Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Kızlar günaydın. Herkese hayırlı cumalar. Yuce rabbim inşallah bugün iyi hanerler slmayi nasip eder tüm bebek ozlemiylre yanıp tutuşan ben ve benim gibilere... dun gecr çok acayip birşey oldu sizlerle paylaşmak istedim. Ara ara batmalarim oluyor sağ kssigomda önceden de size yazmıştım. Fun akşam öyle bir batma yaşadım ki sanki bir kene deriye girmek için oyar da oyar ya öyle ışte. Insallah bebeğim tutunmustur. Dun 8. Gunumdu tutunma için sizce geç bir zaman mi? Geç se eğer bu batma da neyin nesi? Dün prefictorde negatifi görünce umutduzluga kapilmistim acaba yüce rabbim bsna bebeğin burda mi demek istiyor. Herşeye olumlu bakmak istiyorum sizce tutunmuş olabilir mi? Hepinizi çok çok opuyorum.

günaydın arkadaşım.. aynı o durum benimde sol tarafımda oluyor.. bir UmuT bekliyorum bugün transferimin 5. günü

canım ben kent hastanesi israel aruh diyorum. çok çalışkan bir doktor, herşeyi kendi yapıyor. bilgilendirme koordinatör tarafından yapılıyor ve tüm ekip çok disiplinli. otomatiğe bağlamışlar, hiç aksilik olmuyor. kesinlikle tavsiye ederim. başarı oranları da yüksek. yine de merkezleri internetten ve kadınlar kulübünden araştır istersen. ilk denemen olduğu için fazla üzülme, ilk denemede tutma olasılığı düşük zaten. sanırım vucut ancak alışıyor, sonraki denemende başarılı olcaksındır. hayırlısı allahtan diyelim ve istelyelim.

Canım detaylı bilgi verdiğin için çok sağol ben Denizli'den gidip gelicem şehir dışına çıkmışken en iyi merkeze gitmek istiyorum,embriyo transferinde 35 yaş altı tek embriyo engelini koymazlar heralde dimi bi bilgin var mı cnm?

Oesen sen nerde yaptır mıştın ?

Canım ben Denizli'de oturuyorum mecburen burdaki tek merkez Erpa'da yaptırmıştım ama doktorum üniversteden prof.du hatta kendisi Denizli'nin en iyi doktorlarındandır ama olmayınca prof. da olsa olmuyor işte. ben en çok 11 embryomun 9unu öldürdüler donduramadan ona yanıyorum 5. güne kala kala 2 tane embryo kaldı dediler tabi doğruysa.

Tecrübeleri iyi olabilir ama yoğunluktan ilgi alaka sıfır genelde hemşirelerle muhataptım onlarda hızlı hızlı durumum hakkında cevap verip geciştiriyorlar ya sonucunu bile hemşire arıyo nefatifse negatif maalesef iyi günler denilip kapatılıyor bence doktor nezaretinde söylenilmeli ikinci tedavi için yğreklendirme gerekli moral motivasyon yapılmalı düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum ???

Çok haklısın cnm yaşamayan bilmez bunu merkezi çok iyi araştırmak gerekiyor özellikle bu işin mutfağı labartvr ve embryolog diye düşünüyorum işlerini çok disiplinli ve iyi takip eden kişiler olmalılar yoksa bütün emekler boşa gidiyor. Negatiftede poztftede yanımzda olmalılar psikolojik destek vermeliler sonuçta doktor tatmin edici açıklamalar yapmalı transferden sonra parayı alıp kaybolmamalılar ortadan diye düşünüyorum.

ArKadaslar tecrubelerinize güvenerek soruyorum. Bugün yumurtla toplama işlemi vardı 5 tane toplandı Cumartesi yada pazartesi transfer olacakmış. Benim çok hafif ağrım var birde yüzüm hala kirec gibi. Kanamam da olmadı. Benim merak ettigim bundan sonra beni neler bekliyor transfer gunüne kadar nelere dikkat etmeliyim.

canim benim oncelikle gecmis olsun ve Rabbim yumoslarini gormeyide nasip etsin...benim bu zamanda fazla sancim olmustu sagimdan soluma donemedim ve yuruyemedim cok sismistim sanki 3 aylik karnim var gibiydi ama hepsi geciyor dayanilmayacak seyler degil heleki sonunu bilince..benim tavsiyem bol bol su ic bana doktorum gunde 2 litre onermisti ve sabah ve aksam muhakkak sut ic hatta icebiliyorsan daha fazla ic.transfer gunundede hic korkulacak birsey yok cok basit ve agrisiz bir islem sakin olmaya calis canim..simdiden Rabbim tamamini gostersin....

Arkadaslar sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum bı yakınımın basından gecti.25 yasında tek yumurta ikizlerine hamileydi ve tehlikeli bir hamilelik geçiriyordu. Hamileliğinin 3. Ayından itibaren her hafta cerrahpasaya gitmesi gerekiyordu. Bir gün yine herzamanki gibi hastaneye gitmek icin yola çıkıyor vapura biniyor yüzünün mutsuzluğunu ve karnını nasıl sevdiğini gören yaşlı bı amca yanın geliyor. Hayirdir kızım neden bu kadar üzgunsun diye soruyor o da durumunu anlatıyor. Yaşlı amca da ona diyorki hergün elini karnına koy ve su tesbihleri cek Allah'ın izniyle bebeklerini kucağına alırsın diyor. 1 fatiha , 21 Halik, 21 Bari,21 Musavvir. Yasli amca eski muftulerdenmis...şimdi ikizler 10 aylıklar.

Yaşadığımız hersey Allahtan. Ondan baska isteyecek dileyecek kimimiz varki. Umarım bu tesbih sizlerde vesile olur bebislerimizi kucağımıza alırız

evet bu tesbihleri bende duydum insaallah Rabbim isteyen herkese versin...

kızlar yarın sabah transferim var,bana diyecek birşeyleriniz varmı,önerileriniz falan,mesela transferden sonra yatayımmı ama transfer edilen masada 5 dk yatırmazlar dimi,biz ilçede yaşıyoruz,işlem için merkeze gidicez,nasıl yapmalıyım,şimdi masadan kalk,sonra belki içeride yatarım,sonra tekrar kalk arabaya bin felan,elimden gelse transfer sonrası o masayla beni hiç kalkmadan eve ışınlasınlar:9:

ya ciddi ciddi tavsiyelerinizi bekliyorum?

canim insallah hayirli olsum ben trasferden sonra hic yatmadim bana hemen kalkabilirsin dediler hatta gittik esimle bi yerde yemek bile yedik sonra evde dinlendim ama oyle hastaymis gibi degil sadece ev islerinin agirlarindan kacin evde biraz biraz yuru agir kaldirma ve muhakkak dua et....

Kızlar günaydın. Herkese hayırlı cumalar. Yuce rabbim inşallah bugün iyi hanerler slmayi nasip eder tüm bebek ozlemiylre yanıp tutuşan ben ve benim gibilere... dun gecr çok acayip birşey oldu sizlerle paylaşmak istedim. Ara ara batmalarim oluyor sağ kssigomda önceden de size yazmıştım. Fun akşam öyle bir batma yaşadım ki sanki bir kene deriye girmek için oyar da oyar ya öyle ışte. Insallah bebeğim tutunmustur. Dun 8. Gunumdu tutunma için sizce geç bir zaman mi? Geç se eğer bu batma da neyin nesi? Dün prefictorde negatifi görünce umutduzluga kapilmistim acaba yüce rabbim bsna bebeğin burda mi demek istiyor. Herşeye olumlu bakmak istiyorum sizce tutunmuş olabilir mi? Hepinizi çok çok opuyorum.

sanada gunaydin canim insaallah tutunuyordur benim bugun 10. gunum ve ilk defa dun bu kasik batmalarini yasadim biraz bekle belki gec tutunmadir insallah...

Kızlar selam;
Ağustos ayında yapmış olduğumuz tüp bebek tedavisi başarısız olunca bu ay dondurulmuş transferi şansımı denemeye karar verdim.ancak topiği baştan beri okumaya çalıştım takipte zorlandım.
Adetinizin kaçıncı günü embriyo transferi yapıldı ve kaçıncı gün embriyosuydu?ayrıca test tarihi transferden kaç gün sonra?
Ben 26"sında adet oldum,14"ünde 5.gün embriyosu transfer edilecekmiş.Bu süre bana biraz uzun geldi.Sizce?

Kızlar selam;
Ağustos ayında yapmış olduğumuz tüp bebek tedavisi başarısız olunca bu ay dondurulmuş transferi şansımı denemeye karar verdim.ancak topiği baştan beri okumaya çalıştım takipte zorlandım.
Adetinizin kaçıncı günü embriyo transferi yapıldı ve kaçıncı gün embriyosuydu?ayrıca test tarihi transferden kaç gün sonra?
Ben 26"sında adet oldum,14"ünde 5.gün embriyosu transfer edilecekmiş.Bu süre bana biraz uzun geldi.Sizce?

genelde 14 ve 15. günler transfer yapılıyo hakkında hayırlısı olsun

Canım detaylı bilgi verdiğin için çok sağol ben Denizli'den gidip gelicem şehir dışına çıkmışken en iyi merkeze gitmek istiyorum,embriyo transferinde 35 yaş altı tek embriyo engelini koymazlar heralde dimi bi bilgin var mı cnm?

malesef 35 yaş altı tek embriyo koyuyolar ister özelde yaptır ister devlette bu şart eğer 2 tüp bebek başarısızlığı varsa bu durumda yaşa bakmıyolar malesef 2010 da yasalaştı bu tek embriyo ayrıca devlet katkısınıda 3 den 2 ye düşürdüler yani ilaç katılım payını

canım senin yaş kaç ve sorun neydi. tedavi süreci , yumurta durumu, embriyo durumu nasıldı, yazarmısın. ben ırenbe ve erol tavmergenle ilgili olumsuzluk duydum da, smrynayı bilmiyorum. gerçi her merkeze iyi de diyen var kötü de. aslında belkide kişiden kişiye de mi değişiyor, elektrik almakla mı ilgili. ne bileyim. ama ben de kent hastanesindeyim ve çoük memnuunum.

Canım ben 35 yaşındayım eşimde 36. Benim İZMİR de gezmediğim doktor kalmadı İSRAİL ARUH ilk doktorum RAFUEL LEVİ daha adını saymadığım bir yığın doktor .EROL TAVMERGEN ve İRENBE bendede negatif duygular oluşturdu .Aslına bakarsan benim beğenip memnun kaldığım yerler diğer arkadaşlarda tam tersi etki bırakabilir.İletişim çok önemli kesinlikle herkese katılıyorum ben zor süreçlerden sonra smrnya gittim.Ve gezdiğim onca doktorum göremediği sol yumurtalığımdaki kisti Doktorum FUNDA HNM gördü akabinde hiç beklemeden orada ameliyat oldum.Bir ay sonrada tedavim başladı kısa protokoldü ve üstüne yumurtalık rezervim zayıflamıştı artık yaşlanma başlamıştı. Ortalama 15 günde herşey oldu bitti 11 yumurta toplandı 5 gün embriyosu olarak 2 embriyo transfer edildi. Sonuç süper hamileydim fakat kalp atışlarını duyduktan ortalama 2 hafta sonra bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu. İnanılmaz bir şoktu benim için hazır değildim buna ama doktorumun yaklaşımı eşimin desteği ailem acımı hafifletti.3 ay ara verelim dedi doktorum kendini topla sonra hazır hissettiğinde gel dedi ve ben ARALIK 4 ünde başladım tekrar , bu arada genetik testlerim yapıldı ve kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı ,yine ayın 12 sinde 8 yumurtam toplandı ,7 si döllendi ve 2 si transfer oldu 15 inde ve yine hamileyim şükür allahıma diyorum ama korkuyorum herşeyden her sabah iğnem var kan sulandırıcı ilaçlarım var yani süper ama hepsi boş ben hamileyim ya gerisi önemli değil..Tedavi gördüğüm merkez benim için süper anlıyacağın bu arada ilk transferimde negatif olsaydı emin ol yine aynı yere giderim ben. Ben bundan öncede 4 aşılama oldum farklı doktorlarda her negatifte doktorları suçladım aslında değil allahım ol derse olur ,ne olursa olsun olur her şey nasip kısmet yazı.. Kent hastanesi ekibide süper onuda biliyorum fakat maddi olarak orası bunca şeyden sonra benim için çok fazlaydı..Tercihim Smryna oldu ve inan ben önce allaha emanet ettim kendimi ve bebeğimi sonra onlara ..:12:

kizlarr inanamiyorum hcg sonucum geldi 259hamileyim galiba .sadece adet olucakmis gibi kasik agrim vardi cokta umutsuzdum adet olucam diye.10senelik evliyim ilk defa bu duyguyu yasiyorum allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip eder inslh.dualarim sizinle sizde dua edin bana nolur bol bol meryem suresi okuyun.

kizlarr inanamiyorum hcg sonucum geldi 259hamileyim galiba .sadece adet olucakmis gibi kasik agrim vardi cokta umutsuzdum adet olucam diye.10senelik evliyim ilk defa bu duyguyu yasiyorum allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip eder inslh.dualarim sizinle sizde dua edin bana nolur bol bol meryem suresi okuyun.

ayyy ne mutlu size çok sevindim darısı bızeee olsun inşaallah...

Merhaba bayanlar,
Bir süredir sizleri takip ediyorum. Bende 18 aralıkta transferi yapılmış olan bir anne adayıyım. Test tarihim 31 aralık. Test günü yaklaştıkça içimde kelebekler uçuşuyor resmen. Bi umut duluyorum bi umutsuzluğa kapılıyorum. Artık hormonların tavan yapmasından mıdır bilmem ama altüst bir psikoloji ile geçiyor günlerim. Aslında sizi takip etmek yetiyordu ama bende bişeyler yazmak istedim. Bu benim ilk tüp bebek deneyimim. Yaklaşık 2 yıldır tedavi görüyorum. Teşhis: "Sebepsiz infertilite".
Sizlerden hamile olanlarınızı kutluyorum, Allah sağlıklı bebekler dünyaya getirmenizi nasip eder inşallah. Negatif sonuç alanlarınızı da dirayetliliğinizden ötürü kutluyorum. Umut eden herkesin birgün olumlu sonuçlar alacağını biliyorum.
İşte böyle, bunları söylemek istedim.
Hepimize başarılar diliyorum, Allah yardımcımız olsun...

malesef 35 yaş altı tek embriyo koyuyolar ister özelde yaptır ister devlette bu şart eğer 2 tüp bebek başarısızlığı varsa bu durumda yaşa bakmıyolar malesef 2010 da yasalaştı bu tek embriyo ayrıca devlet katkısınıda 3 den 2 ye düşürdüler yani ilaç katılım payını

Canım o hastane ve doktorun elinde bana 2 embryo konulmuştu ilk ve yaşım 29olduğu halde burdaki bir çok arkadaşında aynı şekilde özellerde koyuyolar.

Ayyy cnm bnm tebrik ediyorum. Kaçıncı gününde bu sonucu aldın.? Bize de dua et senin ardından gelelim. Ben de yarın kan testi yaptiricam. Rabbim insanlah bana ve isteyen herkese nasip eder...

tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin darısı bize olsun inşallah

Canım o hastane ve doktorun elinde bana 2 embryo konulmuştu ilk ve yaşım 29olduğu halde burdaki bir çok arkadaşında aynı şekilde özellerde koyuyolar.

benim yaşımda 29 ben dr un elinde olduğunu açıkcası pek sanmıyorum neden dersen zaten bu uygulama 2009 ve öncesinde vardı 2010 yılındada çoğul gebeliklerin önüne geçmesi için bunu çıkarttılar diye biliyorum

tebrikler canım benimde 261 idi öle agrıların oluyor merak etme sakin ol ve keyfini cıkar dinlen kasık agrıları bendede vardı doktoruma sordum normal dedi dinlen ve tadını çıkar HAMİLESİNNNNNNNNNNNNNNNNN

Back