Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

slm arkadaşlar benimde transferim 31 aralıktı. 11 ocakta sonucumu öğrencem bu benim 2.ci transferim ilki tutmamıştı daha öncedende 2 tane iptal tüp tedavim onlarda transferi yaşayamamıştım şimdi çok korkuyorum ama belli etmmemeye çalışıyorum yine tutmayacak diye bu sabah trt de anne olamayanların ruh halleriyle ilgili konu vardı bir izleyicinin 16 yıllık evliliğinde tüpbebekle 23 bebek kaybı yaşadığını hiç birini kucağına alamadığını eşinin ailesinden baskı yediğini eşiyle üzülerek ayrıldığını fakat eşide istememiş aile baskısıyla olmuş 1yıl sonra eşi evlenmiş ve çocuğu olmuş. daha sonra kendiside evlilik yapmış tedaviyle şimdi 18 aylık kızım var dedi. ama kadın ağlamaktan zor anlattı bende duygu patlaması yaşadım tutamadım kendimi stüdyodakilerde çok üzüldüler rabbim inş dileyen herkese anne olmayı tattırsın...

Son düzenleme:

canım merhaba benim de 31 aralıkta trasferim oldu...eğer 5.gün emriyosuysa 10 ocakta yapabilirsin testi...hangi merkezde yaptırdın belirtiler varmı nasıl hissediorsun

cansın canımsın inşallah uğraş veren herkes güler mutlu sona ulaşır fırsat buldukca yazacam inşallah pazartesi geri dönecem inşallah zaten hava şartlarındanin akşamdan beri elektirik yok giremedim nete güzel dileklerin icin coook teşekkür ederim herkesi öpüyorum

kızlar gittiğiniz tüp bebek merkezlerini yazamısınız. gebe kalanlar nelerere gitmişler ve kaçıncıda gebe kalmışlar????

ben merkezimi değiştirmek istiyorum ama nereye gideceğim konusunda kararsızım. lütfen yardımcı olun ...

selam angel.
hemile miyim tam belli değil 8. günüm ve idrarda pozitifi gördüm :) ama asıl test günüm cumartesi...
ben kadıköy şifada tedavi gördüm ve çok memnun kaldım. sonucum negatif olursa da orayla devam ederim. istanbuldaysan kesinlikle tavsiye ederim. doktor olarak da Filiz Çataklı... embriyolog Engin Enginsu var zaten..

canım merhaba benim de 31 aralıkta trasferim oldu...eğer 5.gün emriyosuysa 10 ocakta yapabilirsin testi...hangi merkezde yaptırdın belirtiler varmı nasıl hissediorsun
rana benim 28 aralıkta opu oldu 3.gün sanırım zeynepkamilde yaptırdım diğer negatif olan tedavimde bişey hisstmemiştim adet belirtilerim başlamıştı testen 2 gün sonra olmuştum . bu tedavimde ilk 2 gün sol tarafıma hafif batmalar vardı 6 güne kadar durmuştu sonra ogün acayip kasılmalar bacağıma vurdu resmen 7.ci gün belirti hiç yoktu kendime nazar ettim dün akşam adet olcağım zaman rahmin içine sancılar girer benim o başladı bugünde baş ağrım var 2 tane yerleştirdiler bana bu aşamaya hiç gelemiyodum ben canım sana kaç tane bebiş koydular

canım ya hayırlı olsun benim de 8.gün ama cesaret edemedim...2 tane mi koymuşlardı...çift çizne net mi çıktı...ayyyy çok heyecanlandım...darısı başımıza

benimde opu 27 aralık 31 dede transfer.oldu..."bebesimolsun34" bugün çift çizgiyi görmüş onun transferide aynı gün...hayırlısı bakalım

canım ya hayırlı olsun benim de 8.gün ama cesaret edemedim...2 tane mi koymuşlardı...çift çizne net mi çıktı...ayyyy çok heyecanlandım...darısı başımıza

canım saol inşallah sonu güzel olsun...
yaşım 27 ve ilk denemem olduğu için tek embriyo transferi oldu, 5. gün blast embriyosuydu.
ben zaten var ya negatif çıkar ama bi yapıyım modunda yaptım inanamadım :)
diğeri kadar net yani koyu değil. ama bugüne kadar defalarca idrar testi yaptığım için bu sonucu görmek harika oldu :) yarın tekrar yapıcam.. inşallah tatlım, bebişinde seninledir..

bu karlı soguk havada yola cıksammı cıkmasammı diye düşünürken bana cok büyük moral verdin icimi ısıttın inşallah RAB bizide sevindirir bebişlerine saglıklı uzun ömür dilerim

çok sevindim sizin adınıza belirtileriniz varmıydı sizde

ALLAH tamamına erdirsin cok sevindim cok şükür bugun güzel haber yok mu derken sana sevindim inşallah kucanada alır mis mis koklarsın

ayyyy şimdi bende sabırsızlandım....sabah mı yaptın....idrarında yanma felan oluyormu?ben de artık yarın keisn yaparım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…