Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

arkadaşlarrrrrrr biri beni rahatlatsınnnn çok korkuyorum , bugün tarnsfer günümü saymazsak 8. günüm , sabah çamaşırımda kahverengi leke gördüm çok azdı . şimdi yok başka gelmedi . bu kötü bişeymi doktorumolumlu yada olumsuz bişey demedi coraspin kullanıyodum onu bırak dedi . bu kahverengi leke olup hamile olduğunu öğrenen varmııııııııı

canım birçok yerde okudum bu lekelenme iyi bişey.yerleşme lekesidir o.sakin ol strese sokup bebeğini üzme:20:

kızlarrr acil banada yardım edin.az önce lavaboya gittim .tuvalet kagıdına jel geri geldi ama içinde kahverengi bişeyler var:52::52::52::52:
bayağı jelde topaç gibi olmuş içimde içinde kahverengilikler vardı:18:önemli bir durummu acaba arasammı doktorumu hemen?

kızlarrr acil banada yardım edin.az önce lavaboya gittim .tuvalet kagıdına jel geri geldi ama içinde kahverengi bişeyler var:52::52::52::52:
bayağı jelde topaç gibi olmuş içimde içinde kahverengilikler vardı:18:önemli bir durummu acaba arasammı doktorumu hemen?

bak bunda yüzde bir milyar eminim jelin geri geleni o,doktoru ara oda aynı şeyi söyleyecek,yani kan değil o.

arkadaşlarrrrrrr biri beni rahatlatsınnnn çok korkuyorum , bugün tarnsfer günümü saymazsak 8. günüm , sabah çamaşırımda kahverengi leke gördüm çok azdı . şimdi yok başka gelmedi . bu kötü bişeymi doktorumolumlu yada olumsuz bişey demedi coraspin kullanıyodum onu bırak dedi . bu kahverengi leke olup hamile olduğunu öğrenen varmııııııııı

Canım ben aldım pozitif haberimi, benim transferimin 17. günü bugün ama benim halen kanamam geliyor. Progesteron değerim düşük çıktı benim. ( daha önce yazdıklarıma bak istersen)
Ben 2 defa test yapmıştım ikiside negatif çıkmıştı :31:

Cnm ben fitil şeklinde olanını kullanıyorum ama oda hep sıvı şekilde geri gelebiliyor. İçin rahat etsin diye doktorunu ara istersen ama bence normal..

off bilemedim ama adet sancısı gibi sancımda oldu sabah ve karnım şişti benim çok.adet olmayayımda bugün 7. günü ransferimin.ararım birazdan doktourumu:18:

Benden de kocaman bir NEGATIF. Sonuç 1.7 çıktı. Aglamaktan gözlerim şişti. Hala ağlıyorum.

Benden de kocaman bir NEGATIF. Sonuç 1.7 çıktı. Aglamaktan gözlerim şişti. Hala ağlıyorum.

canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum böyle durumlarda ne söylense boş insanı sakinleştirmiyo.çok iyi anlıyorum seni daha 2 gün öncede ben aynı haberi aldım en iyisi ağla ve rahatla daha sonra sakin kafayla düşünürsün.arkadaşım böylesi hayırlıymış demeliyiz allah yardımcımız olsun.

canikom, bunları yapanlar kendiliğinden hamile kalıyormuş, bal,tarçın,çörekotu karıştırıp bir kaşık içiyorsun,

nurancım yazmıştı bu sitede sayfayı bulamadım, bulayım sanada tekrar gönderirim. aslında ben de de yazılı internetten bulmuştum, ama şimdi nereye sakladım bilmiyorum... yumurta kalitesi için iyi geliyor. nar bebeğin yatağını kalınlaştırıyor. vs vs. diyeyim kafan karışmasın hepsini bir ara düzenleyip yazarım burdan. incir kürü var mesela, yumurta sayısı ve kalitesi artsın diye.

yani doktorlar da karışmıyor , ben sordum yapsam zararı olur mu diye., siz bilirsiniz diyorlar, ya da bize manevi destek olsun diye oyle diyorlar ama, insan tutunacak yer aradığı için fazla abartmadan yapabiliriz.

canlarım bunları araştırmalarım sonucu ben kendim kendime uyguladım ilk önce rabbim sayesinde biliyosunuz gitmeden hamile kalmışım bulamazsanız tekrar yazarım yaptıgım kürleri

yat dinlen büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır endişelenme sakin ol canım

yat dinlen büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır endişelenme sakin ol canım

benımde transfer haiç 8.gunum adet olucakmısım gıbı kasıklarım agrıo sabah cok uzuldum agladım tutmaımıkı dıe sık sık wc gıdıp kontrol edıyorum kendımı..ınsallah saglıklı sıhatlı evlatlarımız tutunmustur

canlarım bunları araştırmalarım sonucu ben kendim kendime uyguladım ilk önce rabbim sayesinde biliyosunuz gitmeden hamile kalmışım bulamazsanız tekrar yazarım yaptıgım kürleri

nurancım ben de iki gün önce negatif haberini aldım.bu kürleri duyunca da ben de yapmak istedim nasıl olsa bu ay dinlendirecekler gibi belli mi oluri allahın işi bakarsın bu ay kendiliğinden hamile kalırım allahın izniyle. yalnız bu kürlerin ne için yapıldığını ve nasıl yapılacağını bizlere açıklarsan çok sevinirim baktım bulamadım çünkü.şimdi kendi kendime yanlış bişey de yapmak istenmiyorum canım şimdiden teşekkür ederim.

Back