Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

bak canım sen şuanda kücük bir operasyon gecirdin kendini sıcak tut üşütme sancıların olmasın seni ne bekliyor biliyormusun cennet kokulu bebekler
Aklimdayken alerjim olduğu için kirleri kullanamıyorum ama hangi çayları iceyim Aslan pencesimiydi ? yardımcı olursan sevinirim
aslan pencesi ve ada cayı canım ama bal rahatsız eder mi bal cörek otu tarcın bu karışım ve nar rahim duvarı icin aslında suyu ama ben meyva olarak yiyorum ayrıca kivi ananas şimdiden yiyorum kabak cekirdegi ha birde dr sor biosteron dhea kullan ben sordum bana günde 3 tane ıc dedi valla ben bi gayret yiyorum eşimle msn den görüşüyoz habire bana gülüyo ben şişmişim
canım bende ordu da uturuyorum otelde kalırız yeter ki herşey güzel olsun işte benim burda ki avantajım ultrason takibi burda yaptırıyorum ist.opuda oluyorum ve ta transfere kadar otelde kalıyorum hastanelerin otelle anlaşması oluyo
arkadaşlar ikinci denemeye dondurulmuşlarla hemen başlasam mı yoksa ara mı versem bilmiyorum ama hemen başlamak istiyorum doğru olur mu acaba? ne dersiniz?
buna dr karar verir ama donmuşun olması cok güzel
canım 5. gün blastat işte benim istedigim bu ama görüyurum ki olmayınca buda olmuyor RAB dilemedikten sonra olmuyor

moralinizi hiç bozmadan yola devam edin , benim size önerim SMRYNA ART FUNDA HNM ve SÜHENDAM HNM işinde gerçekten iyi.

Tecrübeleri iyi olabilir ama yoğunluktan ilgi alaka sıfır genelde hemşirelerle muhataptım onlarda hızlı hızlı durumum hakkında cevap verip geciştiriyorlar ya sonucunu bile hemşire arıyo nefatifse negatif maalesef iyi günler denilip kapatılıyor bence doktor nezaretinde söylenilmeli ikinci tedavi için yğreklendirme gerekli moral motivasyon yapılmalı düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum ???

normal gebeliğimde 2. ayında kanama oldu, ilaçlarla ancak 6 ay gitti diyorsun. Merkezin normal gebe kaldın diye herhangi bi test

yapma gereği duymamışlar. Yanlış anlama ama ne demek oluyor bu? Senin gebeliğin oluşuyor bunda tamam problem yok ama

devamında sorun var. Nasıl bununla ilgili test yapmazlar? Araştırmazlar? Bence büyük ihmal var yani bile bile lades olmuş gibi. Tabii

Rabbim nasip etmemiş orası kesin ama akıl ve bilimle önlem alınmaya çalışılmaması ilginç geldi. Tecrübesiz olduğum için sana şu test bu test diyemem ama bence kesinlikle

ayrıntılı tetkik yaptırmalısın. Allah sabır versin canım...

Son düzenleme:
kızlar yarın sabah transferim var,bana diyecek birşeyleriniz varmı,önerileriniz falan,mesela transferden sonra yatayımmı ama transfer edilen masada 5 dk yatırmazlar dimi,biz ilçede yaşıyoruz,işlem için merkeze gidicez,nasıl yapmalıyım,şimdi masadan kalk,sonra belki içeride yatarım,sonra tekrar kalk arabaya bin felan,elimden gelse transfer sonrası o masayla beni hiç kalkmadan eve ışınlasınlar

ya ciddi ciddi tavsiyelerinizi bekliyorum?

Sana katılıyorum vodoo bence merkezleri de sorgulamak lazım tüp bebek merkezleri de artık kaliteli hizmet vermek ihtiyaçlara cevap vermek yerine gelin gene para verin yapalım diyor genelde.. Para önemli olan gelsin paralar ...bebekler gelse de olur gelmese de birkaç tane reklam yaparım müşterisi gelir diye düşünüyorlar .. Hasta değil de müşteri olarak görül

yaaa canlarım ne zaman yazdınız bu kadar şeyi walla tek tek takip edemiyorum kime ne olmuş ne olmamış yine geride kaldım eve geç geldik yeni girdim nete
kızlar herkes farklı ilaç alıyor sanırsam benim iğnem menapur aynısını kullanan var mı

canım birlikte transfere gidicez ben daha önceki denemelerimdede transfer işleminden sonra 1 saate yakın aşağıda masada yattım daha sonra odada 3 saat daha hiç kalmkamadan yattım yani toplanmada 4 saat yattım ve ben balıkesirde yaşıyorum tüp bebek merkezi bursada 1,30 dk uzaklık olmasına rağmen herseferinde transferin olduğu gece hastanede yattım yarında yatıcam istersen sende konuş ve hastanede kal ertesi gün git evine

eve gelincede 5 gün duş yapma bebekler 5-7 gün arasında tutunuyor bol su iç yatarak geçir vaktini fazla hareketten kaçın sağlıklı beslenmeye özen göster zararlı şeyleri tüketme bebeklerin senle buluştuğund aksi ıspatlanana kadar hamilesin unutma bunu ve böle davran.............

Herşeyden önemlisi kafan çok rahat olsun çok meraklı olma hemen test yapmaya kalkma, beslenmene dikkat et ani hareketlerden kaçın.

Herşeyden önemlisi kafan çok rahat olsun çok meraklı olma hemen test yapmaya kalkma, beslenmene dikkat et ani hareketlerden kaçın.

Uzak yerden gidiyorsan tavsiyem bir gece kalman . Ben transferden sonra 3 - 4 saat hiç kalkmadım . Sonra evim yakın diye gittim. Pozitifi gördüm ama bakalım devamı gelecek mi hayırlısı ..

aşağıda masada derken neresi oluyor canım anlamadım,şimdi bizi transfer ederlerken yatırdıkları yer var orasımı,orada durdurmazlar sanırım çünkü benden sonra başkasına transfer yaparlar muhakkak yada benmi yanlış anladım,1 saat sonra yürüyerekmi gittin odaya yattın,toplam 4 saat yattıysan gecede hastanede yattıysan hiç ayağa kalkmadınmı anlamadım,yani eğer ayağa kalkabiliyorsak arabaya kadar yürür arabanın arka koltuğunada yatarak eve giderim diye düşündüm.

seni yorucam ama valla tam anlamadım,lütfen birdaha anlat,uyguluycam çünkü.

canım benimki ilk denemem o yüzden tam olarak ben de bilmiyorum bazıları transferden sonra yat bazıları da yatma işine gücüne devam et diyor zaten nasibinde varsa olur ama sen yine de 1 hafta kendine dikkat et benim de transfere az kaldı canımm transfer sonrasını da yazar mısın :13: ben de sen gibi yapayım :13:

Uzak yerden gidiyorsan tavsiyem bir gece kalman . Ben transferden sonra 3 - 4 saat hiç kalkmadım . Sonra evim yakın diye gittim. Pozitifi gördüm ama bakalım devamı gelecek mi hayırlısı ..

tamam yatarım o sorun değilde,sonuçta transfer sonrası masadan kalkıcaz,e ozaman ayağa kalkmış olmuyormuyuz?umarım devamı gelir canım.

tabiiki önce nasip,tabiiki yazarım,burada hepimiz birbirimizden yardım alıp,birbirimize destek olucaz.

sırasıyla yazdıklarını yorumlayacağım, ben de 5 opu geçirdiğim için bilgilerimi paylaşayım seninle ve diğer arkadaşlarımla.

& Yumurta takibini bir doktor yumurta transferini başka doktor yaptı arada kopukluk vardi
cevabım:::: kesinlikle aynı doktor yapmalı.

& Yumurta tedavisindeki ilaç dozlarım bastan azdı ilk bes gün istenen büyüklük ve adet elde edilmedi sonradan doz arttırıldı fakat yumurtaların büyümesi dengesiz oldu sonradan yumurta eklendi ama onlarda ise yaramadı küçük kaldı

cevabım......... benim doktorum yeterli olgunluğa geleni alıyor, geriden gelen tam büyümemiş olanı ise, büyüme devam ediyorsa 1 hafta sonra tekrar opu yapıp alıyor, bununla ilgili sanırım dünyada ilk bebek de izmirde dünyaya geldi. internetten bilimsel bebek izmir diye yaz göreceksin, geçtiğimiz bayramın 2.günü posta gazetesinde ilk sayfada yer aldı. yani yumurtaların telef olmamasını sağlamış oluyor. sizin oralarda yaparlar mı bilmem. yani herkesin arkadan gelen yumurtalar maalesef telef oluyor.

& Yumurta takibini yapan doktorla basta anlaşmıştım toplama ve transfer için istediğim doktor belliydi ama zamanı geldiginde o doktoru ayarliyamadi hiç ismi olmayan bir doktora yönlendirildim

cevabım-------- tebrube çok önemli tabii , yanlış olmuş

& Yumurta toplama ve transferi yapan doktor onceden hiçbir kontrol yapmadan yumurta toplama işlemine girişti
cevabım. aynı kişi olmalıydı. zaten 2.doktor bunu nasıl kabul ediyor ki, ne toplayacağını bilmeden başarısızlığı kabullenmiş oluyor baştan.

& 2. gün embryosu transfer edildi ama bu güne ait embryonun içeride yasama şansı düşük en azında 3. Gün olmalıydı
cevabım....... 3.gün veya 5.gün olmalı diye biliyoruz tabii ki. araştırmaların çoğu hangisini işaret ediyor aslında bunu kesin bilsek ve kendimiz karar versek olurmu, bunu ben de merak ediyorum

& Transfer sonrası hiç aranmadım ve bugün sonucu bile 5. Aramada ulaşıp verebildim
cevap,,,,,,, ilgisizlik başarısızlık da getirir mi acabı.... benim merkezim çok disiplinli .mutlaka arar.

Benim sağlıklı 4 yumurtam vardi 2 si transfer edildi geride kalan yok

cevap....... diğer 2 yumurta noldu, döllenmedi mi, döllendi ise niye dondurulmadı

her neyse, geriye bakma ve en iyi yeri bulmaya çalış.. istanbul daki semra kahraman çok gündemdeymiş,,, bu doktoru araştırdın mı, ya da diğer arkadaşlardan semra kahraman hakkında bilgisi olan var mı, yazarlarsa bilgilenmiş oluruz. yarın doktor sonrası pffy bekliyorum. haberlerini.

canım ben kent hastanesi israel aruh diyorum. çok çalışkan bir doktor, herşeyi kendi yapıyor. bilgilendirme koordinatör tarafından yapılıyor ve tüm ekip çok disiplinli. otomatiğe bağlamışlar, hiç aksilik olmuyor. kesinlikle tavsiye ederim. başarı oranları da yüksek. yine de merkezleri internetten ve kadınlar kulübünden araştır istersen. ilk denemen olduğu için fazla üzülme, ilk denemede tutma olasılığı düşük zaten. sanırım vucut ancak alışıyor, sonraki denemende başarılı olcaksındır. hayırlısı allahtan diyelim ve istelyelim.

Son düzenleme:
Ya arkadaşım ben de izmşrdeyim ben smyrna da yaptırmıştım memnun kalmadım ben de arıyorum aslında.

canıkom lütfen kent hastanesi israel aruh u araştırırmısın, ben çok memnunum.tavsiye ederim.

ose23, canım transfer sonrası mümkünse kal, benim fikrim tabi bu... çoğu kişi normal hayata dönülüyor diyor ama, tedbiren kalmalısın derim. hayırlı haberlerini bekliyorum.

sana yazayım derken ose23 canım sana yazmışım, anlamışssınızdır zaten. tranfer sonrası mümkünse orada kal diyorum yani.

canım senin yaş kaç ve sorun neydi. tedavi süreci , yumurta durumu, embriyo durumu nasıldı, yazarmısın. ben ırenbe ve erol tavmergenle ilgili olumsuzluk duydum da, smrynayı bilmiyorum. gerçi her merkeze iyi de diyen var kötü de. aslında belkide kişiden kişiye de mi değişiyor, elektrik almakla mı ilgili. ne bileyim. ama ben de kent hastanesindeyim ve çoük memnuunum.

Kızlar günaydın. Herkese hayırlı cumalar. Yuce rabbim inşallah bugün iyi hanerler slmayi nasip eder tüm bebek ozlemiylre yanıp tutuşan ben ve benim gibilere... dun gecr çok acayip birşey oldu sizlerle paylaşmak istedim. Ara ara batmalarim oluyor sağ kssigomda önceden de size yazmıştım. Fun akşam öyle bir batma yaşadım ki sanki bir kene deriye girmek için oyar da oyar ya öyle ışte. Insallah bebeğim tutunmustur. Dun 8. Gunumdu tutunma için sizce geç bir zaman mi? Geç se eğer bu batma da neyin nesi? Dün prefictorde negatifi görünce umutduzluga kapilmistim acaba yüce rabbim bsna bebeğin burda mi demek istiyor. Herşeye olumlu bakmak istiyorum sizce tutunmuş olabilir mi? Hepinizi çok çok opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…