Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen uyu artık, sabah erkencisin, yorgun düşme, ben sabahlamaya alıştım artık........ belki biraz ütü yaparım, kafam dağılır, gel şubat gel şubat ayı, transferler olsun, bu arada şubat ta tüp yaptıracaklar topiği de açmışlar, bilgin olsun, nerelere girdiğimi ssonra ben bile hatırlayıp bulamıyorum, fazla dağılmamamk lazım aslında, ama ilginç de topicler var, şu an bizim topic daha canlı, verimkar....
az önce mutfağa gittim, dönüşte pufy cevap yazdıysa bebeğimiz en kısa zamanda olacak diye dilek tuttum, dileğim oldu. bebekler geliryorrrrrrrrr,,, bu arada benim eşim belli etmiyor ama istiyor, şu donmuş bebekler ne zaman gelecek diye ara ara soruyor. iyi uykular ve sinemada iyi eğlenceler,
KIZLAR HAMİLEYİM DEĞERİM 151.62 :))))))))
sabah erkenden hastaneye gittik eşimle. kan testi yapan hemşirede tüp bebek tedavisi ile ikizleri olmuş.
10:30 da çıkıyormuş sonuçlar ama 15 dk önce beni arayıp haber verdi. bana öncelik tanımışlar güzel haberi verdiler
ada ve özlemsce sizdende güzel haberleri bekliyorum. hep takip edicem burayı.
bu arada bana 2 embriyo transfer etmişlerdi.
kızlar kanı verdim şimdi sonuç beklıyorum güzel haberlerle dönerim inşaallah....
asis çok mutlu oldum senın adına gözünaydınn...
adacım sen ne durumdasın?
gözün aydın allah tamana erdirsinnnnnn ay çok heyecanlandım benim test perşembeye :))
kızlarında test günü bu günmü
değerin çok güzel inşallah ikiside tutunmuşturr
kızlar kanı verdim şimdi sonuç beklıyorum güzel haberlerle dönerim inşaallah....
asis çok mutlu oldum senın adına gözünaydınn...
adacım sen ne durumdasın?
çok tşk ederim darısı başına cnm. perşembe günü senden güzel haberleri bekliyoruz inşallah
evet kızlarında test günü bugün. bende çok merak ediyorum ikisi mi tuttu bir tanesi mi tuttu. her şeyin hayırlısı olur inşallah.
Allah tamamını getirir inşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak
amin cnm inşallah güzel hebarler veririm bence çift :)) değerin yüksek çünkü
kaçıncı gün embriyosuydu seninkiler hücre sayısını biliyormusun cnm
Asis canım çooook tebrik ederim Allahım kucağına almayı nasip etsin. .
Ozlemsce canim bende beklemedeyim ağlıyorum valla inşallah hayırlı guzel haber alırız. .
canım yaa sakin ol sen ne zaman alıcan sonucunu
Canım 1 saat sonra çıkacak elimde değil ilk denememde ki yasadiklarim geliyor aklima sonuc negatifti o zaman da..
KIZLAR HAMİLEYİM DEĞERİM 151.62 :))))))))
sabah erkenden hastaneye gittik eşimle. kan testi yapan hemşirede tüp bebek tedavisi ile ikizleri olmuş.
10:30 da çıkıyormuş sonuçlar ama 15 dk önce beni arayıp haber verdi. bana öncelik tanımışlar güzel haberi verdiler
Malesef kızlar olmadı yine olmadı ben anlamadım anlamak istemiyorum hiçbir sotun yoktu hiç bişi yoktu..