Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

bencede tüp bebek yaptırmalısın.

Son düzenleme:

Kesinlikle ayni fikirdeyim...

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım eşim deki sperm azligi nedeniyle bizde aralıkda tüp bebek tedavisine baslamayi düşünüyoruz

hoşgeldinnnhayırlı olsun tedavin.neticesinde kavuşursun inşallh yavruna

İnşallah tatlim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin çok istiyoruz 1.5 yıllık evliyim eşimde varikoselden ameliyat oldu doktor isterseniz bekleyin ama bence zaman kaybi olur yaşıniz çok genc tutma ihtimali çok yüksek dedi

slmm kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor tedaviler kimler başladı?

ben başladım aranıza da yeni katıldım.. bugün 4. iğnemi vurunucam 125 cc kullanıyorum yarın kontrolüm var inşallah güzel gelişmiştir.. ayrıca iğneden korkan arkadaşlar varsa sakın kormkmayın hissetmiyorsunuz bile ben çok stres yapmıştım göbek etrafından nasıl iğne vurulur diye ama hic hissetmedim sinek ısırığından bile daha hafif ...

evet bende çok korkuyodum ama beklediğim kadar değilmiş.bugün 7. günüm 187,5 ile başladım bende şimdi 225 e çıktık bakalım yarın tekrar kontrolüm var.2 gündürde cetrotide ve merional diye bi ilaç daha yapıyorum gittikçe yer kalmamaya başladı :) bakalım yarın ne diyecekler

canım bende ilk kez tüp bebek deniyorum. ben adetimden önce görüşmek için gittim muayene oldum. eşimede tahliller yapıldı. adetimin 3. günü gittim. gonal-f verdi. bu gün 5. günüm. yarın çağırdı doktorum. bundan sonra nasıl olur bilemiyorum. şimdiye kadar 2 kez gittim ben.

kızlar onumuzdeki haftaiçi amh testi yaptıracağım, yaptıranınız var mı? Bunu devlet hastanesinde yapıyolar mı? artık en azından bu teste para vermiyim istiyorum.

ankara da yapan biyer bilen var mı ya da ? devlet?

bildiğim kadarıyla devlette uzun sürüyor ama cebecideki zekai tahir de yapılıyor

özel olarak ben micro gende yaptırmıştım 2 yada 3 hafta sonuçlar çıkmıştı dengede düzende yapılıyor ben 80 tl ye yaptırmıştım

kaç tane yumurta oluşmuş? bana orgalutran diye bi ilaç yazdı doktor ona da 6. gün başlıycam galiba. gerçekten yer kalmıycak gibi, daha benim vurunmam gereken 13 tane iğnem var

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz aralık ayı hepimiz için hayırlı olur inş ben yarın istanbula gidiyorum sanırım tedavim 4 gibi başlıycak hepimizin rabbim yardımcısı olsun birbirimize destek olarak inş hayırlara ve bebeişlerimize kavuşacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…