MAŞALLAH maşallah cok sevindim bak işte benim teorimi sen cürütttün bana göre adet sancısı başladımı bebek yok diyorum ama görüyoruz belırtıler kişiden kişiye degişiyor RABBİM tamamına erdirsin kucana almanı nasip etsinkizlarr inanamiyorum hcg sonucum geldi 259hamileyim galiba .sadece adet olucakmis gibi kasik agrim vardi cokta umutsuzdum adet olucam diye.10senelik evliyim ilk defa bu duyguyu yasiyorum allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip eder inslh.dualarim sizinle sizde dua edin bana nolur bol bol meryem suresi okuyun.
oh maşallah inşallah sendende güzel haberler alıcaz sakin ol ferah tut yüregini bebişin seninleslm kızlar ..guzel haberleri duymal çok ümit verici ...rabbim kucaklarınıza almayı nasip eder inşallah.. benim transfer yapıldı 8. gunundeyim .kasık batmasından başka belirtisi olan varmıydı .yoksa bir belirti için erkenmi..paranoyak olmayalım
eeeeeeeeeeeee anlamadım buna sevinmezsen neye sevinecen maşallah cok güzel gidiyor RABBİM tamamına erdirsin mis kokulu yavruna doya doya sarılırsınslm canım benim de 9. gün akşam 45 çıkmıştı 12.gün sabah 128 çıktı.tam sevinemiyorum ne yazık ki.doktor periyodik artış var sorun yok diyor ama benim içim hiç rahat değil dikan üstündeyim...
sende topimize hoş geldin inşallah güzel haberlerinle gelirsinmerhaba kızlar benimde pazar günü test günüm
inşallah güzel sonuçlar alabilirim
çok heycanlıyım ve korkuda var
bugün acayip gaz var bende :)
hadi hayırlısı olsun inşallahValla benim dün gece içim oyuldu resmen. Bugün sanki sağ kadigim içten içten kasiniyo :) yarın sabah teste gidiyorum. Kizlaaaaar bana şans dileyin..... :)))
ewt canım hic birşeyi kafana takma moralli ol yumurta catlama günlerini taküp et ve her gece düzenli bir iki kere birliktelik yap ve kesinlikle yataktan kalkma kalcanın altına yastık koy hatta bacaklarını yukarı kaldır enaz 45 dakka öyle yat hadi RAB dilerse herşey olurslm kızlar sanki bugün toparlanır gibi oldum inş daha iyi olmak için çabalamam gerekiyo çünkü bugün merkezi arayıp randevu aldım. orda sağolsun bizimle ilgilenen artık samimi olduğumuz hemşireye ben kendimi hazır hissediyorum hemen başlamak istiyorum dedim. tabi yemedi ses tonumdan 2 ay ara verelim dinlenin sonra başlayalım dedi. ben de bunun üzerine o zaman transfer olmicaksa bu düşüklern ya da tutunamamasının nedeni araştırılsın dedim ben en kısa gelmek istiyorum deyince çrşamba gününe randevu aldım. bakalım hayırlısı inş. acaba diyorum kızlar bu ay kendiliğinden hamile kalabilirmiyim hani bu kullandığımız ilaçların etkisiyle vücut gebeliğe yatkın olabilir mi çok anlamıyorum ama böyle bir mantık yürütüyorum doğru olabilir mi?
benim görümcem bundan 14 yıl önce aşılamayla gebe kaldı ve kanama yüzünden 9 ay yattı şimdi oğlu varMerhaba arkadaşlar,
Benim konumumda olan ve olacak arkadaşları bilgilendirmek isterim:
3 yıllık evliyiz ve 2 senedir korunmuyorum. Eşimde hareketlilik ve morfoloji problemi olduğu ortaya çıktı.
Aşılama yapmadan tüp bebek önerdi doktorum. İlk tüp bebek deneyimim gerçekleşti bu ay.
12.12 de 5.gün (Blastosist) iyi kaliteli embriyo transferi gerçekleşti 1 adet olarak (biz 1 tanede karar kıldık) ve 2 adet embriyom donduruldu. Herseyden zoru gerçekten evde test tarihini beklemek oldu, zaman durdu sanki! Test tarihim 27.12 olacaktı.
Geçen hafta cuma günü (9.gün) lekelenme şeklinde başlayıp kırmızılara dönen kanamam 3 gün boyunca devam etti. Dayanamadım 9.gün evde idrar testi yaptım ve sonuç negatifti. Çok üzüldüm kendimi bu süreçte çok yıpratdımAma içimde yinede bir umut vardı, merkezdende aldıgımız bilgi doğrultusunda test gününe kadar fitillere devam etmemi istemişlerdi. Pazartesi gününden itibaren normal regl gibi kanamalarım başladı ve ben umutlarımı salı gününden itibaren tamamen yitirdim ve fitilleri kullanmayı ve kendime dikkat etmeyi bıraktım. Dün test günümdü kanamalarım ve ağrılarım yoğun şekilde devam etmesine rağmen, kan testi yaptırdık ve 2 saat sonra gelen sonum POZITIF oldu. Hcg değerim 100, fakat progesteron değerim 3,70. Bu duruma ne sevınebildik ne de üzülebildik. Daha sonra hemen iğne yaptılar ve fitillere devam etmemi istediler. Haftaya Perşembe günü ultrason için randevu verdiler. Kanamam halen devam ediyor ve regl sancıları gibi ağrılarımda. ( salı günü 13.günde tekrar idrar testi yaptım, oda negatif çıkmıştı)
Arkadaşlar lütfen kan testinize mutlaka kanamamızda gelse mutlaka gidin ve gördüğünüz gibi idrar testlerine güvenmeyiniz.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah
Hanımlar umutsuz yumurta toplama işlemimden sonra bu gün 2 bebeğimide aldım 4 hücreliler günlerine göre iyi olduklarını söylediler çok mutluyum ve şu an hastaneden hasta yarağımdan yazıyorum inşallah doğum haberimi yazmakta nasip olur bu hastaneden
herhalde 2.gün embriyosu yeterki kaliteli olsun inşallah annesine sımsıkı tutunsun inşallah dogum haberlerinide okumak nasip olsun