Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

"""""""" âmin canım ALLAH hepimizin gönlüne göre verir inşallah niyetimiz iyi neden olmasın.Umarım zaman su gibi akar biran önce yeni tedaviye başlarsınız, agrilarininda biran önce azalmasını dilerim.tek dileğim evlatlarımız bir an önce önce gobise sonrada kucaklarımıza gelmesi:))))

""""" canım bu üzüntülu agrili halinle bana destek moral verdigin için teşekkürler Roma ve senin için bende aynı seyleri hissediyorum bebeğe cok yakınsiniz , gözümüzü açıp kapayalım zaman bir an önce geçsin istiyorum.Hele regl yaklaştıkça daha cok heycanlaniyorum biraz ürkuyorum ama umudumda kuvvetleniyor. İyiki varsınız burada her şeyi paylasabiliyoruz su 3 ay geçsin sizide bir an önce tedavide görmek istiyorum bir dahaki sefere her şey daha iyi olacak hissediyorum.

hoşbulduk sağolun benim eşim salı günü mikro tese ameliyatı oldu allaha şükür güzel haberler aldık bende cuma günü iğnelerime başladım salı günü tekrar doktoruma gidicez

"""""" tedavin hayırlı olsun salı gunü guzel haberler alırsın inşallah bu arada hoş geldin aramıza...

""""" dileğin için âmin canım , once kaybin icin cok uzuldugumu belirteyim histetoskopi hayirli olsun bu cizik teknigini bir kac kiside daha duydum ve genelde bunu yaptiranlar ilk tedavide hamile kalmis , o düştüğün yollar seni bebeğine götürür inşallah....

"""" merhabalar yavaş yükseliyor ama bak ne guzel istikrarlı bir yükseliş inşallah hayırlı haberler alırsın bize guzel haberle beraber moral verirsin

""""" ben böyle bir durum yasamadım ama sana gecmis olsun demek isterim.doktorun umutsuz konuşmamış ilk deneme kısa sürede olsa tutunmuş olması bile iyi bir durum, umudunu yitirme hakkımızda hayırlısı olsun bazen her seyde bir hayir var.

""""" canım merhaba hosgeldin , transferinin kacinci gunu test gunün ne zaman seni takip edelim Umarım bize guzel haberler verirsin

Beklemede olan sevgili arkadasım takibindeyim gözüm üstünde :)))))
Buzdan bebeklerini gözlerinden öperim , hangisi hayırlısı ise bir an önce göbusunde büyüsün.
Beklemek iyide bekledikce heyecan artıyor amma nazli bebeklermis bizimkiler anne bu kadar bekletilirmi:)))
Benimki bir gelsin popisine popisine vuracağım ( tabi kiyabilirsem)
Her daim yanımızda oldugunuza biliyorum bende elimden geldiğince buralardayim sagol sen ve Nuran iyiki varsınız

Evet canım cok şükür yukseliyo bugun 477 oldu hayırlısıylakeseyı görürsek rahatlıycaz bıraz dıs gebelık rıskıne karsı ıns normaldır hersey eabbımın ıznıyle alırım kucagıma darısı tum arzuluyanların basına olsun ıns rabbım kımseyı evlat hasretıyle bırakmasın:26:

BURADAYİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Canım fazla bağırmayalım gobuste bebek var rahatsız edeceğiz cocuğu bizden şikayetçi doğacak, çıkacak anne bıktım senin arkadaslarından diyecek:)))))
Vallaha beklemedeyim ya galiba biraz tembellik çoktu üzerime tedaviye basliyayim iğneleri yiyince ayilirim herhalde
Göbek yine mosmor olacak , kaşınacak fena yani ama olsun sonuc inşallah guzel olacak.
Bebisinin gözlerinden annesinin yanaklarından öperim
( biraz büyüsün teyzesi ona hediyeler gönderecek yok öyle yanlız bebek büyütmek hep beraber büyüteceğiz )

Gözünaydin cok sevindim yakındır keseyide gordunmu biraz daha rahatlarsınız , hiç kendini üzme rahat ol her şey yolunda gidecek ALLAHİN izniyle.bebeğini duşun huzurlu mutlu ol senin huzurun onuda etkileyecek daha cok orada olmak için tutunacaktir guzel guzel ye esine naz yap bugünlerin tadını çıkar , hamilelik kadar keyifli zaman varmı :))))

Donmuş bebislerini öptüm aklıma geldi kıskanmasınlar sonra ALİS ile guzel gözlü PAŞAyida öp benim için....

Donmuş bebislerini öptüm aklıma geldi kıskanmasınlar sonra ALİS ile guzel gözlü PAŞAyida öp benim için....

onlarda seni ve herkesi öpüyor, dualar ediyor. karşılıksız sevginin muhteşem örnekleri hepimize uğur getirsin inşallah.....

günaydın kızlarrr nasılsınızzz rabbimmmm gölümüzden her negeçiyorsa onu bizlere nasip etsin inşşşşşşş sonsuz hazinesinden bizleride güldürüsünnnn

benimde uykum geliyor sürekli ama uyuyamıyorum nedense. uzanmam yatmam bana yetiyor. sürekli yorgun hissediyorum kendimi.
tüp bebek olduğu için evde yemek dışında fazla iş yapmıyorum kontrole kadar dikkat etmem gerekiyor. inşallah gittiğimde güzel haberlerle dönerim size. bende rüyalar görüyorum. hatta 1,5 aylık bebeğimi doğurduğumu ve çok sağlıklı olduğunu bile gördüm :)))))))))))
ama nasıl olur daha 1,5 aylık hamileyim diyorum doktorlara onlarda olur olur diyorlar bana :)))

Son düzenleme:
merhabalar,
bu topiği bugün gördüm
tam bana göreymiş
bende aralıkta tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım
herkese sağlıklı gebelikler diliyorum

dinlen bol bol dinlen bende öle elimi kaldıramıyorum bende sen gibi nerde abuk subuk rüya varsa sabaha kadar görüyorum öle olurmuş hamileyken cok rüya görürmüş insan hayırlı sı ile alalımda kucagımıza güzel haberlerle dön inş doktordan canım

ALLAH iyiligini versin emi valla bebiş anası birtürlü babası bir türlü kayınvalidem ahhh yavrum babasına cekerse nedersin diyo bende paket yapar sana gönderirim diyorum şaka tabi gönderirmiyim okadar cok merak ediyorumki nasıl olucak bir anönce 9 ay gecsin istiyorum heleki yanlız olunca hiç vakit gecmiyor yahu elimde tlf akşama kadar cagrı merkezinde çalışanlar gibi onu ara bunu ara özledim birilerine gidipte şöle cay sohpeteri yapmayı valla...........

göbüş mosmor olsunda sonu hayır olsun inş valla hergün güzel haberlerinizi bekliyorum ve inanıyorumki sonuclarda güzel olucak inş biranönce tedavin başlasında teyzeside bak neler yapcak puffnin yavrusuna öle ya tek başına büyütmek yok senin dedigin gibi nediyoruz O BEBEKLER ÇÖBÜŞLERİ DOLDURUCAK ARKADAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HAYDİ PUFFF HAYDİ PUFFFF TAM ZAMANI ŞİMDİİİİ AY ÇOŞTUMMMMMM HADİ BAŞLA TEDAVİYE HEYECAN KAPLADI İÇİMİ BENDE SENİ ÖPÜYORUM ARKADAŞIMMMMMMMMMM :))))))))))))))))))))))))))))

Uff, Arkadaşlar yarın randevum var dr da, biraz önce baktım lekelenme var, adet oluyorum heralde. Gerçi dr lar da adetin 2. günü çağırıyor ya, iyi mi olur acaba. Erken geldi. 22. gün. Ben hissediyorum çatlama günümü. Tam 8 inde benim kasıklarda batma oldu. Hah dedim çatladı heralde bunlar, baktım 22 sine denk geliyor, gerçekten çatlamışlar yani o gün. Şu çörekotu erken büyüttü sanırım yumurtaları.

teşekür ederim, transferim 14 Ocakta yapıldı, 24 Ocak test günüm, inşallah hayırlı sonuçlar alırız,

mimosacığım, hadi 1 günün kalmış, hayırlı haberlerini alırız inşallah,

umarım, doktor kontrolunde herşey yolunda gider, güzel haberlerini bekliyoruz.

selamun aleykum HAYIRLI KANDİLLER

Arkadaşlar, döndüm. Muayene oldum, gelecek ay tüp bebeğe başlayacağız, 2. gün ultrasonda gelişmekte olan folikül göremedi dr. Sağ yumurtalıkta da kist var zaten. Kist için cyclo-progynova diye bir ilaç verdi. Bakalım artık, kanımı verdim eşim örnek verdi, buradan smear yaptırıp fakslayacağım, büyük ihtimal gelecek ay tüp bebeğe başlayacağız, kist geçmemiş olursa içi boşaltılacak.
Aramızda cyclo-progynova kullanan oldu mu, ilaç bittikten ne kadar süre sonra adet olurum. Doğum kont hapı gibi bu, hergün aynı saatte alınıyormuş.21 günlük. Kaç gün sonra adet olurum ki?

hadi inş hayırlısı canım cyclo progynovayı ben hamile haldıgım ay kullandım hoş ben bittikten sonra adet olmadım malum o ay hamile kalmışım canım ama ilaç bittikten sonra 6 gün içinde adet oluyorsun yanlız yediklerine cok dikkat et ben kullandıgım ay 4 kilo almıştım.ben herügn aynı saatte almadım geceden geceye yani yatmadan aldım saat 23-24 gibi.hayılrısı ile kistindende kurtulursun alerjin yoksa kürlere başla yumuşların birdahaki aya kaliteli olsun :))))))))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…