Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

MAŞALLAH maşallah cok sevindim bak işte benim teorimi sen cürütttün bana göre adet sancısı başladımı bebek yok diyorum ama görüyoruz belırtıler kişiden kişiye degişiyor RABBİM tamamına erdirsin kucana almanı nasip etsin

oh maşallah inşallah sendende güzel haberler alıcaz sakin ol ferah tut yüregini bebişin seninle
slm canım benim de 9. gün akşam 45 çıkmıştı 12.gün sabah 128 çıktı.tam sevinemiyorum ne yazık ki.doktor periyodik artış var sorun yok diyor ama benim içim hiç rahat değil dikan üstündeyim...
eeeeeeeeeeeee anlamadım buna sevinmezsen neye sevinecen maşallah cok güzel gidiyor RABBİM tamamına erdirsin mis kokulu yavruna doya doya sarılırsın
merhaba kızlar benimde pazar günü test günüm
inşallah güzel sonuçlar alabilirim
çok heycanlıyım ve korkuda var
bugün acayip gaz var bende :)
sende topimize hoş geldin inşallah güzel haberlerinle gelirsin
Valla benim dün gece içim oyuldu resmen. Bugün sanki sağ kadigim içten içten kasiniyo :) yarın sabah teste gidiyorum. Kizlaaaaar bana şans dileyin..... :)))
hadi hayırlısı olsun inşallah
ewt canım hic birşeyi kafana takma moralli ol yumurta catlama günlerini taküp et ve her gece düzenli bir iki kere birliktelik yap ve kesinlikle yataktan kalkma kalcanın altına yastık koy hatta bacaklarını yukarı kaldır enaz 45 dakka öyle yat hadi RAB dilerse herşey olur
benim görümcem bundan 14 yıl önce aşılamayla gebe kaldı ve kanama yüzünden 9 ay yattı şimdi oğlu var

herhalde 2.gün embriyosu yeterki kaliteli olsun inşallah annesine sımsıkı tutunsun inşallah dogum haberlerinide okumak nasip olsun

dilerim her şey gönlünce gönlümüzce olsun emek sarfedip ugraş veren herkese YÜCE ALLAH bol hazinesinden versin boynumuzu bükmesin kimseye imrendirmesin şu yalan dünyada tek istegi evlat olan bu kullarının sesini duysun ve bizleri güldürsün

bacmm aslında güzel bilgiler verdin bana dr lar bile böyle açık anlatmıyor sağol valla. aslında ben de yapıyodum her seferinde yastık bacakları kaldırma filan ama öyle çok uzun süre kalmıyodum. hatta bu yaptığım işe yarar mı ki diye kendimce düşünüyodum. allahım inşallah tuhaf bişey ama sanki hissediyorum yaklaşıyorum ben bebişime elbet birgün kavuşcaz hem de rüyalarda değil gerçek hayatta!!!

evet en önemli dileklerden biri de bu "allah kimseye imrendirmesin". iş yerinde arkadaşların sürekli bak kızıma ne ciciler aldım,dün parkta dolaştık birlikte, ne şirinlikler yapıyo bi görsen, videoya çekip izletmeye çalışmaları ve bunlara katlanmak zorunda olmak en büyük işkence! yanlış anlaşılmak istemem arkadaşlar ama gerçekten çok zor geliyor bazen suratım düşüyo yapmacık bile olsa gülemiyorm ordan kaybolmak istiyorum.YA RAB duy sesimizi yalvarıyorum sana artık kendi evlatlarımızı sevmeyi nasip eyle!

inşallaah allah o günleri de göstersin sana arkadaşım 2 tane tatlı bebişlerin olsun.

Son düzenleme:

selam, evet canım yaş gerçekten önemli. napalım. dediğin gibi sen bu kadar azimli olursan moralin de düzgün olur, allahın da izniyle bebişin de olur.
yalnız şunu sorayım, doktor kontrol de yaş 44 çok umutlanmayın demiş ama, yumurta 4-5 olur, hemde kaliteli olur diye nasıl anladı. muayenede ultrasonu ve kan testi de yaptımı, yaptıysa değerlerin nasılmış, fsh , e2 mesala kaç tı. kendinle kıyaslayacağım , sana da yazarım

puffc cim ben beklemiyorum, myom ameliyatı oldum, biraz zaman geçmesi lazımmış, bu arada 4 tane biriktirdik dondurduk. beklerken de eendimetrium inceymiş, hap verdi , ilaca tepkim olac ak mı diye takip ediyor, 3 ocakta gidecem. bu arada yaş 43. ve mini tüp tedavisi görüyorm.

inşallah kalp atışlarını da duyuacaksın canimkom. bu arada listeye eklemişsin teşekkür. nurancım bu listenin sağına bir yer daha açsan ve şu an ki hamileleri yazsan nasıl olur. 22 kişi olmuşuz. hatta o listeyi sizler doğum yapana kadar devam ettirelim, denemeye devam eden aynı kişileri yan tarafa yeni tarih yeri de açarsın ordan bakarız. diyeceğim aynı kişiler yazışmaya devam ettikçe kim, kaçınçıda hamile kaldı. bebeği oldu takip ederiz. bir fikir vereyiim dedim.

[UOTE=Askmesk75;28009039]Selam arkadaslar az önce hastaneden aradılar yarın transfere çağırıyorlar çok mutluyum çok heyecanlıyım. 5 yumurta toplanmıştı 4 tanesi olgunlaşmış 3 dollenmis 2 tanesini transfer edecekler[/QUOTE]

hadi hayırlısı. dualarımız seninle.

hadi hayırlısı. dualarımız seninle.[/QUOTE]

CANIM BENİM AYNEN DEDİGİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM BENDE LİSTEYİ PTESİYE KADAR BİRCOGUNUMUZUNKİ NETLEŞİCEK DAHA SONRA EN SON BÖLÜMDEKİ KUTUYA HAMİLELERİMİZİ VE DEVAM EDENLERİ TEK TEK EKLEYİP TOPİGİ DEVAM ETTİRİCEZ İNŞ

senin kürler hangi sayfadaydı. bulamıyorum. şimde evde olanlara başlayım diyorum. polen, tarçın, hayıt tohumu, var. adı aklıma gelmedi birşey daha var , ha tamam aslanpençesi. nar da aldım. yalnız onlar 6-7 aydır evdeydi. birşey olurmu , bilgin varmı. bir de biesteron ben bilmiyorum, kullanayı mmı , dr sorayımmı, baktım sitede çok kişi kullanıyor.

hadi hayırlısı. dualarımız seninle.

CANIM BENİM AYNEN DEDİGİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM BENDE LİSTEYİ PTESİYE KADAR BİRCOGUNUMUZUNKİ NETLEŞİCEK DAHA SONRA EN SON BÖLÜMDEKİ KUTUYA HAMİLELERİMİZİ VE DEVAM EDENLERİ TEK TEK EKLEYİP TOPİGİ DEVAM ETTİRİCEZ İNŞ[/QUOTE]

arada topiğe yeni girenler oluyor, karıştırıyorum bu sefer, hamilemi yeni mibaşladı, iyi olur , yaptığın listeye döner döner bakarız. ohh ohh çok hamilemiz var, ya da oh oh bizim kızlar bayağı azimli deriz.

bu arada istanbuldaki semra kahramanı sormuştum, kimsenin dikkatini çekmedi galiba. ben izmirden ist. da en iyilerden diye duydum. inşallah gerek kalmaz da, gerekirse istanbul da en iyi yer , merkez, doktor kim. mesela semra kahraman, mesela teksen çamlıbel tanınmış lar, nasıl bir bilginiz var mı

bana göre izmir de en iyisi kent hastenesi ve israel aruh. başkasını düşünmem ama yine de bilmek isterim,

arada topiğe yeni girenler oluyor, karıştırıyorum bu sefer, hamilemi yeni mibaşladı, iyi olur , yaptığın listeye döner döner bakarız. ohh ohh çok hamilemiz var, ya da oh oh bizim kızlar bayağı azimli deriz.

bu arada istanbuldaki semra kahramanı sormuştum, kimsenin dikkatini çekmedi galiba. ben izmirden ist. da en iyilerden diye duydum. inşallah gerek kalmaz da, gerekirse istanbul da en iyi yer , merkez, doktor kim. mesela semra kahraman, mesela teksen çamlıbel tanınmış lar, nasıl bir bilginiz var mı

bana göre izmir de en iyisi kent hastenesi ve israel aruh. başkasını düşünmem ama yine de bilmek isterim,

canım bu saydıkların ne için neye iyi geliyor acaba?

canım bu saydıkların ne için neye iyi geliyor acaba?

canikom, bunları yapanlar kendiliğinden hamile kalıyormuş, bal,tarçın,çörekotu karıştırıp bir kaşık içiyorsun,

nurancım yazmıştı bu sitede sayfayı bulamadım, bulayım sanada tekrar gönderirim. aslında ben de de yazılı internetten bulmuştum, ama şimdi nereye sakladım bilmiyorum... yumurta kalitesi için iyi geliyor. nar bebeğin yatağını kalınlaştırıyor. vs vs. diyeyim kafan karışmasın hepsini bir ara düzenleyip yazarım burdan. incir kürü var mesela, yumurta sayısı ve kalitesi artsın diye.

yani doktorlar da karışmıyor , ben sordum yapsam zararı olur mu diye., siz bilirsiniz diyorlar, ya da bize manevi destek olsun diye oyle diyorlar ama, insan tutunacak yer aradığı için fazla abartmadan yapabiliriz.

aslında en güzeli ve sağlıklı olanı da bu bence doğal yollardan destek abartamadan ne zararı olabilir ki değil mi? incir kürünü duydum ama tam olarak nasıl olduğunu bilmiyrm suyunu mu ne içiyolarmış.neyse yanlış bilgi varmeyeyim ben de. tamamını bulursan canım bize de bildirirsin biliyorum.

bende varım.dün görüşmeye gittik şimdi adetimi bekliyorum.aralıkta adet olunca başlayacak tedavim kısmetse.ilk denemem(umarım son olur)hepimiz için rabbimden hayırlısını diliyorum...

ALLAH yardımcınız olsun ben temmuzda yaptırdım tuttu ıkıbucuk aylıkken oldu aldılar cok fenaaa bı durum ALLAH yasatmasın kımseyeee

tamam canım, keşke doğal yolla kalabilsem ama ben artık zamanla yarışıyorum. yaşım 30 lar da olsan inan 3-4 yıl beklerdim.

ALLAH yardımcınız olsun ben temmuzda yaptırdım tuttu ıkıbucuk aylıkken oldu aldılar cok fenaaa bı durum ALLAH yasatmasın kımseyeee

allahım aminnnnnnnnn, hiç kimseye yaşatmasın...... başka söyleyecek söz bulamıyorummmm , sözün bittiği yer işte.

ahhh ah 21 yılı devirdim yapmadıgım kalmadı hocaya bile gittim dedi bana niye geldin senin işin tıbbi hoca bile öyle derse ısırgan buharına oturttular hamamın göbek taşına yatırdılar al bundan ye dedideler yok yedilere karışmışım yok basık kalmışım her agızdan her dilden caldılar olmayınca olmuyor işte 10 aylık taze gelindim dr kapılaındayım biz calıştık dr ilac vere vere ne diiiiimmmm hayırlısı olsun bazen sıkılıyordum birkac yıl bu konuda konuşmuyordum işte tam 21 yıl gecti yaşta 40 oldu hatta bitiyo
bak canım onun cözümünüde buldum hayvan bakacaksın bütün stres sinir gidiyo ben hayvanlarımı kendim dogurmuş gibi seviyorum yanlış insanlara vaktimi ayıracagıma hayvanlrımı seviyorum tavsiye ederim
biosteronu bana nuran tavsiye etti dr sordum günde 3 tane al dedi bugun bitti tekrar sordum devam dedi sizde sorun ve kullanın

cok gecmiş olsun RABBİM böyle acılarla sınamasın devam et birgün elbet zafer bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…