kizz sen delimisin yeme o abur cuburlari 6.gunden gebelikmi belli olur.allhalh sakinlesmeye calis bol bol meryem suresini
oku turkce mealinide oku acayip rahatlarsin.bende kavga etmistim esimle psikolojimiz bozuluyo erkek milleti ne anlasin senin benim hassas ruhumuzdan..[/QUOTE
benim test günüm çarşamba ama hiç bi belirtim yok ya ne göğsüm ağrıyo ne başka bişey hiçbiri yokben hiç tutunmuş gibide hissetmiyom
merhabar arkadaşlar,
benimde 13 aralıkta transferim oldu.. bu p.tesi günü hamile olduğumu öğrendim. çok mutlu oldum. önümüzdeki hafta doktora gideceğim..şimdi doktora gideceğim günü bekliyorum.. ama çok belirti beklemeyin.. benimde öğrendikten sonra gögüsleri ağrımaya başladı.. sadece kasık batması vardı... dua edin..hep dua ettim.Allahıma şükürler olsunki verdi. Yüce Allahım emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah..
merhabar arkadaşlar,
benimde 13 aralıkta transferim oldu.. bu p.tesi günü hamile olduğumu öğrendim. çok mutlu oldum. önümüzdeki hafta doktora gideceğim..şimdi doktora gideceğim günü bekliyorum.. ama çok belirti beklemeyin.. benimde öğrendikten sonra gögüsleri ağrımaya başladı.. sadece kasık batması vardı... dua edin..hep dua ettim.Allahıma şükürler olsunki verdi. Yüce Allahım emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah..
daha önce evde idrar testi yaptınızmı peki
daha önce evde idrar testi yaptınızmı peki
hayır 11.gün direkt kanda yaptırdım.. 267 çıktı.. ikiz olabilirmiş.. merak ediyorum bende...evde yapılan çok doğru olmadığını ve çok erkenden çıkartmadığı için yapmadım.
bebeğim yine beni terketti( kalbim çok acıyo
kimse bilmediği için kimseyle dertleşemiyorum sizden başka kimsem yok bu konuyu paylaşacak
Seni, cok iyi anliyorum cumartesi günü aldim bende sonucumu hala psikilogim hala bozuk ve çok yalnızım esim iş seyatine gitti ve ben tek basina kaldiramiyorum ve herşey ust üste kotu gidiyor yada benim tahammulum azaldı allah sabır versin sana umarim en kisa zamanda toparlanirsin
Kızlar merhaba size iyi haber vermek isterdim ama malesef olmadı.
Hemen yazamadim sonuc sonrası moralim düzelsin diye esim biraz hava aldırdı gezdirdi.
normal her zaman gittiğim jinekologumla görüştüm o bayağı moral verdi 2. Deneme için plan yaptık.
Bu ay regl 3. Gunü kontrole gideceğim 1 ay dinlenme olacak ilaç takviyesiyle on destek yapacak sonra Şubat ayında tedaviye devam.
Bana iki yer öneriyor Bahceci umut suleyman bey ve memorial cem bey kararsızım bu konuda destek olurmusunuz
Durmak yok yola devam önümüzdeki maclara bakacağız artık
( test sonucunu gördüm bundan sonra ne yapayım araştırmasına başladım esim tuafsin valla millet üzülür sen tirim tirim plan yapıyorsun dedi hayatta bir seyler yapmak için üzülecek vakit ayırsaydım hiç bir istedigim olmazdı moral bozukluğu yok sonuna kadar devam)
Bu arada benden hayırlı haber yok ama sizden hayırlı haberler bekliyoruz
Topuğu takip edeceğim Şubat'ta yeni denemedede listeye beni alın nuran hnnnnnnnn
ya kızlar ben daha şimdiden koca göbekli oldum.görseniz 4 aylık gibiyim.57 kilo ile başladım tedaviyeaz önce tartıya çıktım 59 kiloyum.gerçi olsun bebşişim gelsin kilo sorun değil
kimse bilmediği için kimseyle dertleşemiyorum sizden başka kimsem yok bu konuyu paylaşacak
hani sıfır çıksa tamam dicem hiç tutunmamış ama önce az da olsa bi değer çıkıyo 2 gün sonra değer birden dibe vuruyo kafayı yicem acaba ben mi yanlış bişey yaptım diye kızamıyorum
dedim ya benimde durumum aynı diye,benim ilk hamileliğim kendiliğinden oldu,dediğin gibi 2.ayımda kanamalar başladı,progestan jel iğne derken 16 haftalığa kadar gitmiştim ama sonra erken doğumla kaybettim.ilk tüp bebek denememde de yukarıda yazdığım gibi tuttu ilk değer 38 çıktı,5000 ekadar yükseldi ama biranda yine kanamam geldi ve kaybettim.yanarım yanarım ilk kaybettiğim bebeğimi patolojiye göndermediğime yanarım,ama ben ilk tüp bebek denememden önce kromozom testi yaptırdım ve normal çıktı;ancak bende kan pıhtılaşması çıktı ama sanırım sebep bu değil gibi geliyor bana,sonra birde rahimde eğrilik var dendi onuda düzelttirdim ama kafam hala karışık,hamile kalmakmı zor,yoksa kaldıktan sonra hamileliği sağlıkla devam ettirebilmekmi inan bilemiyorum.canım aslında ilgililer ama benm herşey normal ve yolunda görünüyoduki onlar da şok oldu bu duruma.hemşire gel bi drla mutlaka görüşün size belki başka bi tedavi yada test yapabilir dedi. çünkü benim bundan iki yıl önceki normal gebeliğimde de 2. ayında kanama olmaya başladı iğnelerle ilaçlarla ancak 6 ay gitti. ve onlar normal gebeliğimden dolayı herhangi bi test yapma gereği duymadılar. ama bu defa ne testi varsa yaptırmayı düşünüyoruz çünkü ben de tutunma problemi olduğunu düşünüyorum. tecrübesi olan arkadaşlar ne yapmam gerekiyosa yardımcı olabilirler mi acaba? kafam çok karışık en azından yol göstermiş olurlar
arkadaşlar kafayı yiycem artık , bugün transferimin 6. günüydü az önce bi sıkıntı bastı ruhumu, eşime bağırdım çağırdım çektim kapıyı çıktım dışarı eczaneden test aldım ve marketten bisürü aburcubur aldım . eve geldim testi yaptım ve negatifffşimdi oturdum aldığım aburcuburları yiyorum. testi erken yaptım biliyorum ama bazı arkadaşlar yazmış 6. günde çift çizgi gördüm diye ooof oooffff çarşamba günü test günüm ama o güne kadar kafayı sıyırmazsam ..... tedaviye başlıyalı kilo aldım dengem bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum ....
yalnız kalmak insana daha çok koyuyor ama bazen iyi geldiği de oluyor doya doya ağlıyorsun çünkü ben başka türlü rahatlayamıyorum. kim bilir bu defa kaç günde toparlanırım.senin kaçıncı denemen? sıkılma canım buradan dertleşebiliriz.
hadi hayırlısı olsun hepimizeeeçok stressli bir süreç :18:bu yolda yürüyen herkeslere yardım etsin rabbim.şimdi benim kırmızılarda gecikir inadına
Canım arkadadasim özür dileyerek fikirlerini belirtmene gerek yok çünkü bastan bu yana icime sinmeyen cok şey vardı seninle aynı fikirdeyim yani ve baskalarının düşüncelerini dinlemek lazım bir kenara koymamak lazım ne kadar dinlersen o kadar iyi.
Bu arada benim transferim memorialde yapılmıştı ve Cem beyin ekibide katılmıştı beni tanıyorlar Cem beyde durumumu az cok biliyordu.Biraz önce hemşiresi aradı sonucu öğrenmek için durumu anlattım detaylı Cem beyle görüşmüş yarın sabah beni saat 11 de bekliyor. Cem bey tüm tahlil tedavi aşaması bilgilerini getirsin bizzat görüşeceğim demiş regl 3. Gunü kontrolde yapacak rahmin durumuna göre belki 1 ay beklemeden tedaviye devam ederiz demiş.
Esim diyorki amma dik kafalisin kafana koyduğunu illa yapacaksın iyiki erkek degilsin yanmıştı millet bu hırsla dunyayı ele geçirmeye kalkarsın:)))) adamın halini duşunun ne laftan anlamaz karısı var:))))
14 aralıkta tüp bebek transferi yapıldı ve dün sonucu aldık malesef negatif çıktı.((
Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın, evlatlada sınamasın.
Çok geçmiş olsun canım ya yumurta rezerv azlığı FSH hormonu değeri ile mi anlaşılıyor. Ben en son o testi 2 yıl önce felan yaptırdım. Normaldi. Şimdi yine yaptırsam mı 3. gün mü bakılıyor kanda?
Bu benim 2. Denemem olacak benimde cok detaylı bilgim yok ama bildigim kadarıyla bir ay sonrada tedaviye başlanacak olsa da regl 3. Gunü bakmak istiyor doktor rahim kalınlığını ölçüyor yumurta durumuna bakıyor herhangi bir kist varsa tedavisini yapıyor.
Bendende gideceğim yeni yer büyük ihtimalle regl 3. Gunü kontrol isteyecek yarın 11 de yeni doktorla görüşeceğim ona göre sana detaylı bilgi veririm.
İlk denemede yapılan testlerimde şunlardı TSH bakıldı / e2 bakıldı / progestron bakıldı / prolaktin bakıldı
Yarın öğleden sonra yeni doktorla görüşme sonrası daha detaylı bilgi veririm
Umarım yardımcı olmusumdur
Not : bu arada folik asit ve b12 vitaminine devam dediler.
cok iyi tatlim Rabbim hayrlisiyla devam ettirsin:))insaallah 5.gun embiryosuna kadar cikarlar..
Tebrikler canim, ne cok sevindimkızlar merhaba,
Ben daha önce başka konularda yazmıştım. Özellikle erkek infertilitesi bölümüne. Kısaca hikayemiz eşimin 1 milyon spermiyle başladı, Kaan Aydostun eşimi tedavisiyle devam etti ve en sonundada bu ay ilk tüp bebek denememizi yaptırdık ve 2 gün önce kan testinde değerim 99, bugün yaptırdığım testede 214 çıktı. Aylardır bu siteye yazmak istiyordum.HAMİLEYİMMMMM ÇOK ŞÜKÜR. Allahım isteyen herkese bir an önce sağlıklı bebişler versin inşallah. Kızlar ümidinizi hiç yitirmeyin nolur. Olacağına hep inanın. Allahım sağlıcakla büyütümemizi nasip eder inşallah
Seni, cok iyi anliyorum cumartesi günü aldim bende sonucumu hala psikilogim hala bozuk ve çok yalnızım esim iş seyatine gitti ve ben tek basina kaldiramiyorum ve herşey ust üste kotu gidiyor yada benim tahammulum azaldı allah sabır versin sana umarim en kisa zamanda toparlanirsin
Ben de aynisini soracaktim agzimdan aldin. BenI'm gittigim yer de ayni ilgi problemim vardi. Jimer nasildir tup bebek konusunda bilgisi olan var mi? Bursa jimer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?