Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

kaç yaşındasın cnm bu ilk tüp bebek tedavisi mi olacaktı?

37ye yeni girdi canım, 2 yıl önce başka bir dr aşılama yapalım demişti, halbuki diğer drlar bu sperm sayısıyla aşılamayla neden uğraştınız, siz de 35 olmuşsunuz artık dediler sonrasında. O zaman dr yumurtaları yakalayamamıştı. İlkinde çatlamış eve gidip eşinle ilişkiye gir dedi, ikincisinde normal takip yaptırmak istedim, her iki seferde de 3 yumurta görünüyordu 10-13 mm arasıydılar, ki en az 15 mm olacak demişti, ikincisinde yumurtalar kaybolmuş dedi, nasıl yani, çatlamış mı dedim, çatlasaydı ultrasonda kabak çiçeği gibi görünürdü dedi. Ee dedim nereye gittiler, bilemiyorum, belki de içleri boştu dedi. Çok moralim bozuldu. Sonra kist oluştu falan.Gerçi basit bir kistti ama, içi sıvı doluymuş. Ben de ihmal ettim biraz. İstedim ki eşim benden çok daha fazla istesin.Son seferinde, dr dan o sözleri duyunca, tutmuş bana ne istiyorsan söyleyebilirsin, kız bağır çağır istersen gel r tokat at ama böyle harap etme kendini diyor. Dedim söyleyecek bir söz mü bıraktın. Sözün bittiği yere getirdin en sonunda. Ne diyeyim artık ben sana. Biz 9 yıllık evliyiz, 7 yılda doktora gitmeyi anca kabul ettirebildim, herkesten önce o yordu zaten. Onunla uğraşırken gücüm tükendi. Şimdi herşeyi kabul edecek durumda artık.
Ve bu günü buldu işte. Artık tüp bebek deneyeceğiz. Zaten bu dr başka türlü olmaz, olursa sadece tüp bebek, o bile kesin değil, yumurta elde edemeyeceksek hiç başlamayacağız dedi. Denemeden nerden bilebilir ki yumurta elde edemeyeceğini.

Aşılamada ben gonal f kullanmıştım. Kaç cc hatırlamıyorum şimdi ama sanırım 150 cc. Bir de sadece birkere ilk iğnede dr megonoom muydu, toz halinde karıştırıp yapmıştı.
Ama baktım tüp bebekte de gonal f kullanıyorlarmış. Yani gonal fyle benim 3 yumurtam olmuştu o zaman. Tüpde de sadece onu mu kullanıyorlar? Mesela çatlama önleyici iğne falan yazmışlar, bana öyle birşey yapılmadı. Hoş zaten aşılama benim için bir oyalamaymış sadece de. Neyse, Böyle işte. Amh sonucunu alıp göstereyim buradaki dr a, olmadı olumuz konuşursa ege ünv ne gitmeyi düşünüyorum. Ne zor işler bunlar, kolayca çocuk sahibi olanlar kıymetini bilsin gerçekten.
İzmir için başka önerisi olan varsa söyleyebilir aslında.

((((( çok üzüldümmmm
birkaç gün dinlen sonra nedenlerini araştırmaya çalış
inşallah mucize merkezinden gelir bebeğinn.

Teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur.. benim 2 tüpümde alındı dış gebelik yüzünden normal yolla hamike kalma şansım yok yani.. bunun dışında ne eşimde ne bende sorun yok. . Allahın takdiri işte normal yolla hamile kaldım dış gebelik oldu tüp bebekte tutmadı .. Vardır bir hayır diyorum ne kadar içim acisada isyan etmemeye çalışıyorum. . Sağlıklı olduktan sonra olur belki.. bir gün bende o heyecanı yaşarım gerci artik imkansiz biseymis gibi geliyor. .

canım benim geçmiş olsun ama üzme kendini seninde dediğin gibi rabbim eşine sana sağlık verdikten sonra herşey olur inşlh benimde tüplerim alındı geçirdiğim bi ameliyattan sonra çok hasarlıydı geçen şubat ayında aldılar ve direk tüp bebeğe geçtik kasım ayında ilk negatifi gördüm çok üzüldüm çok ağladım kendimi hırpaladım ama zamnala geçiyo sonra hemen dondurulmuşlara geçtik sende deniceksin tekrar ve hepimiz bigün anne olucaz inşlh sevgiyle kal

İnşallah olur bu sefer. Benim bir arkadaşım da geçen yıl haziranda doğum yaptı. OLayın gelişimi de şöyle,8 aylıkken ağrısı oluyor, dr ağı kesici iğne varmış, parol mü, eczaneye gidip onu yaptır diyor. Gidip yaptırıyor sonra yaklaşık bir hafta sonra bakıyor ki kanama var, dr heen gel bakalım diyr. Gidiyor, hemen sezeryana alalım, ben 1 hafta burda yokum, riske atmayalım diyor. Neyse sezeryanı gerçekleşiyor, bebek küveze alınıyor, bebek nasıl diye sorulduğunda gayet iyi sağlıklı diyor dr. 2. gün gece eşine haber veriyorla bebek öldü diye. Ben Temmuzda tel açtım, bebek doğdu mu dye, kız dedim nerelerdesin, doğum yaptın mı yoksa, bebek öldü demesin mi. İnanamadım. Kaç gün boyuca hatta hala etkisinden kurtulmuş değilim. Bir de rkadaşımı düşünün. Düşünsenize ne kadar acı veren bir durum. Allah kimseye çektirmesin evlat acısını. Çok zor çok. O yüzden, haklısın gerçekten herşeyin hayırlısını isteyeceksin.
Dilerim hayırlısıyla kucaklarsın bebeğini, sağlıkla.

Canım benimde kalan tek tupum gecen sene gecirdigim dış gebelik yuzunden subat ayinda alindi.. bilmiyorum bazen etrafima bakiyorum cocuklu aileleri görüyorum sonra neden ben diye soruyorum . Teşekkür ederim desteğin için çok sağol iyi geliyor birilerinin anlaması evde kimseyle konuşmak istemiyorum..

Adacğım, daha önce yazığım mesajı oku canım. Ve çok üzme kendini. Tamam mı?

Amin canim hic bir zorlugu yok Rabbimin izniyle sadece yumurta toplami islemi biraz zor oluyor tabi oda kisiden kisiye degisiyor Rabbim yardimcin olsun....

çok şükür bugün keseyi gördük kızlar

ne kadar guzel canim ya Rabbim kucaginada aldirsin insallah ben ayin 22 sini bekliyorum keseyi gormek icin sen nezaman test sonucunu aldin tatlim?

nurancim bende hamileyim yasim 30 sebepsiz infertilite ikinci tup bebek dondurulmuslarla ama ben yurtdisinda yasiyorum eklemek istermisin bilmiyorum beni listeye

CnnTürkte şu anda bir program var. Bilinçaltında kodlamadan bahsediyor. İzleyebilirsiniz. İlginç.

sonucumu aldım ama ne olur sen üzülme affına sığınarak söylüyorum

pozitif şükürler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…