Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

haklısın canım ben daha önce hiç gebe kalmadım bılmıyorum... dış gebelik olma durumu çok daha zor hamıleyım dıye sevınemez insan... acaba? der allahım hayırlısını versin...
hayır lütfen yapmaaa cumaya kadar bekleyelım lütfen.. olumsuz olursa çok etkılenırız.. yıllardır beklemıyormuyuz zaten.. 3-5 gün daha beklerizzzz :))) dimi beklerizzz :))
Canim ALLAH tez zamanda hayirli saglikli evlatlarr verir insallah sana ve isteyem tum arkadaslara ikiser ikiser versin hatta ikiZ olsunlar :) cok tatlisin yaa keske yakinda olsakta beklesek beraber :) tamam yarin yapmiycam sonrada yapmiycam buyuk bir sabir ile bekliycem :)

Canim ALLAH tez zamanda hayirli saglikli evlatlarr verir insallah sana ve isteyem tum arkadaslara ikiser ikiser versin hatta ikiZ olsunlar :) cok tatlisin yaa keske yakinda olsakta beklesek beraber :) tamam yarin yapmiycam sonrada yapmiycam buyuk bir sabir ile bekliycem :)

sağol canım benimmmmm amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşaallahh.. bi umut bekliyoruz rabbim nasip eder inş.. keşke yakın olsak aynı duyguları yaşadığımız için uzaklar yakın oluyor.... belki yakınızdır ya hangi ildeydin?? benımde özel mesaj hakkım yenı açıldı senınkıde açılınca ordanda konuşuruz canım..

progeston iğnesinin yerleri çok acıyor varmı yapabileceğimiz birşey artık ağrısı bacaklarıma vuruyor :(((
canım bende menegon yapıyorum cok agrılı yakan bir iğne pamuğa kolanya koyup üzerine koyuyorum biraz faydası oluyo agrısın acısın ama emekler inşallah boşa gitmesin destegin icin tşk
Canim merhaba 100 msj olmadigi icin msj atamiyorum maalesef .. tesekkur ederim iyiyim ama bugun itibariyle artik umudumu kestim sanirim tutunamadı ara ara kasik agrilari vardi bugun itibariyle oda yok artik :) sen nasilsin nasil hissediyorsun umarim melegin ben burdayim diyordur canim
iyi işte benim şstedigim bu hic sancı olmasın hic bir şey hissetmeyin ki gelsin inşallah bebişler sana da tşk
ayy canım ya lütfen bozma moralini....... bendede ara ara baskı oluyordu ama kasıklardaki batmalar bendede yok artık :)) ama belirti aramayın demelerine ümit baglıyorum :) o ağrılar işlem gördüğümüz için dokularda bi zarar oluştuysa onlar iyileştiği için olmasın.. :)))

inşallah ikinizdende güzel haberler gelecek

sağol canım benimmmmm amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşaallahh.. bi umut bekliyoruz rabbim nasip eder inş.. keşke yakın olsak aynı duyguları yaşadığımız için uzaklar yakın oluyor.... belki yakınızdır ya hangi ildeydin?? benımde özel mesaj hakkım yenı açıldı senınkıde açılınca ordanda konuşuruz canım..

Ne güzel söylemişsin ayni duyguları yaşadığımız için uzaklar yakın oluyor diye .. canım orduda yaşıyorum sen nerde yaşıyorsun. . Ben bol bol msj yazayim bir an once açılsın özel mesaj hakkim:)

Ne güzel söylemişsin ayni duyguları yaşadığımız için uzaklar yakın oluyor diye .. canım orduda yaşıyorum sen nerde yaşıyorsun. . Ben bol bol msj yazayim bir an once açılsın özel mesaj hakkim:)

ay inanmıyorum yakınmışız yaaa ben trabzondayım... bu kadar olur :))))

canım bende menegon yapıyorum cok agrılı yakan bir iğne pamuğa kolanya koyup üzerine koyuyorum biraz faydası oluyo agrısın acısın ama emekler inşallah boşa gitmesin destegin icin tşk

iyi işte benim şstedigim bu hic sancı olmasın hic bir şey hissetmeyin ki gelsin inşallah bebişler sana da tşk

SEnde çok sağol.. amin inşaallah.. siz neden belirti istemıyorsunuz :)) iyice şaşırdık :))))

Canim inşallah hayırlısıyla seninde transferin gerçekleşir ve sımsıkı tutunur sana meleğin.. igne aşamasındasın sanırım toplama nezaman olacak ..

tedavinin tam ortasında o doktora gittiğini bile bile bu yapılıyosa çok yanlış bence sana kesınlıkle hak verıyorum.. sen doktorundan aldığın enerjiye bak sadece başka bişey düşünme.. Allah herkesin gönlünün muradını versin inşaallahh..

bende onu sölemeye calışıyorum olduracak olan allah doktorlar aracı be öle düşünüyorum diger arkadaşta kötülük olsun diye sölememiştir malesef her doktır her hastasına aynı davranmıyo malesef o yüzden doktor ve hastanelerle ilgili sadece siz kendi bakış acınızla degerlendirin tedavilerinizi kızma arkadaşım aynı şey benimde başıma geldi herkezin söle ilgili böle ilgili dedigi doktor ben gittigimde konuşmadı bile benle gel bir dahaki ay başlayalım dedi ben ignelerimi aldım nasıl olsa rabbimden herşey olduracakda o diyip önemsemedim sakin olun moral bozucak birşey yok her doktor her hastasına aynı enerjiyi vermeyebilir bir arkadaşta bana ben bu doktorda aradıgımı bulamadım allah kolaylık versin gidenlere dedi ya nasip dedim ben gerilcek moral bozucak birşey yok herkezin işi gücü rast gelsin

Transferimin 8. Gunu betahgc 3.7 cikti. Boyle sonuc alip hamile kalanlar varmi sizce hamile miyim kizlar lutfen cvp veriiiinnnnnnn

SEnde çok sağol.. amin inşaallah.. siz neden belirti istemıyorsunuz :)) iyice şaşırdık :))))

cünkü ben 3 aşı 3 tüp yaşadım 6 sında da aynı adet sancılarını yaşadım ve hep negatif oldu şimdi kimse sancı cekmesin diye dua ediyorum biz de komşuymuşuz ben de ordu

Transferimin 8. Gunu betahgc 3.7 cikti. Boyle sonuc alip hamile kalanlar varmi sizce hamile miyim kizlar lutfen cvp veriiiinnnnnnn
canım cok erken yapmışsın sabret bekle gününü boşuna keyfini kacırma RAB ol desin yeter ki
Canim inşallah hayırlısıyla seninde transferin gerçekleşir ve sımsıkı tutunur sana meleğin.. igne aşamasındasın sanırım toplama nezaman olacak ..[/QUOTE dur bugun başladım daha salı günü acilden giriş yapıp kan verecem her şey ona baglı
Aa bak ya ne kadar yakinmisiz meger ünyedeyim canim ben sen neresindedin

ben ordu merkez deyim canım sen tedavini nerde oldun

Back