Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Sevil çok üzüldüm rabbim tez zamanda mucizesini göndrsin bende 2. Kan testimin sonucunu bekliyorum ve lekelenmem başladı ümitsizliğe düştüm

çok sağol canım ne dicem bilemiyorum inaçlı biriyim fakat isyan etmemek elde değil 14 yıl olcak evliliğim bir kere bile hamileliği yaşayamadım. ama senide takip ediyorum yaşadıkların çok zor seninki daha büyük bir imtihan sen yinede içini ferah tut sana çok dua etcem inş bi sorun çıkmaz ve busefer bebeğini kucağına alırsın...

benmde 9ncu günüm ama sabır sabır diyorumm alalh yardımcımız olsun canmmm..ne zaman kan testi yapcaksınn...?

slm kızlar değerim 1,20 çıktı yani 5.tüp bebek denemem de negatif bugün 11 .günümdü pazartesi tekrar kan ver dedi ne değişecekse artık

canım senin kaçıncı gün embriyosuydu bide yumurta toplama günü hariç kaç gün sonra transfer ettiler..

fatoşcum transfere kadar arayp her gün bilgi verirler.. zaten 5. gün embriyolarında şans daha yüksek oluyor biliyorsun, tutunmaya hazır embriyolar... benim çarşamba günü yumartalar toplandı, pazartesi transferim oldu.. yarın büyük gün, test günüm... inşallah sana güzel haberler veririm veee iki hafta sonra senden de güzel haberler bekliyorum..

slm kızlar değerim 1,20 çıktı yani 5.tüp bebek denemem de negatif bugün 11 .günümdü pazartesi tekrar kan ver dedi ne değişecekse artık

Canim ne denir
Hakkımızda hayirlisi olsun
Kendini yipratmamaya çalış zamanı gelmemiş demek ki
Belki kendiliğinden gelir
Nerede yaptırmıştın

Eee nerde bu kızlar test günü bekleyen kimler

Canım merhaba 1haftadir alkışdan hasta yatıyoruz ama aklım hep senseydi bugün ilk fırsatta bakayım dedim ne oldu.
Okuduğum kadarıyla degerin iyi çıkmış ama son durumun nedir merakla haber bekliyorum.
İnan sen kucağına aldığında bebeğini benim olmuş kadar sevineceğim.
Hayırlı haberlerini bekliyorum ALLAHa emanet ol.

Bende Aralık ayında negatifi aldım senin gibi ve ilk denememdi bastan bende aynı duyguları yasadım senin gibi.
Bende iki merkez arasında kalmıştım gecen hafta sisli memorialde muaynem vardi ve kendimi ilk defa emin ellerde hissettim bugüne kadar yapılmayan testler ve detaylı muayne yapıldı. Kismetse bu ayın sonunda orada ikinci tedavim başlayacak.sanada hayırlı bir yer secimi diliyorum.

Kızlar 1 haftadır hasta yattığımdan dolayı ugrayamadim buralara ama bir cok hamilemiz olmuş
Hepinizi toptan kutlarım ALLAH saglikla kucağınıza almayı nasip etsin güle güle büyütün mis kokulu bebekleriniz.
ALLAH buralara daha cok hamile nasip etsin inşallah
Biz bekleyenlerede dua edin.

Biliyorum su an hiç bir soz teselli etmez sizleri cok zor olduğunu biliyorum aynı duyguları yasadık içinizden niye olmadı diyorsunuz.ama bazen olmuyor belki hayırlısı bu bize düşen maddi manevi ne yapabiliyorsak sonuna kadar uğraşmak sonunda ödülümüz büyük çünkü.
Hepinize sabır diliyorum.

Aliscigim görmeyelim neler yapıyorsun. Biz ailece hasta yattık bir haftadır hatta o kadarki puffymin bile bunu akıyordu bebe asprini verdim arada.
Mamografi sonucunu okudum bir sorun olmaması sevindirdi beni , şimdide kontrolunun sonucunu bekliyorum hayırlı haber verirsin inşallah.
Bende ay sonunu bekliyorum heycanla regl olur olmaz doktordayim bir sorun çıkmazsa yeni tedaviye basliyacagim inşallah bir aksilik olmaz bir an önce su tedavi başlasın:)))))
Bir aksilik olmazsa aynı süreçte yola devam edeceğiz.

KEN DEĞERİM 454 ÇIKTI...valla ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Allah'ı m inş. tamamına erdirir...darısı başınıza inş.

hayırlı olsun canım pazartesi de ben inşallah böyle sevinç çığlıkları atarım

inşallah canım senden çok güzel haberler bekliyorum çok umutluyum senden allah isteyen herkese nasip etsin çok zor ve heyecanlı bi süreç..

bu aralar topiğe pek girmiyorum, ya da okuyor hemen çıkıyorum, tüm yeni hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh.

negatif sonuç alan arkadaşlarım Allah tarafından hayırlısı buymuş diyelim, maddi manevi mücadelemize devam edelim.. zamanı gelince anne olacağız inşallahhh...

transfrin 6. günü başladım test yapmaya negatif çıktı hep bugüne kadar bugun 14.gün yeni yaptım testi pozitif birazdan kan vermeye gitcem bana dua edin olurmu

hayırlısı olsun elifcim.....dualarım seninle.

mavillecim, sağolasın pozitif yaklaşımların için, senin durumun nasıl şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…