maşallh topiğimiz hamiş dolacak gibi duruyo:)kızlar yaa ben adet olmadım hala 34 gün oldu.stresstenmi acaba? karnım ağrıo. oldum olacam diyorum yok yok yok.bugüne kadar hep olmasın diye baktım şak diye oldu şimdi olsun istiyorum tedaviye başlayalım yokbenimde eli kulağında bu hafta kısmetse iğnelere başlarım inşallah.
slmmm kızlarrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzz
tedaviler nasıl gidiyor
merhaba bacmm ben birşey sormak istiyordum e2 düşük derken kaç çıktı acaba bende bu ay tedaviye başlayacaktım e2 45 çıktı ama dr yumurtalarımı az gördü birdahaki ay belki daha fazla yumurta olur diye erteledi ben bu e2 de birşey anlamadım canım sakın moralini bozma en ufak bir sters bütün hormonları mahvediyor pozitif düşün lütfen
bende sebepsiz gruptanım geçen sene bir tüp denemem oldu maalesef olmadı.şimdi ikincisini denicem ama cesaretim yok.
canım eylülde 90 cıkmıstı menegonla 300 oldu problemsiz devam ettik bugun 3. menegonlar yapıldı e2 10 cıktı ama rezev az oldugu ıcın iki gün menegonu 450 mlg yapacaz tekrar e2 bakılacak en az 100 olursa devam edecez korkmamam gerektigini söyledi dr um anlamadıgım senin tedavin başlamışmıydı igne oluyormuydun tedavin yarım mı kaldı birde senin yaşın kac kacıncı denemen birde sorununuz neydi cok mu sordum yaaa kusura bakma ne olur
bende bu gün ilk lucrinimi vurdum rabbim yardımcımız olsun inşallah ard arda müjdelerle kutlamalarla devam eder topiğimiz...
senden ne haberler var
bende bu gün ilk lucrinimi vurdum rabbim yardımcımız olsun inşallah ard arda müjdelerle kutlamalarla devam eder topiğimiz...
evet canım hoşgeldin aramıza bacmm nasıl gidiyor bende gecen ay almıştım ilaçları ama ben öle sogutucuya falan koymadım öle kutuda bekliyorlar eeeee olmazmı illa sogutucadamı olması gerekiyor benim hafta iiçi başlıycak sanırım igneler gelen gelmeyen olan olmayana rabbim bu ay inş muradları neyse nasip eylesin haydi hayırlısı inşşşşşşş cumlemizearalık sonu olsun bu topikte isteyen herkesin rabbim gönlünü bebelerinin sevgisiyle göbüşlerinizde bebeleriyle doldursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Olmadı kızlar.sabah transfer için hazırlanırken hastaneden aradılar.2 embriyom da yasamamış.tedavi iptal oldu(((
cnm uzun protokol mü oluyor tedavin öleyse kaçıncı gün başladın iğneye
ii cnm ne olsun gün sayıyorum sen başladınmı iğnelere
yeni tedavin hayırlı olsun canım rabbim sana emeklrinin karşılığı olarak çifter çifter sağlıklı bebekler nasip etsin inşlh ben seni diğer topiktede takip ediyordum burdada görünce saevindim bende ayın 15 gibi regl olmayı bekliyorum bu ayda dondurulumuşlarla denicem kısmet olursa
mrb arkadaşlar nasılsınız... ben bugün son kez kan verdim.. perşembe yumurta toplanacak ayrıca, bir kutu puregon kaldı. sizlerin kaldı mı? kaldı ise ne yaptınız?
sanada günaydınn...peşpeşe gidiyoruz bak seninle bende dün son kanımı verdim gece 11 de çatlatma iğnemi yaptım sanırım sende bu gece yapacaksın kısmetse yarın sabah yumoşlar toplanacak.Dualarım hepimizle...
bu arada benimde ilaçlarım kaldı henüz ne olacak bilmiyorum eczaneler iade alıyor mu acaba?
sanada günaydınn...peşpeşe gidiyoruz bak seninle bende dün son kanımı verdim gece 11 de çatlatma iğnemi yaptım sanırım sende bu gece yapacaksın kısmetse yarın sabah yumoşlar toplanacak.Dualarım hepimizle...
bu arada benimde ilaçlarım kaldı henüz ne olacak bilmiyorum eczaneler iade alıyor mu acaba?
ilk sizlerden gelecek hamiş haberleri desenize
hayırlısı ile işlemleriniz sorunsuz bitsin bebişleriniz göbüşünüze konsun inşallah.siz tecrübelisiniz şimdi ben yarın ilaçlarımı alıcam.ne kullanıcam acaba ne yazdı size doktorlarınız?kaç gün sonra toplanıo yumoşlar?ayy ne çok soru sordum :26:
hemşire beni arayacak çatlatma iğnemin saatini söylemek için.. canım inşallah toplama işlemin kolay geçer.. toplama işleminden çok korkuyordum merkezde bir kaç kişiye sordum her şey 20 dk sürüyor dediler biraz rahatladım...ben bu doktorları anlamıyorum 2 kutu ilaç aldırana kadar tek kutu aldırsalar olmaz ..şimdi 1 kutu kaldı ne yapacaksam... o kadar da para veriyoruz ben bir kutudan 75 cc kullandım o yüzden geri almazlar galiba.. ama sen hiç kullanmadıysan bence eczaneye sor belki alırlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?