canım bnmde 31 aralık opum. sabırsızlıkla bekliyorum. hayırlı haberlerini alırız inşallah.[/
hadi hayırlısı o zaman allah tamamına erdirsin ikimizdende ayırlı haberler gelsin inşallahhhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bnmde 31 aralık opum. sabırsızlıkla bekliyorum. hayırlı haberlerini alırız inşallah.[/
hadi hayırlısı o zaman allah tamamına erdirsin ikimizdende ayırlı haberler gelsin inşallahhhhhh
canım sen ümidni kesme benimki birden dibe vurdu seninki az da olsa yükseliyo. ağlıyorum kendimi parçalıyorum inanamıyorum bazen kendimi kaybediyrum.hergün rüyamda görüyorum ama sonra sakinlediğimde düşünüyorum elden bişey gelmiyo. biran önce atağa geçmek lazım. inşallah rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
yarın dr gidiyorum ilaclarımı alıcam pazar menegona başlıyorum en merak ettiğim e2 ta carşambaya kalacak salı heryer tatil iniallah bir aksilik olmadan tedavime devam ederim bakalım beni bu sefer neler bekliyo aslında ben alışmıştım tertemiz tedavi negatif sonuc herkes duacı diyorum benim dua para etmese bile anamın babamın duası kabul olmaz mı annem ağlıyor artık sizleri anlatıyorum olana cok seviniyo olmayana cok üzülüyo diyor herkes emek harcıyo YARADAN diyo verse herkese herkes mutlu olsa evler şenlense anamın 3 kızı var biri ben biri ablam biri benim kücügüm 15 yaşında rahmetli oldu iki 40 lık evdeyiz ne başka cocuk ne torun koca ev bomboş belki ben coktan vaz gecerdim ama ah annem canım benim herkesin torunu var bende istiyorum olana kadar devam diyo başkada bişey demiyo ah benim annem yaman kadın tatlı kadın ömrünü bize tüketmiş kadın RABBİM başımdan eksik etmesin sizlerin analarınada saglık diliyorum kayıplı alanlara rahmet diliyorum bu mübarek cuma gecesi tüm kayıplarımıza rahmet diliyorum hayırlı geceler
ahhh ah 21 yılı devirdim yapmadıgım kalmadı hocaya bile gittim dedi bana niye geldin senin işin tıbbi hoca bile öyle derse ısırgan buharına oturttular hamamın göbek taşına yatırdılar al bundan ye dedideler yok yedilere karışmışım yok basık kalmışım her agızdan her dilden caldılar olmayınca olmuyor işte 10 aylık taze gelindim dr kapılaındayım biz calıştık dr ilac vere vere ne diiiiimmmm hayırlısı olsun bazen sıkılıyordum birkac yıl bu konuda konuşmuyordum işte tam 21 yıl gecti yaşta 40 oldu hatta bitiyo
bak canım onun cözümünüde buldum hayvan bakacaksın bütün stres sinir gidiyo ben hayvanlarımı kendim dogurmuş gibi seviyorum yanlış insanlara vaktimi ayıracagıma hayvanlrımı seviyorum tavsiye ederim
biosteronu bana nuran tavsiye etti dr sordum günde 3 tane al dedi bugun bitti tekrar sordum devam dedi sizde sorun ve kullanın
cok gecmiş olsun RABBİM böyle acılarla sınamasın devam et birgün elbet zafer bizim
yarın dr gidiyorum ilaclarımı alıcam pazar menegona başlıyorum en merak ettiğim e2 ta carşambaya kalacak salı heryer tatil iniallah bir aksilik olmadan tedavime devam ederim bakalım beni bu sefer neler bekliyo aslında ben alışmıştım tertemiz tedavi negatif sonuc herkes duacı diyorum benim dua para etmese bile anamın babamın duası kabul olmaz mı annem ağlıyor artık sizleri anlatıyorum olana cok seviniyo olmayana cok üzülüyo diyor herkes emek harcıyo YARADAN diyo verse herkese herkes mutlu olsa evler şenlense anamın 3 kızı var biri ben biri ablam biri benim kücügüm 15 yaşında rahmetli oldu iki 40 lık evdeyiz ne başka cocuk ne torun koca ev bomboş belki ben coktan vaz gecerdim ama ah annem canım benim herkesin torunu var bende istiyorum olana kadar devam diyo başkada bişey demiyo ah benim annem yaman kadın tatlı kadın ömrünü bize tüketmiş kadın RABBİM başımdan eksik etmesin sizlerin analarınada saglık diliyorum kayıplı alanlara rahmet diliyorum bu mübarek cuma gecesi tüm kayıplarımıza rahmet diliyorum hayırlı geceler
Ben artık hamilelikten umudumu kestim tek korkum dış gebelik olması. Bugün çok ağladım hemşire dış gebelik olacağı ihtimalini söyleyince çok korktum inşallah değildir benim de kendiliğinden değerlerim düşer diye ümit ediyorum.Allah hayırlısını versin. Ben yaza kadar ara vermeyi düşünüyorum normal yollardan Nuran 77 nin kürlerini siteden bulabilirsem uygulayayım diyorum belki kendiliğinden olur inşallah belli mi olur hepimizin hakkından hayırlı ne ise o olsun.
merhaba arkadaşlar her gün yazılanları okuyup kiminizle üzülüyorum kiminizle seviniyorum..
Ve hep dua ediyorum kendimle beraber tüm evlat isteyenlere..
Ve inanıyorum vakti zamani gelince olacağına çünkü bir kadının en masum istegidir anne olmak RABBIM emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. .
Gece gece nerden çıktı demeyin kimse yok şöyle doya doya ağlayarak icimi dökebilecegim..Ruyalarimda bile cocugunuz olmuyor mu diye soran insanları görüyorum sanki gerçek hayattakiler yetmezmiş gibi.. transferin 5 günündeyim hep belirti araya araya kaybediyorum kendimi.. halbuki belirtisiz olanınıda yaşadım belirti olanınıda. . Nasıl çaresiz hissediyorum kendimi bir an.. bazen neden diyorum tvde bir annenin minicik bebegini hastanelik ettiğini görünce neden biz bir belirtisi icin günleri kendimize zehir ederken kimiside bizim sahip olmak istedigimizi incitir hor görür. .ALLAHIN takdirine sual olunmaz ama haksızlık bu diyorum sonra hastaları görüyorum daha çaresiz olanları sükrediyorum halime.. Ama bazende olmuyor iste yinede içim acıyor gördükçe etrafimdaki anneleri aileleri.. Neyse anne neferleri arkadaşlarım bizimde mis kokulu yavrularımız olacak değil mi tadicaz bu duyguyu er yada gec degilmi.. Anlayışınız icin tesekkur ederim başınızı ağrıtmış olabilirim ama icimden dökülenleri yazdim ..sürçü lisan ettiysem affola...
merhaba arkadaşlar her gün yazılanları okuyup kiminizle üzülüyorum kiminizle seviniyorum..
Ve hep dua ediyorum kendimle beraber tüm evlat isteyenlere..
Ve inanıyorum vakti zamani gelince olacağına çünkü bir kadının en masum istegidir anne olmak RABBIM emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. .
Gece gece nerden çıktı demeyin kimse yok şöyle doya doya ağlayarak icimi dökebilecegim..Ruyalarimda bile cocugunuz olmuyor mu diye soran insanları görüyorum sanki gerçek hayattakiler yetmezmiş gibi.. transferin 5 günündeyim hep belirti araya araya kaybediyorum kendimi.. halbuki belirtisiz olanınıda yaşadım belirti olanınıda. . Nasıl çaresiz hissediyorum kendimi bir an.. bazen neden diyorum tvde bir annenin minicik bebegini hastanelik ettiğini görünce neden biz bir belirtisi icin günleri kendimize zehir ederken kimiside bizim sahip olmak istedigimizi incitir hor görür. .ALLAHIN takdirine sual olunmaz ama haksızlık bu diyorum sonra hastaları görüyorum daha çaresiz olanları sükrediyorum halime.. Ama bazende olmuyor iste yinede içim acıyor gördükçe etrafimdaki anneleri aileleri.. Neyse anne neferleri arkadaşlarım bizimde mis kokulu yavrularımız olacak değil mi tadicaz bu duyguyu er yada gec degilmi.. Anlayışınız icin tesekkur ederim başınızı ağrıtmış olabilirim ama icimden dökülenleri yazdim ..sürçü lisan ettiysem affola...
Canım dun doktoruma sordum, tavsiyeleriniz var mı. Ne yapayım diye? Sadece uzun yolculuk yapma, bu kadar diyor. Doktordan doktora değişiyor. Bazı doktorlar sürekli yatmaya karşılar. Ama ben bugun hiç kalkmadım diyebilirim, ama ağrım ve kanamam devam ediyor. Merak etme şimdi ilaçlarımı alıyorum
Aranızda progesteron hormonuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşırmısınız, yükselebilme şansı nedir?
slm canlar!!.. nasılsınız? yeni katıldım aranıza......eşim azosperm.. adetim iki gün sonra başlayacak... randevumu alıp tüp bebek tedavisine başlıycaz inşaallah.. ama kafamı karıştıran sorular var... yardımcı olursanız sevinirimmm. . . .
1-Ank Fatih Hastanesi doğru tercih midir????
2-Çalışan bi bayanım kaç gün izin rapor vs almam gerekebilir? çok araştırdım ama kafam karıştı... yardımcı olursanız mes'uuudd olurummm
:)
selam, evet canım yaş gerçekten önemli. napalım. dediğin gibi sen bu kadar azimli olursan moralin de düzgün olur, allahın da izniyle bebişin de olur.
yalnız şunu sorayım, doktor kontrol de yaş 44 çok umutlanmayın demiş ama, yumurta 4-5 olur, hemde kaliteli olur diye nasıl anladı. muayenede ultrasonu ve kan testi de yaptımı, yaptıysa değerlerin nasılmış, fsh , e2 mesala kaç tı. kendinle kıyaslayacağım , sana da yazarım
Ultrosonda yaptı testte ama sonuclar orada kaldı bir dağılma alacağım sana bilgi veririm
puffc cim ben beklemiyorum, myom ameliyatı oldum, biraz zaman geçmesi lazımmış, bu arada 4 tane biriktirdik dondurduk. beklerken de eendimetrium inceymiş, hap verdi , ilaca tepkim olac ak mı diye takip ediyor, 3 ocakta gidecem. bu arada yaş 43. ve mini tüp tedavisi görüyorm.
Yasını merak etmiştim aynı konumdayiz gibi mecburen bekliyorsun biliyorum umarım ilaca tepki verir bünyen.
inşallah kalp atışlarını da duyuacaksın canimkom. bu arada listeye eklemişsin teşekkür. nurancım bu listenin sağına bir yer daha açsan ve şu an ki hamileleri yazsan nasıl olur. 22 kişi olmuşuz. hatta o listeyi sizler doğum yapana kadar devam ettirelim, denemeye devam eden aynı kişileri yan tarafa yeni tarih yeri de açarsın ordan bakarız. diyeceğim aynı kişiler yazışmaya devam ettikçe kim, kaçınçıda hamile kaldı. bebeği oldu takip ederiz. bir fikir vereyiim dedim.
[UOTE=Askmesk75;28009039]Selam arkadaslar az önce hastaneden aradılar yarın transfere çağırıyorlar çok mutluyum çok heyecanlıyım. 5 yumurta toplanmıştı 4 tanesi olgunlaşmış 3 dollenmis 2 tanesini transfer edecekler
Öncelikle anladimki yas kırk sonuc tirtttttt:)))))
Topigi elimden geldiğince okumaya çalıştım ama 2 gündür kafam öyle bir şişti karistiki sormayın eksik bir çevap verdiysem affola.
ALİSALİS arkadasıma cevaplarım:
Doktorlar kısaca sunu söylüyorlar her ne kadar sağlıklı olsanda kaliteli yumurta olsada sende bu yasına göre iyi ,yani genc biriyle aynı konumda degilsin. Artık üretigin yumurtalar yasına göre kaliteli ama bebek için kalitesi tartışılır.
Yas 40 tan sonra giderek bu kalite düşüyor her sene hamile kalma sansin azalıyor düşük ve sağlıksız bebek yüzden artıyor.
Hatta biri söyle anlattı yumurtalari pazarde domates dusun ; pazardan sabah ilk gelen en iyi domatesi alır öğlene biraz iyileri kalır aksam en kötü domatesler alana kalır yani benim yumoslar en kötü domates salcalik :)))))
Benim için ayların bile önemi varmış hamile kalsam bile sağlıklı bebek biraz zormus ve bu 40 yasını gecen tüm kadınlar için boyleimis yani yas 40 sonuc tirtttttt.
Üstüne üstlük yası kırkı gecen kadınlara her şey iyi olacak martavalini okuyanlar ucundan birazcık sahtekarmis.
Gercekler bu riski al deneme yap bu yasta olanlar bunu bilsin ha olmazmı olur olursada mucize kaymakli ekmek kadayıfı olur.
Bende riski aldım ALLAHA sığındım şansımı birkaç kez deneyeceğim.
Tedavim önümüzdeki reglde başlayacak bu ay bir sürü vitamin verdi biestron daha oncede kullandım, bir tür gençlik hormonu var böbrek üstü bezlerinde olusan bunu destekliyor yumurtaları genclestiriyor. Başka vitaminlerde verdi.
Bu arada ben özelden mesaj atamıyorum sen atabiliyorsan ve sakıncası yoksa bana tel verirsen ve müsait oldugun zamanı yazarsan seni ararım hem tanisir hem konu hakkında detaylı konuşuruz.
Bacmm cevaplarım :
Öncelikle tadaviye basliyormussun hayırlısı olsun cok sevindim yasında benden iyi ben senden cok umutluyum , senin bir bebisin olacak eminim.
Alisalise yazdığım gibi özelden mesaj atamıyorum o yüzden sorularını cevap veremedim tel verirsen ve müsait zamanı verirsen seni arar detaylı konuşuruz.
Bu hafta EYÜP SULTANA gideceğim kendim ve buradaki herkes için dua etmeye.kızlar dileklerinizi yazın dua aralarına ekliyeyim.
Benimde bir köpeğim var kızımın ismi puffy 5 yasında bir Malta terieri o kadar sorunlu oyuncak gibi bütün stresimi alıyor.
Kızlar bhcg için kan verdim demin. Birde cikacsk sonucum. Yüce RABBIM inşallah nasip eder. Zaman geçmek bilmiyo
Kızlar bhcg için kan verdim demin. Birde cikacsk sonucum. Yüce RABBIM inşallah nasip eder. Zaman geçmek bilmiyo