• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

neolacakşimdi, verdiğin moral için teşekkürler. en azından hepimiz UMUT a sahibiz, ki bunun paha biçilemez. arkadaşına gerçekten üzüldüm, aslında onun durumu bizimkinden daha kötü galiba :(

Evet kızlar ilk transferimiz kiminki??? İlk annemiz kim olacak ???? :)

ben haftaya başlıyorum 16 sı gibi sanırım olur inş bakalım diger anne adaylarımız nezaman

Merhaba arkadaslar ben de bu ay tup bebek yaptriyorum ilk denemem listeye beni de eklermsnz igneye bugun basliyorum hepimize iyi şanslar

ekledim canım allay yolunu acık etsin bende yarın istanbula gidiyorum tüp bebek için inş gün gün burdan birbirimize destek olur paylaşırızı bu yolculugumuzu allah yar ve yardımcımız olsun

herkeze iyi geceler bu sürecte neler yaptıgımızı ve ne aşamlardan gectigimizi fırsatımız oldukca yazarsak yeni başlıycak olan arkadaşlarada yardımcı olmuş oluruz hadi bayanlar bu ay bizim ayımız aralık 31 de güle güle 2012 hoşgeldin sevinçle 2013 diyerek yeni yıla girelim inşşşşşşşşşşşş:49:

bayanlar transferden sonra bol bol ananas ceviz yiyorsunuz bebişler tutunsun diye .......................

bayanlar transferden sonra bol bol ananas ceviz yiyorsunuz bebişler tutunsun diye .......................

sen kayıptın yarın gidiyorsun adet oldun mu ben yarın 3.günüm igneler başlıyo hepimizin hakkında hayırlısı yumoşlar burda takip edilecek toplanmaya ist. olacam Allah izin verirse. birde arkadaşlar yumoş sayısı büyüklügünü birbirimizle paylaşalım tedavi sürecince birbirimize destek olalım inşallah güleriz.

ben haftaya başlıyorum 16 sı gibi sanırım olur inş bakalım diger anne adaylarımız nezaman

hayırlısıyla başlar, hamile haberlerini yazarsın inşallah cnm :)

Bu arada beni de listeye ekler misin? 28- çikolata kisti/oat- 1.deneme-merkez henüz belli değil

merhaba bende varım cumartesi 7.deneme sonucumu aldım negatif :(
bu gün kanamam başladı 21.gün tekrar lucrinle yeni tedaviye başlıyorum aralıkta olucak tedavim hakkımızda hayırlısı olsun...
canim beni biliosun ben de negatifi gordum sonra doktora gittim ne zaman yeniden baslayBilirim dedim en az 2ay sonra dedi neden ben seninki gibi hemen baslayamiyorum

ben de sizin gibiyim..1 senedir eşimde morfoloji bozukluğu sebebiyle ilaç falan kullanıodu bu arada benm herşeyim normaldi..geçen sene 5.75 olan fsh 2 hafta önce 16.70 olmuş..amh 0.3 bunu aşılama yaptırcaz die gittiğimde öğrendim..yıkıldım resmen..ama ben 3 sene önce bekarken çikolata kisti aldırdım sanırım ondan böle oldu ama bu değerin bi senede fırlamasını ben psikolojiye bağlıorum...hamilemiyim bu ay değil miyim tüüh wahh derken stres bu hale getirdi bence.. o yüzden hiç düşünmemek lazım..bazen bebeklilere böle çok imreniorum hatta kıskanıorum artık.. ama olsun diorum sora da.. rabbim bizi daha çok sewio ona hep dua edelim die werio bu sıkıntıyı sonra mükafatlandıracak biliorum..hep en güzel hikayeleri okuyalım mümkünse ben kötü hiçbi şey düşünmek istemiorum.. rabbim en kısa zamanda hepimizin kucağını doldursunn inş.... AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN :)

aminnnnnnnn
bütün hastalıkların sebebi stresmiş hemde hepsinin sebebi.
stres olmadan kafaya takmadan hamile kalıcaz inş.

aminnnnnnnn
bütün hastalıkların sebebi stresmiş hemde hepsinin sebebi.
stres olmadan kafaya takmadan hamile kalıcaz inş.

arkadaşlar ortalama tüp bebek ücretleri ne kadardır

ve pgt li ne kadara mal oluyor

biliyorum her merkezinki farklı

ben bu topiktn değilim ama bu ay herşy yolunda giderse yeniden tüp bebek olayına girme ihtimalim olduğu için bir göz atma istedim, ilk tüp bebek denemem malesef negatifle sonuçlandı, dolyısı ile ilk tecrübem olmadığı için az çok fiyat bilgisi verebiliirm kendi gittiğim merkezle ilgili; ben umut tüp bebekt gördüm tedavimi merkez sgk anlaşmalı olduğundan rapor çıkartırsan ilaçlar hariç 2000 tl alıyor, raporsuz olduğunda ilaç dahil fiyatı 5850, ilaç hariç fiya 3200 tl, pgt için fiyat sorduğumda 2400 gibi bir rakam telafuz ettiler ama bu sanırım emriyo adedi değil tamamıdır.

ben bu topiktn değilim ama bu ay herşy yolunda giderse yeniden tüp bebek olayına girme ihtimalim olduğu için bir göz atma istedim, ilk tüp bebek denemem malesef negatifle sonuçlandı, dolyısı ile ilk tecrübem olmadığı için az çok fiyat bilgisi verebiliirm kendi gittiğim merkezle ilgili; ben umut tüp bebekt gördüm tedavimi merkez sgk anlaşmalı olduğundan rapor çıkartırsan ilaçlar hariç 2000 tl alıyor, raporsuz olduğunda ilaç dahil fiyatı 5850, ilaç hariç fiya 3200 tl, pgt için fiyat sorduğumda 2400 gibi bir rakam telafuz ettiler ama bu sanırım emriyo adedi değil tamamıdır.

amanın ne kadar da pahalıymış ben daha ucuz sanıyordum

sizin sorun neydi nişye tutmadı

NE KADAR PAHALIYMIŞ BENDE 3500 falan sanıyordum

sizin sorun nedir neden tutmadı

Benim gittiğim yerde 3,900-TL + İlaç 1400-1500 arasıymış = 5300- TL YAPIYOR

PGT nedir bende onu bilmiyorum :)))

Arkadaslar guzel yotumlariniz icin tesekkur ederim birinizin bile icine umut asilayabildiyse anlattiklarim cok mutlu olurum..bnde adet tarihimi bkliorum 6aralik gbi olucak insallah..su bal corek otu tarcin kurune genede basladim bn sabah aksam..herseyi denemis olalim..yumoslari toplatick olanlar icin dua ediorum adwt olucaklara kirmizii gelsin artik diorum.. 2013te hepimiz mutlu haberlerimizi alicaz insallahh bu yil bizim yilimizzz

Of ben hic bir kur uygulamadim ya... Ve artik cok da gec, yarin toplaniyor yumoslarim hayirlisiyla... Insallah bir aksilik cikmaz..:)))

inşallah inşallah sorun çıkmaz. aklından aksini hiç geçirme, tedirgin olma sakın.

kızlar şimdi hastaneden geldim. 15 tane yumoşum varmış. doktor gelişmeleri iyi dedi. önümüzdeki hafta eşim tese olucak. kızlar dua edin sperm bulunsun bebişim olsun diye. bu arada benim tüp bebek tam olarak 10.000tl'ye maloldu bize. ilaç+ tahliller+ tese + tüp bebek

Back