Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Bugün büyük gün ALLAH yanınızda ve yardımcı olsun dilerim olumlu sonuc alırsınız ama unutmayın sonuc ne olursa olsun hayırlısı olsun.Dualarımız sizinle....

sen uyu artık, sabah erkencisin, yorgun düşme, ben sabahlamaya alıştım artık........ belki biraz ütü yaparım, kafam dağılır, gel şubat gel şubat ayı, transferler olsun, bu arada şubat ta tüp yaptıracaklar topiği de açmışlar, bilgin olsun, nerelere girdiğimi ssonra ben bile hatırlayıp bulamıyorum, fazla dağılmamamk lazım aslında, ama ilginç de topicler var, şu an bizim topic daha canlı, verimkar....

Sende kendini fazla yorma vücudumuz dinç olmalı ve sakin kafanı bulandirma asla son ana kadar negatif düşünmek yok biz uğraşacağız ALLAH yardım etsin gerisi gelir. A hani diyelim olmadı o zaman ne yapacağız düşünürüz su an firsatlarimiz bitmiş degilki " ne dedim ya olacak ya olacak , yapacağız "
Benim bir huyum var asla sizlanmam olaylar karşısında illana bir yol bulup inat ederim bazen ise yarıyor bizde su an öyle olalım şükür saglikliyiz menapoza girmedik dün doktorda söyledi menapoza girmediğiniz sürece sansiniz devam ediyor.
Bu arada bende bir sürü topigede girdim senin gibi 38 yas üstü , Ocak , Şubat, tüp bebek günlüğü ve fazla dağıldım arada bir bakıyorum ama bu topigi sevdim arada onlara bakarm ama buradn devam edecegim Sadece tedaviye başladığımda tüp bebek ginlugumuzede dahil olmak istiyorum oradada bayağı tecrubeliler var.

az önce mutfağa gittim, dönüşte pufy cevap yazdıysa bebeğimiz en kısa zamanda olacak diye dilek tuttum, dileğim oldu. bebekler geliryorrrrrrrrr,,, bu arada benim eşim belli etmiyor ama istiyor, şu donmuş bebekler ne zaman gelecek diye ara ara soruyor. iyi uykular ve sinemada iyi eğlenceler,

Canım ne guzel dilekler tutuyorsun devam et dilek tutmaya biliyorsun istemek yapmanın yarısı sen inancını sağlam tut yumuk yumuk bir bebis gelir sana o kadarda guzel kokarlarki bebekken evlat kokusu gibi yoktur.
Benim esim seninki gibi aslinda oda pek belli etmiyor karşımda bir şey oldumu soğukkanlı ve mantıklı konuşup dürüyor. Sinirde ediyor beni sanki Davos zirvesi yapıyor.ama ne zaman negatifi aldık doktorlar suratıma suratıma olumsuz konuştu yüzünü gördüm üzüntüsünü anladım kipkirmizi gezdi 1 gün üzüntüden.
Sonra yeni doktoru bulduk iyice sevindi cok umutlu bir kaç gündür, doktora birde soruyor kız secimimiz varmı diye bir güldük doktor sen bebeği bul önce sonra kiz secersin dedi.
Sabah sabah kalkarkalkmaz gireyim test yapacak arkadaslara bir bakayım sanada yazayım dedim bu gün aksama girerim anca.
Sana özelden mesaj attım kendine iyi bak......

KIZLAR HAMİLEYİM DEĞERİM 151.62 :))))))))

sabah erkenden hastaneye gittik eşimle. kan testi yapan hemşirede tüp bebek tedavisi ile ikizleri olmuş.
10:30 da çıkıyormuş sonuçlar ama 15 dk önce beni arayıp haber verdi. bana öncelik tanımışlar güzel haberi verdiler

ada ve özlemsce sizdende güzel haberleri bekliyorum. hep takip edicem burayı.

bu arada bana 2 embriyo transfer etmişlerdi.

sabah erkenden hastaneye gittik eşimle. kan testi yapan hemşirede tüp bebek tedavisi ile ikizleri olmuş.
10:30 da çıkıyormuş sonuçlar ama 15 dk önce beni arayıp haber verdi. bana öncelik tanımışlar güzel haberi verdiler
:46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46:
gözün aydın allah tamana erdirsinnnnnn ay çok heyecanlandım benim test perşembeye :))

kızlar kanı verdim şimdi sonuç beklıyorum güzel haberlerle dönerim inşaallah....

asis çok mutlu oldum senın adına gözünaydınn...

adacım sen ne durumdasın?

:46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46:
gözün aydın allah tamana erdirsinnnnnn ay çok heyecanlandım benim test perşembeye :))

çok tşk ederim darısı başına cnm. perşembe günü senden güzel haberleri bekliyoruz inşallah

kızlarında test günü bu günmü

değerin çok güzel inşallah ikiside tutunmuşturr

evet kızlarında test günü bugün. bende çok merak ediyorum ikisi mi tuttu bir tanesi mi tuttu. her şeyin hayırlısı olur inşallah.
Allah tamamını getirir inşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak

kızlar kanı verdim şimdi sonuç beklıyorum güzel haberlerle dönerim inşaallah....

asis çok mutlu oldum senın adına gözünaydınn...

adacım sen ne durumdasın?

tşk ederim özlemcim. sizlerden de güzel haberleri bekliyorum. saat kaçta çıkacak senin sonucun

çok tşk ederim darısı başına cnm. perşembe günü senden güzel haberleri bekliyoruz inşallah

evet kızlarında test günü bugün. bende çok merak ediyorum ikisi mi tuttu bir tanesi mi tuttu. her şeyin hayırlısı olur inşallah.
Allah tamamını getirir inşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak

amin cnm inşallah güzel hebarler veririm bence çift :)) değerin yüksek çünkü
kaçıncı gün embriyosuydu seninkiler hücre sayısını biliyormusun cnm

Asis canım çooook tebrik ederim Allahım kucağına almayı nasip etsin. .
Ozlemsce canim bende beklemedeyim ağlıyorum valla inşallah hayırlı guzel haber alırız. .

Canım 1 saat sonra çıkacak elimde değil ilk denememde ki yasadiklarim geliyor aklima sonuc negatifti o zaman da..

kıyama sana 1 saat sonra mutluluktan ağlıycan inşallah

ay ben ne yapayım 4 kez gebe kaldım şuanda transferimin 8.günü ve ben dört gözle belşirtilerimi beklyorum 4 gebeliktede aynı olmuştu :(

çok sevindim. hayırlı olsun inşallah:)

Malesef kızlar olmadı yine olmadı ben anlamadım anlamak istemiyorum hiçbir sotun yoktu hiç bişi yoktu..

Back