Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

İçinizi ferah tutun hiçbir kötü düşünceyi kalbinize sokmayın belki bebis size supriz için saklanıyor. Hem doktorunuzda olumsuz konuşmamış ama tabiki diğer ihtimalletide söylemek onun mesleğinin gereği. Bence guzel haberler alacaksınız bir sonraki ultrasonda ama hamilelik uzun bir süreç cocuk büyütmekte zor bir süreç anne olduğu zaman insan artık hep zorluklarla yaşıyor ama evlatta en büyük ödül ALLAH yanınızda olsun her zaman.

İnşallah o güzel haberi burdan verebilirim. Herseyden önce hayatın bütünü zor tabiki amaa neredeyse 1 ayı geçti tedaviye başlayalı, tamamını yatarak geçirdim diyebilirim. Allah kimseleri yatağa veya kimseciklere muhtaç etmesin. Progesteron değerim düşük olduğu için de düşük tehlikesi var. Hep aynı şeye odaklanmaktan zaman akmıyor gibi geliyor bizlere, oysa ki zaman su gibi akıp gidiyor. Teşekkürler güzel dileklerin için..

Ben dün bir karışım yaptım. Tarçın bal çörekotu. İçine 8-10 tanede değirmende karanfil öğütüp koydum. Bir çaykaşığı da polen ekledim içine. İnşallah aslanpençesi de alacağm, birazdan çıkayım bari aktara. Bir de kşam çay demlemedim. Onun yerine adaçayı kekik demledim. Şeker yerine de balla tatlandırıp içtim. Macundan da çaydan da kocama da verdim. E sonuçta erkeğe de zararlı değiller.

Şu amh snucum bir çıksa. Bu arada 1 saattir Ege Ünv tüp bebek merkezini arıyorum internetten aldığım numaralardan. Cevap yok. Bilgi almak istiyorum arkadaşlar oradan. Belki de randevu alırım. Amh ı buradaki dr a göstermeyi bekliyorum ama olumsuz knuşunca buradakinden biraz soğudum açıkçası. Gene de amh sonucu çıkınca cuma günü görüşüceğim bir kere daha Bakalım ne diyecek. En küçük bir olumsuzluk söylerse direk Egeye gideceğim.
Ege Ünv nin ulaşabileceğim numaraları nelerdir acaba arkadaşlar. Bilgisi olan var mı?
ben de öğrendikçe kürleri yapıyorum valla,hadi hayırlısı.... ege üniversitesi telf.innetten başka bilmiyorum canım, tekrar dene istersen.

tam 8 senedir bekliyorum olsun diye yapmadım denemedim kürler koca karı işleri kalmadı... 5 aşılama 5 tüp bebek denemesi yoruldum artık olsun istiyorum üstelik genetik incelemede yaptırdık bizim yumurtaların genleri bozuk olduğundan olmamış diğerleride.bende 7 döllenmiş yumurtanın sadece 2 si normal sağlıklı çıkmış bana transferde içiniz rahat olsun bunlar sağlıklı olur busefer kesin dediler ne düşünecemi bilmiyorum beynim durdu sanki
canım benim, kürler belki de bize sadece psikolojik destektir bilemiyorum ama yapıyoruz iştel. bu sefer kesin dedilerse vardır bir bildikleri.. hayırlısı olur inşallah.

canımbenim altın yumiş catlasın diye bu akşam ovitrella yapılacak yarın gece ucuyorum ama hava şartlarına bakılırsa inşallah hayırlısı olur ben burdan eşim moskovadan ucuyo inşallah saatinde yetişiriz carşamba alınıp döllenecek c.tesi de transfer yaparlar herşeyin hayırlısı diyorum sana nacizane tavsiyem önce dondurulmuşlarınla şansını dene kac donmuş var inşallah donmişlarla olacak ve sen başka dr hastane araştırmak zorunda kalmayacan yarın akşam sahilde olursan gecerken sana el sallarım benim son şansım bana dua edin nolur hepinizi öpüyorum bugun akşama kadar döngel aradım yok sadece pazarcı bir kadın pekmezini satıyordu oda getirmemiş bulamadım yani
hadi bakalım hayırlı haberlerle dönersin inşallah.
Canlarımmmmmmmmmmm napıyorsunuz birkaç gündür yoktumm nasıl gidiyorrrr
tatlı nurancım, iyiyiz ara ara yazışıyoruz, topgğin emin ellerde, asıl sen ve bebeekk nasıllllllllllll,

Canım nasılsın neler yapıyorsun , ben Cumartesi akşamından bu yana yatak döşek yatıyorum cok usutmusum anca bugün biraz girdim topige merak ettim kızlar ne yapıyor guzel haberler varmı diye bakmaya
Kendine iyi bak ALLAHA emanet ol...

canikom, sinemaya gidince hasta olurum demiştin ve olmuşssun, hayretsin yani... ama çokkkkkkk geçmiş olsun, ben de arada girip okuyor ve çıkıyorum, bazen aynı şeyleri yazmamak için de yazamamış veya atlamış olabilirim... iyiyim normal hayata devam ediyorum, söylemişmiydim bilmiyorum, doktorla telefonla görüştüm mamografi normalmiş, ultrasona gerek yokmuş.... şimdi haftaya gibi regl bekliyorum, tekrar bir görüneceğim, transfer programını o zaman yapacağız.... yani bekleme süresinde olunca da zaman uçup gidiyor geç kalıyorum gibi geliyor ama başka çare yok.... şu büyük günlerimiz bir geliverse ne güzel olurrrrr.... en büyük gün tabiii kkiiii doğum yapılacak gündür herhalde......
semra hanımın sitesine girdim, hastalardan gelen teşekkür yazılarına bak, ne hikayeler ne muciceler var... oku, moral oluyorrrr

ben de öğrendikçe kürleri yapıyorum valla,hadi hayırlısı.... ege üniversitesi telf.innetten başka bilmiyorum canım, tekrar dene istersen.

canım benim, kürler belki de bize sadece psikolojik destektir bilemiyorum ama yapıyoruz iştel. bu sefer kesin dedilerse vardır bir bildikleri.. hayırlısı olur inşallah.

hadi bakalım hayırlı haberlerle dönersin inşallah.

tatlı nurancım, iyiyiz ara ara yazışıyoruz, topgğin emin ellerde, asıl sen ve bebeekk nasıllllllllllll,

canikom, sinemaya gidince hasta olurum demiştin ve olmuşssun, hayretsin yani... ama çokkkkkkk geçmiş olsun, ben de arada girip okuyor ve çıkıyorum, bazen aynı şeyleri yazmamak için de yazamamış veya atlamış olabilirim... iyiyim normal hayata devam ediyorum, söylemişmiydim bilmiyorum, doktorla telefonla görüştüm mamografi normalmiş, ultrasona gerek yokmuş.... şimdi haftaya gibi regl bekliyorum, tekrar bir görüneceğim, transfer programını o zaman yapacağız.... yani bekleme süresinde olunca da zaman uçup gidiyor geç kalıyorum gibi geliyor ama başka çare yok.... şu büyük günlerimiz bir geliverse ne güzel olurrrrr.... en büyük gün tabiii kkiiii doğum yapılacak gündür herhalde......
semra hanımın sitesine girdim, hastalardan gelen teşekkür yazılarına bak, ne hikayeler ne muciceler var... oku, moral oluyorrrr

benimde bu ay trnsferim var geçn ay toplamam oldu ve bu ay transfer olck sanrm bu durumu yaşyn vr mı ?

canım ne zaman transfer edildi

canım bana özel mesaj aatmışsın ama geri cevap yazamıyorum öncelikle ben evde 8. gün idrar testi yaptım pozitif çıktı ikiz olduğu için ama tek olsaydı büyük bi ihtimal çıkmayacaktı... 10. gün de kan testi yaptırdım değerlerim çok yüksek çıktı.. bir de seninki kaçıncı gün emriyosu benimki 5. gün .. insallah ikizlerin olur çok güzel bi duygu..

canım bana özel mesaj aatmışsın ama geri cevap yazamıyorum öncelikle ben evde 8. gün idrar testi yaptım pozitif çıktı ikiz olduğu için ama tek olsaydı büyük bi ihtimal çıkmayacaktı... 10. gün de kan testi yaptırdım değerlerim çok yüksek çıktı.. bir de seninki kaçıncı gün emriyosu benimki 5. gün .. insallah ikizlerin olur çok güzel bi duygu..

değerlerin kaçtı canım..değerlerden nasıl ikiz olduğunu anlayabildiniz... bende çok merak ediyorum

canım benim ya inş.benim de 5.gün emriyosu bugün yapacaktım ama cesaret edemedim...yarın sabahtan yapabilirim yarın 9.gün oluyor...sen de belirtirler nelerdi.benim 2-3 gündür.şişkinlik var ve ağrım var...bilmiyrum tuttu gibi düşünüyorum ama korkuyorumda...

sevındım katlanarak gider inşaallah..
asis senın son adet tarihin ne zamandı.?sen,n 5 haftalık gözüküyorda.
bende kanımı verdım sonucu arayıp bildirecekler.
hangi iğneleri ilaçları kullanıyorsun..
sana verılen tarıh kalp atışı için sanırımm..
çünkü kese 5.haftada görülebiliyormuş
sen merkeze uzakmı oturuyosun yani başka bi şehirdemısın.?
belkı onun için o tarihi vermişlerdır..

son adet tarihim 6 Aralık
istanbuldayım hastaneye uzak değilim. belkide benim doktorumun sistemi budur bilemiyorum.

asis canım ben dayanamadım az önce geldim doktordan.kesemizi gördük çok şükür:nazar::nazar::nazar:
sana kalmış dayanabilirsen dur:8:banada 20 gün sonra dediler ama ben tüp bebek merkezine gitmeyeceğim.kontrol için.2 saat yol yapmak istemedim.bu yüzden kendi doktoruma gittim.
allah isteyen herkese nasip etsin inşallh.ben çok istedim rabbim verdi.işallah tamamına erdirir.:49:isteyen herkeslere rabbim yaşatsın bu duyguları inşallh.:49::49:

benimde teyzem tutturdu seni kendi doktoruma götüreceğim diye. İstanbul'un en iyi doktorlarından biri.
hayır gelemem diyorum anlamıyor. çünkü tüp bebek yaptırdığımızı sadece eşim ve benim anne babalarımız biliyor o kadar. teyzemin elinden nasıl kurtulucam bilmiyorum :))
gidersem kesin öğrenecek çünkü :))))

ben test için 12 gün gerçekten sabrettim ne idrar ne de kan testi yapmadım sabrettim. bu 20 günü de sabredicem ve 25 ocakta gidicem Allah'ın izniyle :)

keseyi görmene çok sevindim. bende görünce çok rahatlayacağım. her şey yolunda mı o gün belli olacak çünkü

canım tebrikler Allah tamamına erdirsin. ben de senden haber bekliyordum çook sevindim. beni de doktor 20 gün sonra çağırmıştı. gidince kalp atışlarınıda dinleyeceksin. tekrar tebrikler

tşk ederim ruveyda. beni hesaplamalar şaşırtıyor. transferin 15. günü bugün ama hamilelik takvimimde 5. haftada olduğum yazıyor. doktorda aynı tarihi mi söyleyecek acaba bana

slm arkadaşlar
şimdi yazdıklarınızı okudum okadar duygulandımki geçen sene bu zamanlarda bende aynı heyecanla tedavi sürecindeydim değil sonuca ulaşmak tedaviye başlamış bile olmak insana okadar heyecan okadar ümit veriyorki düşünün bu tedaviyi bile yaptıramıyan birsürü insan var o yüzden her tedavimde bunu düşünüp rabbime şükrediyordum sonuca ulaşmasam bile allahım bu tedaviyi yaptırma gücünü verdiği için bana kendimi şanslı hissediyordum
benim sorunum hem yumurta rezervi azlığı hem sperm azlığı aşılamaya bile uygun değildik direk tüp bebekti
ilk denedik iki yumurta çıktı verildi olmadı
ikinci denedik iki yumurta toplandı yine ikiside transfer oldu tek gebelik oldu 8.haftada kalbi durdu alındı
üçüncüde yine iki yumurta toplandı transfer dünü gittiğimde döllenmemişti transfer olmadı hüsran
dördüncüde bana farklı birşey denediler belki duymuşsunuzdur büyüme hormonu diye bir iğne vuruldum çok düşük bir yüzdeyle faydası olabileceği için denediler yine iki yumurtam toplandı
döllendi biri orta kalite biri düşük kalite idi doktorum daha fazla bekleyemeyeceği için yani embriyo bi gün daha kalmazdı hemen ikinci gün transfer etti
bakın çok düşük şansla kalitesiz embriyo,3.gün değil,5.gün değil,2.gün transfer oldu yani neredeyse hiç şansım yoktu herzamanki gibi
ama rabbime binşükür ikiside tuttu şu an çok normal cümlelerle anlatıyo olsamda o anları yaşamak müthiş bişey zaten kelimelerle yansıtmak mümkün bile değil
zor geçen bir hamilelik sürecinden sonra(nekadar zor olsada bugün olsa yine seve seve o anları yaşamayı razıyım bir ikizim daha olsa hayır demem :)ağustos ayında çok şükür oğlumu ve kzıımı dünyaya getirdim
şimdi 4 ayımız bitti onlar şu an yanımda pusetlerinde duruken ben size bunları yazıyorum niyemi
bende o zamanlar bir umut olsun diye böyle hikayeleri çok okurdum hep kendim gibilerin sonlarını merak ederdim bir gün bende burda böle yazabilecekmiyim derdim çok şükür arkadaşlar bende yazdım belki birinize umut olur diye tek tavsiyem inanın dua edin allah bir yolda çaba gösterinin emeklerini boş bırakmaz elbet bir gün ama hangi gün belli değil o yüzden hiç vazgeçmeyin inanacınızı yitirmeyin sakın isyan etmeyin o anı sizde birgün yaşayacaksınız rabbimin izni ile
bu zor süreçte rabbim hepinize güç kuvvet sabır umut bol paralar nasip etsin işallah...

slm arkadaşlar
şimdi yazdıklarınızı okudum okadar duygulandımki geçen sene bu zamanlarda bende aynı heyecanla tedavi sürecindeydim değil sonuca ulaşmak tedaviye başlamış bile olmak insana okadar heyecan okadar ümit veriyorki düşünün bu tedaviyi bile yaptıramıyan birsürü insan var o yüzden her tedavimde bunu düşünüp rabbime şükrediyordum sonuca ulaşmasam bile allahım bu tedaviyi yaptırma gücünü verdiği için bana kendimi şanslı hissediyordum
benim sorunum hem yumurta rezervi azlığı hem sperm azlığı aşılamaya bile uygun değildik direk tüp bebekti
ilk denedik iki yumurta çıktı verildi olmadı
ikinci denedik iki yumurta toplandı yine ikiside transfer oldu tek gebelik oldu 8.haftada kalbi durdu alındı
üçüncüde yine iki yumurta toplandı transfer dünü gittiğimde döllenmemişti transfer olmadı hüsran
dördüncüde bana farklı birşey denediler belki duymuşsunuzdur büyüme hormonu diye bir iğne vuruldum çok düşük bir yüzdeyle faydası olabileceği için denediler yine iki yumurtam toplandı
döllendi biri orta kalite biri düşük kalite idi doktorum daha fazla bekleyemeyeceği için yani embriyo bi gün daha kalmazdı hemen ikinci gün transfer etti
bakın çok düşük şansla kalitesiz embriyo,3.gün değil,5.gün değil,2.gün transfer oldu yani neredeyse hiç şansım yoktu herzamanki gibi
ama rabbime binşükür ikiside tuttu şu an çok normal cümlelerle anlatıyo olsamda o anları yaşamak müthiş bişey zaten kelimelerle yansıtmak mümkün bile değil
zor geçen bir hamilelik sürecinden sonra(nekadar zor olsada bugün olsa yine seve seve o anları yaşamayı razıyım bir ikizim daha olsa hayır demem :)ağustos ayında çok şükür oğlumu ve kzıımı dünyaya getirdim
şimdi 4 ayımız bitti onlar şu an yanımda pusetlerinde duruken ben size bunları yazıyorum niyemi
bende o zamanlar bir umut olsun diye böyle hikayeleri çok okurdum hep kendim gibilerin sonlarını merak ederdim bir gün bende burda böle yazabilecekmiyim derdim çok şükür arkadaşlar bende yazdım belki birinize umut olur diye tek tavsiyem inanın dua edin allah bir yolda çaba gösterinin emeklerini boş bırakmaz elbet bir gün ama hangi gün belli değil o yüzden hiç vazgeçmeyin inanacınızı yitirmeyin sakın isyan etmeyin o anı sizde birgün yaşayacaksınız rabbimin izni ile
bu zor süreçte rabbim hepinize güç kuvvet sabır umut bol paralar nasip etsin işallah...

çok çok çokkkkk çok güzel ya öyle güzel dile getirmişsinki yaşadıklarını
rabbim evlatlarını size bağışlasın
bende bu umuda ihtiyacı olanlardanım 4 gebelik ve 6 bebek kaybım var şuan 11. günüm ve perşembe test günüm 2.gün transferi oldu ilkkez kötü geçti tadavim bu benim 8.denemem ve 4 hamiileliğimdeki belirtiler yok şimdi ve ben dünden beri gözyaşı döküyorum olmadı artık hamile kalamıyorum diye ama hayırlısı bende inanıyorum birgün olucak ve gözyaşım sevinçten dökülecek..............

serap 666 bizimle paylaştığın için size çok teşekkür ederi. hepimize umut oldunuz.
umarım isteyen herkes hamile kalır ve sağlıklı bebekler dünyaya getirirler.
ben hamile olduğumu yeni öğrendim ama önemli olan 9 ay iyi geçecek mi onun telaşı içindeyim benimde yumurta rezervim çok az 0,48 :(
inşallah hamileliğim 9 ay boyunca tamamına erer. isteyen herkese nasip olur inşallah

kızlar bugün 8.günüm karnımda şişkinlik kasıklarda ağrı var...düne göre daha iyiyim ama iyiye yoruyorum inş..
bugün yapacaktım idrar testini ama korktum...yarın büyük bir ihtimal yapacağım perşembede kan tahlili...inş.çift çizgiyi görürüm yarında...içim rahatlar...
:18::18::18:

tşk ederim ruveyda. beni hesaplamalar şaşırtıyor. transferin 15. günü bugün ama hamilelik takvimimde 5. haftada olduğum yazıyor. doktorda aynı tarihi mi söyleyecek acaba bana

son adet tarihi baz alınıyor ona göre gebelik haftası hesaplanıyor. ben ilk kontrole gittiğimde aynı çıkmıştı. dua ile bekle değerin güzel benim ikiz olduğu için daha yüksek bir değer de çıkmıştı ama sonrası tek gebelik biliyorsun. sağlıklı olsun senin olsun bir tane de yeter :46:
ilk zamanlar panik oluyorsun ama beta hcg değerin Allah'ın izniyle gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyor.

kızlar bugün 8.günüm karnımda şişkinlik kasıklarda ağrı var...düne göre daha iyiyim ama iyiye yoruyorum inş..
bugün yapacaktım idrar testini ama korktum...yarın büyük bir ihtimal yapacağım perşembede kan tahlili...inş.çift çizgiyi görürüm yarında...içim rahatlar...
:18::18::18:

stres yookkk..koskoca 8 gun geçirmişsin bak ...biraz daha sabır lütfen

kızlar selamm. transferim 31 aralıkta olmuştu, yani bugün 8. günüm..
umutsuzca da olsa idrar testi yaptım çünkü belirti namına pek bir şey yaşamadım.
ama ne göreyim çift çizgi :)))) ikinci çizgi azıcık soluk ama belli yani.
yarın tekrar yapıyım diyorum :)
allahım hepimizi güldürsün inşallah. amin.

çok çok çokkkkk çok güzel ya öyle güzel dile getirmişsinki yaşadıklarını
rabbim evlatlarını size bağışlasın
bende bu umuda ihtiyacı olanlardanım 4 gebelik ve 6 bebek kaybım var şuan 11. günüm ve perşembe test günüm 2.gün transferi oldu ilkkez kötü geçti tadavim bu benim 8.denemem ve 4 hamiileliğimdeki belirtiler yok şimdi ve ben dünden beri gözyaşı döküyorum olmadı artık hamile kalamıyorum diye ama hayırlısı bende inanıyorum birgün olucak ve gözyaşım sevinçten dökülecek..............

canım senin yazılarını daha önce de okumuştum. ben de bu hamileliğimden önce düşükle sonuçlanan bir gebelik yaşadım. bunda o belirtilerin hiç biri yoktu hatta hiç belirti yoktu ben de olmadı diye düşünüyordum. unutma aynı kadında gebelikten gebeliğe bile farklılık olabiliyorr. hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Allah bu haberinle hepimizi sevindirsin.

Back