• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

slm arkadaşlar benimde transferim 31 aralıktı. 11 ocakta sonucumu öğrencem bu benim 2.ci transferim ilki tutmamıştı daha öncedende 2 tane iptal tüp tedavim onlarda transferi yaşayamamıştım şimdi çok korkuyorum ama belli etmmemeye çalışıyorum yine tutmayacak diye bu sabah trt de anne olamayanların ruh halleriyle ilgili konu vardı bir izleyicinin 16 yıllık evliliğinde tüpbebekle 23 bebek kaybı yaşadığını hiç birini kucağına alamadığını eşinin ailesinden baskı yediğini eşiyle üzülerek ayrıldığını fakat eşide istememiş aile baskısıyla olmuş 1yıl sonra eşi evlenmiş ve çocuğu olmuş. daha sonra kendiside evlilik yapmış tedaviyle şimdi 18 aylık kızım var dedi. ama kadın ağlamaktan zor anlattı bende duygu patlaması yaşadım tutamadım kendimi stüdyodakilerde çok üzüldüler rabbim inş dileyen herkese anne olmayı tattırsın...

Son düzenleme:
slm arkadaşlar benimde transferim 31 aralıktı. 11 ocakta sonucumu öğrencem bu benim 2.ci transferim ilki tutmamıştı daha öncedende 2 tane iptal tüp tedavim onlarda transferi yaşayamamıştım şimdi çok korkuyorum ama belli etmmemeye çalışıyorum yine tutmayacak diye bu sabah trt de anne olamayanların ruh halleriyle ilgili konu vardı bir izleyicinin 16 yıllık evliliğinde tüpbebekle 23 bebek kaybı yaşadığını hiç birini kucağına alamadığını eşinin ailesinden baskı yediğini eşiyle üzülerek ayrıldığını fakat eşide istememiş aile baskısıyla olmuş 1yıl sonra eşi evlenmiş ve çocuğu olmuş. daha sonra kendiside evlilik yapmış tedaviyle şimdi 18 aylık kızım var dedi. ama kadın ağlamaktan zor anlattı bende duygu patlaması yaşadım tutamadım kendimi stüdyodakilerde çok üzüldüler rabbim inş dileyen herkese anne olmayı tattırsın...

canım merhaba benim de 31 aralıkta trasferim oldu...eğer 5.gün emriyosuysa 10 ocakta yapabilirsin testi...hangi merkezde yaptırdın belirtiler varmı nasıl hissediorsun

Canım benim hayırlısıyla hic problemsiz gidip bebisle donersin inşallah. . Canım dualarım seninle Allah inşallah mucizeni verir bu defa sana.. icini ferah tut tek git iki kişi olarak gel:) canım 3 tane 5 gün embriyosu var çözülmede canliliklarini yitirmezler umarım nasip artık. .bu arada teşekkür ederim canım inşallah dondurulmuslarla nasip olur :) Merkez konusunda haklısın sanırım dondurulmuşlarla dneyip olmazsa başka merkez arayışına girerim.. Yarın seni dualarımla ugurluyor olacağım. .. ee sen haber verwbilecekmisin bize bir de dönüş ne zaman..cok soru sordum sanki:).. canım esininde seninde yolun açık olsun inşallah bir sıkıntı yaşamadan gider gelirisiz.. Allaha emanet ol canım. .

cansın canımsın inşallah uğraş veren herkes güler mutlu sona ulaşır fırsat buldukca yazacam inşallah pazartesi geri dönecem inşallah zaten hava şartlarındanin akşamdan beri elektirik yok giremedim nete güzel dileklerin icin coook teşekkür ederim herkesi öpüyorum

kızlar gittiğiniz tüp bebek merkezlerini yazamısınız. gebe kalanlar nelerere gitmişler ve kaçıncıda gebe kalmışlar????

ben merkezimi değiştirmek istiyorum ama nereye gideceğim konusunda kararsızım. lütfen yardımcı olun ...

kızlar gittiğiniz tüp bebek merkezlerini yazamısınız. gebe kalanlar nelerere gitmişler ve kaçıncıda gebe kalmışlar????

ben merkezimi değiştirmek istiyorum ama nereye gideceğim konusunda kararsızım. lütfen yardımcı olun ...

selam angel.
hemile miyim tam belli değil 8. günüm ve idrarda pozitifi gördüm :) ama asıl test günüm cumartesi...
ben kadıköy şifada tedavi gördüm ve çok memnun kaldım. sonucum negatif olursa da orayla devam ederim. istanbuldaysan kesinlikle tavsiye ederim. doktor olarak da Filiz Çataklı... embriyolog Engin Enginsu var zaten..

canım merhaba benim de 31 aralıkta trasferim oldu...eğer 5.gün emriyosuysa 10 ocakta yapabilirsin testi...hangi merkezde yaptırdın belirtiler varmı nasıl hissediorsun
rana benim 28 aralıkta opu oldu 3.gün sanırım zeynepkamilde yaptırdım diğer negatif olan tedavimde bişey hisstmemiştim adet belirtilerim başlamıştı testen 2 gün sonra olmuştum . bu tedavimde ilk 2 gün sol tarafıma hafif batmalar vardı 6 güne kadar durmuştu sonra ogün acayip kasılmalar bacağıma vurdu resmen 7.ci gün belirti hiç yoktu kendime nazar ettim dün akşam adet olcağım zaman rahmin içine sancılar girer benim o başladı bugünde baş ağrım var 2 tane yerleştirdiler bana bu aşamaya hiç gelemiyodum ben canım sana kaç tane bebiş koydular

selam angel.
hemile miyim tam belli değil 8. günüm ve idrarda pozitifi gördüm :) ama asıl test günüm cumartesi...
ben kadıköy şifada tedavi gördüm ve çok memnun kaldım. sonucum negatif olursa da orayla devam ederim. istanbuldaysan kesinlikle tavsiye ederim. doktor olarak da Filiz Çataklı... embriyolog Engin Enginsu var zaten..

canım ya hayırlı olsun benim de 8.gün ama cesaret edemedim...2 tane mi koymuşlardı...çift çizne net mi çıktı...ayyyy çok heyecanlandım...darısı başımıza

rana benim 28 aralıkta opu oldu 3.gün sanırım zeynepkamilde yaptırdım diğer negatif olan tedavimde bişey hisstmemiştim adet belirtilerim başlamıştı testen 2 gün sonra olmuştum . bu tedavimde ilk 2 gün sol tarafıma hafif batmalar vardı 6 güne kadar durmuştu sonra ogün acayip kasılmalar bacağıma vurdu resmen 7.ci gün belirti hiç yoktu kendime nazar ettim dün akşam adet olcağım zaman rahmin içine sancılar girer benim o başladı bugünde baş ağrım var 2 tane yerleştirdiler bana bu aşamaya hiç gelemiyodum ben canım sana kaç tane bebiş koydular

benimde opu 27 aralık 31 dede transfer.oldu..."bebesimolsun34" bugün çift çizgiyi görmüş onun transferide aynı gün...hayırlısı bakalım

canım ya hayırlı olsun benim de 8.gün ama cesaret edemedim...2 tane mi koymuşlardı...çift çizne net mi çıktı...ayyyy çok heyecanlandım...darısı başımıza

canım saol inşallah sonu güzel olsun...
yaşım 27 ve ilk denemem olduğu için tek embriyo transferi oldu, 5. gün blast embriyosuydu.
ben zaten var ya negatif çıkar ama bi yapıyım modunda yaptım inanamadım :)
diğeri kadar net yani koyu değil. ama bugüne kadar defalarca idrar testi yaptığım için bu sonucu görmek harika oldu :) yarın tekrar yapıcam.. inşallah tatlım, bebişinde seninledir..

slm arkadaşlar
şimdi yazdıklarınızı okudum okadar duygulandımki geçen sene bu zamanlarda bende aynı heyecanla tedavi sürecindeydim değil sonuca ulaşmak tedaviye başlamış bile olmak insana okadar heyecan okadar ümit veriyorki düşünün bu tedaviyi bile yaptıramıyan birsürü insan var o yüzden her tedavimde bunu düşünüp rabbime şükrediyordum sonuca ulaşmasam bile allahım bu tedaviyi yaptırma gücünü verdiği için bana kendimi şanslı hissediyordum
benim sorunum hem yumurta rezervi azlığı hem sperm azlığı aşılamaya bile uygun değildik direk tüp bebekti
ilk denedik iki yumurta çıktı verildi olmadı
ikinci denedik iki yumurta toplandı yine ikiside transfer oldu tek gebelik oldu 8.haftada kalbi durdu alındı
üçüncüde yine iki yumurta toplandı transfer dünü gittiğimde döllenmemişti transfer olmadı hüsran
dördüncüde bana farklı birşey denediler belki duymuşsunuzdur büyüme hormonu diye bir iğne vuruldum çok düşük bir yüzdeyle faydası olabileceği için denediler yine iki yumurtam toplandı
döllendi biri orta kalite biri düşük kalite idi doktorum daha fazla bekleyemeyeceği için yani embriyo bi gün daha kalmazdı hemen ikinci gün transfer etti
bakın çok düşük şansla kalitesiz embriyo,3.gün değil,5.gün değil,2.gün transfer oldu yani neredeyse hiç şansım yoktu herzamanki gibi
ama rabbime binşükür ikiside tuttu şu an çok normal cümlelerle anlatıyo olsamda o anları yaşamak müthiş bişey zaten kelimelerle yansıtmak mümkün bile değil
zor geçen bir hamilelik sürecinden sonra(nekadar zor olsada bugün olsa yine seve seve o anları yaşamayı razıyım bir ikizim daha olsa hayır demem :)ağustos ayında çok şükür oğlumu ve kzıımı dünyaya getirdim
şimdi 4 ayımız bitti onlar şu an yanımda pusetlerinde duruken ben size bunları yazıyorum niyemi
bende o zamanlar bir umut olsun diye böyle hikayeleri çok okurdum hep kendim gibilerin sonlarını merak ederdim bir gün bende burda böle yazabilecekmiyim derdim çok şükür arkadaşlar bende yazdım belki birinize umut olur diye tek tavsiyem inanın dua edin allah bir yolda çaba gösterinin emeklerini boş bırakmaz elbet bir gün ama hangi gün belli değil o yüzden hiç vazgeçmeyin inanacınızı yitirmeyin sakın isyan etmeyin o anı sizde birgün yaşayacaksınız rabbimin izni ile
bu zor süreçte rabbim hepinize güç kuvvet sabır umut bol paralar nasip etsin işallah...
bu karlı soguk havada yola cıksammı cıkmasammı diye düşünürken bana cok büyük moral verdin icimi ısıttın inşallah RAB bizide sevindirir bebişlerine saglıklı uzun ömür dilerim

yaşım 27 ve ilk denemem olduğu için tek embriyo transferi oldu, 5. gün blast embriyosuydu.
diğeri kadar net yani koyu değil. ama bugüne kadar defalarca idrar testi yaptığım için bu sonucu görmek harika oldu :) yarın tekrar yapıcam.. inşallah tatlım, bebişinde seninledir..

çok sevindim sizin adınıza:21: belirtileriniz varmıydı sizde

ALLAH tamamına erdirsin cok sevindim cok şükür bugun güzel haber yok mu derken sana sevindim inşallah kucanada alır mis mis koklarsın

ayyyy şimdi bende sabırsızlandım....sabah mı yaptın....idrarında yanma felan oluyormu?ben de artık yarın keisn yaparım heralde

Back