Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

aferin bize canım bozduk moralleri oturduk aşşa... iğneyi vurdurdum gelirken eczanenın önünden geçtim test alayım dıye bi an düşündüm sonra sen geldın aklıma vazgeçtim....

hamile kalan arkadaşlar lütfen neler yaşadıgınızı paylaşın sizde bu yoldan geçtiniz unutmayın bizi.......

Canım benim belirti aramayın aradıkca herşey tersine gidiyor vucudumuzn kimyasını bozuyoruz zaten olucaksa bizim ne belirti aramamız yada düşüncelerirmiz olucagı degiştirmiyor her ay aynanın önunden ayrılmazdım gögüslerime bakar şişmişmi damarları gözküyormu diye ilgilenmedigim ay kendiliginden rabbim nasip etmiş belirti yokkkkk arama yokkkkkk siz nasıl düşnürsenin vucudunuz öle karşılık veriyor

aferin bize canım bozduk moralleri oturduk aşşa... iğneyi vurdurdum gelirken eczanenın önünden geçtim test alayım dıye bi an düşündüm sonra sen geldın aklıma vazgeçtim....

hamile kalan arkadaşlar lütfen neler yaşadıgınızı paylaşın sizde bu yoldan geçtiniz unutmayın bizi.......

Canım arkadaşım vefalı arkadaşım benim :) iyi yapmışsın en güzeli kan testi canım .. hakkaten agrilarimiz artınca kaptirdik kendimizi olumsuza ama napalim istem dışı oluyor :) bir de ağrının gidişatı sebep oluyo azıcık sebep :)

kızlar belirti arıyorsunuz biliyorum ben sabırsız 8.günde test yapmış biri olarak söylüyorum bende her yerde belirti arardım.şimdi belirtilerimi yazayım sizlere.kesinlikle adet olacakmış gibi anlık sancı giriyor.çok korkuyorum.hemen elimi karnıma koyup dua okuyorum.tavsiye ederim manevi olarak çok rahatlıyor insan.benim çok yeni biliyorsunuz bugün 11. günüm ama erken öğrendim ben.ilk başlarda 5-6 güne kadar tutumadığını düşünmüştüm.çünki hiçbir farklılık yoktu.buraya da yazdım hiçbir şey hissetmıyorum diye.hergün ağladım neredeyse.sonra 7. gün crıone jel geri geldi topak gibi ve içinde kahverengilik vardı.o an anladım.kuzum kazı çalışması yapmış içerde diye düşündüm.kalbime kötülük getirmedim.sonra benim 7. günden sonra aynı yumurta toplandıktan sonrası gibi karnım şişti tekrardan.bu çok önemli bence bana doktorumun verdiği bir ipucuydu.bana transfer olduktan sonra karnın şişebilir korkma dedi.eğer şişerse sevin dedi hatta.tedaviye başlamadan önce 57 kiloydum şimdi bazen 60 a çıkıor.düşünün şişkinliğimi.sonra gelelim göğüslere.opu süreçinde patlayacak gibi olan memişler transferin ilk günleri ile birlikte hafiften sondu gibi oldu.tamam dedim bitti.ama 5. gün itibari ile birden şişti ve yan tarafları çok acıyor.uçlarıda aynı.damarlarım belirdi.şimdi acıktığımda çok acaip acıkıorum kazınıor gibi miğdem.birde 3. günü ayak üşümesi vardı bende.hala var.ayaklarıma sadece çorap yetmıyor.patik giyiyorum eksradan çünki çok üşüyor ayaklarım hep buz gibi.birde yanaklarıma anlık utanmış gibi ateş basıyor.:):26: aklıma gelenler bunlar kızlar.inşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde büyümeye devam eder.. :nazar::nazar::nazar:

bu belirtileri normalde gebe kalan biri farketmez belki ama ben bu konuda çok dinledim kendimi.çok dikkat ettim kendimde oluşan farklılıklara:36:

kızlar belirti arıyorsunuz biliyorum ben sabırsız 8.günde test yapmış biri olarak söylüyorum bende her yerde belirti arardım.şimdi belirtilerimi yazayım sizlere.kesinlikle adet olacakmış gibi anlık sancı giriyor.çok korkuyorum.hemen elimi karnıma koyup dua okuyorum.tavsiye ederim manevi olarak çok rahatlıyor insan.benim çok yeni biliyorsunuz bugün 11. günüm ama erken öğrendim ben.ilk başlarda 5-6 güne kadar tutumadığını düşünmüştüm.çünki hiçbir farklılık yoktu.buraya da yazdım hiçbir şey hissetmıyorum diye.hergün ağladım neredeyse.sonra 7. gün crıone jel geri geldi topak gibi ve içinde kahverengilik vardı.o an anladım.kuzum kazı çalışması yapmış içerde diye düşündüm.kalbime kötülük getirmedim.sonra benim 7. günden sonra aynı yumurta toplandıktan sonrası gibi karnım şişti tekrardan.bu çok önemli bence bana doktorumun verdiği bir ipucuydu.bana transfer olduktan sonra karnın şişebilir korkma dedi.eğer şişerse sevin dedi hatta.tedaviye başlamadan önce 57 kiloydum şimdi bazen 60 a çıkıor.düşünün şişkinliğimi.sonra gelelim göğüslere.opu süreçinde patlayacak gibi olan memişler transferin ilk günleri ile birlikte hafiften sondu gibi oldu.tamam dedim bitti.ama 5. gün itibari ile birden şişti ve yan tarafları çok acıyor.uçlarıda aynı.damarlarım belirdi.şimdi acıktığımda çok acaip acıkıorum kazınıor gibi miğdem.birde 3. günü ayak üşümesi vardı bende.hala var.ayaklarıma sadece çorap yetmıyor.patik giyiyorum eksradan çünki çok üşüyor ayaklarım hep buz gibi.birde yanaklarıma anlık utanmış gibi ateş basıyor.:):26: aklıma gelenler bunlar kızlar.inşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde büyümeye devam eder.. :nazar::nazar::nazar:

bu belirtileri normalde gebe kalan biri farketmez belki ama ben bu konuda çok dinledim kendimi.çok dikkat ettim kendimde oluşan farklılıklara:36:

Benim karnım inanılmaz derecede indi :( hatta sasirdim kendime akşamları yemekten sonra şişiyor hafif ben kesin adet olucam ağrılarimda boyle söylüyor zaten.. ALLAH bebegine sağlıkla kavuşmak nasip etsin canım teşekkür ederiz paylaşımın için. .

iğnelerin 3. günü şuan tek yumurta ama cok saglıklı yarın tekrar e2 bakılacak yumurta coğaldımı bakacaz belki gene iptale doğru gidiyoz ALLAH KERİM

iğnelerin 3. günü şuan tek yumurta ama cok saglıklı yarın tekrar e2 bakılacak yumurta coğaldımı bakacaz belki gene iptale doğru gidiyoz ALLAH KERİM

Canım ALLAHIN izniyle olur inşallah bir yumurtası olupta hamile kalan o kadar cok kisinin yazılarını okudum ki burda .. sen yüreğini ferah tut dualarini eksik etme.. bizim dualarimizda seninle isteyen ihtiyaci olan herkesle..

kizlar lutfen cok belirti aramayin kisiden kisiye degisiyor benim transferden 3 gun sonra belim agrimaya ve bacaklarim agrimaya basladi az harekettendir diye dusunuyorum sonra agzimda degisik bir tat ve koku oldu hala devam ediyor transferimin 9.gunu kahverengi lekelenmem oldu ve aksama dogru kizarmaya basladi cok korkmustum ama evde testte ilk o gun gordum pozitifi daha gogus uclarim kararmaya baslamadi sadece biraz sisler damarlarda yok oyle belirgin...oyle acayip kasik batmalarida yasamadim cok nadir oldu ama karnim sisti ve kabiz gibi oldum hergun 2 kilo su icmeme ragmen(kayisi ve incirde yiyorum)...yani demem oki kizlar normal yoldan hamile kalanlar bundan sonraki haftalarda farkedeceklerdi bunu Rabbim hepimize versin insallah dua edelim bol bol.....

kızlar hastaneye gittim doktor birşey olmaz dedi dozu62.5 yapti tekrar kalemaldık 250tl ye

ben zehirlenme tehlikesi geçirdim kaynanamda yumurtanin ve paranin derdine sinir oldum ya cumartesi yine gideceğim

yaaa kızlar benim bugün adetimin 12. günüm iğneye başlama 10. günümdeyim sabah doktor yumurtaların ne kadar büyüdüğüne bakacak

tecrubeli arkadaşlar daha önce adetin kaçıncı günü yumurta toplandı ya da iğneye başladıktan kaç gün sonra topladı
canım benim iğneler 30 kasımda başladı 11 aralıkta yumurta toplandı...yani 12.gün yumurtalar toplanmış oldu.bu gün kişiden kişiye değişir ama...

canım ben de çok belirti aradım sadece 9.gün adet ağrılarım başladı.adet olucam diye ağlayarak teste gittim.negatif çıkacağından o kadar emindim ki ama pozitif çıktı inanamadım.üzerinden 1 hafta geçti hiç belirtim yok.ne akıntı ne lekelenme ne karında şişlik hiç belirti yok.göğüslerim çok az şiş ama ne ağrı var ne batma.o nedenle lütfen belirtilere takılıp üzmeyin kendinizi inşallah bebişleriniz sizinledir.merakla takip ediyorum...

arkadaşlar bu igne aşamasında hani ağır İş gibi filan kısıtlama oluyor mu yatmak gerekiyormus sanırım ama transferden sonra mi dikkat etmek gerekiyor

kızlar ben de tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. 8. haftaya kadar ikiz di hem de ona rağmen hiç belirtim olmadı. hamilelik belirtilerine gelince 6. haftadan sonra çıkıyor. hele ilk günler hiç beklemeyin bol bol dua edin. ben öyle yapmıştım. birde hamilelik belirtileri kişiden kişiye değiştiği gibi aynı kadın da hamilelikten hamileleiğe bile fark var. ben geçen sene kasım ayında doğal yoldan hamile kalmıştım malesef düşükle sonuçlandı. mesela onda adetten bir hafta önce karnım davul gibi olmuştu. mide bulantım hafif olarak adetten 1 hafta önce de vardı. demem o ki hamilelikten hamileliğe bile fark varken belirtiyi kafaya takmayın. Allah hepinizi evlat sahibi yapsın

canım benim iğneler 30 kasımda başladı 11 aralıkta yumurta toplandı...yani 12.gün yumurtalar toplanmış oldu.bu gün kişiden kişiye değişir ama...

canım ben de çok belirti aradım sadece 9.gün adet ağrılarım başladı.adet olucam diye ağlayarak teste gittim.negatif çıkacağından o kadar emindim ki ama pozitif çıktı inanamadım.üzerinden 1 hafta geçti hiç belirtim yok.ne akıntı ne lekelenme ne karında şişlik hiç belirti yok.göğüslerim çok az şiş ama ne ağrı var ne batma.o nedenle lütfen belirtilere takılıp üzmeyin kendinizi inşallah bebişleriniz sizinledir.merakla takip ediyorum...

Canım teşekkürler paylasimin için. . ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebisini..
Gerçekten karnın hic sismedimi benim o opuden sonraki sisligim gitti dümdüz bir karnım var tedirgin oldum biraz bu yüzden

Back