Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

slm canım benim de 9. gün akşam 45 çıkmıştı 12.gün sabah 128 çıktı.tam sevinemiyorum ne yazık ki.doktor periyodik artış var sorun yok diyor ama benim içim hiç rahat değil dikan üstündeyim...

merhaba kızlar benimde pazar günü test günüm
inşallah güzel sonuçlar alabilirim
çok heycanlıyım ve korkuda var
bugün acayip gaz var bende :)

slm canım benim de 9. gün akşam 45 çıkmıştı 12.gün sabah 128 çıktı.tam sevinemiyorum ne yazık ki.doktor periyodik artış var sorun yok diyor ama benim içim hiç rahat değil dikan üstündeyim...
yooo gayet iyi bir artışın var arkadaşım, %60 artış olmasıda yetiyor, illaki 2ye katlanması gerekmiyor:)
bence için rahat olsun.

Nurancigim vaktini ayırıp destek verdigin için teşekkür ederim. Ben umudumu yitirmedim ve moralimi hiç bozmadım.
Ablam 39 yasında 4 doktor kapısından dondü kıza o kadar moral bozucu seyler soyledierki ama vazgeçmedi 4. Deneme basariya ulaştı kızı şimdi 11 yasında. Biz bu donemi yasadık onunla ne zor olduğunu biliyorum ve malesef bizde anladikki bu ısı ticarete dökmüşler umut ticareti yapıyorlar. Ama denemeden vazgeçmek istemiyorum yolun başındayim bu konuda bir kaç deneme yapacagım Bahceci Süleyman beyde destek verdi gerisi ALLAHA kalmış.

kesinlikle bahçeçiyle dogru bir tercih yapmışssın canım burdan olacak hertürlü gelişmeyi bekliyoruz takipteyiz canım :)

selam kızlar ben geldim,bugün transfer günümdü,kalmadım hastanede,bebişlerimide aldım geldim evime,şimdi uzanıyorum.
transfer sonrası hemen kaldırdılar beni,yürüyerek asansörle yukarıya çıktım 2 saat kadar yattım,sonrada atladık arabaya yarı önde yarı arka koltukta uzanarak geldim evime,nasipse olur artık.transfer sonrası hemen kaldırdıklarında birşey olmuyorsa sanırım arabada uzandığımdada birşey olmaz,verecek olan rabbim hertürlü verir.nasip.....

bende öyle yaptım canım,kalkıp yemeğe gitmedim ama baya baya yürüdüm kalktım,arabada sallandım vs....

süperrrr,hayırlısı olsun canım,Allah tamamına erdirsin,yeni yıl hediyesi olmuş size

bende bende aynı canım,ilçede yaşıyorum,hoplaya zıplaya bende geldim evime,eğer benimde senin gibi tutarsa,herkese transfer sonrası arabaya binmeyi tavsiye edicem,biz hopladıkça bebişler dahada iyi yerleşiyorlardır belkide

gargiii sen antalyadamısın canım,doğrumu biliyorum,ben ıvf tüp merkezinde yaptırdım da seni merak ettim.

Valla benim dün gece içim oyuldu resmen. Bugün sanki sağ kadigim içten içten kasiniyo :) yarın sabah teste gidiyorum. Kizlaaaaar bana şans dileyin..... :)))

slm kızlar sanki bugün toparlanır gibi oldum inş daha iyi olmak için çabalamam gerekiyo çünkü bugün merkezi arayıp randevu aldım. orda sağolsun bizimle ilgilenen artık samimi olduğumuz hemşireye ben kendimi hazır hissediyorum hemen başlamak istiyorum dedim. tabi yemedi ses tonumdan 2 ay ara verelim dinlenin sonra başlayalım dedi. ben de bunun üzerine o zaman transfer olmicaksa bu düşüklern ya da tutunamamasının nedeni araştırılsın dedim ben en kısa gelmek istiyorum deyince çrşamba gününe randevu aldım. bakalım hayırlısı inş. acaba diyorum kızlar bu ay kendiliğinden hamile kalabilirmiyim hani bu kullandığımız ilaçların etkisiyle vücut gebeliğe yatkın olabilir mi çok anlamıyorum ama böyle bir mantık yürütüyorum doğru olabilir mi?

[/QUOTE]

SELAM CANIM TOPIGIMIZ HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAHIM HERKEZE YENI YILDA HAMILE HABERINI DUYURMAYI NASP ETSIN
BEN 2. ASILAMAMI YAPTIRDIM CARSAMBA GUNU SUAN MERAKLA BEKLIYORUM BENIM RAHATSIZLIGIM PCOS ESIMDEDE SPERM DUSUK BU ASILAMA TUTMAZSA TUP BEBEGE GECICEZ DEDILER BU ARADA YASIM 25 KONYA SELCUKLU OZEL HASTANESINE GIDIYORUM NIL OKUR HANIMA GORUNUYORUM BENIDE LISTENIZE EKLERMISINIZ ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN INSALLAH HAYIRLISINDAN [/QUOTE]

benımde adımı yazarmsnz listeye adım nılay 30 yasındayım ılk tup bebek denemm transfer harıc bugun 7.gunum sorun esımın sperm sayısı eksıklıgı,rabbım hepımızın yar ve yardımcısı olsun rabbım hepımıze cennet kokulu evlatlarımızı kucağmıza almayı nasıp etsın...

evet antalyadayım..ama memorial da tedavi görüyorum canım

batu hocamı?benim ilk denemem orada olmuştu,kendisi çok babacan birisi ama 2.denemeye oraya gitmedim,birde ıvf yi denemek istedim,memorialdeki hemşireler ve girişte bir esra hanım vardı(hamileydi o zamanlar)hiç sevemedim onları,umarım testin sonucu pozitif çıkar canım,hayırlısı,takip edicem seni.

bunun örneklerini çok okuyoruz canım,tabii neden olmasın,bellimi olur belkide kendi kendine hamile kalırsın,yumurtalar uyarılmış olduğu için sanırım.

Hayırlısı olsun. Benim değerlerim de çok düşük büyük ihtimalle 1 hafta içinde adet olurum ama ben 2. sine cesaret edemiyorum eşimde 3
Ay sonra başlarız diyor tekrar ama ben tüp bebek aşamasının çok zor süreç olduğunu düşünüyorum bakalım zaman en iyi care. Ne güzel bak çabuk toparlamışsın tebrik ederim mücadelecisin ne güzel Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah ..

Bana doktor demişti ki bu tedavilerde n sonra ilaçların etkisi devam ediyormuş birkaç ay içinde hamile kalınsbiliyormuş inşallah ben de öyle istiyorum kendiliğinden oldun istiyorum inşallah kendiliğinden olur da bir daha bu zorlu sürece girmeye gerek kalmaz . İnşallahhhh...

Merhaba arkadaşlar,
Benim konumumda olan ve olacak arkadaşları bilgilendirmek isterim:
3 yıllık evliyiz ve 2 senedir korunmuyorum. Eşimde hareketlilik ve morfoloji problemi olduğu ortaya çıktı.
Aşılama yapmadan tüp bebek önerdi doktorum. İlk tüp bebek deneyimim gerçekleşti bu ay.
12.12 de 5.gün (Blastosist) iyi kaliteli embriyo transferi gerçekleşti 1 adet olarak (biz 1 tanede karar kıldık) ve 2 adet embriyom donduruldu. Herseyden zoru gerçekten evde test tarihini beklemek oldu, zaman durdu sanki! Test tarihim 27.12 olacaktı.
Geçen hafta cuma günü (9.gün) lekelenme şeklinde başlayıp kırmızılara dönen kanamam 3 gün boyunca devam etti. Dayanamadım 9.gün evde idrar testi yaptım ve sonuç negatifti. Çok üzüldüm kendimi bu süreçte çok yıpratdım Ama içimde yinede bir umut vardı, merkezdende aldıgımız bilgi doğrultusunda test gününe kadar fitillere devam etmemi istemişlerdi. Pazartesi gününden itibaren normal regl gibi kanamalarım başladı ve ben umutlarımı salı gününden itibaren tamamen yitirdim ve fitilleri kullanmayı ve kendime dikkat etmeyi bıraktım. Dün test günümdü kanamalarım ve ağrılarım yoğun şekilde devam etmesine rağmen, kan testi yaptırdık ve 2 saat sonra gelen sonum POZITIF oldu. Hcg değerim 100, fakat progesteron değerim 3,70. Bu duruma ne sevınebildik ne de üzülebildik. Daha sonra hemen iğne yaptılar ve fitillere devam etmemi istediler. Haftaya Perşembe günü ultrason için randevu verdiler. Kanamam halen devam ediyor ve regl sancıları gibi ağrılarımda. ( salı günü 13.günde tekrar idrar testi yaptım, oda negatif çıkmıştı)
Arkadaşlar lütfen kan testinize mutlaka kanamamızda gelse mutlaka gidin ve gördüğünüz gibi idrar testlerine güvenmeyiniz.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah

cok sasirdim arkdsm acil yat ve dinlen bebiisin sana tutunmaya calisiyo sen ilaclari kullanmiyosun kizdim sana.yattigin yerden kalkma bence doktorun dinlen demedimi?

cok sasirdim arkdsm acil yat ve dinlen bebiisin sana tutunmaya calisiyo sen ilaclari kullanmiyosun kizdim sana.yattigin yerden kalkma bence doktorun dinlen demedimi?

Canım dun doktoruma sordum, tavsiyeleriniz var mı. Ne yapayım diye? Sadece uzun yolculuk yapma, bu kadar diyor. Doktordan doktora değişiyor. Bazı doktorlar sürekli yatmaya karşılar. Ama ben bugun hiç kalkmadım diyebilirim, ama ağrım ve kanamam devam ediyor. Merak etme şimdi ilaçlarımı alıyorum
Aranızda progesteron hormonuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşırmısınız, yükselebilme şansı nedir?

canım sen ümidni kesme benimki birden dibe vurdu seninki az da olsa yükseliyo. ağlıyorum kendimi parçalıyorum inanamıyorum bazen kendimi kaybediyrum.hergün rüyamda görüyorum ama sonra sakinlediğimde düşünüyorum elden bişey gelmiyo. biran önce atağa geçmek lazım. inşallah rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.

yooo gayet iyi bir artışın var arkadaşım, %60 artış olmasıda yetiyor, illaki 2ye katlanması gerekmiyor:)
bence için rahat olsun.
gerçekten %60 yetiyor mu?ayy canım çok sağol bak rahatladım şimdi...ama yine de perşembeyi bekliyorum doktor o zaman gel dedi...

Allah razı olsun oyle bir umut verdin ki... çok ama çok teşekkür ederim....

Hanımlar umutsuz yumurta toplama işlemimden sonra bu gün 2 bebeğimide aldım 4 hücreliler günlerine göre iyi olduklarını söylediler çok mutluyum ve şu an hastaneden hasta yarağımdan yazıyorum inşallah doğum haberimi yazmakta nasip olur bu hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…