arkadaşlar çok moralim bozuk .1 hafta önce transferimin 12. günü değerim 91 çıktı ve doktorum gebesin dedi çok sevinmiştik . fakat sonra değerim 153-254-263 şeklinde yükseldi . doktorum gerektiği gibi yükselmiyor ya dış gebelik yada içerdeyse bile sağlıksız bir gebelik dediilaçları bırak düşmesini bekliyelim dedi . şimdi ne olacak bilmiyorum . böyle bi durum yaşayan varmı? tedaviye başladığımızda sorunun eşimden kaynaklı olduğunu söylemişlerdi bende hiçbir sorun yoktu tetkiklere göre. peki şimdi neden böyle oldu. bende bir problem yoktuda neden böyle oldu. yoksa embriyonun kalitesi iyi değildide ondanmı böyle oldu düşünmekten kafayı yiycem henüz 24 yaşındayım , yaşın daha genç olur diyorlar ama ya hiç olmazsa diye düşününce bayılacak gibi oluyorum
doktorum şu anda bişey söyleyemem dedi. ultrasonla baksam bile görünmez dış gebelikmi kimyasalmı bilemem dedi. ama artık umut yok bu gebelik sonlanır dedi. ilaçları bıraktım cuma tekrar beta hcg baktır düşmesi gerkiyor dedi. cuma günkü sonuca göre karar verecez ne yapacağımıza dedi sonrada neden gelişmediğini araştıracak . 2 tane daha dondurulmuş embriyomuz var.değerlerim normale dönünce tekrar transfer yaptırmak istiyorum . evet çok yıprandım ama beklemek istemiyorum tabi doktorum uygun görürse ikinci transferi. kendimi suçlayıp duruyorum bazen unutupu yükseğe uzandığım oldu. hızlı hareket ettiğim oldu. biraz tez canlıyım o yüzdenbu sefer çok dikkat edicem
kendini suçlama cnm çok zor bir durum biliyorum bende 6 bebek kaybettim bu benim 5.gebeliğim inan sevinemiyorum buda beni bırakırsa diye eskiden an atardım hamileyim demek için şimdi söyleyemiyorum kimseye herşeyin hayırlısı ben hamileliklerimde hep yattım kızımda 6 ay boyunca yattım eve hapsoldum kanamalarım yüzünden hastanelerde yattım ama 2 haftacık daha tutamadım kızımı erken doğdu üstelik birkaç gün olmuştu minik tekmesini hissedeli((
o yüzden kendini suçlama bakarsın yarın herşey yoluna girer bellimi olur rabbim büyük
KEN DEĞERİM 454 ÇIKTI...valla ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Allah'ı m inş. tamamına erdirir...darısı başınıza inş.
inşbenim annemde bebek yolunda ölmüş . hep doğmuş ölmüş bebekleri ve en son beni doğurmuş sezeryanla bu seferde kendisi kalmış ameliyat masasında . allah kısmet etmemiş işte
inşbenim annemde bebek yolunda ölmüş . hep doğmuş ölmüş bebekleri ve en son beni doğurmuş sezeryanla bu seferde kendisi kalmış ameliyat masasında . allah kısmet etmemiş işte
bi kardeşim yok annem yok babam yok onunla paylaşsam , o yüzden burda sizlerle paylaşıyorum
(((((((((((((((((((( rabbim sana herşeyi unutturacak bebekler nasip etsin tüm kalbimle dilerim cnmmmm
bi kardeşim yok annem yok babam yok onunla paylaşsam , o yüzden burda sizlerle paylaşıyorum
KEN DEĞERİM 454 ÇIKTI...valla ne diyeceğimi bilemiyorum çokkkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Allah'ı m inş. tamamına erdirir...darısı başınıza inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?