Selam alisalis
İcime sinmeyen konular listesi asagidadir:)))))
& Yumurta takibini bir doktor yumurta transferini başka doktor yaptı arada kopukluk vardi
& Yumurta tedavisindeki ilaç dozlarım bastan azdı ilk bes gün istenen büyüklük ve adet elde edilmedi sonradan doz arttırıldı fakat yumurtaların büyümesi dengesiz oldu sonradan yumurta eklendi ama onlarda ise yaramadı küçük kaldı
& Yumurta takibini yapan doktorla basta anlaşmıştım toplama ve transfer için istediğim doktor belliydi ama zamanı geldiginde o doktoru ayarliyamadi hiç ismi olmayan bir doktora yönlendirildim
& Yumurta toplama ve transferi yapan doktor onceden hiçbir kontrol yapmadan yumurta toplama işlemine girişti
& 2. gün embryosu transfer edildi ama bu güne ait embryonun içeride yasama şansı düşük en azında 3. Gün olmalıydı
& Transfer sonrası hiç aranmadım ve bugün sonucu bile 5. Aramada ulaşıp verebildim
Benim sağlıklı 4 yumurtam vardi 2 si transfer edildi geride kalan yok
Yarın doktor sonrası yazarım
sırasıyla yazdıklarını yorumlayacağım, ben de 5 opu geçirdiğim için bilgilerimi paylaşayım seninle ve diğer arkadaşlarımla.
& Yumurta takibini bir doktor yumurta transferini başka doktor yaptı arada kopukluk vardi
cevabım:::: kesinlikle aynı doktor yapmalı.
& Yumurta tedavisindeki ilaç dozlarım bastan azdı ilk bes gün istenen büyüklük ve adet elde edilmedi sonradan doz arttırıldı fakat yumurtaların büyümesi dengesiz oldu sonradan yumurta eklendi ama onlarda ise yaramadı küçük kaldı
cevabım......... benim doktorum yeterli olgunluğa geleni alıyor, geriden gelen tam büyümemiş olanı ise, büyüme devam ediyorsa 1 hafta sonra tekrar opu yapıp alıyor, bununla ilgili sanırım dünyada ilk bebek de izmirde dünyaya geldi. internetten bilimsel bebek izmir diye yaz göreceksin, geçtiğimiz bayramın 2.günü posta gazetesinde ilk sayfada yer aldı. yani yumurtaların telef olmamasını sağlamış oluyor. sizin oralarda yaparlar mı bilmem. yani herkesin arkadan gelen yumurtalar maalesef telef oluyor.
& Yumurta takibini yapan doktorla basta anlaşmıştım toplama ve transfer için istediğim doktor belliydi ama zamanı geldiginde o doktoru ayarliyamadi hiç ismi olmayan bir doktora yönlendirildim
cevabım-------- tebrube çok önemli tabii , yanlış olmuş
& Yumurta toplama ve transferi yapan doktor onceden hiçbir kontrol yapmadan yumurta toplama işlemine girişti
cevabım. aynı kişi olmalıydı. zaten 2.doktor bunu nasıl kabul ediyor ki, ne toplayacağını bilmeden başarısızlığı kabullenmiş oluyor baştan.
& 2. gün embryosu transfer edildi ama bu güne ait embryonun içeride yasama şansı düşük en azında 3. Gün olmalıydı
cevabım....... 3.gün veya 5.gün olmalı diye biliyoruz tabii ki. araştırmaların çoğu hangisini işaret ediyor aslında bunu kesin bilsek ve kendimiz karar versek olurmu, bunu ben de merak ediyorum
& Transfer sonrası hiç aranmadım ve bugün sonucu bile 5. Aramada ulaşıp verebildim
cevap,,,,,,, ilgisizlik başarısızlık da getirir mi acabı.... benim merkezim çok disiplinli .mutlaka arar.
Benim sağlıklı 4 yumurtam vardi 2 si transfer edildi geride kalan yok
cevap....... diğer 2 yumurta noldu, döllenmedi mi, döllendi ise niye dondurulmadı
her neyse, geriye bakma ve en iyi yeri bulmaya çalış.. istanbul daki semra kahraman çok gündemdeymiş,,, bu doktoru araştırdın mı, ya da diğer arkadaşlardan semra kahraman hakkında bilgisi olan var mı, yazarlarsa bilgilenmiş oluruz. yarın doktor sonrası pffy bekliyorum. haberlerini.