Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

adet olacağım gün ayaklarım buz keser yada 1 gün öncesi.
hem adetime 10 gün var hemde gebelik testime 10 gün var. masadan kalkıp kalkıp yürüyorum ofisin içinde :))))))))

benim bugün 5. günüm tam 3. günümde sabah bi uyandım ayaklarım buz sanki.bacakalrımda uşuyor ve sızzlıyordu benim.pijamamın paçalarını bile çorapın içine soktum üzerine patik giydim hiç ısıtamadım o gün.şimdi okdar yok üşümesi geçti.inşallah bebiştendir canım

tesekkurler canim ben first response diye bir gebelik testi aldim Turkiyede varmi bilemiyorum ben yurtdisinda yasiyorum....bekle birazcik canim benim sikma canini insaallah pozitif olur...

canim ben yurtdisinda yasiyorum ve inan bana ayni dertten muzdaribim ama burada prosedur boyle...her ultrason icin ayri doktor her randevu icin ayri hemsire transfer sirasinda ayri doktor ve ennnn baslangicta 1kere gordugum as doktor Allahtan hastane calisanlari cok tatlilar...bilgiyide sadece kagitta veriyorlar ve ignelerimi vurunmayi nasil ogrettiklerini soylesem sasarsin:))neyse canim insallah hakkinda hayirlisi olsun

inşallah bebiştendir. adetime 2-3 gün kala olsa tamam adetim yaklaştı derim ama 9 gün var bilemedim. inşallah bebiştendir.
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin şuanki tek dileğim bu

((( ben çok korkuyorum

dün 5 yumurtam toplanmıştı bu gün aradılar sadece 2 tanesi döllemiş yarın transfer edilicek ( inşallah bölünmeleri devam eder..

ben oldukça büyük özel bir hastanenin tüp bebek merkezi bölümünde tedavi görüyorum. doktorum prof. ve çok güzel ilgileniyor. cep telefonuda var istediğimiz zaman arayıp danışabiliyoruz. 2 adet hemşiresi var onlarda çok şeker ve oldukça açıklayıcı bir şekilde anlatıyorlar. hatta bir kağıtta ilaçlar , iğneler nasıl kullanılacak açmı tok karnına mı günde kaç kere bir bebeğe anlatır gibi çok detaylı şekilde anlatıyorlar ve kağıdı da veriyorlar ordan takip ediyorsun.
yumurtalarımı ve transferimide yine doktorum yaptı başka doktor gelmedi.

((( ben çok korkuyorum

dün 5 yumurtam toplanmıştı bu gün aradılar sadece 2 tanesi döllemiş yarın transfer edilicek ( inşallah bölünmeleri devam eder..

Arkadaşım süper üzmez kendini benim 26 yumurtadan 3 tanesi döllenebildi ancak 1 tanesini transfer ettiler keşke bende 2 tane transfer ettirmelere zorlasaydım , senin hakkında da hayırlısı olsun

İstanbul damı oldu senin transferin canım ?

((( ben çok korkuyorum

benimde geçen hafta cuma günü 6 yumurtam toplandı 2 tanesi döllendi ve transferim ptesi yapıldı üzülme sende bölünür inşallah ümidini yitirme

Arkadaşım süper üzmez kendini benim 26 yumurtadan 3 tanesi döllenebildi ancak 1 tanesini transfer ettiler keşke bende 2 tane transfer ettirmelere zorlasaydım , senin hakkında da hayırlısı olsun

ilk kez bu kadar az çok şaşkınım bu benim 8.denemem

Ne mutlu keşke benimde değerim seninki gibi olsaydı , ozaman bir oh çeker kafama takmazdım seninki normal gebelik ne güzel işte rahat ol Belki ikiz bile olabilir belli mi olur Allah tamamına erdirsin arkadaşım.

canım benim olur neden olmasın ben bitkisel kür uyguladım tedaviye başlamadan önceki ay önce rabbim sonra bitkise kürler sayesinde sanırım rabbim nasip etti benim durumu daha vahimdi fsh 36 eşimde varikosel rabbime zor yok ümitsizlige yer yok ben fsh 36 oldugunu bildigim halde bir ümit yaptım kürleri sagol canım benim inş senden de ben güzel haberler almayı nasip eder rabbim :)

canım olacaksa bir tane bile yeterli.endişeni anlıyorum.dualarım seninle.inşallh rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

katılıyorum sana. banada 2 embriyo koydular ikiz olmasını çok isterim ama 1 tanesi tutsada çok mutlu olurum inan bana yeterki sağlıklı olsun tutunsun bana

gününüz aydın olsun, hepinizi telaşlı gördüm, lütfen sakin olun. inşallah kısa zamanda çoğunuzun hamile olduğunu öğreneceğiz. sonuç negatif dahi olsa kendinizi üzmeyin. akşam tv de tüp bebek proğramı vardı. her 5 kişiden 2 si aşılama ile, geriye kalan 3 kişiden 2 si tüp bebek ile , diğer bir kişide birden fazla denenen tüp bebek ile hamile kalıyormuş, yani devam ettikçe hamilelik şansı artıyor. sabır edelim. ve pozitf olalım. öpüyorum hepinizi.

bugün puff nin test günüydü. inşallah pozitiftir, bekliyoruz bakalım, bir kişi daha hamile diyeceğiz inşallah bugün.

canım olacaksa bir tane bile yeterli.endişeni anlıyorum.dualarım seninle.inşallh rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

canım ilk kez şaşkının derken, değişik duygular mı hissediyorsun, hadi hayırlısıııııııı

kızlar herkese merhaba,benim yumoşlar pazargünü toplanmıştı,hergün arayarak bilgi veriyorlardı,bugün sabah yine aradılar transfer yarın sabah 10 da olacak diye,ama birşey sorucam biz doktorla hiç kaç tane transfer edilsin diye konuşmadık,yani 1 tanemi-2 tanemi transfer olucak bilmiyorum,ben tercihimi 2 den yana kullanırım tabiiki(2 tane olursa tabii)ne yapsam arasam sorsammı?

Zaten bu tedavide moral ve motivasyon çok önemli.Allah senin kalbine göre vermiş Rabbim isteyen herkese nasip etsin yarın test günüm hamilelik kesin olarak var mı yada devam ediyor mu görücez moral ve motivasyonum çok düştü.karamsarlığım eşimi etkiliyor onu da üzüyorum . Allah'tan sabır ve hayırlısını diliyorum genede.

doktorum bana daha tedavinin başında bir adet koyacağız demişti.baştan konuşulmalı bence.ara ve sor.kaçıncı gün oluyo emriyoların canım.

doktorum bana daha tedavinin başında bir adet koyacağız demişti.baştan konuşulmalı bence.ara ve sor.kaçıncı gün oluyo emriyoların canım.

yarın 5.gün olacak,biz konuşmadık hiç onu,ilk denememde başka biryerde yaptırmıştık oradada konuşmamıştık ama 2 tane koymuşlardı ama bu doktoru bilmiyorum,kaç yumurtam kaldı onuda bilmiyorum,bugün arayan iyi bilgi vermedi,yarın doktorunuz embriyolarınız hakkında geniş bilgi verecek dedi nazikçe,bende uykuluydum zaten,bir daha arayıp sorayım en iyisi.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…