Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

yarın dr gidiyorum ilaclarımı alıcam pazar menegona başlıyorum en merak ettiğim e2 ta carşambaya kalacak salı heryer tatil iniallah bir aksilik olmadan tedavime devam ederim bakalım beni bu sefer neler bekliyo aslında ben alışmıştım tertemiz tedavi negatif sonuc herkes duacı diyorum benim dua para etmese bile anamın babamın duası kabul olmaz mı annem ağlıyor artık sizleri anlatıyorum olana cok seviniyo olmayana cok üzülüyo diyor herkes emek harcıyo YARADAN diyo verse herkese herkes mutlu olsa evler şenlense anamın 3 kızı var biri ben biri ablam biri benim kücügüm 15 yaşında rahmetli oldu iki 40 lık evdeyiz ne başka cocuk ne torun koca ev bomboş belki ben coktan vaz gecerdim ama ah annem canım benim herkesin torunu var bende istiyorum olana kadar devam diyo başkada bişey demiyo ah benim annem yaman kadın tatlı kadın ömrünü bize tüketmiş kadın RABBİM başımdan eksik etmesin sizlerin analarınada saglık diliyorum kayıplı alanlara rahmet diliyorum bu mübarek cuma gecesi tüm kayıplarımıza rahmet diliyorum hayırlı geceler

Ben artık hamilelikten umudumu kestim tek korkum dış gebelik olması. Bugün çok ağladım hemşire dış gebelik olacağı ihtimalini söyleyince çok korktum inşallah değildir benim de kendiliğinden değerlerim düşer diye ümit ediyorum.Allah hayırlısını versin. Ben yaza kadar ara vermeyi düşünüyorum normal yollardan Nuran 77 nin kürlerini siteden bulabilirsem uygulayayım diyorum belki kendiliğinden olur inşallah belli mi olur hepimizin hakkından hayırlı ne ise o olsun.

Çok sevindim senin adına Allah tamamına erdirsin . İnşallah bu duyguyu Yaşamak bana ve tüm forumdaki arkadaşlara nasip olur .

Allah annenizin duasını kabul eder inşallah ben de bugün çok ağladım pozitifi gördüm ama sonuc hüsran oldu .Allshım kimsenin umudunu. Bola çıkarmasın bu uğurda da dayanma gücü versin hepimize. Herkesin bu dünyada bir sınavı olduğunu düşünüyorum inşallah bizde bu zor sınavdan hayırlısıyla geçeriz diye dua ediyorum .

SELAM CANIM TOPIGIMIZ HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAHIM HERKEZE YENI YILDA HAMILE HABERINI DUYURMAYI NASP ETSIN
BEN 2. ASILAMAMI YAPTIRDIM CARSAMBA GUNU SUAN MERAKLA BEKLIYORUM BENIM RAHATSIZLIGIM PCOS ESIMDEDE SPERM DUSUK BU ASILAMA TUTMAZSA TUP BEBEGE GECICEZ DEDILER BU ARADA YASIM 25 KONYA SELCUKLU OZEL HASTANESINE GIDIYORUM NIL OKUR HANIMA GORUNUYORUM BENIDE LISTENIZE EKLERMISINIZ ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN INSALLAH HAYIRLISINDAN [/QUOTE]

benımde adımı yazarmsnz listeye adım nılay 30 yasındayım ılk tup bebek denemm transfer harıc bugun 7.gunum sorun esımın sperm sayısı eksıklıgı,rabbım hepımızın yar ve yardımcısı olsun rabbım hepımıze cennet kokulu evlatlarımızı kucağmıza almayı nasıp etsın...[/QUOTE]

Merhaba, beni de ekler misin? 28 yasindayim sorun sperm morfoloji bozuklugu. İlk denemem. Transfer icin bekliyorum, 13 tane dollenmis yumurta var.
Tesekkurler

merhaba arkadaşlar her gün yazılanları okuyup kiminizle üzülüyorum kiminizle seviniyorum..
Ve hep dua ediyorum kendimle beraber tüm evlat isteyenlere..
Ve inanıyorum vakti zamani gelince olacağına çünkü bir kadının en masum istegidir anne olmak RABBIM emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. .
Gece gece nerden çıktı demeyin kimse yok şöyle doya doya ağlayarak icimi dökebilecegim..Ruyalarimda bile cocugunuz olmuyor mu diye soran insanları görüyorum sanki gerçek hayattakiler yetmezmiş gibi.. transferin 5 günündeyim hep belirti araya araya kaybediyorum kendimi.. halbuki belirtisiz olanınıda yaşadım belirti olanınıda. . Nasıl çaresiz hissediyorum kendimi bir an.. bazen neden diyorum tvde bir annenin minicik bebegini hastanelik ettiğini görünce neden biz bir belirtisi icin günleri kendimize zehir ederken kimiside bizim sahip olmak istedigimizi incitir hor görür. .ALLAHIN takdirine sual olunmaz ama haksızlık bu diyorum sonra hastaları görüyorum daha çaresiz olanları sükrediyorum halime.. Ama bazende olmuyor iste yinede içim acıyor gördükçe etrafimdaki anneleri aileleri.. Neyse anne neferleri arkadaşlarım bizimde mis kokulu yavrularımız olacak değil mi tadicaz bu duyguyu er yada gec degilmi.. Anlayışınız icin tesekkur ederim başınızı ağrıtmış olabilirim ama icimden dökülenleri yazdim ..sürçü lisan ettiysem affola...

canım benim, çok üzüldüm okudukça. 21 yıl yani, maşallah sana, sabrına. ben geç evlendim , şimdi diyorum iyi ki de geç evlenmişim, olmama ihtimalini düşününce onca sene dayanamazdım herhalde. neyse boşver beni... sen genç de evlenmişsin tazecik gelinken diyorsun, 19 yaşında falan evlenmişsin bu hesaba göre... hayret doktorlar nasıl çözememiş senin problemini, defalarca denemişsindir, şaşırdım gerçekten.. yaşın 40 yine de vazgeçme, bak ben 43 üm. ve 1 yıldır uğraşıyorum, dayanabildiğim kadar da uğraşarım diye düşünüyorum... sen nerde yaşıyorsun, sana uygulanan tedaviler değiştirilerek mi uygulanıyor, bir de klasik değil de mini tüp uygulayan doktor varsa bulunduğun yerde onu da denesen diyorum, a z ilaç olunca yumurta kalitesi bozulmuyorya, zaten de 2 embriyo koyuyorlar, belki tutar bu yöntemle.

hayvan deyince benim de 7 yaşında ve 4 yaşında köpeğim var, gerçekten hem can yoldaşı, hem de evlat gibi. öyle iyi geliyo r ki, herkese tavsiye ederim.

annelerimize uzun ömür versin, kaybedenlere de sabır versin, tüm kayıplarımıza rahmet diliyorum.

tamam, canım, biesternu dr soracağım.

osecim, lütfen umutsuzluğa düşme, inşallah olacak diye düşün, allah hayırlısı neyse onu yaşatacaktır bizlere.

adacım, bak saat kaç, bende sizlerleyim. bu yazışmalar , birbirini takip etmeler gerçekten rahatlatıyor. dediklerine aynen katılıyorum, bizim ne suçumuz var da, bebişimize kavuşamamış diye ben de sorguluyorum, ama vardır bunda da bir hayır. geç olsun sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun diyelim. ve yıllar içinde bunları tattlı birer anı olarak anallım inşallahhhhhhh

adacım yanlış düşünüyorsun. bu kadar kahretmemelisin.
daha 5. günümüz 5 ocakta negatif çıkarsa üzül ama 5 dakikalığına :))) fazla sürmesin şimdiden neden üzülüyorsun.
inşallah negatifi görmeyiz hiç birimiz. ve fazla üzülmek iyi değildir. şükredelim sağlıklıyız beterin beteri var. Allah'ın bir bildiği varki vermiyor şuan bize bebek.
belki sakat olacaktı bebeğimiz, belki başka hastalıklı yada hayırsız evlat olacaktı bunu düşün.

hem bu üzüntüler, kahırlar Allah korusun başka hastalıklara yol açar. bütün hastalıkların en başta kanserlerin sebebi olumsuz düşünce, stres ve üzüntü.

meme kanseri olsak dahamı iyi, yada rahim kanseri vb. sonuçta evlisin eşin var. onun yokluğunu düşün Allah korusun. iyi şeyler düşün kendini mutlu et.
olumsuzluğu tamamen sil at kafandan

Son düzenleme:

kan testi sonucun 100 çıkmış 2 günde bir yaptırmalısın değer artmalı.
2. kez yaptırdınmı kaç çıktı?

slm canlar!!.. nasılsınız? yeni katıldım aranıza......eşim azosperm.. adetim iki gün sonra başlayacak... randevumu alıp tüp bebek tedavisine başlıycaz inşaallah.. ama kafamı karıştıran sorular var... yardımcı olursanız sevinirimmm. . . .
1-Ank Fatih Hastanesi doğru tercih midir????
2-Çalışan bi bayanım kaç gün izin rapor vs almam gerekebilir? çok araştırdım ama kafam karıştı... yardımcı olursanız mes'uuudd olurummm
:)

Öncelikle anladimki yas kırk sonuc tirtttttt:)))))
Topigi elimden geldiğince okumaya çalıştım ama 2 gündür kafam öyle bir şişti karistiki sormayın eksik bir çevap verdiysem affola.

ALİSALİS arkadasıma cevaplarım:
Doktorlar kısaca sunu söylüyorlar her ne kadar sağlıklı olsanda kaliteli yumurta olsada sende bu yasına göre iyi ,yani genc biriyle aynı konumda degilsin. Artık üretigin yumurtalar yasına göre kaliteli ama bebek için kalitesi tartışılır.
Yas 40 tan sonra giderek bu kalite düşüyor her sene hamile kalma sansin azalıyor düşük ve sağlıksız bebek yüzden artıyor.
Hatta biri söyle anlattı yumurtalari pazarde domates dusun ; pazardan sabah ilk gelen en iyi domatesi alır öğlene biraz iyileri kalır aksam en kötü domatesler alana kalır yani benim yumoslar en kötü domates salcalik :)))))
Benim için ayların bile önemi varmış hamile kalsam bile sağlıklı bebek biraz zormus ve bu 40 yasını gecen tüm kadınlar için boyleimis yani yas 40 sonuc tirtttttt.
Üstüne üstlük yası kırkı gecen kadınlara her şey iyi olacak martavalini okuyanlar ucundan birazcık sahtekarmis.
Gercekler bu riski al deneme yap bu yasta olanlar bunu bilsin ha olmazmı olur olursada mucize kaymakli ekmek kadayıfı olur.
Bende riski aldım ALLAHA sığındım şansımı birkaç kez deneyeceğim.
Tedavim önümüzdeki reglde başlayacak bu ay bir sürü vitamin verdi biestron daha oncede kullandım, bir tür gençlik hormonu var böbrek üstü bezlerinde olusan bunu destekliyor yumurtaları genclestiriyor. Başka vitaminlerde verdi.
Bu arada ben özelden mesaj atamıyorum sen atabiliyorsan ve sakıncası yoksa bana tel verirsen ve müsait oldugun zamanı yazarsan seni ararım hem tanisir hem konu hakkında detaylı konuşuruz.

Bacmm cevaplarım :
Öncelikle tadaviye basliyormussun hayırlısı olsun cok sevindim yasında benden iyi ben senden cok umutluyum , senin bir bebisin olacak eminim.
Alisalise yazdığım gibi özelden mesaj atamıyorum o yüzden sorularını cevap veremedim tel verirsen ve müsait zamanı verirsen seni arar detaylı konuşuruz.

Bu hafta EYÜP SULTANA gideceğim kendim ve buradaki herkes için dua etmeye.kızlar dileklerinizi yazın dua aralarına ekliyeyim.
Benimde bir köpeğim var kızımın ismi puffy 5 yasında bir Malta terieri o kadar sorunlu oyuncak gibi bütün stresimi alıyor.

Canim tedavin hayirli olsun.1.soruna cevap veremiycem ben konyadayim cunku ankarayla ilgili bilgim yok.2.soru ise ben de calisiyorum izin problemim olmadigi icin ben 1 hafta rapor aldim.eger senin de problem olmazsa al bir hafta rapor dinlen guzelce ama sorun cikar diyorsan 3 gun yeter diye biliyorum.bu arada yataktan cikmadan devamli yatma sakin.dolasim acisindan iyi degil arada kisa yuruyusler yap evde.gunde 3 litre su ic kabiz olmamalisin.surekli yatan insan kabiz oluyor.bunun icin bir tavsiye her gece yatmadan once 5-6 kuru kayisi ye uzerine de su ic sabaha rahat tuvalete cikarsin...

hadi hayırlısı. dualarımız seninle.[/QUOTE]

Guzel haber verenlerin bebislerini öper yeni tedaviye başlayacaklara durmak yok savaşa devam derim.
Hepimizin hakkında hayırlısı bu hafta EYÜP SULTANA gideceğim hepimiz için duaya.

sizin icin zorlugunu anliyabiliyorum burada bir komsumun arkadasi 45 yasinda ve bebegini dogurdu herhangi bir sorun olmadan tabi oda anlatiyor cok zor zaman gecirdim 9 ay hic kalkmadim diyor hatta corabini bile esi giydirmis ozamanlar Yaradadim buyuk moralinizi bozmayin ve ne olur kendinizi harap etmeyin....Rabbim isteyen herkese versin evlerimizi senlendirsin insaallah

Kızlar bhcg için kan verdim demin. Birde cikacsk sonucum. Yüce RABBIM inşallah nasip eder. Zaman geçmek bilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…