gününüz aydın olsun, hepinizi telaşlı gördüm, lütfen sakin olun. inşallah kısa zamanda çoğunuzun hamile olduğunu öğreneceğiz. sonuç negatif dahi olsa kendinizi üzmeyin. akşam tv de tüp bebek proğramı vardı. her 5 kişiden 2 si aşılama ile, geriye kalan 3 kişiden 2 si tüp bebek ile , diğer bir kişide birden fazla denenen tüp bebek ile hamile kalıyormuş, yani devam ettikçe hamilelik şansı artıyor. sabır edelim. ve pozitf olalım. öpüyorum hepinizi.
Canım merhaba, o program hangi kanaldaydı, adı neydi? Ben genelde ızlıyorum oyle programları da bilgi almak ıcın. Internetten bulup ızleyeyım
eger tek embriyo koyalim derse boynunu buk iki koyalim hocam nolur de ben ole yapmistim. hos bakalim yumurtalarin dolumu bosmu demisti,transferden 3-5 gun once .sabah kan verdim geldim saglik ocagina onlarda yarin belli olur sonucun dedi hastaneye gitmek istemedim herkesi taniyorum cunku .dun idrar testi yaptim ikinci cizgiyi hayatimda ilk defa silikte olsa gordum gozlerime inanamadim.cok duygulandim alahim veren sensin alan sensin hayirlisiyla kucamiza almayi nasip et cumlemize.
AY canım o zaman hamılesın sen galiba, Insallah kanda da çıkar
Kızlar merhaba size iyi haber vermek isterdim ama malesef olmadı.
Hemen yazamadim sonuc sonrası moralim düzelsin diye esim biraz hava aldırdı gezdirdi.
normal her zaman gittiğim jinekologumla görüştüm o bayağı moral verdi 2. Deneme için plan yaptık.
Bu ay regl 3. Gunü kontrole gideceğim 1 ay dinlenme olacak ilaç takviyesiyle on destek yapacak sonra Şubat ayında tedaviye devam.
Bana iki yer öneriyor Bahceci umut suleyman bey ve memorial cem bey kararsızım bu konuda destek olurmusunuz
Durmak yok yola devam önümüzdeki maclara bakacağız artık
( test sonucunu gördüm bundan sonra ne yapayım araştırmasına başladım esim tuafsin valla millet üzülür sen tirim tirim plan yapıyorsun dedi hayatta bir seyler yapmak için üzülecek vakit ayırsaydım hiç bir istedigim olmazdı moral bozukluğu yok sonuna kadar devam)
Bu arada benden hayırlı haber yok ama sizden hayırlı haberler bekliyoruz
Topuğu takip edeceğim Şubat'ta yeni denemedede listeye beni alın nuran hnnnnnnnn
Canım kuvvetli oluşunu takdir ettim. ikinci denemeler sanırım şansı en yuksek olanı oluyor, moralini yuksek tut (okudugum şeylerden çıkarım yapıyorum). Hem benim de laparoskopiden dolayı şubata kaldı, beraber takip ederiz :)