Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah altın yumurtanla mucizen sana gelecek.. adayla sana dua edıyorum..
ALLAH razı olsun canım teşekkür ederim. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah altın yumurtanla mucizen sana gelecek.. adayla sana dua edıyorum..
ALLAH razı olsun canım teşekkür ederim. .
doktorundan ve merkezınden memnunsan bence değiştirme yenı bi yerde hersey sil bastan daha zor yok illa deşiğtırcem diyorsan buraya gell :)) bende kalırsın. :))
canım bu arada progestan iğnemın son 2 dozu kaldı artık hapa geçecekmişim şükür :))
Canım hadi gözün aydın kurtuldun iğnelerin izdirabindan :).. keseyi görmeye ne zaman gidiyorsun canım. .
Canım dondurulmuşlarla denedikten sonra yine olmazsa değiştirme kararı verdim.. ayy valla güzel olurdu canım ben sana sen bana bakardik birbirimize sohbetin tadina doyum olmazdı he bide bol bol belirti arayip başının etini yerdim artık :)
slmlar arkadaslar.
transferimin 4. günündeyim. merkezden 12. gün kan testi yapılacak dediler. ben eşime süpriz yapmayı hep hayal etmişimdir. buradan hamile olanların test günlerine bakıyorum genelde 10. gün.
kesin cıkıyor sanırım değilmi?
evde teste pek güvenemem sanırım.
2 embryo koyuldu ikiz tuttuysa zaten cıkar diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
KIZLAR HAMİLEYİM DEĞERİM 151.62 :))))))))
sabah erkenden hastaneye gittik eşimle. kan testi yapan hemşirede tüp bebek tedavisi ile ikizleri olmuş.
10:30 da çıkıyormuş sonuçlar ama 15 dk önce beni arayıp haber verdi. bana öncelik tanımışlar güzel haberi verdiler
gözün aydın allah tamana erdirsinnnnnn ay çok heyecanlandım benim test perşembeye :))
Malesef kızlar olmadı yine olmadı ben anlamadım anlamak istemiyorum hiçbir sotun yoktu hiç bişi yoktu..
sonucumu aldım ama ne olur sen üzülme affına sığınarak söylüyorum
pozitif şükürler olsun...
Kolay Hamile Kalmak İçin Şifalı Bitkiler Nelerdir ?
Karanfil: Hamile kalmayı kolaylaştırır. Her gün yemeklerden sonra bir karanfil çiğneyebilirsiniz. Ya da çayını yapıp her gün 1 bardak içebilirsiniz.
Safran:Yumurtalıkların geliştirilmesinde ve çatlamasında etkili olur.Gebe kalmayı kolaylaştırır.Yemeklerin üzerine safran dökebilirsiniz ama çok az olmalı.
Kekik: Çok faydalıdır, antiseptik özelliği vardır. Kekikle balı karıştırıp sabahları bir çorba kaşığı kadar yiyebilirsiniz. Bu adetlerin ağrısız olmasını sağladığı gibi gebe kalmayı da kolaylaştırır.
Ökse otu: Yıkadığınız ökse otlarını her günde yarım kahve fincanı için. Aç karnına olmaya özen gösterin.
Civanperçemi: Adet kanamalarını düzenler. Myomların giderilmesinde de oturma banyoları başarı ile kullanılır.
Arslanpençesiüşük yapmaya yatkın kadınlarda bebeğin rahimdeki durumunu üçlendirir. Adet üzensizliklerinde günde 2 fincan çayı yeterlidir.
Soğan: Her gün 1 adet beyaz soğan yenirse organizma güçlenir, gebelik kolaylaşabilir.Yumurtalık ve rahminin kuvvetlenmesi için çörek otu, turp tohumu ve havuç karışımlarından istifade edilir.
Gebe Kalmak İçin Süper Karışım
Malzemeler:
Bal
Çörekotu
Tarçın
Hazırlanışı:
3 çorba kaşığı bala çörekotu ve tarçın karıştırın. Sabahları kahvaltıdan önce 1 kaşık yiyin.
kızlar 12 gün sonra kan testi yaptırıcam bana dua edin artık beklicez
bu arada eşimin sperm sayısı da eskiye göre çoğalmış çok mutlu oldum
Kizlar hepiniz saolun 8. Gün değerim bu... Kanamamda baya var ama cleaxane bnm iğnem dr kan sulandirici o yapmiş olabilir demiş şimdi 4gün beklicem bakalim.. Rabbm herkese içindede bana nasip etsn inşşş
desene benim bebiş gidici
çünkü bugün transferimin 9.günü ve kanamam kahve ve kırmızı karışımı geldi ama yoğun değildi,peçeteye silince gördüm,sabaha adetim sökülecek gibi yani.akşam 0,4 ml lik kansulandırıcı iğne vurdurmuştum,ondan sonra oldu.tesadüfmü bilemiyorum,canım çok sıkıldı.tuvalete gitmeye korkuyorum ama belim fena ağrıyor,kesin regl olucam.
Arkadaşlar..
Bhcg değerlerim kanda normal düzeyde yükseliyor. Bugün 6+2 günlük dedi doktorum, fakat kese yine görünmedi![]()
( perşembede bakılmıştı) Çarşambaya tekrar ultrasonla bakılacak. Dış gebelik ihtimali var, ama hiçbir ağrım sancım yok. Doktorumda sanmam değerlerin iyi ilerlemiş dedi, belkide ikizdir ikiz olunca daha geç göründüğünü söyledi. Ama hazırlıklı olmamızıda istediherşey Allah tan... Transfer den bu yana bekle bekle...korka korka gün geçiriyoruz. Ne kadar zormuş gerçekten. :18:
Adacığım kendini üzme bu kadar herseyin hayırlısı daha cok gencsin zamanın var tekrar denersin umudun varsa yorulmak yok bir bebek için uğraşmaya deger eninde sonunda kucağına alacaksın bebeğini yeterli bozma moralini
Perşembe gunü hayırlı haberlerini heycanla bekliyorum ALLAH cok isteyenlerin yanında olur eminim bu sefer guzel haberler vereceksin
İnşallah cnm çok korkuyorum sanki ilk denemem burda en çok denemesi olanda kaybı olanda benim sınavım bitsin istiyorum
Canım benim teşekkür ederim.. beklentinin boşa çıkmasıyla bir an üzülüp umudumu kaybetmiştim ama günler geçtikçe toparliyor insan dediğin gibi umut ettikçe herseyi unutup sanki hiç olmamış gibi tekrar yola koyuluyorsun.. insan umut ettikçe yaşar demişler ya aynen öyle işte. . Bu arada çoook geçmiş olsun...
İnşallah cnm çok korkuyorum sanki ilk denemem burda en çok denemesi olanda kaybı olanda benim sınavım bitsin istiyorum