Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

arkadaşlar bugün transferimin 8. günü , sabah tuvalete uyandım ve çamaşırımda kahverengi leke gördüm , şu anda yok kesildi, bu ne demek oluyor çok korkuyorum böyle bi durum yaşayıp hamile olan varmı çarşamba test günüm...

bende dün transfer yaptırdım,doktorum haftaya pazar test yapılacak dedi,çok erken değilmi,ayrıca dün çok gergindim,huzurlu değilim,sanırım korkuyorum.

Son düzenleme:

progestan jel kullanıyormusun,belki kahve leke zannettiğin jelin artığı olabilir.birikmiş jel geri gelirken kahverengi olarak geri geliyor.

slm canim bende cok korkmustum kahverengi lekeyi gorunce tamda evde test yapmaya karar verdigim gunde ama testi yinede yaptim ve sonuc pozitifti bugun transferimin 11.gunu....sakin korkma bana nuran77 soluma yatmami tavsiye etti ve kendimi yormamami sende oyle yap insallah hamissin:)
ve kahverengi akinti implantasyon kanamasi olabilir korkma canim

Son düzenleme:
ben varım cnm üzme kendini ben o lekeyi dört gözle bekliyorum eskiler müde derler ona :))

bende dün transfer yaptırdım,doktorum haftaya pazar test yapılacak dedi,çok erken değilmi,ayrıca dün çok gergindim,huzurlu değilim,sanırım korkuyorum.

benimde dündü 10 ocak test tarihim 2. gün enbriyosu seninki 5. gün enbriyosumuydu

bende hemen test yaptım idrar testi ama negatif çıktı. sizin kaçıncı gününüzde olmuştu leke

adet kanaması olsaydı kesilmezdi devam ederdi diye düşünüyorum

bende kahverengi akintiyla basladi aksama kadar geldi ve hafiften kizarmisti ama sonra kesildi ve hic gelmedi seninde oyledir insallah o lekeyide gorunce hayal kirikligi yasiyor insan yinede ben emin olamadim o gun ve bugun yeniden test yaptim busefer tam iki cizgi cikti gecen sefer biri silikti bakalim kan testimpazartesi gunu:)))adet olsa devami gelir bencede korkma

Haklısın canım çok haklısın ama bazen boyle oluyorum elimde olmadan gelgitler yaşıyorum. . tesekkur ederim desteğin için ..

İnşallahhhhhh dediğin gibi olur canım bütün arkadaslar için yürekten diliyorum bunu...

embriyonun gününün önemi yokmuş.. transferden 12 gün sonra yani 13.gün test tarihi oluyor.

Canım merhaba nasılsın nasıl gidiyor heyecanlı bekleyis :) varmı degisiklikler beklemek cok zor uyku uyuyamiyorum ben :) insan uyurken bile kendini dinler mi ağrım sızım varmı diye 7 gün kaldı ins güzel haber alırız sonunda

arkadaşlarrrrrrr biri beni rahatlatsınnnn çok korkuyorum , bugün tarnsfer günümü saymazsak 8. günüm , sabah çamaşırımda kahverengi leke gördüm çok azdı . şimdi yok başka gelmedi . bu kötü bişeymi doktorumolumlu yada olumsuz bişey demedi coraspin kullanıyodum onu bırak dedi . bu kahverengi leke olup hamile olduğunu öğrenen varmııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…