zaman geçmek bilmiyor bu tedavilerin en sıkıntılı kısmı bekleme aşaması olsa gerek 4. denemem bakalım ne olacak hep negatif aldım çok korkuyorum gerçi bi gebe kalmışlığım var kendiliğinden ama tüpte başarı hiç olmadı bu sefer 5. gün embriosu kondu belirti olarak sadece hafif bel ağrısı var adet olacakmış gibi ama zaman zaman oluyo o da keşke kasıkta batma da olsa maalesef yok korkuyorum hamile kalanlar bi yardımcı olur musunuz kasıkta batmanız olmuş muydu?
maşallah ne güzel..
ben istanbuldayım. tsk sizde sanırım :)
benim de ilk denemem.. allahım inşallah hepimize nasip eder...
hangi hastanede tedavi görüyorsun kaç yaşındasın probleminiz neydi merak ettim..
bence doktorun dediklerini sonuna kadar yapmalısın, belli mi olur , bu bebek işi mucize zaten, ne zaman nasıl olduğunun kesin formülü yokki, herkeste farklı, devam et ilaçlarına.Canim benim teşekkür ederim desteğin için çok sağol daha iyi hissediyorum kendimi yazdıklarınızı okudukça. .
Bir ağlayıp bir gülüyorum biliyorum geçecek sadece biraz zaman..
Bir Bebek bezi reklamı bile aglatiyor beni bugün..
Birde bisey sorucam dr um ilaclarimi kesmeme mi söyledi ama ben kullanmıyorum ..
Çarşamba günü testi tekrar edicez dedi ama biliyorum züğürt tesellisi bu..
elmascım,sana 2.ci, bizlere birinci nasip eder inşallah,ben diyarbakır dayım eşimin görev icabı ama ankara gatada yapıldı..Benim 1 tane aşılamadan kızım var ikinci bir bebek düşündük ama denemelerimiz hep hüsranla oldu kızımdada çok zorlanmıştık ama çok şükür rabbim birtane nasip etti şimdi ikinci için uğraşıyorum allahım isteyen herkese nasip etsin..
ada ve özlemsce sizdende güzel haberleri bekliyorum. hep takip edicem burayı.
bu arada bana 2 embriyo transfer etmişlerdi.
Su an coraspin, folbiol, vajinal jel, ve progesteron kullaniyorum, bugun cok agrim var ama normak de pek olmuyodu.. Belki tutunmaya calisiyolardir diye teselli ediyom kendimi, benim sagaiki tane yerlestirildiherkesin hakkında hayırlısı olsun ben 12 ocakta olmayacak tahlilim doktorum 10 ocakta yaptırabilirsin dedi benim toplama işlemi 27 aralıkta yapıldı onunla alakalı herhalde benim sol tarafımda sızlama var belim sızlıyor arada bir kasığım ağrıdıkça rabbim burda güzel haber alan bayanlar gibi bizlerde alırız inşallah..Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
amin inşallah çok dua ediyorum RABBİM evlat sevgisini herkese tattırsın çok güzel bir duygu..bence doktorun dediklerini sonuna kadar yapmalısın, belli mi olur , bu bebek işi mucize zaten, ne zaman nasıl olduğunun kesin formülü yokki, herkeste farklı, devam et ilaçlarına.
elmascım,sana 2.ci, bizlere birinci nasip eder inşallah,
Su an coraspin, folbiol, vajinal jel, ve progesteron kullaniyorum, bugun cok agrim var ama normak de pek olmuyodu.. Belki tutunmaya calisiyolardir diye teselli ediyom kendimi, benim sagaiki tane yerlestirildi
kızlaaar selam.
ben yokken topik çok hareketlenmiş :))
hamişş sesleri yükselmeye başlamış.
sevgili özlemsce tebrik ederim arkadaşım, seninle konuştuğumuzu hatırlıyorum aynı gün başlamıştık tedaviye.. allah kucağına almayı da nasip etsin.
vee diğer hamiş kızlar umarım her şey gönlünüzce olur.
negatifi alan arkadaşlarımm, moralinizi bozmak yok. nazlı bebişler allahımın izniyle gelecekler bir gün...
benim test tarihim 12 ocak, sabırsızlıkla bekliyorum..
Kolay Hamile Kalmak İçin Şifalı Bitkiler Nelerdir ?
Karanfil: Hamile kalmayı kolaylaştırır. Her gün yemeklerden sonra bir karanfil çiğneyebilirsiniz. Ya da çayını yapıp her gün 1 bardak içebilirsiniz.
Safran:Yumurtalıkların geliştirilmesinde ve çatlamasında etkili olur.Gebe kalmayı kolaylaştırır.Yemeklerin üzerine safran dökebilirsiniz ama çok az olmalı.
Kekik: Çok faydalıdır, antiseptik özelliği vardır. Kekikle balı karıştırıp sabahları bir çorba kaşığı kadar yiyebilirsiniz. Bu adetlerin ağrısız olmasını sağladığı gibi gebe kalmayı da kolaylaştırır.
Ökse otu: Yıkadığınız ökse otlarını her günde yarım kahve fincanı için. Aç karnına olmaya özen gösterin.
Civanperçemi: Adet kanamalarını düzenler. Myomların giderilmesinde de oturma banyoları başarı ile kullanılır.
Arslanpençesiüşük yapmaya yatkın kadınlarda bebeğin rahimdeki durumunu üçlendirir. Adet üzensizliklerinde günde 2 fincan çayı yeterlidir.
Soğan: Her gün 1 adet beyaz soğan yenirse organizma güçlenir, gebelik kolaylaşabilir.Yumurtalık ve rahminin kuvvetlenmesi için çörek otu, turp tohumu ve havuç karışımlarından istifade edilir.
Gebe Kalmak İçin Süper Karışım
Malzemeler:
Bal
Çörekotu
Tarçın
Hazırlanışı:
3 çorba kaşığı bala çörekotu ve tarçın karıştırın. Sabahları kahvaltıdan önce 1 kaşık yiyin.
aynı görevi görenler etkilemezler ama, aynı görevi görenden birkaç tane yapmaya gerek yok bence, ayrıca hamilelikte yapılmaması gerekenler de var arasında, devamını az önce gönderdim bakarsın..Ellerine sağlık canım, ben de bunları soracaktım tam, kalp kalbe karşıymış. Sormadan yazmışsın. Yalnız şu ökse otu ne kadar kllanılıyor, haşlanıyor suyu içiliyor sanırım değil mi? Kurusu mu oluyor bunun?
Bir de incir varmış sanırım, ha bir de böğürtlen kökü.
Peki bunların hepsini kullansak mı? Biribirlerini etkilemezler mi?
canım benim olurmu cehalet, başımızdan geçtikçe öğreniyoruz.. 5gün embriyosu, döllenmeden itibaren 5.gün geçirmiş embriyo demek oluyor..KIzlar, canlar,
Mazur görün cehaletimi de sanırım transferden önce embriyo kalitesi belli oluyor. Kaç hücreli olduğu bile belli oluyor sanırım da bu 5. gün embriyosu dediğiniz nedir? Yani neyin 5. günü? Onu pek anlayamadım. Bir de rahmin sağına soluna koyuldu falan yazmışsınız? Bunu belli bir şeye göre mi karar veriyorlar?
Bir de jel kullanıyorum, ilaç falan kullanıyorum yazmışsınız, bunları dr veriyor sanırım değil mi?
.
Ha bir de şunu sorayım, tedaviye başlamadan önce vitamin destekleri aldınız mı? Dr bana hiç birşey ermedi. Folik asi falan içtiniz mi? Yada ne bileyim benzeri vitamin destekleri?
Ha bir de.....şaka şaka bu kadar.
rabbime binlerce şükürler olsun bugün kalp atışlaRINI GÖRDÜK ÇOK MUTLUYUM...............
ben diyarbakır dayım eşimin görev icabı ama ankara gatada yapıldı..Benim 1 tane aşılamadan kızım var ikinci bir bebek düşündük ama denemelerimiz
hep hüsranla oldu kızımdada çok zorlanmıştık ama çok şükür rabbim birtane nasip etti şimdi ikinci için uğraşıyorum allahım isteyen herkese nasip etsin..[/
merhaba benim eşimde asker burdurdayız bizde bende malesef bende kimyasal düşük yaşadım 15 gün önce ıspartada yaptırmıştık bizde tüp bebeği eşim gatada istemişti ama ben istemedim yani daha doğrusu orası hakkında hiç bi bilgim yok siz memnun kaldınızmı acaba bu arada allah bağışlasın kızınızı
Ahh canım nerlerdesın sen bende senı unutmadım burdada sordum ama gırmedın galıba foruma evet aynı gün tedavıye baslamıştık hayırlı sonuçlar alırsın inşaallahhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?