slm canım benim de 9. gün akşam 45 çıkmıştı 12.gün sabah 128 çıktı.tam sevinemiyorum ne yazık ki.doktor periyodik artış var sorun yok diyor ama benim içim hiç rahat değil dikan üstündeyim...meraba transferimin 12. günü b hcg değerim 124 çıktı çok sevindik emin olmak için 13. günü aynı yerde tekrar yaptırdık 125 çıktı neden böyle oldu anlamadım böyle olup yükselen var mı ne olur bana cevap verin delirmek üzereyim bu aksam tekrar yaptıcam ama çok üzüldüm inşallah bişey olmamıştır
yooo gayet iyi bir artışın var arkadaşım, %60 artış olmasıda yetiyor, illaki 2ye katlanması gerekmiyor:)slm canım benim de 9. gün akşam 45 çıkmıştı 12.gün sabah 128 çıktı.tam sevinemiyorum ne yazık ki.doktor periyodik artış var sorun yok diyor ama benim içim hiç rahat değil dikan üstündeyim...
Canım benim bana göre kapısında ne olursa olsun ümitsizde olsa hastasını almak için bukadar ugraştıran doktor doktor degil dinlesin oluru olmazsı sölesin ama ümit bazen müjdeler getirir.ben 4 tane doktora gittim benim erken menepoz yani yumurta rezervi azlıgı enson tıp fakültesine gittigimde hiç bekleme dogru tüp bebek dediler ilk gittigim doktor bana bıosteron verdi sen bana göre dahada şanlıymışşsın arkadaşım en azından yüksek fsh yok.acı badem maslak bülent tıraşa gittim internetten okuduklarımla söle doktor böle doktor anlatıyo falan filan inan gittim içeri aldı muayane etti ve bana benim 45 dakkalık işim var gidip geldikten sonra görüşelim dedi neyse yine sesimi cıkartmadım 15 dakka sonra olmadan tekrar cagırdılar doktor durum belli başlayalım dedi bir dahaki ay agel dedi.kasım ayında yani tabi benim ekim reglim gecikince kasımda degil aralıkta tedaviye başlamam gerekiyordu bende kürler yaparak meryem suresini okuyarak ve sagolsun benim içinde okudular bir baktımki hamile kaldım diger topiklerde bakarsan fsh 12 olan arkadaşlarım bile doktorlar yüksek derken benim fsh 36 idi.bıosteron yumurta sayısını arttırmıyor sadece yumurtalıkları gençleştiriyor dedigin gibi tabiki elimizden geleni yapalım o yüzden sana yumoşlarına koş diyorum rabbim kulunu duasını boş cevirmez ben inanıyorum yıllar sonra bu topikteki annelerin hepsi gebe kalmış dogurmuş ve bebelerini büyütüyor olarak burdan yazışıcak.üzügünüm ama artık tüp bebek bir rant olmuş nasıl olsa parası olan yaptırıyor olmasa yaptıramazlar diye özel hastanelerde gerekli özen cok fazla gösterilmiyor bir cok kadın 10-15 yumurtası varken onca hormon almışken sadece iki yumurtası konulup digerlerine ne olduguyle ilgili yada donrulalımmı ne yapalım diye gerekli acıklama yapmadan doktorların yanındaki asistanlara transfer ve yumuş toplama hariç onlara bırakıyorlar.
Nurancigim vaktini ayırıp destek verdigin için teşekkür ederim. Ben umudumu yitirmedim ve moralimi hiç bozmadım.
Ablam 39 yasında 4 doktor kapısından dondü kıza o kadar moral bozucu seyler soyledierki ama vazgeçmedi 4. Deneme basariya ulaştı kızı şimdi 11 yasında. Biz bu donemi yasadık onunla ne zor olduğunu biliyorum ve malesef bizde anladikki bu ısı ticarete dökmüşler umut ticareti yapıyorlar. Ama denemeden vazgeçmek istemiyorum yolun başındayim bu konuda bir kaç deneme yapacagım Bahceci Süleyman beyde destek verdi gerisi ALLAHA kalmış.
canim insallah hayirli olsum ben trasferden sonra hic yatmadim bana hemen kalkabilirsin dediler hatta gittik esimle bi yerde yemek bile yedik sonra evde dinlendim ama oyle hastaymis gibi degil sadece ev islerinin agirlarindan kacin evde biraz biraz yuru agir kaldirma ve muhakkak dua et....
kizlarr inanamiyorum hcg sonucum geldi 259hamileyim galiba .sadece adet olucakmis gibi kasik agrim vardi cokta umutsuzdum adet olucam diye.10senelik evliyim ilk defa bu duyguyu yasiyorum allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip eder inslh.dualarim sizinle sizde dua edin bana nolur bol bol meryem suresi okuyun.
bende bende aynı canım,ilçede yaşıyorum,hoplaya zıplaya bende geldim evime,eğer benimde senin gibi tutarsa,herkese transfer sonrası arabaya binmeyi tavsiye edicem,biz hopladıkça bebişler dahada iyi yerleşiyorlardır belkide11.gun de idrar tahlilinde silikti ,12.gun kanda bu sonucu aldim kizlar sakin idrar tahliline bakip moralinizi bozmayin.inslh hayirli pozitif sonuclar yazarsiniz .eninde sonunda yazacaginiza inaniyorum.transfere giden arkadslar beni 20 dk yatirdilar moralim bozulmustu .arkasindan otele gecicektik esim otelde kalmayalim eve gidelim diye tutturdu. ilcede yasiyorum 2saat arka koltukta yatarak ziplaya ziplaya eve geldim.evde yattim1hafta. hakkimizda hayirlisi pazartsi testi tekrarlcam dualarinizi eksik etmeyin dualarim sizinleee.
slm kızlar ..guzel haberleri duymal çok ümit verici ...rabbim kucaklarınıza almayı nasip eder inşallah.. benim transfer yapıldı 8. gunundeyim .kasık batmasından başka belirtisi olan varmıydı .yoksa bir belirti için erkenmi..paranoyak olmayalım
slm kızlar ..guzel haberleri duymal çok ümit verici ...rabbim kucaklarınıza almayı nasip eder inşallah.. benim transfer yapıldı 8. gunundeyim .kasık batmasından başka belirtisi olan varmıydı .yoksa bir belirti için erkenmi..paranoyak olmayalım
[/QUOTE]:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]İSİM[/TD]
[TD="align: center"]YAŞ[/TD]
[TD="align: center"]TANI[/TD]
[TD="align: center"]DENEME SAYISI[/TD]
[TD="align: center"]MERKEZ[/TD]
[TD]TEDAVİYE BAŞLAMA TARİHİ[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
evet antalyadayım..ama memorial da tedavi görüyorum canım
bunun örneklerini çok okuyoruz canım,tabii neden olmasın,bellimi olur belkide kendi kendine hamile kalırsın,yumurtalar uyarılmış olduğu için sanırım.slm kızlar sanki bugün toparlanır gibi oldum inş daha iyi olmak için çabalamam gerekiyo çünkü bugün merkezi arayıp randevu aldım. orda sağolsun bizimle ilgilenen artık samimi olduğumuz hemşireye ben kendimi hazır hissediyorum hemen başlamak istiyorum dedim. tabi yemedi ses tonumdan 2 ay ara verelim dinlenin sonra başlayalım dedi. ben de bunun üzerine o zaman transfer olmicaksa bu düşüklern ya da tutunamamasının nedeni araştırılsın dedim ben en kısa gelmek istiyorum deyince çrşamba gününe randevu aldım. bakalım hayırlısı inş. acaba diyorum kızlar bu ay kendiliğinden hamile kalabilirmiyim hani bu kullandığımız ilaçların etkisiyle vücut gebeliğe yatkın olabilir mi çok anlamıyorum ama böyle bir mantık yürütüyorum doğru olabilir mi?
slm kızlar sanki bugün toparlanır gibi oldum inş daha iyi olmak için çabalamam gerekiyo çünkü bugün merkezi arayıp randevu aldım. orda sağolsun bizimle ilgilenen artık samimi olduğumuz hemşireye ben kendimi hazır hissediyorum hemen başlamak istiyorum dedim. tabi yemedi ses tonumdan 2 ay ara verelim dinlenin sonra başlayalım dedi. ben de bunun üzerine o zaman transfer olmicaksa bu düşüklern ya da tutunamamasının nedeni araştırılsın dedim ben en kısa gelmek istiyorum deyince çrşamba gününe randevu aldım. bakalım hayırlısı inş. acaba diyorum kızlar bu ay kendiliğinden hamile kalabilirmiyim hani bu kullandığımız ilaçların etkisiyle vücut gebeliğe yatkın olabilir mi çok anlamıyorum ama böyle bir mantık yürütüyorum doğru olabilir mi?
Hayırlısı olsun. Benim değerlerim de çok düşük büyük ihtimalle 1 hafta içinde adet olurum ama ben 2. sine cesaret edemiyorum eşimde 3
Ay sonra başlarız diyor tekrar ama ben tüp bebek aşamasının çok zor süreç olduğunu düşünüyorum bakalım zaman en iyi care. Ne güzel bak çabuk toparlamışsın tebrik ederim mücadelecisin ne güzel Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah ..
Merhaba arkadaşlar,
Benim konumumda olan ve olacak arkadaşları bilgilendirmek isterim:
3 yıllık evliyiz ve 2 senedir korunmuyorum. Eşimde hareketlilik ve morfoloji problemi olduğu ortaya çıktı.
Aşılama yapmadan tüp bebek önerdi doktorum. İlk tüp bebek deneyimim gerçekleşti bu ay.
12.12 de 5.gün (Blastosist) iyi kaliteli embriyo transferi gerçekleşti 1 adet olarak (biz 1 tanede karar kıldık) ve 2 adet embriyom donduruldu. Herseyden zoru gerçekten evde test tarihini beklemek oldu, zaman durdu sanki! Test tarihim 27.12 olacaktı.
Geçen hafta cuma günü (9.gün) lekelenme şeklinde başlayıp kırmızılara dönen kanamam 3 gün boyunca devam etti. Dayanamadım 9.gün evde idrar testi yaptım ve sonuç negatifti. Çok üzüldüm kendimi bu süreçte çok yıpratdımAma içimde yinede bir umut vardı, merkezdende aldıgımız bilgi doğrultusunda test gününe kadar fitillere devam etmemi istemişlerdi. Pazartesi gününden itibaren normal regl gibi kanamalarım başladı ve ben umutlarımı salı gününden itibaren tamamen yitirdim ve fitilleri kullanmayı ve kendime dikkat etmeyi bıraktım. Dün test günümdü kanamalarım ve ağrılarım yoğun şekilde devam etmesine rağmen, kan testi yaptırdık ve 2 saat sonra gelen sonum POZITIF oldu. Hcg değerim 100, fakat progesteron değerim 3,70. Bu duruma ne sevınebildik ne de üzülebildik. Daha sonra hemen iğne yaptılar ve fitillere devam etmemi istediler. Haftaya Perşembe günü ultrason için randevu verdiler. Kanamam halen devam ediyor ve regl sancıları gibi ağrılarımda. ( salı günü 13.günde tekrar idrar testi yaptım, oda negatif çıkmıştı)
Arkadaşlar lütfen kan testinize mutlaka kanamamızda gelse mutlaka gidin ve gördüğünüz gibi idrar testlerine güvenmeyiniz.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah
cok sasirdim arkdsm acil yat ve dinlen bebiisin sana tutunmaya calisiyo sen ilaclari kullanmiyosun kizdim sana.yattigin yerden kalkma bence doktorun dinlen demedimi?
Hayırlısı olsun. Benim değerlerim de çok düşük büyük ihtimalle 1 hafta içinde adet olurum ama ben 2. sine cesaret edemiyorum eşimde 3
Ay sonra başlarız diyor tekrar ama ben tüp bebek aşamasının çok zor süreç olduğunu düşünüyorum bakalım zaman en iyi care. Ne güzel bak çabuk toparlamışsın tebrik ederim mücadelecisin ne güzel Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah ..
gerçekten %60 yetiyor mu?ayy canım çok sağol bak rahatladım şimdi...ama yine de perşembeyi bekliyorum doktor o zaman gel dedi...yooo gayet iyi bir artışın var arkadaşım, %60 artış olmasıda yetiyor, illaki 2ye katlanması gerekmiyor:)
bence için rahat olsun.
Merhaba arkadaşlar,
Benim konumumda olan ve olacak arkadaşları bilgilendirmek isterim:
3 yıllık evliyiz ve 2 senedir korunmuyorum. Eşimde hareketlilik ve morfoloji problemi olduğu ortaya çıktı.
Aşılama yapmadan tüp bebek önerdi doktorum. İlk tüp bebek deneyimim gerçekleşti bu ay.
12.12 de 5.gün (Blastosist) iyi kaliteli embriyo transferi gerçekleşti 1 adet olarak (biz 1 tanede karar kıldık) ve 2 adet embriyom donduruldu. Herseyden zoru gerçekten evde test tarihini beklemek oldu, zaman durdu sanki! Test tarihim 27.12 olacaktı.
Geçen hafta cuma günü (9.gün) lekelenme şeklinde başlayıp kırmızılara dönen kanamam 3 gün boyunca devam etti. Dayanamadım 9.gün evde idrar testi yaptım ve sonuç negatifti. Çok üzüldüm kendimi bu süreçte çok yıpratdımAma içimde yinede bir umut vardı, merkezdende aldıgımız bilgi doğrultusunda test gününe kadar fitillere devam etmemi istemişlerdi. Pazartesi gününden itibaren normal regl gibi kanamalarım başladı ve ben umutlarımı salı gününden itibaren tamamen yitirdim ve fitilleri kullanmayı ve kendime dikkat etmeyi bıraktım. Dün test günümdü kanamalarım ve ağrılarım yoğun şekilde devam etmesine rağmen, kan testi yaptırdık ve 2 saat sonra gelen sonum POZITIF oldu. Hcg değerim 100, fakat progesteron değerim 3,70. Bu duruma ne sevınebildik ne de üzülebildik. Daha sonra hemen iğne yaptılar ve fitillere devam etmemi istediler. Haftaya Perşembe günü ultrason için randevu verdiler. Kanamam halen devam ediyor ve regl sancıları gibi ağrılarımda. ( salı günü 13.günde tekrar idrar testi yaptım, oda negatif çıkmıştı)
Arkadaşlar lütfen kan testinize mutlaka kanamamızda gelse mutlaka gidin ve gördüğünüz gibi idrar testlerine güvenmeyiniz.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?