Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

zyxellve nihal 1982 nerdesiniz test arkadaşlarımmmm.nasıl gidıorrrr.?

buralardayım girip arada okuyorum netten uzak durmaya çalışıyorum

bugün öğleden önce adet öncesi gibi bel ağrım oldu, korkmadım değil ama napalım ne gelirse Allah' tan.

sen nasılsın nasıl gidiyor bebişlerle kaç embriyo konmuştu cnm sana?

ay ne güzel Allah bize de nasip eder inş.

hayırlı olsun what kucağına almayı nasip etsiiiiiin :)

mavielle

bu sefer az yumurtam oluştu deimişsin cnm, hatırladığım kadarıyla sen bir çok kez ikiz gebelik yaşamıştın.
düşün ki rezervlerinden gitti tüm o tedavilerde.

benim ilk tüp tedavisiydi ve sadece 3 yumurta toplandı, 2 si döllendi.

ben de şok oldum çünkü burada 16- 17leri duyunca benimde öyle olur sanmıştım.

neyse diycem o ki önemli olan adet değil kalitesi bu kez hamile kalacaksın inş. ve burda kutlayacağız seni e tabi sen de bizleri

Kızlar merhaba size iyi haber vermek isterdim ama malesef olmadı.
Hemen yazamadim sonuc sonrası moralim düzelsin diye esim biraz hava aldırdı gezdirdi.
normal her zaman gittiğim jinekologumla görüştüm o bayağı moral verdi 2. Deneme için plan yaptık.
Bu ay regl 3. Gunü kontrole gideceğim 1 ay dinlenme olacak ilaç takviyesiyle on destek yapacak sonra Şubat ayında tedaviye devam.
Bana iki yer öneriyor Bahceci umut suleyman bey ve memorial cem bey kararsızım bu konuda destek olurmusunuz
Durmak yok yola devam önümüzdeki maclara bakacağız artık
( test sonucunu gördüm bundan sonra ne yapayım araştırmasına başladım esim tuafsin valla millet üzülür sen tirim tirim plan yapıyorsun dedi hayatta bir seyler yapmak için üzülecek vakit ayırsaydım hiç bir istedigim olmazdı moral bozukluğu yok sonuna kadar devam)
Bu arada benden hayırlı haber yok ama sizden hayırlı haberler bekliyoruz
Topuğu takip edeceğim Şubat'ta yeni denemedede listeye beni alın nuran hnnnnnnnn

hayirlisi olsun arkadsm inslh bundan sonraki denemen son denemen olur.moralinui hic bozma subatta pozitifi gorucen inslh..

kızlar merhaba,
Ben daha önce başka konularda yazmıştım. Özellikle erkek infertilitesi bölümüne. Kısaca hikayemiz eşimin 1 milyon spermiyle başladı, Kaan Aydostun eşimi tedavisiyle devam etti ve en sonundada bu ay ilk tüp bebek denememizi yaptırdık ve 2 gün önce kan testinde değerim 99, bugün yaptırdığım testede 214 çıktı. Aylardır bu siteye yazmak istiyordum.HAMİLEYİMMMMM ÇOK ŞÜKÜR. Allahım isteyen herkese bir an önce sağlıklı bebişler versin inşallah. Kızlar ümidinizi hiç yitirmeyin nolur. Olacağına hep inanın. Allahım sağlıcakla büyütümemizi nasip eder inşallah

Sağlık olsun. Mücadeleni örnek almam lazım benimde yarın hamilelik sonucum netleşecek kısmetse ben 2. sine nerde nasıl devam ederim bilemiyorum çok kararsızım keşke sende ümit ve gayret bende de olsa.

canım ne desem bilemıorum ama seni tebrik ederim.kendini perişan etmeden hemen toplamışsın.böyle olmak ve yılmamak lasım.bu bir sabır işi ve inşallh bu yolda kavuşacağız beişlerimize.ama 1. ama 2. deneme olacak bir gün...

zyxell arkadaşım benimde bugün sabah kalktım azıcık toz alayım dedim .eğilip kalkarken adet sancısı gibi ani sancım girdi.korktum uzandım hemen.belimede bi ağr ıgirıo böyle yanıomuş gibi sıcak bir ağrı.az kaldı ben dayanamayıp 31 de de yapabilirim testi

açıkçası test tarihi yaklaştıkça insan hem korku hem ümit arasında sürekli gidip geliyor.

pozitifi görmemiş bi anne adayı için alınabilecek en güzel tavrı almışsın tebrik ediyorum.
böyle güçlü dirayetli bir anneleri olacağı için veletleriniz de şanslı bence.
şubat ayında da takip edeceğim inş. puffy.
o zaman hamileyiiiim yazacaksın inş. hayırlısıyla.

bana soracak olursan yaptırma boşver, hamile olsan bile çıkmayıp niye kendini üzesin.
kitap oku
komedi filmi seyret
arada foruma takıl sohbete katıl

ama test yapmaaaa :))

canım arkadaşım öncelikle gecmiş olsun fazla üzülemedim cok özür dileyerek hislerimi söylüyorum olmayacagını biliyordum moralini bozmak istemedim dr yetersizdi tam onu degiştir diyecekken kendisi bu konuda önerisini yapmış 2 gün embriyo transferi cok sacma sana daha iyi gelişecegini söylemişti ve ben burdan o dr köpürdüm en güzel embriyo 5.gün blastat tır benim embriyom az aldugu ıcın dr 3.gün transfer yapıyo dr yetersizdi senden degildi negatif olması ama diyeceksin en iyi dr gidiyolar en iyi transfer yapılıyo ama cok kişide tutmuyo olsun sen kendini en iyi ellere teslim et takdir ALLAHIN senden yana tek problem ben gibi yaştan kaynaklanıyo rezerv az yoksa 4 yumurta 2 embriyo sen ben yaşta insanlara cok harika sonuc sana tavsiyem şayet bana kendini bilm
iş demezsen diger dr tanımıyorum ama cem bey benim dr um kendisinden memnunum eger yoluma devam edeceksem asla ondan ayrılmam sana cok iyi bir tedavi uygulayacagından eminim kendisine birde selam söyle ordu dan bir arkadaşım tavsiye etti de hatta bana ko kultur uyguluyor artı 1000 fazla veriyorsun ama olsun bizim yaşta bu önemli inşallah emin ellerde ugraşalim biz gerekeni yapalım takdir ALLAHIN her zaman söylüyorum tevekkülle yola devam sanada banada emek veren herkesede versin rabbim üzülmek yok dimdik yola devam eşinede sabır diliyorum senide üpüyorum

Su an destek olan ve sonucu okuyunca destek olacak herkese şimdiden teşekkürler......
Hepimizin ısı bakmak zorunda olduğu bir evi ve evde guler yuz isteyen bir esi var o yüzden moral bozuntusuna gerek yok kadindir aileyi derleyen toplayan.
Benim ilk evliliğimden 20 esimin ilk evliliğinden 8 yasında bir oğlu var ve hepsine ben bakıyorum.
Onların bana ihtiyacı var heleki esimin oğlunun daha cok küçük bana ihtiyacı cok.
O yüzden ne dedim moral bozmak yok yola devam
Şubat ayindada 2. tedaviye başladığımda yazacağım ilk not su olacak Büyükşehir çalışıyor:)))))

selam canım, saat 12 den beri senin sonucunu bekliyordum, çok üzüldüm, inan çok ümitliydim doktor sana bu yaşa göre şanslısın demişya , o yüzden ümitliydim, yumurtan kaliteliydi çünkü. o yüzden moralini bozma, yumurtaların kaliteli en azından, yani birçok kişiye göre şansın fazla . bence senin kesin olacak, hatta normal yoldan bile olabilir, yumurta çok önemli çünkü. ama benim de aynı şekilde yaştan dolayı her ay yumoş olmayabiliyor. bu sebeple ara verme, tedaviye devam et. şanşsını azaltma yani. ben izmirde olduğum için ist. için tavsiye veremem. ama topiçte ist. arkadaşlar var. yardımcı olurlar sana.

biliyorsun ben beklemedeiyim, 3 ocakta ilaçlara tepkim ölçülecek, yolunda giderse benimde şubat mart transfer olur, yazarım sizlere , tekrar ediyorum negatif alanlar lütfen moralinizi bozmayın, mucizevi bir olay bu, hemen olmasını beklemeyelim, tedavilere devam, herkese hayırlısıyıla bebek nasip olur inşallah

nevracım hayırlısıyla sağlıklı bebegini kucağına almanız dileğiyle.......

Hayırlı olsun tatlım. Darısı basimiza

Arkadaslar bugun degerimi kontrole gittim artmamis. .. dusuk dedi doktor. .. ((((((((((

canım benim rabbim ikincisinde inş tez vakitte nasip etsin hatta gerek kalmadan ocakta kendiliginden hamile kal inş elbette şubattada alırım listeye yeterki umutlarımız solmasın yeşersin sen kendin için en dogru olanı yapmış şimdiden araştırmaya başlamışşın yazdıgım gürleride ocak ayında yapabilirsen şubata bomba gibi giresin sonrada bana dua edersin yılmak yok rabbim kabul etmiycegi şeyi hayal ettirmez dua ettirmezmiş inanıyorumki 2013 hepimiz cıvıl cıvıl olucaz ben bu topigi ilk açtıgımda kendime bile ümidimi yitirmemiştim ve sizlerede hep destek tam destek canım benim :)

nevracım hayırlısıyla sağlıklı bebegini kucağına almanız dileğiyle.......

Allahım tamamına erdirsin canım hoşgeldin aramıza inş bu topikte kimler kimler hamile kalıcak bebelerini dogurcak büyütcek kimbilir belkide görüşme günleri yapıp biribirimizi yakındanda tanıma fırsatına nail oluruz bu yolda rabbim herkeze yar yardımcı olsun

Bende aralikta negatifimi aldim 1 haftadir merkez arastirirken memorial bahceci mailler gorusmeler derken bulent hocaya devam karari aldim Rabbim insallah bu kez bebegimi verir bana subatta start veriyoruz yenisine...2013 hepimize bebeklerimizi getirir umarim

canım ben senin burdan güzel haberler vericegine inanıyorum senin istikrarınla rabbim seni unutmaz o kimseyi unutmaz sen iyi olda biz büyükşehir çalışıyoru dört gözle bekleriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…