adet olacağım gün ayaklarım buz keser yada 1 gün öncesi.
hem adetime 10 gün var hemde gebelik testime 10 gün var. masadan kalkıp kalkıp yürüyorum ofisin içinde :))))))))
tebrik ederim canım sen en azından benden daha koyu bir çizgi görmüşsün. hangi test ile yaptın? ben 23 lira verip predictor aldırmıştım eşime ama negatif yazdığım gibi... şehre uzak oturuyorum, yakın olsam gidip kan testi yaptırıcam. offfff... beklemekten başka çarem yok.bi yanım belke pozitif olacak diyo bi yanım kendi kendini kandırıyosun diyo.... ooooof of...
Arkadaşlar tüp bebek yapma sürecinde doktorunuzla ne kadar iletişim halinde oldunuz? Benim gittiğim İzmir'deki tüp bebek merkezi çok kalabalık ve doktorlar muhatap olmuyor hastayla pek hemşirelerden bilgi alıyorsunuz her konuda yumurta toplamayı bir doktor transferi başka doktor yaptı benim asıl yakındığım konu doktor desteği alamamak kan testinin sonucunu bile hemşire arayıp bilgi verip kapatıyor yani psikolojik destek veren bir doktor veya ekibin olmasını isterdim ben ilk defa tüp bebek yaptırdım sizin nasıl peki doktorunuzla iletişiminiz? Tek tek yorum alırsam bu konuda memnun olucam.
benim bugün 5. günüm tam 3. günümde sabah bi uyandım ayaklarım buz sanki.bacakalrımda uşuyor ve sızzlıyordu benim.pijamamın paçalarını bile çorapın içine soktum üzerine patik giydim hiç ısıtamadım o gün.şimdi okdar yok üşümesi geçti.inşallah bebiştendir canım
Arkadaşlar tüp bebek yapma sürecinde doktorunuzla ne kadar iletişim halinde oldunuz? Benim gittiğim İzmir'deki tüp bebek merkezi çok kalabalık ve doktorlar muhatap olmuyor hastayla pek hemşirelerden bilgi alıyorsunuz her konuda yumurta toplamayı bir doktor transferi başka doktor yaptı benim asıl yakındığım konu doktor desteği alamamak kan testinin sonucunu bile hemşire arayıp bilgi verip kapatıyor yani psikolojik destek veren bir doktor veya ekibin olmasını isterdim ben ilk defa tüp bebek yaptırdım sizin nasıl peki doktorunuzla iletişiminiz? Tek tek yorum alırsam bu konuda memnun olucam.
((( ben çok korkuyorum
dün 5 yumurtam toplanmıştı bu gün aradılar sadece 2 tanesi döllemiş yarın transfer edilicek( inşallah bölünmeleri devam eder..
cok iyi tatlim Rabbim hayrlisiyla devam ettirsin:))insaallah 5.gun embiryosuna kadar cikarlar..
ben oldukça büyük özel bir hastanenin tüp bebek merkezi bölümünde tedavi görüyorum. doktorum prof. ve çok güzel ilgileniyor. cep telefonuda var istediğimiz zaman arayıp danışabiliyoruz. 2 adet hemşiresi var onlarda çok şeker ve oldukça açıklayıcı bir şekilde anlatıyorlar. hatta bir kağıtta ilaçlar , iğneler nasıl kullanılacak açmı tok karnına mı günde kaç kere bir bebeğe anlatır gibi çok detaylı şekilde anlatıyorlar ve kağıdı da veriyorlar ordan takip ediyorsun.
yumurtalarımı ve transferimide yine doktorum yaptı başka doktor gelmedi.
((( ben çok korkuyorum
dün 5 yumurtam toplanmıştı bu gün aradılar sadece 2 tanesi döllemiş yarın transfer edilicek( inşallah bölünmeleri devam eder..
Arkadaşım süper üzmez kendini benim 26 yumurtadan 3 tanesi döllenebildi ancak 1 tanesini transfer ettiler keşke bende 2 tane transfer ettirmelere zorlasaydım , senin hakkında da hayırlısı olsun
ilk kez bu kadar az çok şaşkınım bu benim 8.denemem
Ne mutlu keşke benimde değerim seninki gibi olsaydı , ozaman bir oh çeker kafama takmazdım seninki normal gebelik ne güzel işte rahat ol Belki ikiz bile olabilir belli mi olur Allah tamamına erdirsin arkadaşım.
canım olacaksa bir tane bile yeterli.endişeni anlıyorum.dualarım seninle.inşallh rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
canım olacaksa bir tane bile yeterli.endişeni anlıyorum.dualarım seninle.inşallh rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
canım benim olur neden olmasın ben bitkisel kür uyguladım tedaviye başlamadan önceki ay önce rabbim sonra bitkise kürler sayesinde sanırım rabbim nasip etti benim durumu daha vahimdi fsh 36 eşimde varikosel rabbime zor yok ümitsizlige yer yok ben fsh 36 oldugunu bildigim halde bir ümit yaptım kürleri sagol canım benim inş senden de ben güzel haberler almayı nasip eder rabbim :)
kızlar herkese merhaba,benim yumoşlar pazargünü toplanmıştı,hergün arayarak bilgi veriyorlardı,bugün sabah yine aradılar transfer yarın sabah 10 da olacak diye,ama birşey sorucam biz doktorla hiç kaç tane transfer edilsin diye konuşmadık,yani 1 tanemi-2 tanemi transfer olucak bilmiyorum,ben tercihimi 2 den yana kullanırım tabiiki(2 tane olursa tabii)ne yapsam arasam sorsammı?
doktorum bana daha tedavinin başında bir adet koyacağız demişti.baştan konuşulmalı bence.ara ve sor.kaçıncı gün oluyo emriyoların canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?