arkadaşlarrrrrrr biri beni rahatlatsınnnn çok korkuyorum , bugün tarnsfer günümü saymazsak 8. günüm , sabah çamaşırımda kahverengi leke gördüm çok azdı . şimdi yok başka gelmedi . bu kötü bişeymi doktorumolumlu yada olumsuz bişey demedi coraspin kullanıyodum onu bırak dedi . bu kahverengi leke olup hamile olduğunu öğrenen varmııııııııı
kan testi sonucun 100 çıkmış 2 günde bir yaptırmalısın değer artmalı.
2. kez yaptırdınmı kaç çıktı?
kızlarrr acil banada yardım edin.az önce lavaboya gittim .tuvalet kagıdına jel geri geldi ama içinde kahverengi bişeyler var
bayağı jelde topaç gibi olmuş içimde içinde kahverengilikler vardı:18:önemli bir durummu acaba arasammı doktorumu hemen?
bak bunda yüzde bir milyar eminim jelin geri geleni o,doktoru ara oda aynı şeyi söyleyecek,yani kan değil o.
arkadaşlarrrrrrr biri beni rahatlatsınnnn çok korkuyorum , bugün tarnsfer günümü saymazsak 8. günüm , sabah çamaşırımda kahverengi leke gördüm çok azdı . şimdi yok başka gelmedi . bu kötü bişeymi doktorumolumlu yada olumsuz bişey demedi coraspin kullanıyodum onu bırak dedi . bu kahverengi leke olup hamile olduğunu öğrenen varmııııııııı
kızlarrr acil banada yardım edin.az önce lavaboya gittim .tuvalet kagıdına jel geri geldi ama içinde kahverengi bişeyler var
bayağı jelde topaç gibi olmuş içimde içinde kahverengilikler vardı:18:önemli bir durummu acaba arasammı doktorumu hemen?
Benden de kocaman bir NEGATIF. Sonuç 1.7 çıktı. Aglamaktan gözlerim şişti. Hala ağlıyorum.
Benden de kocaman bir NEGATIF. Sonuç 1.7 çıktı. Aglamaktan gözlerim şişti. Hala ağlıyorum.
canikom, bunları yapanlar kendiliğinden hamile kalıyormuş, bal,tarçın,çörekotu karıştırıp bir kaşık içiyorsun,
nurancım yazmıştı bu sitede sayfayı bulamadım, bulayım sanada tekrar gönderirim. aslında ben de de yazılı internetten bulmuştum, ama şimdi nereye sakladım bilmiyorum... yumurta kalitesi için iyi geliyor. nar bebeğin yatağını kalınlaştırıyor. vs vs. diyeyim kafan karışmasın hepsini bir ara düzenleyip yazarım burdan. incir kürü var mesela, yumurta sayısı ve kalitesi artsın diye.
yani doktorlar da karışmıyor , ben sordum yapsam zararı olur mu diye., siz bilirsiniz diyorlar, ya da bize manevi destek olsun diye oyle diyorlar ama, insan tutunacak yer aradığı için fazla abartmadan yapabiliriz.
yat dinlen büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır endişelenme sakin ol canım
Arkadaslar bugün saat 10:30 itibari ile transferim gerçekleşti. Ocak 10 da test tarihim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Arkadaslar bugün saat 10:30 itibari ile transferim gerçekleşti. Ocak 10 da test tarihim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canlarım bunları araştırmalarım sonucu ben kendim kendime uyguladım ilk önce rabbim sayesinde biliyosunuz gitmeden hamile kalmışım bulamazsanız tekrar yazarım yaptıgım kürleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?