Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Ayyy cnm bnm tebrik ediyorum. Kaçıncı gününde bu sonucu aldın.? Bize de dua et senin ardından gelelim. Ben de yarın kan testi yaptiricam. Rabbim insanlah bana ve isteyen herkese nasip eder...

11.gun de idrar tahlilinde silikti ,12.gun kanda bu sonucu aldim kizlar sakin idrar tahliline bakip moralinizi bozmayin.inslh hayirli pozitif sonuclar yazarsiniz .eninde sonunda yazacaginiza inaniyorum.transfere giden arkadslar beni 20 dk yatirdilar moralim bozulmustu .arkasindan otele gecicektik esim otelde kalmayalim eve gidelim diye tutturdu. ilcede yasiyorum 2saat arka koltukta yatarak ziplaya ziplaya eve geldim.evde yattim1hafta. hakkimizda hayirlisi pazartsi testi tekrarlcam dualarinizi eksik etmeyin dualarim sizinleee.

tebrikler canım benimde 261 idi öle agrıların oluyor merak etme sakin ol ve keyfini cıkar dinlen kasık agrıları bendede vardı doktoruma sordum normal dedi dinlen ve tadını çıkar HAMİLESİNNNNNNNNNNNNNNNNN

nurancim sen keseyi grmusmuydun 12.gun icin deger normalmi yuksekmi ikiz olabilme ihtimali ne sence ?

kizlarr inanamiyorum hcg sonucum geldi 259hamileyim galiba .sadece adet olucakmis gibi kasik agrim vardi cokta umutsuzdum adet olucam diye.10senelik evliyim ilk defa bu duyguyu yasiyorum allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip eder inslh.dualarim sizinle sizde dua edin bana nolur bol bol meryem suresi okuyun.

Tebrikler o kadar sevincimin adına ALLAH saglikla mutlulukla tamamina erdirsin bir an önce bebeğini al kucağına

Canım ben Denizli'de oturuyorum mecburen burdaki tek merkez Erpa'da yaptırmıştım ama doktorum üniversteden prof.du hatta kendisi Denizli'nin en iyi doktorlarındandır ama olmayınca prof. da olsa olmuyor işte. ben en çok 11 embryomun 9unu öldürdüler donduramadan ona yanıyorum 5. güne kala kala 2 tane embryo kaldı dediler tabi doğruysa.

Benim de 26 yumurtadan 3 ü döllenmiş sadece 1 si 1. Kalite diğerleri 2. Kalitedeydi sadece 1 embriyo transfer edildi diğerlerini dondurma gereği duymadılar belki 2 tane transfer etselerdi biri en azından tutardı diye düşünüyorum beta hcg değerinde çok az bir yükselme oldu dış gebelik olabilir dediler yıkıldım iyice eğer böyle olursa tüp bebek bile bir daha düşünmeyebilirim :((

Canım detaylı bilgi verdiğin için çok sağol ben Denizli'den gidip gelicem şehir dışına çıkmışken en iyi merkeze gitmek istiyorum,embriyo transferinde 35 yaş altı tek embriyo engelini koymazlar heralde dimi bi bilgin var mı cnm?

canım kanun gereği koymuyorlar, ama sen yine de konuş belki koyarlar. buradan okumuştum doktora rica etmiş ve konulmuş. 2 tane konmasada moralini bozma, tutunacaksa 1 embriyo da tutunur, içini ferah tut lutfen

Canım ben Denizli'de oturuyorum mecburen burdaki tek merkez Erpa'da yaptırmıştım ama doktorum üniversteden prof.du hatta kendisi Denizli'nin en iyi doktorlarındandır ama olmayınca prof. da olsa olmuyor işte. ben en çok 11 embryomun 9unu öldürdüler donduramadan ona yanıyorum 5. güne kala kala 2 tane embryo kaldı dediler tabi doğruysa.

canım, acaba sacede 2 tanesini mi döllendi, yoksa yazık o bebişlere, ayıp günah yani, biz neler çekiyoruz, bu kadar kolay gözden çıkarıyorlarsa yazıklar olsun demek lazım.

Canım ben 35 yaşındayım eşimde 36. Benim İZMİR de gezmediğim doktor kalmadı İSRAİL ARUH ilk doktorum RAFUEL LEVİ daha adını saymadığım bir yığın doktor .EROL TAVMERGEN ve İRENBE bendede negatif duygular oluşturdu .Aslına bakarsan benim beğenip memnun kaldığım yerler diğer arkadaşlarda tam tersi etki bırakabilir.İletişim çok önemli kesinlikle herkese katılıyorum ben zor süreçlerden sonra smrnya gittim.Ve gezdiğim onca doktorum göremediği sol yumurtalığımdaki kisti Doktorum FUNDA HNM gördü akabinde hiç beklemeden orada ameliyat oldum.Bir ay sonrada tedavim başladı kısa protokoldü ve üstüne yumurtalık rezervim zayıflamıştı artık yaşlanma başlamıştı. Ortalama 15 günde herşey oldu bitti 11 yumurta toplandı 5 gün embriyosu olarak 2 embriyo transfer edildi. Sonuç süper hamileydim fakat kalp atışlarını duyduktan ortalama 2 hafta sonra bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu. İnanılmaz bir şoktu benim için hazır değildim buna ama doktorumun yaklaşımı eşimin desteği ailem acımı hafifletti.3 ay ara verelim dedi doktorum kendini topla sonra hazır hissettiğinde gel dedi ve ben ARALIK 4 ünde başladım tekrar , bu arada genetik testlerim yapıldı ve kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı ,yine ayın 12 sinde 8 yumurtam toplandı ,7 si döllendi ve 2 si transfer oldu 15 inde ve yine hamileyim şükür allahıma diyorum ama korkuyorum herşeyden her sabah iğnem var kan sulandırıcı ilaçlarım var yani süper ama hepsi boş ben hamileyim ya gerisi önemli değil..Tedavi gördüğüm merkez benim için süper anlıyacağın bu arada ilk transferimde negatif olsaydı emin ol yine aynı yere giderim ben. Ben bundan öncede 4 aşılama oldum farklı doktorlarda her negatifte doktorları suçladım aslında değil allahım ol derse olur ,ne olursa olsun olur her şey nasip kısmet yazı.. Kent hastanesi ekibide süper onuda biliyorum fakat maddi olarak orası bunca şeyden sonra benim için çok fazlaydı..Tercihim Smryna oldu ve inan ben önce allaha emanet ettim kendimi ve bebeğimi sonra onlara ..:12:

canım, galiba biraz da zamanının gelmesiyle ilglili. sen ordan memnun kalmışsın ve hamilesin. gerisini boşver. israel bey de bir kez mi denemiştin, niye soruyorum , çünkü ilk denemede tutma olasılığı az ve ileri denemeler başarılı oluyor. bu da smrynaya denk gelmiş olabilir ama artık sen orda hamile kaldığını için senin için orası muhtesemdir, ilgi de varsa ne güzel. hayırlısıyıla bebişiini alırsın kucağına inşallah. bu arada merkezler arası fiyat farkı olmamaması lazım, ben öyle biliyorum.

kizlarr inanamiyorum hcg sonucum geldi 259hamileyim galiba .sadece adet olucakmis gibi kasik agrim vardi cokta umutsuzdum adet olucam diye.10senelik evliyim ilk defa bu duyguyu yasiyorum allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip eder inslh.dualarim sizinle sizde dua edin bana nolur bol bol meryem suresi okuyun.

süperrrrrrrrrr, gözün aydın, tebriklerrrrrrrrrrrr

Öncelikle 2 gündür topigi cok takip edemedim giderek kalabaliklasiyoruz cıvıl cıvıl burası atlamış oldugum cevaplar varsa kusura bakmayın.
Olumlu guzel haberler verenleri topluca tebrik ediyor yeni bebislerini öpüyorum
Olumsuz haber verenlere üzülmeyin savaşa devam diyorum
Dün negatif sonucu aldıktan sonra 2 tüp bebek merkezinden randevu aldım bu sabah 2 görüşme ve kontrole gittim
Kısacası yas 44 olunca cok şans vermiyorlar ama isteginiz varsa denemeye devam diyorlar arada bu yasta mucize oluyor sizinkide onlardan biri olabilir diyorlar.( kısası ısınız ALLAHA kalmış diyorlar)
Sevinilecek durum yumurta üretme kapasitem hala varmış 4-5 çıkar senden dediler hatta kaliteli embiryoda oluşur ama yasından dolayı tutunma riskli.
Sonuc :
2 Merkez'den birinde doktor istersen yapalım ama cok bir şey bekleme vaktin sabrın paran varsa dene demeye getirdi ama sanki beni ugrastirma tavrı vardi benimle umut edip savaşmayacak hiç kimseyle yola çıkmam hızla uzaklaştık ( doktor haklı kızmadım kendisine bazı insanlar kolayı seçer secimlere saygım var )
Diğer merkezde daha sıcak bir konuşma gecti bu doktorda cok umut vermedi ama ben elimden geleni yaparım sende yap hiç olmazsa uğraşmadık demeyiz dedi.
Yoluma Bahceci Süleyman beyle devam edeceğim dosyamı actılar bu ay dinleneceğim vitaminlerimi kullanacağım ( biestron falan verdi ) ilk reglimin 2. Gunü gideceğim aksilik yoksa tedaviye basliyacagiz
ALLAH hepimizin yardımcısi olsun yüzümüze hep gülsün inşallah

gelmişsin, nasıl son durumlar

Alisalis sen nasılsın canım biraz ince son durumları yazdım sen kaç yasindaydin
Doktor diyorki ileriki yaslarda zamanın cok önemi var her gecen ay vücut biraz daha yaslanıyor yumurta kalitesi biraz daha düşüyor o sebeple sakin bekleme yapmayın...

nurancim sen keseyi grmusmuydun 12.gun icin deger normalmi yuksekmi ikiz olabilme ihtimali ne sence ?

12 gün için normal canım sanırım bir hafta sonra keseyide görürsün.benimde 13.gün degerim 261 idi
canım ben 3 haftalıkken keseyi gördüm ve diger hamile bayanların 5 haftalık keseleri ile aynı büyüklükte idi bende tek kese var ama henüz kalp atışlarını duymadım y

tebrik ederim canim ve Rabbim kucaginada almayi nasip etsin insaallah....

öncelikle 2 gündür topigi cok takip edemedim giderek kalabaliklasiyoruz cıvıl cıvıl burası atlamış oldugum cevaplar varsa kusura bakmayın.
Olumlu guzel haberler verenleri topluca tebrik ediyor yeni bebislerini öpüyorum
olumsuz haber verenlere üzülmeyin savaşa devam diyorum
dün negatif sonucu aldıktan sonra 2 tüp bebek merkezinden randevu aldım bu sabah 2 görüşme ve kontrole gittim
kısacası yas 44 olunca cok şans vermiyorlar ama isteginiz varsa denemeye devam diyorlar arada bu yasta mucize oluyor sizinkide onlardan biri olabilir diyorlar.( kısası ısınız allaha kalmış diyorlar)
sevinilecek durum yumurta üretme kapasitem hala varmış 4-5 çıkar senden dediler hatta kaliteli embiryoda oluşur ama yasından dolayı tutunma riskli.
Sonuc :
2 merkez'den birinde doktor istersen yapalım ama cok bir şey bekleme vaktin sabrın paran varsa dene demeye getirdi ama sanki beni ugrastirma tavrı vardi benimle umut edip savaşmayacak hiç kimseyle yola çıkmam hızla uzaklaştık ( doktor haklı kızmadım kendisine bazı insanlar kolayı seçer secimlere saygım var )
diğer merkezde daha sıcak bir konuşma gecti bu doktorda cok umut vermedi ama ben elimden geleni yaparım sende yap hiç olmazsa uğraşmadık demeyiz dedi.
Yoluma bahceci süleyman beyle devam edeceğim dosyamı actılar bu ay dinleneceğim vitaminlerimi kullanacağım ( biestron falan verdi ) ilk reglimin 2. Gunü gideceğim aksilik yoksa tedaviye basliyacagiz
allah hepimizin yardımcısi olsun yüzümüze hep gülsün inşallah

canım benim hoş geldin sanırım bahceci bıosteronla başlayarak seni bir adım öne adımını attırmış ben bunu 3-4 ay kullandıktan sonra tüpe başlamanı tavsiye ederim şahsi fikrim ben 5 ayımda tüp bebek için gittimde hamile kaladıgımı ögrendim tabi önce rabbim sayesinde eyer senden 4-5 adet yumurta cıkıyorsa hiç kendini salma bende fsh 36 iken doktor aynı sen gibi yüzüme bile dogru bakmazken aydınlatmadan git birdahaki aya gel der gibi davrandı ve sonuç birdahaki aya rabbim muhtaç etmedi dilerim rabbimden kimseyi muhtaç etmez sende 3-4 yumurta varsa durma koşşşş yumuşlarına

canım benim hoş geldin sanırım bahceci bıosteronla başlayarak seni bir adım öne adımını attırmış ben bunu 3-4 ay kullandıktan sonra tüpe başlamanı tavsiye ederim şahsi fikrim ben 5 ayımda tüp bebek için gittimde hamile kaladıgımı ögrendim tabi önce rabbim sayesinde eyer senden 4-5 adet yumurta cıkıyorsa hiç kendini salma bende fsh 36 iken doktor aynı sen gibi yüzüme bile dogru bakmazken aydınlatmadan git birdahaki aya gel der gibi davrandı ve sonuç birdahaki aya rabbim muhtaç etmedi dilerim rabbimden kimseyi muhtaç etmez sende 3-4 yumurta varsa durma koşşşş yumuşlarına

İlk görüştüğüm doktor öyle seyler söylediki baskası olsa bağıra bağıra ağlardi hem yumurtan iyi dedi hemde bosuna deneme benide ugrastirma tavrı vardi beni hasta olarak zorla kabul etti neredeyse o kadar isteksiz görüştü benimle anlatamam yüzüme bakmadan regl oldugunda gel dedi bu arada bir ilaç almam gereklimi dedim alma bir şey dedi.
Oradan çıktık diğer görüşmem pazartesi olmasına rağmen randevusuz gittim doktora on burodaki kız kabul etmez dedi dikilip kizin karşısına öyle bir ısrar ettimki kabul etmek zorunda kaldı doktor.( arada inat iyidir )
Ben daha önce biestron kullandım zaten yeni ara vermiştim doktorda uzun kullanmamın iyi olduğunu ama vaktimin az olduğunu ayrıntılı anlattı.Verdigi biestronu günde 2 tane alacağım fazladan yüklüyor sanırım.başka vitaminlerde verdi.
Biz elimizden geleni yapalım gerisi ALLAH tan zaten sürekli ben ve cevrem okuyoruz kime can vereceğini ALLAH bilir bizim isimiz elimizden geleni yapmak.

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:2012 ARALIK TA TÜP BEBEK YAPTIRACAK ANNE ADAYLARI BİRBİRİMİZE UMUT OLUP DUALARIMIZLA BİRBİRİMİZİ DESTEKLEYELİM :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLICAK 2012 ARALIK ANNE ADAYLARININ LİSTESİ

:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]İSİM[/TD]
[TD="align: center"]YAŞ[/TD]
[TD="align: center"]TANI[/TD]
[TD="align: center"]DENEME SAYISI[/TD]
[TD="align: center"]MERKEZ[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLAMA TARİHİ[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nur 77[/TD]
[TD="align: center"]34[/TD]
[TD="align: center"]ymurta rezervi[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]maslak - acıbadem[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]conqueror[/TD]
[TD="align: center"]26[/TD]
[TD="align: center"]şiddetli oat[/TD]
[TD="align: center"]beylikdüzü-medicana[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]bacmm[/TD]
[TD="align: center"]40[/TD]
[TD="align: center"]2.kalite embriyo[/TD]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]ataşehir-memorial[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]tuba-zafer[/TD]
[TD="align: center"]piko-sperm azlıgı[/TD]
[TD="align: center"]ankara tıp[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]hadigel-nilüfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]zinnureyn[/TD]
[TD="align: center"]31[/TD]
[TD="align: center"]morfoloji-sayı sıkıntılı[/TD]
[TD="align: center"]ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]hadigel[/TD]
[TD="align: center"]28[/TD]
[TD="align: center"]yumurta rezervi[/TD]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]izmir kent hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gubi08[/TD]
[TD="align: center"]25[/TD]
[TD="align: center"]azospermi[/TD]
[TD="align: center"]acıbadem - maslak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]zfer[/TD]
[TD="align: center"]27[/TD]
[TD="align: center"]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]umut tüp[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]yasemin 1232[/TD]
[TD="align: center"]32[/TD]
[TD="align: center"]azosperm[/TD]
[TD="align: center"]3.mikroenjeksiyon[/TD]
[TD="align: center"]gazi üniversitesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Deryalcin[/TD]
[TD="align: center"]28[/TD]
[TD="align: center"]morfoloji[/TD]
[TD="align: center"]konya kızılay tüp bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]destina38[/TD]
[TD="align: center"]kayseri acıbadem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]sincap08[/TD]
[TD="align: center"]izmir irenbe tüp bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]hoşsohpet[/TD]
[TD="align: center"]1.tüp bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]derin35[/TD]
[TD="align: center"]33[/TD]
[TD="align: center"]fsh[/TD]
[TD="align: center"]1.tüp bebek[/TD]
[TD="align: center"]smyrna tüp bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]askmesk75[/TD]
[TD="align: center"]36[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gargii[/TD]
[TD="align: center"]1 deneme[/TD]
[TD="align: center"]antalya memorial[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]oesen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]skylıne[/TD]
[TD="align: center"]26[/TD]
[TD="align: center"]mmorfoloji-çikolata kisti[/TD]
[TD="align: center"]ankara genart[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]asis[/TD]
[TD="align: center"]30[/TD]
[TD="align: center"]1.deneme[/TD]
[TD="align: center"]medical park göztepe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]puffy68[/TD]
[TD="align: center"]44[/TD]
[TD="align: center"]ataşehir memorıal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]alısalıs[/TD]
[TD="align: center"]kent hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]İSİM[/TD]
[TD="align: center"]YAŞ[/TD]
[TD="align: center"]TANI[/TD]
[TD="align: center"]DENEME SAYISI[/TD]
[TD="align: center"]MERKEZ[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLAMA TARİHİ[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[/QUOTE][/QUOTE]

:nazar:SELAM CANIM TOPIGIMIZ HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAHIM HERKEZE YENI YILDA HAMILE HABERINI DUYURMAYI NASP ETSIN
BEN 2. ASILAMAMI YAPTIRDIM CARSAMBA GUNU SUAN MERAKLA BEKLIYORUM BENIM RAHATSIZLIGIM PCOS ESIMDEDE SPERM DUSUK BU ASILAMA TUTMAZSA TUP BEBEGE GECICEZ DEDILER BU ARADA YASIM 25 KONYA SELCUKLU OZEL HASTANESINE GIDIYORUM NIL OKUR HANIMA GORUNUYORUM BENIDE LISTENIZE EKLERMISINIZ ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN INSALLAH HAYIRLISINDAN :nazar:

canım ya hayırlı ugurlu olsun darısı bızlere ınsallah allahım kucagına almayı nasıp etsın

meraba transferimin 12. günü b hcg değerim 124 çıktı çok sevindik emin olmak için 13. günü aynı yerde tekrar yaptırdık 125 çıktı neden böyle oldu anlamadım böyle olup yükselen var mı ne olur bana cevap verin delirmek üzereyim bu aksam tekrar yaptıcam ama çok üzüldüm inşallah bişey olmamıştır

İlk görüştüğüm doktor öyle seyler söylediki baskası olsa bağıra bağıra ağlardi hem yumurtan iyi dedi hemde bosuna deneme benide ugrastirma tavrı vardi beni hasta olarak zorla kabul etti neredeyse o kadar isteksiz görüştü benimle anlatamam yüzüme bakmadan regl oldugunda gel dedi bu arada bir ilaç almam gereklimi dedim alma bir şey dedi.
Oradan çıktık diğer görüşmem pazartesi olmasına rağmen randevusuz gittim doktora on burodaki kız kabul etmez dedi dikilip kizin karşısına öyle bir ısrar ettimki kabul etmek zorunda kaldı doktor.( arada inat iyidir )
Ben daha önce biestron kullandım zaten yeni ara vermiştim doktorda uzun kullanmamın iyi olduğunu ama vaktimin az olduğunu ayrıntılı anlattı.Verdigi biestronu günde 2 tane alacağım fazladan yüklüyor sanırım.başka vitaminlerde verdi.
Biz elimizden geleni yapalım gerisi ALLAH tan zaten sürekli ben ve cevrem okuyoruz kime can vereceğini ALLAH bilir bizim isimiz elimizden geleni yapmak.

Canım benim bana göre kapısında ne olursa olsun ümitsizde olsa hastasını almak için bukadar ugraştıran doktor doktor degil dinlesin oluru olmazsı sölesin ama ümit bazen müjdeler getirir.ben 4 tane doktora gittim benim erken menepoz yani yumurta rezervi azlıgı enson tıp fakültesine gittigimde hiç bekleme dogru tüp bebek dediler ilk gittigim doktor bana bıosteron verdi sen bana göre dahada şanlıymışşsın arkadaşım en azından yüksek fsh yok.acı badem maslak bülent tıraşa gittim internetten okuduklarımla söle doktor böle doktor anlatıyo falan filan inan gittim içeri aldı muayane etti ve bana benim 45 dakkalık işim var gidip geldikten sonra görüşelim dedi neyse yine sesimi cıkartmadım 15 dakka sonra olmadan tekrar cagırdılar doktor durum belli başlayalım dedi bir dahaki ay agel dedi.kasım ayında yani tabi benim ekim reglim gecikince kasımda degil aralıkta tedaviye başlamam gerekiyordu bende kürler yaparak meryem suresini okuyarak ve sagolsun benim içinde okudular bir baktımki hamile kaldım diger topiklerde bakarsan fsh 12 olan arkadaşlarım bile doktorlar yüksek derken benim fsh 36 idi.bıosteron yumurta sayısını arttırmıyor sadece yumurtalıkları gençleştiriyor dedigin gibi tabiki elimizden geleni yapalım o yüzden sana yumoşlarına koş diyorum rabbim kulunu duasını boş cevirmez ben inanıyorum yıllar sonra bu topikteki annelerin hepsi gebe kalmış dogurmuş ve bebelerini büyütüyor olarak burdan yazışıcak.üzügünüm ama artık tüp bebek bir rant olmuş nasıl olsa parası olan yaptırıyor olmasa yaptıramazlar diye özel hastanelerde gerekli özen cok fazla gösterilmiyor bir cok kadın 10-15 yumurtası varken onca hormon almışken sadece iki yumurtası konulup digerlerine ne olduguyle ilgili yada donrulalımmı ne yapalım diye gerekli acıklama yapmadan doktorların yanındaki asistanlara transfer ve yumuş toplama hariç onlara bırakıyorlar.

Hayırlı olsun çok sevindim Rabbim hep böyle güzel haberler versin inşallah

Selam arkadaslar az önce hastaneden aradılar yarın transfere çağırıyorlar çok mutluyum çok heyecanlıyım. 5 yumurta toplanmıştı 4 tanesi olgunlaşmış 3 dollenmis 2 tanesini transfer edecekler

arkadaşlar raporlu olarak istanbulda tüp bebek yaptıranlar varmı aramızda?

slm kızlar ..guzel haberleri duymal çok ümit verici ...rabbim kucaklarınıza almayı nasip eder inşallah.. benim transfer yapıldı 8. gunundeyim .kasık batmasından başka belirtisi olan varmıydı .yoksa bir belirti için erkenmi..paranoyak olmayalım:1:

Back