Kızlar bhcg için kan verdim demin. Birde cikacsk sonucum. Yüce RABBIM inşallah nasip eder. Zaman geçmek bilmiyo![]()
hadi hayirlisi insallah pozitif olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bhcg için kan verdim demin. Birde cikacsk sonucum. Yüce RABBIM inşallah nasip eder. Zaman geçmek bilmiyo![]()
arkadaşlar bugün transferimin 8. günü , sabah tuvalete uyandım ve çamaşırımda kahverengi leke gördüm , şu anda yok kesildi, bu ne demek oluyor çok korkuyorum böyle bi durum yaşayıp hamile olan varmıçarşamba test günüm...
arkadaşlar bugün transferimin 8. günü , sabah tuvalete uyandım ve çamaşırımda kahverengi leke gördüm , şu anda yok kesildi, bu ne demek oluyor çok korkuyorum böyle bi durum yaşayıp hamile olan varmıçarşamba test günüm...
ben varım cnm üzme kendini ben o lekeyi dört gözle bekliyorum eskiler müde derler ona :))arkadaşlar bugün transferimin 8. günü , sabah tuvalete uyandım ve çamaşırımda kahverengi leke gördüm , şu anda yok kesildi, bu ne demek oluyor çok korkuyorum böyle bi durum yaşayıp hamile olan varmıçarşamba test günüm...
bende dün transfer yaptırdım,doktorum haftaya pazar test yapılacak dedi,çok erken değilmi,ayrıca dün çok gergindim,huzurlu değilim,sanırım korkuyorum.
slm canim bende cok korkmustum kahverengi lekeyi gorunce tamda evde test yapmaya karar verdigim gunde ama testi yinede yaptim ve sonuc pozitifti bugun transferimin 11.gunu....sakin korkma bana nuran77 soluma yatmami tavsiye etti ve kendimi yormamami sende oyle yap insallah hamissin:)
progestan jel kullanıyormusun,belki kahve leke zannettiğin jelin artığı olabilir.birikmiş jel geri gelirken kahverengi olarak geri geliyor.
bende hemen test yaptım idrar testi ama negatif çıktı. sizin kaçıncı gününüzde olmuştu leke
benimde dündü 10 ocak test tarihim 2. gün enbriyosu seninki 5. gün enbriyosumuydu
canim ben transfer gunumu saymadan 9.gunumde yaptim testimi ama evde yapilan testler herzaman dogru olmuyor canim takilma teste belki daha erkendir...
evet 5.gün embriyosuydu ama umudum sıfır,geçen sefer bile 3.gün embriyosunda daha umutluydum,buda olmayacak gibi geliyor bana,strese girdim resmen.test günüm 6 ocak.
adet kanaması olsaydı kesilmezdi devam ederdi diye düşünüyorum![]()
adacım yanlış düşünüyorsun. bu kadar kahretmemelisin.
daha 5. günümüz 5 ocakta negatif çıkarsa üzül ama 5 dakikalığına :))) fazla sürmesin şimdiden neden üzülüyorsun.
inşallah negatifi görmeyiz hiç birimiz. ve fazla üzülmek iyi değildir. şükredelim sağlıklıyız beterin beteri var. Allah'ın bir bildiği varki vermiyor şuan bize bebek.
belki sakat olacaktı bebeğimiz, belki başka hastalıklı yada hayırsız evlat olacaktı bunu düşün.
hem bu üzüntüler, kahırlar Allah korusun başka hastalıklara yol açar. bütün hastalıkların en başta kanserlerin sebebi olumsuz düşünce, stres ve üzüntü.
meme kanseri olsak dahamı iyi, yada rahim kanseri vb. sonuçta evlisin eşin var. onun yokluğunu düşün Allah korusun. iyi şeyler düşün kendini mutlu et.
olumsuzluğu tamamen sil at kafandan
bende dün transfer yaptırdım,doktorum haftaya pazar test yapılacak dedi,çok erken değilmi,ayrıca dün çok gergindim,huzurlu değilim,sanırım korkuyorum.
ben varım cnm üzme kendini ben o lekeyi dört gözle bekliyorum eskiler müde derler ona :))
benimde dündü 10 ocak test tarihim 2. gün enbriyosu seninki 5. gün enbriyosumuydu
İnşallahhhhhh dediğin gibi olur canım bütün arkadaslar için yürekten diliyorum bunu...canım benim, çok üzüldüm okudukça. 21 yıl yani, maşallah sana, sabrına. ben geç evlendim , şimdi diyorum iyi ki de geç evlenmişim, olmama ihtimalini düşününce onca sene dayanamazdım herhalde. neyse boşver beni... sen genç de evlenmişsin tazecik gelinken diyorsun, 19 yaşında falan evlenmişsin bu hesaba göre... hayret doktorlar nasıl çözememiş senin problemini, defalarca denemişsindir, şaşırdım gerçekten.. yaşın 40 yine de vazgeçme, bak ben 43 üm. ve 1 yıldır uğraşıyorum, dayanabildiğim kadar da uğraşarım diye düşünüyorum... sen nerde yaşıyorsun, sana uygulanan tedaviler değiştirilerek mi uygulanıyor, bir de klasik değil de mini tüp uygulayan doktor varsa bulunduğun yerde onu da denesen diyorum, a z ilaç olunca yumurta kalitesi bozulmuyorya, zaten de 2 embriyo koyuyorlar, belki tutar bu yöntemle.
hayvan deyince benim de 7 yaşında ve 4 yaşında köpeğim var, gerçekten hem can yoldaşı, hem de evlat gibi. öyle iyi geliyo r ki, herkese tavsiye ederim.
annelerimize uzun ömür versin, kaybedenlere de sabır versin, tüm kayıplarımıza rahmet diliyorum.
tamam, canım, biesternu dr soracağım.
osecim, lütfen umutsuzluğa düşme, inşallah olacak diye düşün, allah hayırlısı neyse onu yaşatacaktır bizlere.
adacım, bak saat kaç, bende sizlerleyim. bu yazışmalar , birbirini takip etmeler gerçekten rahatlatıyor. dediklerine aynen katılıyorum, bizim ne suçumuz var da, bebişimize kavuşamamış diye ben de sorguluyorum, ama vardır bunda da bir hayır. geç olsun sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun diyelim. ve yıllar içinde bunları tattlı birer anı olarak anallım inşallahhhhhhh
embriyonun gününün önemi yokmuş.. transferden 12 gün sonra yani 13.gün test tarihi oluyor.
embriyonun gününün önemi yokmuş.. transferden 12 gün sonra yani 13.gün test tarihi oluyor.