arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben bugün aşılamamda negatif sonuç aldım ilk denememdi
bende 5 numaralı koromozonda inversiyon bozukluğu var
eşimde de sayı 46 milyon
bundan sonra izleyeceğim yol sizce aşılama mı olmalı yoksa tüp bebek mi
canım öncelikle moralini bozma.aşılama ile hiç uğraşma direk tüp bebek derim.aşılamanın şansı çok düşük ve boşa para bence.bende 1 aşılama sonrası devam etmedim.şimdi tüp bebek yapılacak.şimdiki aklım olsa hiç aşılama yapmazdım.2000tl verdim boşa direk tüp yapsaydım keske diyorum.
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım eşim deki sperm azligi nedeniyle bizde aralıkda tüp bebek tedavisine baslamayi düşünüyoruz
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım eşim deki sperm azligi nedeniyle bizde aralıkda tüp bebek tedavisine baslamayi düşünüyoruz
hoşgeldinnnhayırlı olsun tedavin.neticesinde kavuşursun inşallh yavruna
slmm kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor tedaviler kimler başladı?
slmm kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor tedaviler kimler başladı?
ben başladım aranıza da yeni katıldım.. bugün 4. iğnemi vurunucam 125 cc kullanıyorum yarın kontrolüm var inşallah güzel gelişmiştir.. ayrıca iğneden korkan arkadaşlar varsa sakın kormkmayın hissetmiyorsunuz bile ben çok stres yapmıştım göbek etrafından nasıl iğne vurulur diye ama hic hissetmedim sinek ısırığından bile daha hafif ...
Aslm canım biz daha doktora gitmedik önümüzdeki hafta filan gideriz herhalde
Kızlar adetim iki gün gecikti acaba hamile miyim
Kızlar adetim iki gün gecikti acaba hamile miyim
ankara da yapan biyer bilen var mı ya da ? devlet?
evet bende çok korkuyodum ama beklediğim kadar değilmiş.bugün 7. günüm 187,5 ile başladım bende şimdi 225 e çıktık bakalım yarın tekrar kontrolüm var.2 gündürde cetrotide ve merional diye bi ilaç daha yapıyorum gittikçe yer kalmamaya başladı :) bakalım yarın ne diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?