Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Sagol canim sali gunu 87 olan deger bugun 92 olabilmis. . Zaten kahverengi kanamam vardi son 2 gundur azalmisti. Doktor progestani 3ten 1e dusurdu daha fazla ilac sadece durumu uzatir sonra kurtaj olmak zorunda kalma dedi... bir de cok iyi dinlendim hep evdeydim cok dikkat ettim ama kismet degilmis :(

Canım üzüldüm valla çok zor bir şey önce pozitifi görüp ümitlenip sonra negatife dönmesi. Allah sabır versin. Herşeyde bir hayır vardır. Bence sen en azından embriyonun tutunduğunu görebildin. Ben de hep sıfır değer. Hiç bir şekilde gelişmiyor demek ki embriyo tutunamıyor. Valla bizim daha meçhul. İnşallah gönlümüze göre en kısa sürede pozitif görürüz...

mrbb bacımm,, sende de mi yumurta rezerv azlığı var benim gibi ? zor bir durum Allah hepimizin yardımcısı olsun ..
memorial dan cem beyden mi bahsediyorsun,, bende bugün onu araştırdım ,, 4. denemede kime gideceğime karar veremedim... ben de co kültür yaptırmıştım,, benim embiryolarımı negatif etkiledi,, hiçbiri bölünmedi, döllendikleri gibi kaldılar ...
memoralın laboratuarı nasıl,, iyi mi,, cem bey nasıl , ilgili bir dr mu ?? ve de ulaşmak istediğin zaman kolay ulaşabiliyor musun ??

Çok geçmiş olsun canım ya yumurta rezerv azlığı FSH hormonu değeri ile mi anlaşılıyor. Ben en son o testi 2 yıl önce felan yaptırdım. Normaldi. Şimdi yine yaptırsam mı 3. gün mü bakılıyor kanda?

Canım benim çok geçmiş olsun. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah Allah gönlüne göre verir. Ben de Gaziden randevumu aldım. Ama 3. günü değil 9. günü gideceğim. Hemen sonraki adetimde tedaviye başlamak isteyeceğim.

Sana sorum şu? Yarın adetimin 3. günü. Hangi kontrollerin yapılması gerekiyor hormon tahlili falan mı yapılıyor? Ben gidip yaptırayım olmazsa. Sonuçta 21. gün ilaca başlanıyor ya. Geç kalmamak için? Bilgilerini paylkaşırsan sevnirim cnm...

Bu benim 2. Denemem olacak benimde cok detaylı bilgim yok ama bildigim kadarıyla bir ay sonrada tedaviye başlanacak olsa da regl 3. Gunü bakmak istiyor doktor rahim kalınlığını ölçüyor yumurta durumuna bakıyor herhangi bir kist varsa tedavisini yapıyor.
Bendende gideceğim yeni yer büyük ihtimalle regl 3. Gunü kontrol isteyecek yarın 11 de yeni doktorla görüşeceğim ona göre sana detaylı bilgi veririm.
İlk denemede yapılan testlerimde şunlardı TSH bakıldı / e2 bakıldı / progestron bakıldı / prolaktin bakıldı
Yarın öğleden sonra yeni doktorla görüşme sonrası daha detaylı bilgi veririm
Umarım yardımcı olmusumdur
Not : bu arada folik asit ve b12 vitaminine devam dediler.

bebeğim yine beni terketti :(( kalbim çok acıyo
kimse bilmediği için kimseyle dertleşemiyorum sizden başka kimsem yok bu konuyu paylaşacak

canim benim uzulme diyecegim ama nekadar can acittigini biliyorum..boylesi hayirliymis Rabbim sana bebegini verseydide degisik seylerle ugrasabilirdin hep ne diyoruz hayirlisini ver diyoruz tatlim Rabbim bizden daha iyisini biliyor ve insallah onun hazinesi bol sana bana ve herkese bir pay dusecektir sen sabirli ve metanetli ol Rabbine guven ve dua etmeye calis....ve bende senin gibiyim kimse bilmiyor sadece burda konusabiliyorum...

kızlar merhaba,
Ben daha önce başka konularda yazmıştım. Özellikle erkek infertilitesi bölümüne. Kısaca hikayemiz eşimin 1 milyon spermiyle başladı, Kaan Aydostun eşimi tedavisiyle devam etti ve en sonundada bu ay ilk tüp bebek denememizi yaptırdık ve 2 gün önce kan testinde değerim 99, bugün yaptırdığım testede 214 çıktı. Aylardır bu siteye yazmak istiyordum.HAMİLEYİMMMMM ÇOK ŞÜKÜR. Allahım isteyen herkese bir an önce sağlıklı bebişler versin inşallah. Kızlar ümidinizi hiç yitirmeyin nolur. Olacağına hep inanın. Allahım sağlıcakla büyütümemizi nasip eder inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

Hayırlı olsun canım benim hayırlısıyla Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.İNŞAALLAH inanıyoruz bu duyguyu Rabbim herkese tattırsın.Nerde yaptırmıştınız tedavinizi Tüp bebek için...

kimse bilmediği için kimseyle dertleşemiyorum sizden başka kimsem yok bu konuyu paylaşacak

canım benim üzülme diyemem sölemesi kolay cekmesi zordur bilirim biz burda hepimiz birbirimize destek olucaz yanındayız rabbim tez vakitte muradını versin

hani sıfır çıksa tamam dicem hiç tutunmamış ama önce az da olsa bi değer çıkıyo 2 gün sonra değer birden dibe vuruyo kafayı yicem acaba ben mi yanlış bişey yaptım diye kızamıyorum

Bugün bende aynı durumu yasadım seni cok iyi anlıyorum ne desem sana su an bos biliyorum üzüntünü dindirmek cok zor.
Ama lütfen umutsuzluğa kapılma bunu bir zor sınav duşun ama niyetin iyi , bir bebis için sinavdasin sakin yılma.
Maddi manevi gücümüz yettiği müddetçe mücadeleye devam.

hani sıfır çıksa tamam dicem hiç tutunmamış ama önce az da olsa bi değer çıkıyo 2 gün sonra değer birden dibe vuruyo kafayı yicem acaba ben mi yanlış bişey yaptım diye kızamıyorum

Peki doktorlar bu konuda bir yorum yapamıyorlar mı benim merkez ilgisiz zaten doktor sana ne dedi sen kromozom testi yaptırmayı düşünüyor musun bide bunları bir araştır . Mutlaka bir çaresi olmalı .

Ah arkadaşım ah hepimizde aynı sıkıntı Allah sabır versin.inşallah yeniden olur.Allah b

arkadaşım inşallah senin ki katlanarak artar benim yaşadıklarımı yaşamazsın. önce ümitlenip sonra hayal kırıklığı yaşamak çok zor allahm sana yaşatmasın inş dualarım seninle ve bu durumda olan herkesle...

Peki doktorlar bu konuda bir yorum yapamıyorlar mı benim merkez ilgisiz zaten doktor sana ne dedi sen kromozom testi yaptırmayı düşünüyor musun bide bunları bir araştır . Mutlaka bir çaresi olmalı .

canım aslında ilgililer ama benm herşey normal ve yolunda görünüyoduki onlar da şok oldu bu duruma.hemşire gel bi drla mutlaka görüşün size belki başka bi tedavi yada test yapabilir dedi. çünkü benim bundan iki yıl önceki normal gebeliğimde de 2. ayında kanama olmaya başladı iğnelerle ilaçlarla ancak 6 ay gitti. ve onlar normal gebeliğimden dolayı herhangi bi test yapma gereği duymadılar. ama bu defa ne testi varsa yaptırmayı düşünüyoruz çünkü ben de tutunma problemi olduğunu düşünüyorum. tecrübesi olan arkadaşlar ne yapmam gerekiyosa yardımcı olabilirler mi acaba? kafam çok karışık en azından yol göstermiş olurlar

arkadaşlar kafayı yiycem artık , bugün transferimin 6. günüydü az önce bi sıkıntı bastı ruhumu, eşime bağırdım çağırdım çektim kapıyı çıktım dışarı eczaneden test aldım ve marketten bisürü aburcubur aldım . eve geldim testi yaptım ve negatifff :( şimdi oturdum aldığım aburcuburları yiyorum. testi erken yaptım biliyorum ama bazı arkadaşlar yazmış 6. günde çift çizgi gördüm diye ooof oooffff çarşamba günü test günüm ama o güne kadar kafayı sıyırmazsam ..... tedaviye başlıyalı kilo aldım dengem bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum ....

arkadaşlar kafayı yiycem artık , bugün transferimin 6. günüydü az önce bi sıkıntı bastı ruhumu, eşime bağırdım çağırdım çektim kapıyı çıktım dışarı eczaneden test aldım ve marketten bisürü aburcubur aldım . eve geldim testi yaptım ve negatifff :( şimdi oturdum aldığım aburcuburları yiyorum. testi erken yaptım biliyorum ama bazı arkadaşlar yazmış 6. günde çift çizgi gördüm diye ooof oooffff çarşamba günü test günüm ama o güne kadar kafayı sıyırmazsam ..... tedaviye başlıyalı kilo aldım dengem bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum ....

kizz sen delimisin yeme o abur cuburlari 6.gunden gebelikmi belli olur.allhalh sakinlesmeye calis bol bol meryem suresini
oku turkce mealinide oku acayip rahatlarsin.bende kavga etmistim esimle psikolojimiz bozuluyo erkek milleti ne anlasin senin benim hassas ruhumuzdan..

kizz sen delimisin yeme o abur cuburlari 6.gunden gebelikmi belli olur.allhalh sakinlesmeye calis bol bol meryem suresini
oku turkce mealinide oku acayip rahatlarsin.bende kavga etmistim esimle psikolojimiz bozuluyo erkek milleti ne anlasin senin benim hassas ruhumuzdan..[/QUOTE

benim test günüm çarşamba ama hiç bi belirtim yok ya ne göğsüm ağrıyo ne başka bişey hiçbiri yok :( ben hiç tutunmuş gibide hissetmiyom

arkadaşlar eşim geldi biraz daha sakinledim sanırım sakin kafayla düşününce herşeyin sonu değil diyor insan. şimdi benim donurulmuş embriyolarım var acaba en yakın zamanda ne zaman transfer yapılabilir? çünkü ben çok ara vermek istemiyorum hatta hemen olsa hemen istiyorum.

selam canım.bende aralıkda tüp bebek yaptıracağım inşallah. Cumartesi günü doktorla görüşmeye gidicez. 3. denemem olacak ama yine de heycanlıyım işte.
allah yardımcımız olsun. Tedavinin hangi aşamasında olduğumuzu paylaşalım buradan.:44:
arkadaşım merhaba inşallah 3.denemen son tedavin olur.mesajım sana gelirse cvp beklerim anlamıyorum bu siteden karışık geldi bana ben yazıyorum ama gidiyor mu bilmiyorum

Back