Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

zyxell arkadaşım benimde bugün sabah kalktım azıcık toz alayım dedim .eğilip kalkarken adet sancısı gibi ani sancım girdi.korktum uzandım hemen.belimede bi ağr ıgirıo böyle yanıomuş gibi sıcak bir ağrı.az kaldı ben dayanamayıp 31 de de yapabilirim testi:8:

Ya o bana da oluyo hatta bugün zor banyo yaptım agridan. Sürekli bir sağ kasik ağrısı ve ara ara batma var. Bugün 8. Günüm predictor ile test yaptım negatif çıktı. Acaba değişir mi yaaaa çok umutsuzum.

Ya o bana da oluyo hatta bugün zor banyo yaptım agridan. Sürekli bir sağ kasik ağrısı ve ara ara batma var. Bugün 8. Günüm predictor ile test yaptım negatif çıktı. Acaba değişir mi yaaaa çok umutsuzum.

yahu güzel arkadaşlarım 8 gün yaparsan tabi cıkmaz yazdıklarıma bakarsanız umutsuz olma bekle 3-4 daha daha öncede demiştim adetime 4 kala dünyanın parasını veripte aldıgım erken gebelik testi bile göstermedi 2 kala yaptıdımda cıktı sabır ve sukunet daha gününe var :)

canım arkadaşım öncelikle gecmiş olsun fazla üzülemedim cok özür dileyerek hislerimi söylüyorum olmayacagını biliyordum moralini bozmak istemedim dr yetersizdi tam onu degiştir diyecekken kendisi bu konuda önerisini yapmış 2 gün embriyo transferi cok sacma sana daha iyi gelişecegini söylemişti ve ben burdan o dr köpürdüm en güzel embriyo 5.gün blastat tır benim embriyom az aldugu ıcın dr 3.gün transfer yapıyo dr yetersizdi senden degildi negatif olması ama diyeceksin en iyi dr gidiyolar en iyi transfer yapılıyo ama cok kişide tutmuyo olsun sen kendini en iyi ellere teslim et takdir ALLAHIN senden yana tek problem ben gibi yaştan kaynaklanıyo rezerv az yoksa 4 yumurta 2 embriyo sen ben yaşta insanlara cok harika sonuc sana tavsiyem şayet bana kendini bilm
iş demezsen diger dr tanımıyorum ama cem bey benim dr um kendisinden memnunum eger yoluma devam edeceksem asla ondan ayrılmam sana cok iyi bir tedavi uygulayacagından eminim kendisine birde selam söyle ordu dan bir arkadaşım tavsiye etti de hatta bana ko kultur uyguluyor artı 1000 fazla veriyorsun ama olsun bizim yaşta bu önemli inşallah emin ellerde ugraşalim biz gerekeni yapalım takdir ALLAHIN her zaman söylüyorum tevekkülle yola devam sanada banada emek veren herkesede versin rabbim üzülmek yok dimdik yola devam eşinede sabır diliyorum senide üpüyorum

Canım arkadadasim özür dileyerek fikirlerini belirtmene gerek yok çünkü bastan bu yana icime sinmeyen cok şey vardı seninle aynı fikirdeyim yani ve baskalarının düşüncelerini dinlemek lazım bir kenara koymamak lazım ne kadar dinlersen o kadar iyi.
Bu arada benim transferim memorialde yapılmıştı ve Cem beyin ekibide katılmıştı beni tanıyorlar Cem beyde durumumu az cok biliyordu.Biraz önce hemşiresi aradı sonucu öğrenmek için durumu anlattım detaylı Cem beyle görüşmüş yarın sabah beni saat 11 de bekliyor. Cem bey tüm tahlil tedavi aşaması bilgilerini getirsin bizzat görüşeceğim demiş regl 3. Gunü kontrolde yapacak rahmin durumuna göre belki 1 ay beklemeden tedaviye devam ederiz demiş.
Esim diyorki amma dik kafalisin kafana koyduğunu illa yapacaksın iyiki erkek degilsin yanmıştı millet bu hırsla dunyayı ele geçirmeye kalkarsın:)))) adamın halini duşunun ne laftan anlamaz karısı var:))))

canım idrar tetsi için erken bekle biraz daha. kaçıncı gün embrıyosuydu?ona görede değişiyor test zamanı

canım arkadaşım öncelikle gecmiş olsun fazla üzülemedim cok özür dileyerek hislerimi söylüyorum olmayacagını biliyordum moralini bozmak istemedim dr yetersizdi tam onu degiştir diyecekken kendisi bu konuda önerisini yapmış 2 gün embriyo transferi cok sacma sana daha iyi gelişecegini söylemişti ve ben burdan o dr köpürdüm en güzel embriyo 5.gün blastat tır benim embriyom az aldugu ıcın dr 3.gün transfer yapıyo dr yetersizdi senden degildi negatif olması ama diyeceksin en iyi dr gidiyolar en iyi transfer yapılıyo ama cok kişide tutmuyo olsun sen kendini en iyi ellere teslim et takdir ALLAHIN senden yana tek problem ben gibi yaştan kaynaklanıyo rezerv az yoksa 4 yumurta 2 embriyo sen ben yaşta insanlara cok harika sonuc sana tavsiyem şayet bana kendini bilm
iş demezsen diger dr tanımıyorum ama cem bey benim dr um kendisinden memnunum eger yoluma devam edeceksem asla ondan ayrılmam sana cok iyi bir tedavi uygulayacagından eminim kendisine birde selam söyle ordu dan bir arkadaşım tavsiye etti de hatta bana ko kultur uyguluyor artı 1000 fazla veriyorsun ama olsun bizim yaşta bu önemli inşallah emin ellerde ugraşalim biz gerekeni yapalım takdir ALLAHIN her zaman söylüyorum tevekkülle yola devam sanada banada emek veren herkesede versin rabbim üzülmek yok dimdik yola devam eşinede sabır diliyorum senide üpüyorum

mrbb bacımm,, sende de mi yumurta rezerv azlığı var benim gibi ? zor bir durum Allah hepimizin yardımcısı olsun ..
memorial dan cem beyden mi bahsediyorsun,, bende bugün onu araştırdım ,, 4. denemede kime gideceğime karar veremedim... ben de co kültür yaptırmıştım,, benim embiryolarımı negatif etkiledi,, hiçbiri bölünmedi, döllendikleri gibi kaldılar ...
memoralın laboratuarı nasıl,, iyi mi,, cem bey nasıl , ilgili bir dr mu ?? ve de ulaşmak istediğin zaman kolay ulaşabiliyor musun ??

ya kızlar ben daha şimdiden koca göbekli oldum.görseniz 4 aylık gibiyim.57 kilo ile başladım tedaviye:(az önce tartıya çıktım 59 kiloyum.gerçi olsun bebşişim gelsin kilo sorun değil:49::49:

selam canım, saat 12 den beri senin sonucunu bekliyordum, çok üzüldüm, inan çok ümitliydim doktor sana bu yaşa göre şanslısın demişya , o yüzden ümitliydim, yumurtan kaliteliydi çünkü. o yüzden moralini bozma, yumurtaların kaliteli en azından, yani birçok kişiye göre şansın fazla . bence senin kesin olacak, hatta normal yoldan bile olabilir, yumurta çok önemli çünkü. ama benim de aynı şekilde yaştan dolayı her ay yumoş olmayabiliyor. bu sebeple ara verme, tedaviye devam et. şanşsını azaltma yani. ben izmirde olduğum için ist. için tavsiye veremem. ama topiçte ist. arkadaşlar var. yardımcı olurlar sana.

biliyorsun ben beklemedeiyim, 3 ocakta ilaçlara tepkim ölçülecek, yolunda giderse benimde şubat mart transfer olur, yazarım sizlere , tekrar ediyorum negatif alanlar lütfen moralinizi bozmayın, mucizevi bir olay bu, hemen olmasını beklemeyelim, tedavilere devam, herkese hayırlısıyıla bebek nasip olur inşallah

Canım sakin üzülme hiç bir şey için tedavidesin morali yuksek tut ben bile üzülmedim ne yaparım diye tirmaliyorum ortalığı .
Unutma can çıkmadan ümit kesilmez hayatta olalım sevdiklerimiz yanımızda olsun yeterli.
Bende seni takip ediyorum yarın 11 de yeni doktorla görüşmem var yeni deneme için sana bilgi veririm öğleden sonra

Arkadaşım aynı durumdayız biliyorsun hakkımızdan hayırlısı ne ise o olsun ben de yarın tekrar test yaptırıcam umutlu değilim ama ..:((

Hayirlisi olsun canim benim umudum kalmadi simdi ayni yerde mi yaptirsam degistirsem mi diyorum kromozom testi falan da mi yaptirsam diyorum .. sebebini Bilmiorum sadece embriyo gelisemedi onu biliorum.... hayirlisi sagliklisi olsun diyorum bi yandan icim icimi yiyor ama elden gelen bir sey yok iste. ...

benim 5. gün embrıyosu 1 adet kondu doktroum 10 günde öğrenirsin dedi:)test tarihimide 11. güne verdiler.acele etme çok merak edıorsan 2 gün sonra kanda baktır.:31:

Valla galiba öyle yaptiricam. Ben annemin karnında bile çift dönmüşüm. Ters gelmişim. Ondan bu kadar sabırsız olabilirim :)

hiçmi artma ihtimali yokki ya bişiler vermedimi doktorun ,dinlenmeyle alakası varmı acaba..üzülme bakalım allahım koymuştur bi yoluna..

Sagol canim sali gunu 87 olan deger bugun 92 olabilmis. . Zaten kahverengi kanamam vardi son 2 gundur azalmisti. Doktor progestani 3ten 1e dusurdu daha fazla ilac sadece durumu uzatir sonra kurtaj olmak zorunda kalma dedi... bir de cok iyi dinlendim hep evdeydim cok dikkat ettim ama kismet degilmis :(

Bugün öğlen sormuştum ama gene de sorayım tüp bebek merkezi Yada tedavi olduğunuz hastaneden memnun kaldınız mı , doktorunuz ilgili miydi bunları sormamdaki amaç benim merkezde doktor çok ilgili değildi zaten hemşirelerle muhataptım. Onlar da okadar yoğundular ki sonucları bil acele acele söyleyip gidiyorlardı bir daha ki tüp bebek merkezinde daha ilgili ve çok yoğun olmayan bir yer istiyorum bilmiyorum bulabilin miyim yorumlarınızı bekliyorum.

Bugün öğlen sormuştum ama gene de sorayım tüp bebek merkezi Yada tedavi olduğunuz hastaneden memnun kaldınız mı , doktorunuz ilgili miydi bunları sormamdaki amaç benim merkezde doktor çok ilgili değildi zaten hemşirelerle muhataptım. Onlar da okadar yoğundular ki sonucları bil acele acele söyleyip gidiyorlardı bir daha ki tüp bebek merkezinde daha ilgili ve çok yoğun olmayan bir yer istiyorum bilmiyorum bulabilin miyim yorumlarınızı bekliyorum.

Ben de aynisini soracaktim agzimdan aldin. BenI'm gittigim yer de ayni ilgi problemim vardi. Jimer nasildir tup bebek konusunda bilgisi olan var mi? Bursa jimer?

ilk kez bu kadar az çok şaşkınım bu benim 8.denemem:(

Canım genelde böyle beklenmeyen anlarda pozitif sonuç alınıyor :) Ayrıca diğer arkadaşların söylediği gibi de nicelik değil nitelik önemli, inşalllaaah pozitif olcak :)

gününüz aydın olsun, hepinizi telaşlı gördüm, lütfen sakin olun. inşallah kısa zamanda çoğunuzun hamile olduğunu öğreneceğiz. sonuç negatif dahi olsa kendinizi üzmeyin. akşam tv de tüp bebek proğramı vardı. her 5 kişiden 2 si aşılama ile, geriye kalan 3 kişiden 2 si tüp bebek ile , diğer bir kişide birden fazla denenen tüp bebek ile hamile kalıyormuş, yani devam ettikçe hamilelik şansı artıyor. sabır edelim. ve pozitf olalım. öpüyorum hepinizi.

Canım merhaba, o program hangi kanaldaydı, adı neydi? Ben genelde ızlıyorum oyle programları da bilgi almak ıcın. Internetten bulup ızleyeyım

eger tek embriyo koyalim derse boynunu buk iki koyalim hocam nolur de ben ole yapmistim. hos bakalim yumurtalarin dolumu bosmu demisti,transferden 3-5 gun once .sabah kan verdim geldim saglik ocagina onlarda yarin belli olur sonucun dedi hastaneye gitmek istemedim herkesi taniyorum cunku .dun idrar testi yaptim ikinci cizgiyi hayatimda ilk defa silikte olsa gordum gozlerime inanamadim.cok duygulandim alahim veren sensin alan sensin hayirlisiyla kucamiza almayi nasip et cumlemize.

AY canım o zaman hamılesın sen galiba, Insallah kanda da çıkar

Kızlar merhaba size iyi haber vermek isterdim ama malesef olmadı.
Hemen yazamadim sonuc sonrası moralim düzelsin diye esim biraz hava aldırdı gezdirdi.
normal her zaman gittiğim jinekologumla görüştüm o bayağı moral verdi 2. Deneme için plan yaptık.
Bu ay regl 3. Gunü kontrole gideceğim 1 ay dinlenme olacak ilaç takviyesiyle on destek yapacak sonra Şubat ayında tedaviye devam.
Bana iki yer öneriyor Bahceci umut suleyman bey ve memorial cem bey kararsızım bu konuda destek olurmusunuz
Durmak yok yola devam önümüzdeki maclara bakacağız artık
( test sonucunu gördüm bundan sonra ne yapayım araştırmasına başladım esim tuafsin valla millet üzülür sen tirim tirim plan yapıyorsun dedi hayatta bir seyler yapmak için üzülecek vakit ayırsaydım hiç bir istedigim olmazdı moral bozukluğu yok sonuna kadar devam)
Bu arada benden hayırlı haber yok ama sizden hayırlı haberler bekliyoruz
Topuğu takip edeceğim Şubat'ta yeni denemedede listeye beni alın nuran hnnnnnnnn

Canım kuvvetli oluşunu takdir ettim. ikinci denemeler sanırım şansı en yuksek olanı oluyor, moralini yuksek tut (okudugum şeylerden çıkarım yapıyorum). Hem benim de laparoskopiden dolayı şubata kaldı, beraber takip ederiz :)

Su an destek olan ve sonucu okuyunca destek olacak herkese şimdiden teşekkürler......
Hepimizin ısı bakmak zorunda olduğu bir evi ve evde guler yuz isteyen bir esi var o yüzden moral bozuntusuna gerek yok kadindir aileyi derleyen toplayan.
Benim ilk evliliğimden 20 esimin ilk evliliğinden 8 yasında bir oğlu var ve hepsine ben bakıyorum.
Onların bana ihtiyacı var heleki esimin oğlunun daha cok küçük bana ihtiyacı cok.
O yüzden ne dedim moral bozmak yok yola devam
Şubat ayindada 2. tedaviye başladığımda yazacağım ilk not su olacak Büyükşehir çalışıyor:)))))

Canım benim çok geçmiş olsun. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah Allah gönlüne göre verir. Ben de Gaziden randevumu aldım. Ama 3. günü değil 9. günü gideceğim. Hemen sonraki adetimde tedaviye başlamak isteyeceğim.

Sana sorum şu? Yarın adetimin 3. günü. Hangi kontrollerin yapılması gerekiyor hormon tahlili falan mı yapılıyor? Ben gidip yaptırayım olmazsa. Sonuçta 21. gün ilaca başlanıyor ya. Geç kalmamak için? Bilgilerini paylkaşırsan sevnirim cnm...

Son düzenleme:
Hayirlisi olsun canim benim umudum kalmadi simdi ayni yerde mi yaptirsam degistirsem mi diyorum kromozom testi falan da mi yaptirsam diyorum .. sebebini Bilmiorum sadece embriyo gelisemedi onu biliorum.... hayirlisi sagliklisi olsun diyorum bi yandan icim icimi yiyor ama elden gelen bir sey yok iste. ...

Ya kızlar kromozom testi kaçıncı olumsuzdan sonra yapılıyor. Nasıl yapılıyor bilmiyorum ben de haftaya randevum var doktorla gittigimde soracagım.??

Back