim sakin adam kaç gündür stresten çatlıyor. inşallah bulunur kızlar yoksa ben anne olamıycam diye değil eşim baba olamıycak diye üzülürüm. çevremde onun kadar babalığı hak eden bir adam daha yok. allah hepimizin yüzünü güldürsün

cnm hayırlı olsun tedavin ALLAH tan umudunu kesme inşşş RABBİM güldürür yüzünüzü
bu ilk tedavinizmi benim dayım 2 kere oldu ama bulunamadı nerde tedavi oluyosun eşinin dr u kim

canım 3.gün başlanıyo ama hic keyfşm kalmadı e2 cok düşük cıktı yüksek doza yüklenecez gerci eylülde de e2 düşüktü ama doz yükseltilince e2 de yükselmişti ona takılmış durumday ken ezz e kafam takıldı gitti bütün emekler Rabbimin bir bildiği vardır besbelli offfffffffffff offffffffffffffffffff yine şükür yine şükür yinede şükür gidip nerden atlim diyorum amaaannn ben böylede mutluyum diyorum anlıcanız hafif üşüttürüyommm

canım yaaa burda eminim biçok kişi seninle aynı duyguları yaşıyor bende dahil..
ama kesinlikle sakin olmamız gerekiyor kendimiz için değil bebişlerimiz için :49: :49:
herşeyin bir çaresi var üzülme
inşşş dahada mutlu olacağız

erdem hastanesinde yaptırıcaz inş. aşılama mı da orda yaptırmıştım.

tüp bebeğe biz daha doğrusu ben karar verdim :)
aşılama ile vakit kaybedyormuşum gibi geldi
bahsetmişsindir muhakkak bende okumuşumdur ama sen nasıl bi süreçtesin kaçıncı denemen ayşe tanışmış olalım :34:

bemde Erdem de yaptırmıştım doktorumdan ve personelinden çok memnun kaldım şimdi 13 aylık bir oğlum vae inşallah hepiniz hayırlı sonuçlar alırsınız...

Olmadı kızlar.sabah transfer için hazırlanırken hastaneden aradılar.2 embriyom da yasamamış.tedavi iptal oldu :((((

coook gecmiş olsun üzülme nolur yoksa yok bu dünyada benden senden degerli ne var yine devam asla pes etme ama embriyoyu geliştirmek icin alternatif tıp dan yararlan buradaki topikleri gez coook bilgi alırsın inşallah bidahaki sefere Rabbim güldürsün

bende sabah tekrar gittim kontrole kızlar Bülent hoca muayene etti herşey yolunda gözüküyor dedi kısmetse bu akşam çatlatma iğnemi olucam çarşamba sabahı da yumoşlar toplanacak...

inşallah yumoşlarından hayırlı haberler alırız o kadar istiyorum ki herkes mutlu olsun herkesin koynuna alacagı kendi canından kanından bir yavrusu olsun Rabbim bizi ana olmuşlara imrendirme yarabbim nolur

bemde Erdem de yaptırmıştım doktorumdan ve personelinden çok memnun kaldım şimdi 13 aylık bir oğlum vae inşallah hepiniz hayırlı sonuçlar alırsınız...

nezooo

Allah analı babalı büyütsün inş. minik Eyüb'ü :)

emel hanım ve embriyolog oya hanım aynı değil mi? :)

böyle mutlu sonla bitmiş öyküleri duymak o kadar iyi geliyor ki,
kaç yaşındaydın 1 embriyo mu konulmuştu?

gördüğün gibi soru yağmuruna tutuyorum hemen :34:

mrb güzel anne adayları.. :))) nasıl gidiyor tedavileriniz.. benim bugün kont. vardı yumoşlar gayet güzel büyüyor.. ilacın dozunuda düşürdü doktor inşallah her şey böyle güzel devam eder..

nezooo

Allah analı babalı büyütsün inş. minik Eyüb'ü :)

emel hanım ve embriyolog oya hanım aynı değil mi? :)

böyle mutlu sonla bitmiş öyküleri duymak o kadar iyi geliyor ki,
kaç yaşındaydın 1 embriyo mu konulmuştu?

gördüğün gibi soru yağmuruna tutuyorum hemen :34:

Sagolsaın..
Serap ve oya hanım vardı o zaman...
:)inşallah seninde böyle mutlu biter...
tüp yaptırdım olmadı aşılama ile hamile kaldım vebn
26 yaşındayım tüp de 2 dondurulmuşlarda da 1 tane konuldu...7 yumurtam oluşmuştu benim 4 döllenmişti...
böyle anlayacağın....

Sagolsaın..
Serap ve oya hanım vardı o zaman...
:)inşallah seninde böyle mutlu biter...
tüp yaptırdım olmadı aşılama ile hamile kaldım vebn
26 yaşındayım tüp de 2 dondurulmuşlarda da 1 tane konuldu...7 yumurtam oluşmuştu benim 4 döllenmişti...
böyle anlayacağın....

amin teşekkür ederim tüm isteyenlere inş.

tüp bebekten sonra aşılama yaptırdın ve tuttu çok ilginç walla. mucizeymiş maşallah :)

amin teşekkür ederim tüm isteyenlere inş.

tüp bebekten sonra aşılama yaptırdın ve tuttu çok ilginç walla. mucizeymiş maşallah :)

Kesinlikle ama aşılamada hep olucak dedim...Tüpte bile o kadar ümitli değildim anlayacağım.Ama oldu çok şükür çirkin mi çirkin bir paşam var.Allah evlat isteyen herkese nasip etsin
Sizde sorun ne kaç senelik evliisn yaş şimdi de ben soru yağmuruna tuttum galiba :52:

Kesinlikle ama aşılamada hep olucak dedim...Tüpte bile o kadar ümitli değildim anlayacağım.Ama oldu çok şükür çirkin mi çirkin bir paşam var.Allah evlat isteyen herkese nasip etsin
Sizde sorun ne kaç senelik evliisn yaş şimdi de ben soru yağmuruna tuttum galiba :52:

o çirkinden ben de istiyorum yaaa :52:
est. benim şu an da gündemim bu zaten zevkle yanıtlıyorum. :34:
4 yıl oluyor evleneli
3 yıldır korunmuyoruz
sebebsiz infertilite
yaşım 31 eşimin 34

ve çok heyecanlıyım bu tedavi için.
ben de aşılamada hiç ümitli değildim sonuçta beni şaşırtmamıştı açıkçası.

o çirkinden ben de istiyorum yaaa :52:
est. benim şu an da gündemim bu zaten zevkle yanıtlıyorum. :34:
4 yıl oluyor evleneli
3 yıldır korunmuyoruz
sebebsiz infertilite
yaşım 31 eşimin 34

ve çok heyecanlıyım bu tedavi için.
ben de aşılamada hiç ümitli değildim sonuçta beni şaşırtmamıştı açıkçası.

Bu çirkinden 2 tane versin Allah sana:)
Eyüp bize 6. senemize girdik öyle geldi...

merhaba bacmm ben birşey sormak istiyordum e2 düşük derken kaç çıktı acaba bende bu ay tedaviye başlayacaktım e2 45 çıktı ama dr yumurtalarımı az gördü birdahaki ay belki daha fazla yumurta olur diye erteledi ben bu e2 de birşey anlamadım canım sakın moralini bozma en ufak bir sters bütün hormonları mahvediyor pozitif düşün lütfen

Herseyin hayırlısı.o yüzden durmak yok yola devam.yarın doktorumla görusucem.hemen yeni tedaviye başlayacağım :)

erdem hastanesinde yaptırıcaz inş. aşılama mı da orda yaptırmıştım.

tüp bebeğe biz daha doğrusu ben karar verdim :)
aşılama ile vakit kaybedyormuşum gibi geldi
bahsetmişsindir muhakkak bende okumuşumdur ama sen nasıl bi süreçtesin kaçıncı denemen ayşe tanışmış olalım :34:

bende sebepsiz gruptanım geçen sene bir tüp denemem oldu maalesef olmadı.şimdi ikincisini denicem ama cesaretim yok.

Back